- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagly
tag
Sziasztok!
Történt egy kis baleset még fél éve (kijelző betört). Ekkor ezt a telemax gsm (ha jól tudom) javította 35ezerért, a lényeg hogy samsung által. Még a 2 év garanciában épp hogy benne vagyok. Ebben az esetben is él még a samsung 2 éves prémium garanciája a telóra? -
bagly
tag
Sziasztok!
Történt egy kis baleset még fél éve (kijelző betört). Ekkor ezt a telemax gsm (ha jól tudom) javította 35ezerért. Még a 2 év garanciában épp hogy benne vagyok. Ebben az esetben is él még a samsung 2 éves garancia a telóra? -
bagly
tag
Hali! Van már viszonylag jól működő aosp alapú főzet? Kamera a legfontosabb.
-
bagly
tag
-
bagly
tag
Ilyen vadi új energizer-es usb kábelt vettem s3-hoz. Az hogy lehet, hogy eshármon ha mozgatom akkor meg-megszakad a töltés, mintha meg lenne törve, de ha másik samuhoz csatlakoztatom, akkor sehogy nem tudom előhozni a hibát akár mit csinálok.. Ez mitől lehet? Ha csak az usbnél mozgatom akkor nem szakad meg a töltés, tehát nem azzal van gond, csak a kábelnél szakad meg. Az meg külön csodálatos, hogy 400-600mah-val tölt csak.
-
bagly
tag
Note 2re jött 4.4! Évek kérdése és mi is kapunk!
-
bagly
tag
Hali!
Valaki használ mhl kábelt? Hogy lehetne kikapcsolni mellette a kijelzőt, hogy ne fogyasszon feleslegesen? Még töltés közben is merül sajnos... Ha ki tudnám addig kapcsolni a kijelzőt akkor spórolnék egy kis energiát. -
bagly
tag
Hali! Hol tudok venni eredeti 2100mah-s akkut?
Üdv! -
bagly
tag
Én is régóta szemezgetek a miuival, de félek hogy megöli a telót, ugyanis ők még a sds-es 4.1.1ből építik... 4.1.2-től van javítva benne a sudden death.
-
bagly
tag
Sokan írjátok milyen jó ez a zzmove, de akárhogy állítgatom a boeffla kernelben, nagyon akadósak az animációk.
Milyen beállításokkal használjátok? -
bagly
tag
Régen volt egy ilyen rom hogy csamcsungos gyárit átmókolták aospra még 4.1-en. Van ilyen 4.3ból is? Köszöntem előre is!
-
bagly
tag
Hali! Ilyet hol tudok venni ebayen kívül?
[link] -
bagly
tag
Már nagyon régóta zavar ez a bug, hogy playben némelyik ikon, lista tekerésnél eltűnik csak úgy és csak akkor jelenik meg újra ha kitekerem a képről és vissza. Mitől lehet ez? Csak gyári romokon van ez de már 4.1 óta és nincs ötletem miért. Teljesen gyári, semmi mókolás és root sincs rajta...
-
bagly
tag
Akinek már javították így, meddig tartott még visszaért vele a futár?
-
bagly
tag
Az imént vitte el a futár a telót (törött kijelző), és nem kérte a javítási díjat. A telemaxos pdf-ben azt írják hogy átvételkor kell fizetni. Ez most akkor hogy is van? Ja és a munkafelvételi lapon sem kellett imei számot írni vagy pipálni. Miként tudják így megkülönböztetni?
-
bagly
tag
Írtam emailt a telemax szerviznek elrepedt kijelző csere ügyben még tegnap, de nem jött semmi válasz. Mi ennek a menete? Felhívnak majd vagy visszaírnak? Hogy szokott ez menni?
-
bagly
tag
Mennyi idő még vissza ér a telemaxos szervizfutár kijelzőcsere után?
Üdv! -
bagly
tag
Ha a telemaxos szerviznél javíttatom hivatalosan a kijelzőt és fizetek az újért (nem garanciális) akkor a régi kijelzőt vissza adják?
-
bagly
tag
4.2 alatta meg gingerbread
-
bagly
tag
https://my.samsung.hu/public/pdf/premium_samsung_keszulekek_javitasi_arlapja_mar2013.pdf
Erről van valakinek tapasztalara?
valaki igényelte? Érdemes gyárira visszaálni vagy nem nézik? -
bagly
tag
Köszönöm az infót!
-
bagly
tag
Szép pókhálós lett a kijelző üvege. Minden tökéletesen működik. Mennyibe kerülne a javítása? Hivatalos úton megoldható? Ha igen, arra jár garancia? Mennyit érhet így? Egy karcolás sincs rajta (kivéve az üveget, mert az szép mintás)
-
bagly
tag
Én is épp most teszteltem be a temasek féle v7-et de szörnyen recseg max hangerőn minden hang, zene. Hihetetlen hogy még mindig nem tudtak ezzel mit kezdeni... Ment is vissza a backup.
-
bagly
tag
Akit érdekel ha kikapcsoljátok a zramot, swapot és a képernyőzárat is, vagy lecserélitek, akkor megoldódik az ébredés és a merülés is!
-
bagly
tag
Kipihentem maga az biztos
azt hiszem nekem ennyi elég is volt ebből a csodálatos romból
-
bagly
tag
Aki s3ról használja az ébresztőt és az új 4.3 van fent rajta, akkor jól gondolja át, hogy továbbra is használja e ébresztőnek, ugyanis nem ébredt fel a teló, teljesen megfagyott, mikor az ébresztő bekapcsolt. Így sikeresen 2 órával később ébredtem hála neki
-
bagly
tag
Ez hihetetlen! Lemerült a teló, kikapcsolt állapotban töltőre raktam és 60%on van az akksi! Ilyen még nem volt
-
bagly
tag
Új szerzemény! Ahogy elnézem ugyanaz mint a másik kettő.
Model: GT-I9300
Country: Switzerland (Swisscom)
Version: Android 4.3
Changelist: 1902166
Build date: Sat, 26 Oct 2013 03:29:22 +0000
Product Code: SWC
PDA: I9300XXUGMJ9
CSC: I9300VFGGMJ5
MODEM: I9300BUUGMJ3 -
bagly
tag
Érdemes ezt az új m snapshot cm-et feltenni? Mennyire használható?
-
bagly
tag
válasz
balazs1022 #66952 üzenetére
Nekem is megtetszett ez a tok! Letudnád nekem írni ennek a vásárlásnak a menetét? Az ebayen feltüntetett 500 forinton kívül kell még valamit fizetni érte?
-
bagly
tag
Van, aki használja ezt a féle miui-t? Katt!
Ha igen, mik a tapasztalatok? -
bagly
tag
Van valami hátránya, ha nem xeh-n van a csc? Nem okoz kavarást ha btu-n van?
-
bagly
tag
Akit érdekel:
Végül csak feltettem a stabil cm-et, de nagyon zavart hogy még mindig borzasztó a hang hangszórón keresztül. Kicsit átnézegettem a fájlokat benne, és rájöttem, hogy van egy fájl, amiben lehet mókolni a hanggal kapcsolatos dolgokat. Addig addig állítgattam, hogy végre tökéletes a hang, nem torzítEbben a fájlban kell átírni root explorerrel: etc/sound/m0
a következőt kell megkeresni: <device name="speaker">
ezen belül: <ctl name="speaker boost volume" val="4"/> (a 4-et 2-re)
Restart és jó is
Mindenki saját felelősségére! -
bagly
tag
Valakinek van tapasztalata a cm10.1 rc2-vel? Ébrentartja még a telót?
-
bagly
tag
Van esély arra, ha már átformázta az emg4es moden az efs mappát, hogy a régi formátumát vissza lehessen varázsolni úgy, hogy nincs a régiről backup?
-
bagly
tag
Van aki használja az új cm10 rc-t? Érdemes feltenni?
-
bagly
tag
válasz
BigBlackDog #56870 üzenetére
Túlmelegedés miatt van, amikor épp leveszi és megnyitod a beállításokban a fényerő állítót akkor láthatod is hogy nem engedi max-ra venni.
-
bagly
tag
Olyan lehetséges, hogy a készüléket bluetooth headsetként használjam?
-
bagly
tag
válasz
korcsillio #55793 üzenetére
Sajnos nem.
-
bagly
tag
válasz
korcsillio #55763 üzenetére
Boeffla kernelben van mass storage mód, de csak sd kártyával működik.
-
bagly
tag
válasz
roberto211 #55323 üzenetére
Jól betömörítették
-
bagly
tag
Köszönöm az infókat! Most perseus kernelt használok, de régóta nem volt frissítve és valami újdonságra vágyom
a googyról sok hibár írnak xdan, egyelőre azt kihagyom, a boefflat lehet betesztelem!
-
bagly
tag
Hali! Melyik most a "menő" kernel? Ki milyet, melyiket ajánljátok?
-
bagly
tag
+ egy pont a samsung szervíznek! Kijelző, hangszóró, usb kábel, hátlap csere + egy kijelzőfólia!
Minden tökéletes!
-
bagly
tag
Hejjhó! Az új leak is növeli a számlálót? Mehet wipe nélkül teljesen gyári xxemc2-re?
-
bagly
tag
Úgy járunk majd mint a mini 2-vel
-
bagly
tag
válasz
kelzsoca #52166 üzenetére
Igen az volt, de pont a 4.0tól az volt a legnagyobb újítás, hogy sima legyen a rendszer a hardveres gyorsítás miatt, erre fel még csak rosszabb lett
más: Sokak írják hogy milyen rendesek a szervízesek, hogy szó nélkül cserélnek mindent. Na most nálam van ez a fekete háttéren foltok, csak ezért cserélik a kijelzőt?
A hátlap is szörnyen nyikorog nyomásokra, nem tudom mi miatt, de cserélik ez miatt is a dolgokat? -
bagly
tag
Szóval akkor mi a helyzet a miuival? Ugyanis a gyári 4.1.1-re mókolták rá, ami bizony brickelős
-
bagly
tag
válasz
balazs0102 #52146 üzenetére
Köszi! Amúgy nem brick bugos?
-
bagly
tag
Van valami újdonság miui téren? Akad még nagyon? Ha jól tudom 4.1.1es rendszerre épül, ami bricbugos. Mennyire veszélyes ennek tudatában használni?
-
bagly
tag
válasz
mgTerminator #49136 üzenetére
Nincs valami jó alternatívája?
-
bagly
tag
válasz
mgTerminator #49133 üzenetére
Kár érte, pedig elég jó lett ezzel a buborékos megoldással.
-
bagly
tag
válasz
mgTerminator #49126 üzenetére
De fent van nekem is. Az lenne a bűnös?
-
bagly
tag
válasz
mgTerminator #49114 üzenetére
audioin_2731
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest