- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
fagyalllo #70213 üzenetére
Úgy értetettem az eredetit, hogy nem kisebb felbontású, meg nem kókány, felirat nélküli , stb. Kicsit pontatlanul fogalmaztam, tény, mondjuk úgy, refurbished.
De megegyezik a gyárival, nincs eltérés, hibátlan a cucc. Csak ennyire olcsón még nem láttam, de nem is csoda, mert. amint írod, most esett az ára...
tarakos: Ez is ugyanolyan, mint a másik, ez egyik sem kamu, Fagyálló fogalmazta meg pontosan, hogy miről van szó. Megegyezik az eredetivel, vettem már ( sajnos még nem ennyiért) nincs különbség közöttük gyakorlatilag.
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #64960 üzenetére
Tehàt eddig 3 papírkàt talàltam, mind jó. 1) akksi alatt, 2) a fehér "keret alatt, a micro-USB környékén, 3) a jack dugónàl, szintén a müa. fedölap alatt. Van 4. is?
Mostmàr visszacsomagoltam, úgy jobban tetszik a telefon
Mindenesetre a 3 indikàtor tökéletes àllapotban van, ezek szerint egy fogmosàsnàl több kell neki.
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #64949 üzenetére
A jack dugó alatti is jó. Az USB csatit hogy szedem ki? Azt nem mutatja a videó...Ha az alaplap alatt van a cucc, akkor sztornó, az nekem màr túl sok szalagkàbel. De talàltam egy szépséges lakmuszt a csatit fedö plasztik kereten, ezzel beérem egyelöre. Viszont nagyon hasznos volt, mostmàr naponta szétszedhetem a telefont, akàrhànyszor ràm jön a legózhatnék. (Es ha én meg tudom csinàlni, màs is.) Köszönöm mindenkinek a segítséget.
sheep: a galaxykon hajszàrítóval az üveget vàlasztjàk le
De a ventillàtor megfelel a célomnak.
-
Gizmo94
veterán
-
[P]laci
senior tag
válasz
fagyalllo #61044 üzenetére
foghíjas kémia tudás forever!
Gergosz2, Balduran: The Master List for Accessories
-
roberto211
őstag
válasz
fagyalllo #59772 üzenetére
Mivel te ezekkel foglalkozol nyilván ezért preferálod jobban a samsungot, de én általában gyári garisat szoktam venni akkor szerinted érdekel engem,hogy szerzik be az alkatrészt? Neked lehet ,hogy előny de nekem mint egy átlag felhasználó nem nagyon.. És ez nem nyafogás egyáltalán ez tény!
(#59773) Peti N95 : Persze megértem, az s3-at egy szóval nem fikáztam én is nagy megelégedéssel használom a sima s3-at, de vannak dolgok amiket elismerek és tiszta szemmel látok nem elvakult Samsung szemmel, de ahogy látom te is tiszta szemmel rendelkezel.
-
mycso
veterán
válasz
fagyalllo #56533 üzenetére
Ha a rendőrségi jegyzőkönyvek valamelyikén szerepel, hogy mi volt az eredeti imei, illetve, hogy mi lett a megtalálás utáni imei (tehát a módosított) és ezzel együtt viszi be a szervizbe, akkor nem vonogatnak semmit. (illetve még lehet kellesz róla egy szakvélemény, hogy blabla, nem a tulaj, hanem a kedves tolvaj írta át az imei számot --> bár ez viszonylag egyszerűen követhető a dátumokból)
-
-
válasz
fagyalllo #55418 üzenetére
előfordul, hogy "megszorongatják" a telefon eredeti tulajdonosát a behajtók - mert már eladta a szolgáltató a tartozást -, és végül csak befizeti, bár ritka az ilyen, de volt már rá példa.
nem olyan egyszerű a boltnak adásvételit hamisítani, van egy nyilvántartás, amit vezetnei kell(ene) ezzel kapcsolatban, legalábbis rémlik valami ilyesmi régebbről?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest