Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vwpolopg
őstag
válasz
zoltan6 #90196 üzenetére
Többmilliót eladtak belőle, már egy éves korában 89-ért megvehető volt az lte változat a t-nél, ahogy írtad, tucat... ez van sajnos, az enyém is patika, augusztusig garis,
január-februárban akarom eladni, remélem 35-40 közt fog elmenni vadiúj kijelzővel... semmi értéke nincs sajnos... -
kelzsoca
félisten
válasz
zoltan6 #76943 üzenetére
Én is egy ilyen Nokia AC-10E töltőt használok, már nagyon régóta a telefonhoz is és minden más töltésére, még soha semmi gondom nem volt vele, pedig telefonok, tabletek, headset stb.. töltésre is használom.
A töltőt nem külön, hanem egy Nokia BT headset csomagjában volt.Sajnos előfordulhat hogy hamisítvány amit vásároltál.
(#76944) Gizmo94
Ha volt pénz a telefonra, lesz a gyári alkatrészre is.
Támogatom, ezen felül a gagyi töltők akár tüzet is okozhatnak, az utángyártott akksi pedig simán fel is robbanhat a telefonban.
-
-
ViSAS
senior tag
válasz
zoltan6 #75480 üzenetére
Semmitől nem parázok. Egyszerűen amit soha nem használok a telefonban azt leírtom róla, minek legyen rajta, és alkalmanként fusson a háttérben? Csak nekem logikus?
Ha megoldod nekem hogy egy Nokia 3310-esen is fusson a fb messenger, netes rádió, RTL most, jó pár multis játék, végsősoron adj isten még mellékelsz is hozzá egy irodai csomagot, ígérem: átváltok! -
törölt tag
válasz
zoltan6 #70263 üzenetére
NEM. havri1, köszönöm, ez a helyzet. Kezdett beégni, én láttam rendesen, a szolgáltatónál a srác nem, szóval abban maradtunk, hogy tuti legyen a csere, várok egy kicsit. Ezalatt már egész szépen alakult a dolog
és éppen vittem volna, csak még rá kellett beszélnem a zembert, hogy vegyen vmi normális telefont, hogy addig se legyünk net stb. nélkül, ha úton vagyunk (mert itt min. 2 hétre elviszik). Na, ez nem volt egyszerű, de végre megjött a N5, szóval mehet az SIII az egyetlen szem problémájával a szervizbe. Ennyi a sztori.
-
törölt tag
válasz
zoltan6 #69253 üzenetére
Ez nem így működik. Nyilván van olyan, hogy megvannak az igényeid, az app-ek, amiket használsz, és amikor telefont váltasz, pl. egy csúcskategóriás készülékre, akkor felteszed ugyanezeket, és leesik az állad, hogy mekkora nagy a különbség, és boldogan használod. Én ezt hívom átlag felhasználásnak, nekem is van ilyen része a dolognak, de alapvetően inkább power user vagyok. Mégpedig olyan szempontból, hogy aszerint veszek telefont, hogy mit szeretnék az újjal csinálni. Most pl. (nyilván) nem használok tollat, de nagyon tetszik a Note ezen funkciója, és ha megveszem, akkor elvárom tőle, hogy ez tökéletesen működjön, mert a hardware megvan rá. Így vagyok az S3-mal is, a belseje sokkal többet bír, mint amit a samu lagos bughalmaz software-e ki tud belőle hozni, és idegesít, mert ettől a telefontól azt vártam, hogy a mindennapi alkalmazásaim nem fogják megreccenteni sem. És nem érdekel, hogy megy rajta ez vagy az, amikor a szervizesnek próbálom megmutatni a beégést, és a tárcsázó lefagy a *#0*# beütése közben.
Nézett rám furán, hogy ez tuti S3.
Mondtam neki, jahh, lehet majd új alaplapot is tolhatnak bele. De nyilván nem az a baja, csak ennyire gány a gyári tárcsázó. Ami nem probléma, lecseréltem az első héten, de ugye egy launcher nembírja kiirtani az összes samus baromságot. Na. Nem is ragozom. Te is látod, vagy fogod látni, mi a gondom, ha napi 16 órában ellát valamilyen funkciót a telefonod. Ezzel a belsővel azt gondoltam, nyugodtan lehet úgymond zsebszámítógépem, és a 3rd party app-ek tökéletesen látják is el a funkciójukat (office, scanner, stb.). De amint hozzáérek valamihez, amit a samu programozott le, hopsz, megáll a sok mag. Szégyelljék magukat.
sheep, lafaty80: látom, nem vagyok egyedül.
petiwr: mindezek ellenére
S3, annyit megér.
berczy03: várj egy kicsit, hátha jön normális 4.3, a mostani hányós smiley-t érdemel.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
zoltan6 #67094 üzenetére
Fel kell tenni a Greenify-t és hibernálni kell a FB-ot.
Semmit nem fog fogyasztani és enni feleslegesen.
Nekkem semmi gondom az appal.(#67099) frozzyZTE
Ezt,ha olvasná a Samu,akkor tuti egyből pánikba esne és eret vágna.
Mikor értitek már meg,hogy a vásárlók 99%-át nem érdeklik ezek a dolgok,mert nem hogy romolni,de még rootoolni sem fogja a készüléket.
Egyébként volt már,olyan védelem,amit előbb utóbb nem törtek fel?Másrészt meg mikor nálam volt a szervizes,akkor az ég egy adta világon nem nézett semmit.
Se rootot,se számlálót.
Szerintem pont le.....ják.
Jönnek,cserélnek és már húznak is. -
Gizmo94
veterán
válasz
zoltan6 #63318 üzenetére
Milyen kár, hogy van S3 is.
Csak megpróbáltam rávilágítani, mekkora faszság is ez az antutu, de mégnagyobb kár, hogy látom, nem sikerült...
havri1 Én ugyan nem szólnék előre.. Cserélje csak ki, utána már kevésbé lesz lelkes visszabontani..
Szerk: Én úgy tapasztaltam, hogy inkább adnak kérés nélkül is, akkut, hátlapot, fóliát, és tök lazák, mintsem akadékoskodjanak. De lehet, hogy már most más a helyzet amint olvasom....
-
CyberSoma
tag
válasz
zoltan6 #62365 üzenetére
Érdemes megnézni, hogy amikor töltőre van dugva a teló, a beállítások/akkumulátor -nál mit ír ki. Nekem, ha a gyári usb kábelt használom gyári töltővel, azt írja USB (ilyenkor max. 400-al tölt), ha a gyári töltőt, nokia kábellel, azt írja HÁLÓZAT (vagy ilyesmit) és tölt 999 -el..
-
LouiS22
veterán
válasz
zoltan6 #62352 üzenetére
Nem a rom készítője nyírja ki az imei-t. hanem a hozzá nem értő user, aki előtte nem olvassa át az előzményeket, a figyelmeztetéseket, és ami a legfontosabb: nem csinál biztonsági mentést az induló állapotról.
A romfrissítés tényleg nem kezdőknek való "játék", először olvasni, megérteni, hogy mi történik, megnézni, hogy mi az, amivel többet adhat, újra olvasni és utána belevágni. A felelősség minden esetben azé, aki csinálja a frissítést, ezért kár a "készítőket" hibáztatni.
-
törölt tag
válasz
zoltan6 #62337 üzenetére
Mondjuk engem meglepett, hogy az IMEI számot el lehet rontani ROMolással.
Eddig egy telefonom sem volt amit ezzel tönkre tudtam volna tenni...
Ezért nem is tartottam túlzottan fontosnak ezt az EFS dolgot. De ez valami samsung vagy s3 hülyeség, mert sehol máshol nem tapasztaltam hasonlót. (még a többi samsungnál sem) -
Bubukain
senior tag
válasz
zoltan6 #62240 üzenetére
nem akad az (ez rossz szó) csak szimplán lassú
az hogy egyből jön azt hagyjuk, én már a deep sleep utáni ébredéstől is kivagyok.
használtál már iphone-t?
és most ne jöjjön senki azzal, hogy az apple-nek egyszerűbb dolga van mert nincs annyi hardver stb..., mert ezeknek a lassú működéseknek semmi köze a hardverhez. -
trobi28
addikt
válasz
zoltan6 #62221 üzenetére
Én megjelenés után félévvel vettem 90 ezerért (3 db jó minőségű ajándék tokkal) egy makulátlan,számlával igazolt dominós darabot ami ráadásul független is volt. Én ezt áresésnek nevezem
Azt meg pláne hogy most ennyiért LTE-st kapokzlatan77: Én nem használom ezeket az appokat mert van egy olyan érzésem hogy több energiát emészt fel az hogy folyamatosan figyeli a hálózatot hogy mikor vagy a hatósugáron belül min ha bekapcsolva hagynám.
Inkább ráprogramoztam NFC chipre (+ mást is mellé),csak hozzá érintem az autóban,vagy otthon és már kapcsol is -
ViSAS
senior tag
válasz
zoltan6 #62033 üzenetére
Erre azért rácáfolnék, nekem fb app rendszeres értesítésekkel és aktív csevegés mellett sem ette meg ilyen gyorsan a 100mb-os mobilnetet. Az 1 hónapos ciklus lejárta előtt pár nappal lassítottak be. Mostmár ilyen gond sincs, vállalkozói 500mb mellett a lassított mobilnet is olyannak érezhető mintha be se lenne lassítva.
(#62026) ToMmY_hun:
Alaplap cserével tudtommal az IMEI is változik. De pár nap múlva biztosabbat tudok neked mondani, a barátnőm S3-a pont alaplap csere miatt van jelenleg szervízben. -
mgTerminator
veterán
válasz
zoltan6 #61999 üzenetére
Olyan nincs hogy túl sok volt az írás a chipnek... Gyári rom kitakarítva és Root... kernel is a gyári. De ha nem hiszed akkor indíts el egyszerre több erőforrásigényesebb alkalmazást, pl Facebook, YouTube, torrent, és kész, szarrá akad a rendszer. Bármelyiket bezárom újra használható a rendszer, ha újra megnyitom megint akad. Akkor csak a RAM kevés nem? Mert a Proci nem pörög maxon.
-
Pistakiss
őstag
válasz
zoltan6 #61999 üzenetére
+1
Háát!
Mondjuk nekem nem ez a telefonom van, de mint itt is ugyanezek a témák mennek és mindenben egyet értek veled, akinek nem viszket az ujja, hogy mindenáron romolja, az mindegyikkel meg van elégedve. Ami hibák, akadások előjönnek, azok a romolás után is megvannak, sőt még gyarapodnak. -
kelzsoca
félisten
válasz
zoltan6 #61084 üzenetére
Ha a user nem érti, és még rákeresni is lusta, akkor bekérdez, és megkapja a választ, nem én találtam ki ezeket a hivatalosan is használt neveket-rövidítéseket.
Továbbá egy kezdő szerintem jó ideig maradjon a gyári rendszeren (és azután is) vagy ha már bele akar folyni a dolgokba, akkor olvasson utána, és ne akkor sírjon itt, ha már megtörtént a baj.
-
roberto211
őstag
válasz
zoltan6 #61091 üzenetére
Nem tudom de te olyan könnyen felkapod a vizet a semmin meg nem,hogy
a témához kapcsolódóan válaszolnál elindítottál inkább egy lavinát.Kezdjük akkor.
Miért kéne megmagyarázni azt,hogy mi az a odin,recovery(k),kies,ota,pit,és még sorolhatnám.?
Ez egy szakmai topic ami azt jelenti nem szótár, hanem szakmai topic.
Ha a kérdező(általánosságban beszélek) arra nem veszi a fáradtságot,hogy a legeslegalapabb dolgoknak
nem néz utána mielőtt ide jön akkor,nincs.miről beszélni. Nem a topiclakóknak a dolga,hogy elmagyarázza az alap fogalmakat. Azért szakmai topic,hogy ha valamiben nem biztos,vagy elakadt,vagy bármilyen témához kapcsolódó kérdése van akkor itt felteszi és segítünk neki .De ezeket az alap dolgokat szerintem nem a mi kötelességünk lefordítani hanem pld 1hsz ,google,wikipedia,stb,stb. Tudnék itt olyan kezdőket mondani aki szorgalmas,fogékony,első problémánál nem adja fel,és úgy jön ide,hogy tudja az alapdolgokat ,nem rég jött ide meg tudnék olyat is mondani aki akkora gy*kér,hogy azt se tudja ,hogy mit beszél de már audio tuning kernel csere naponta,és a tapasztaltabbak szavát sz@rba sem veszi cseréve inkább kioktatja.
Hát ha ez nem segítőkész topic akkor semmi. Szerintem pont,hogy segítőkész mert ha ez nem az akkor te még nem tapasztaltad az ellenkezőjét. PontBurgburger: szuusza, nem neked szólt hanen általánosságban mert voltak itt már érdekes esetek nyugodtan.gyere,kérdezz segíteni fognak szerintem..
-
BigBlackDog
veterán
-
[P]laci
senior tag
válasz
zoltan6 #61091 üzenetére
szerintem ez nem mellény kérdése...(de ezt még el is fogadom, mert általában aki valamilyen területen nagyobb tudással bír, az a kevésbé tapasztaltakkal szemben valamilyen szinten jogosan engedi meg magának egy bizonyos szintig a nagyobb mellényt.. de ez magánvélemény.
)
az alapvető probléma az, hogy Józska gyerek bemegy a boltba/gms-be és vesz egy telót, hazatotyog és az első dolog a first boot után az, hogy root, meg teszem fel a legfrissebb cm-et, mert haver azt mondta az a legállatabb cucc az s3-on.
ezzel csak egy a bökkenő, hogy fingja sincs arról, hogy mi a root pontosan, mi történik hivatalosan és nemhivatalosan akkor, ha rootol; nem tudja mi az a cwm, twrp, odin, kies, ota, backup, bootloop, urambocsá' EFS, IMEI, etc... de ő már rakná is fel a a cm-et, de megakad a recovery szónál.22 évesen (függetlenül attól, hogy mit tanulok) érdekel a mobiltechnológia is és azzal kezdtem anno a dolgokat, hogy minden ilyen alap dolognak utánaolvastam és mind a mai napig, ha valamire nem emlékszek nem vagyok rest visszaolvasni, hogy mi is volt az pontosan.
Vannak itt az idősebb korosztályból is hasonló kaliberű emberek, de sejtésem és tapasztalataim szerint a fiatalabbak közül is... és a nagymellényű embereket itt szerintem maximum az zavarja, hogy semmi (értsd zéró) utánaolvasással csinálnának mindent egyesek és ha beüt a szar, akkor meg csak kérdeznek majd, meg fúj samsung, fúj android, fúj egyik szolgáltató, fúj ez meg az, meg hasonló nóták veszik kezdetét megint.És a techvilágnak is megvan a maga szaknyelvezete (mintahogy minden tudományterületnek) és aki ezzel foglalkozik, előbb-utóbb kénytelen beletanulni ebbe, ha meg nem, akkor puff... majd szívni fog, vagy feladja...
-
havri1
félisten
válasz
zoltan6 #60166 üzenetére
Nem szoftveres hiba (Nálam). Kábelcsere megoldja, Kábel vissza megint szar. Kábel tisztítás megoldja.
Ez nem szoftver..
Lehet Nálad más hiba van, nem elképzelhetetlen ez sem(#60168) prono : De, hivatalosan azzal jár. Többet itt most nem írnék, ha nem baj, mert még én kapok a fejemre. Mindenre van megoldás..
-
dbius
veterán
válasz
zoltan6 #58175 üzenetére
Én megfordítanám a kérdésed: A gyárin kívül miért tölti mindegyik rendesen és miért pont a gyári nem?
Valami gubanc van, sajnos csak ez a biztos pont, de úgy látszik, hogy maga a gyártó sem tudja, vagy leplezi...
Nem tudok 4.1.2 előtti verziókkal kapcsolatban nyilatkozni, mert akkor még nem volt S3 nekem, illetve nem töltöttem mást a gyári töltővel, így erről sincs érdemi tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest