- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
mennyit ér most egy galaxy s3 független közepes állapotban?
-
warezxts
senior tag
Konkrét ROM linket nem tudok de abban tudok segiteni milyen romot keress:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/ref-imei-efs-stuff-i9300-including-t2393289
2) /efs partition format changed - innen nézd és össze tudod tenni melyik romot kell letöltened.
Ha jól tudom MG4 után már újabb EFS (amit v2-nek jelölnek)-t kapott az S3. -
warezxts
senior tag
a nightly közvetlen itt van 27.-i....bár szerintem lehetne stable is
[Blissrom]A Power gombos dolog nálam is van, nem sűrűn ugyan de van. nekem max 5e-t mondtak.
ha van vhol 2-3e-ért csere majd kérlek írd meg hol, és oda viszem én is (Bp) -
warezxts
senior tag
válasz
mikesgabor #92092 üzenetére
Ez a kamera LP-ra is felmegy vagy csak a Samu alapú 4.3-ra? van esetleg marketes alternatívája ami tudja ezt? vagy portolt kam valamelyik másik telóból?
@kurtuzov: Tegnap én is frissítette a 05.27-re. Bár nightly-nak van jelölve de ahogy a fórumon is írták, nekem ez is atomstabil. A gapps-al voltak problémáim, de találtam egy nagyon jót (az xda-s hozzászólásokban volt a link ha kell megkeresem), és semmi gondom nincs. Aksi 0.6%/h így éjszaka, és ami különösen tetszik az a kis ablak mikor van valami üzeneted a statusbár alatt. Nem mondom hogy jobb mint a stable mert már hülyének néztek annyira sztárolom ezt a romot, de baszus, tényleg jobb
-
warezxts
senior tag
Amiről beszéltek slow-motion-ös kamera ilyet tényleg lehet applikálni a szeretett telefonomra?
-
warezxts
senior tag
Visszatérve a BlissPop-ra, most nézem a random restart nem a rom hibája.
Rákerestem a fórumán is, semmi ilyesmi. Illetve maga a logó restartolgat, a recovery sem jön be, illetve a download mód sem. ha be is jön már jön a restart. Szóval hardwares hibának tűnik. Van valakinek tapasztalata? most hogy a töltő csatlakozóját megmozgattam cc 5 perc logorestart után most minden rendben.
HELP! -
warezxts
senior tag
Lassan két hete megy a BlissPop, azért már futottam bele egy-két hibába de nem vészes.
Volt random program leállás, de ugyanúgy fut utána magától (GMail volt az egyik a másik az üzenetek), szóval nem vészes. Viszont van random restart is, amit azért nem ítélek meg annyira vészesen (persze az!), mert nem a zsebemben indul újra, hanem mikor csesztetem (ez is összesen 2x volt).
Cserébe most hogy beállt az aksi, egész szép aksiidőt elértem (ez volt a panaszom az elején), de mostmár megvan a 0,7-0,8% ha nem nyomkodom. Ha nyomkodom viszont eléggé eszi a gyári kernel, amit még nem cserélek. Összeségében viszont még mindig meg vagyok elégedve vele!
@Janou:
A névjegyeket úgy a legegyszerűbb ha mindent gépen csinálsz!
Belépsz Gmailedbe, és a bal felül GMail-re rányomva ki tudod választani a kapcsolatokat.
Ha itt állítasz be mindent (képpel stb) akkor azt pillanatok alatt szinkronizálja.
Egyszer kell rendbe rakni, onnantól minden jó. -
warezxts
senior tag
legújabb TWRP alól tettem fel, mivel már előtte is LP volt. (TWRP 2.8.6.1)
Illetve a gapps-5.1.x-20150404-minimal-edition-signed.zip mint GApps@eastone1: a "hányadék"-ot azért kifejthetnéd, mert nekem a gyári romnál pl. gyorsabb és még mindig nem találtam benne bugot. Elég sokáig használtam a 4.3-ast (jó nem a gyárit, hanem a gyáriból készült kiganézott NeatROM-ot, de azért egy hét elteltével már fel tudtam sorolni pár dolgot hogy mi baja van).
Nem kötelező hogy tetszen, hisz különbözőek vagyunk, de valami tárgyilagos konkrétumot írhatnál.@baker: nem tudok róla hogy meg lehetne oldani. Sőt, szerintem szerencséd van hogy működik. Én mihamarabb megszabadulnék tőle, mert ha egyszer víz éri, a korrózió nem áll meg bármennyire is száraznak tűnik. Így akartam venni egyszer egy motorolát picsa pénzért, csak a hangszórója volt meghalva, de amikor szervizeknek elmondtam mi történt (igen, több szervíznek), akkor azt mondták szerintük ne vegyem meg. Volt egy ilyen ultrahangos vagy fasztudja milyen módszer 3e ft-ért amivel kiszárítják (elpárologtatják) a maradék vizet, de azt mondták arra sincs garancia. No meg honnan tudjam megcsinálták-e...
Szóval ha megvettem volna lehet évekig jó, de lehet hogy egy hétig (sem).
Én így tudom ezt a részt ha valaki másképp tudja mi történik a vízbe esett telóval utána, az leírhatná. -
warezxts
senior tag
Pár napos tapasztalat:
Idáig semmilyen hibába nem ütköztem (na jó, 2x leállt a swiftkey-em, de az másik LP romon is), ami elég meglepő számomra, mert valahogy mindig elég nagy bugvadász voltam.
Alap kernerrel vagyok, direkt nem boeffláztam most.
Ami szimpi:
Töménytelen beállítási lehetőség, alap reklámblokkoló (dev options), csak a normálisabb és hasznos progik vannak benne (minimálisat kellett kiganéznom a romot), smooth és bazigyors.
Csak egy példa a userfriendiségre: hátteret gondoltam megváltoztatom, erre netről is volt lehetőségem alapból választani valami belső selectorral. Elsőre lehet ez feleslegesnek tűnik, de csak érzékeltetném, hogy ne olyan mint a többi LP.
Ami nem szimpi: Na ilyet sem mondtam még.... NINCS (egy bug van de semmit nem befolyásol, a stable verzió két nappal későbbi frissítést jelez, de olyan nincs - gondolom törölték. kikapcsolható)
Az aksival vagyok elégedetlen, 1.2% per óra alapból, de azért nem izgatom magam, mert idáig egyik LP sem volt olyan aminél lentebb tudtam volna vinni. KK-n azért megvolt a 0,6-0,8-1%/h
Szóval aki LP párti, annak feltétlenül érdemes kipróbálnia. Stablet próbáltam. -
warezxts
senior tag
válasz
würzburger #90650 üzenetére
tetszik ez a font, ez melyik?
-
warezxts
senior tag
válasz
brown26 #88993 üzenetére
na lejárt a szerk idő.
From July 2013 (XXEMG4) onwards, official Samsung ROMs change the format of your EFS Directory/Partition. Let's say these ROMs change from EFS v1 to EFS v2. Only basebands from July 2013 (MG2) onwards can read EFS v2.
Azt jelenti hogy a gyari visszaállítás a régi (ahogy itt hívják v1) efsre állt vissza mert régebbi volt mint 2013 július. Attól függ a megoldás milyen alapú romot akarsz a telóra (4.1.2 vagy 4.3 vagy 4.4 stb...) -
warezxts
senior tag
válasz
brown26 #88993 üzenetére
Erről írtam régebben, ha vissza keresed.
röviden ezen a két linken minden megvan:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/solved-siii-network-problem-update-sn-t1918601
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/ref-imei-efs-stuff-i9300-including-t2393289
elsőn a megoldás, 2.-on az ok és magyarázat plusz linkek -
warezxts
senior tag
L-Droid vagy Spirit? Ez itt a nagy kérdés
-
warezxts
senior tag
Mi ez a one plus one rom?
-
warezxts
senior tag
válasz
AndrewTdi #86318 üzenetére
Én azt vettem észre amióta feltettem a gyári FB és a messengert, annyira kevés a memóriám, hogy folyamatosan belassul a teló. Előtte 230-250-et jelzett a feladatkezelő, most jó ha 160mb van üresen... folyamatosan elfogy, és nem tudom kiganézni tovább, csak a szükségesek futnak, nincs bloatware.
-
warezxts
senior tag
válasz
kentucky #86052 üzenetére
ha utángyártott, én a polarcell 2400mah maradnék (vastagság nem változik), elég jókat hallani, itt a fórumon ajánlották, de ha sok pénzed van egy hajszálnyival vastagabban lehet 3000mah eredeti samsungot is kapni (igen gyártott ilyet). zerolemon is jó állítólag
küldtem privit amúgy... -
warezxts
senior tag
-
warezxts
senior tag
válasz
Gabi 8906 #86001 üzenetére
Amit adtam 1-2 napja linket ott mindent megtalálsz. Ariza helyett 4.3on így működik:
1. patchelt modem és patchelt kernel (letölthető mindkettő csak nem a legfrissebb)
2. patchelt modem és sima gyári kernel de le kell futtatni az init.d scriptet (ami lényegében a patch)
3. patchelt modem és custom kernel (pl. boefla) - ha előtte esetleg futtattad az init.d scriptet, akkor futtatni kell az init.d script remove-ot mert azt custom kernel nem szereti. Ha olyan modemmel szeretnéd ami nincs a letöltéseknél, van egy modempatcher v2.exe win-es progi, amivel meg tudod patchelni a modemet, de azt nem próbáltam soha)
Nálam úgy van most, hogy patchelt MK6-os modem, és boefla kernel - zzmoove - optimal-al. (zen és sio ütemezővel) - Ha zen és sio helyett (belső-küső) valaki jobbat tud ajánlani szivesen veszem -
warezxts
senior tag
Mindent megtettem hogy jó aksi időm legyen, de valahogy soha nem sikerült (2-5%/h merülés)... most hogy meghalt a (használt) aksim, és vettem egy új gyárit 3300ft-ért, a legnagyobb meglepetésemre nyomkodás/telefonálgatás után is 1%/h, éjszaka meg 0.1%/órát merül... eléggé padlóztam... Mostmár tudom hogy nem a kiganézott, greenify-ozott stb. rom volt a hibás, hanem az aksi használódott el (használtan vettem a telefonnal együtt).
Ezt csak azért írom le, hátha más is próbálkozik a jó üzemidővel de nem jön össze neki, pedig látszatra (és valóságban is) semmi nem eszi az elemet. -
warezxts
senior tag
-
warezxts
senior tag
válasz
Strauss #85796 üzenetére
Az az aksis link nekem is jöhet, elég nagy a választék (sajnos/szerencsére).
Tudni kellene melyik az a max aksi ami még hátlap nagyobbítás nélkül belemegy, mert megszoktam már ezt a hátlappal egyberakott könyvszerű tokomat. Azt nem szivesen cserélném, márcsak a smartcover miatt sem.
Egyébként ha nagyobb aksit tesz bele az ember kell vmit állítani/kalibrálni vagy megy oszt csókolom?@Gabi: patchelt modem / custom vagy patchelt kernel segít, DE ahogy szunyi írta először tudni kell 000-val kezdődik-e az imei (én is így használom a telót annó elkúrtam).
Ezen a két linken mindent megtalálsz:
LINK LINK -
-
warezxts
senior tag
Haldoklik a telóm?
Ha lemerülőben van, és 5-10 % körül van az aksi, akkor a képernyő elkezd halványan villógni (mint amikor a régi monitorok képét kamerán keresztül látod) és pár másodpercre rá lefagy/kifagy. Van hogy ilyenkor egyszerűen csak beáll a képernyő, de van hogy elmegy feketébe és addig nem is történik semmi még újra nem indítom (persze töltőre rakva). Ha nem rakom töltőre a PIN beírása után már az elején ugyanezt a villogást. Amint van benne szufla, minden tökéletesen működik (talán mintha jobban merülne de ez már placebó)
Szerintetek mi lehet? Aksi? Elektronika? Tapasztalt valaki hasonlót? -
warezxts
senior tag
válasz
sadboj #85748 üzenetére
Modems: XXUGMK6: http://d-h.st/ebe
forrás: http://www.neatrom.com/downloads/S3/neatupdate/NB1/75/update_me_parts.xmlKernel: I9300XXUGMK6 [link]
forrás: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-neatromlite-themed-aroma-mods-t2060403/post49443189 -
warezxts
senior tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de az AICP nekem jobban bejött mint az L-Droid.
Sajnos napi szinten még mindig nem tudok kitkat-et használni a LEAP (wifi titkosítási mód) hiánya miatt, de talán majd egyszer -
warezxts
senior tag
Milyen a GND5? Neatromból már május 26 óta fent van.
-
warezxts
senior tag
GNA5-ben nem fogsz csalódni 2 napja tettem fel, még várom beálljon az aksi és számítok egy 0.8-1% merülésre per óra (most még másfél-kettő). Ettől függetlenül nagyon pattog. nincs wakelag sem (bár most hogy a wanam xposed-et feltettem egy kicsit mintha lenne, de lehet csak placebo hatás). Ha az aksi nem békél meg alá tolom a boeffla-t, és ugrik a gyári kernel.
2 hónapja kb már a GNA5-t akartam felteni csak csábító volt a(z akkor friss) GNB1. Aksiban egyébként jól szerepelt, bár nem verte a GML2 romomat (csak abban nagyon idegesítő volt a wake lag) cserébe 0.5-0.8%/h volt a merülés.Mindenki: Igaz az hogy a Wifi ébren tartása kevesebb aksit eszik, mintha elmenne sleepbe, és az adatforgalom lép életbe?
-
warezxts
senior tag
Ez engem is érdekelne.... a számottevő különbségek GNA5 vs GNA8 vs GND1
-
warezxts
senior tag
Tudtok adni új bevált 4.3-as gyári (nem mókolt) romra linket?
Nem tudom mi most a "sláger" -
warezxts
senior tag
Annyian használjátok a kipucolt gyári romot, hogy kedvet kaptam kipróbálni, és most kivételesen nem a NeatRom-ot tenném fel. Tudtok adni egy linket 4.3-ra (kicsit elvesztem guglival)?
Szerintem egy Boeffla-t is alá tolok, hacsak nincs jobb. -
warezxts
senior tag
A 4.4.3-ban van már javítva a memory leak probléma, vagy a 4.4.4-ben?
Azt költői kérdésként teszem fel hogy Leap authentikáció támogatás van-e benne? -
warezxts
senior tag
Ha már ennyire pörög a topic, feltenném mégegyszer a kérdésem.
Az alap sms kezelőben ki lehet kapcsolni hogy a számokat telefonszámmá próbálja konvertálni?
Elég idegesítő pl. egy banki sms-nél. -
warezxts
senior tag
Hogy lehet kivenni azt az alap sms kezelőből, hogy a számokat rákattintható linkre konvertálja?
Égre földre keresem. -
warezxts
senior tag
Voltmár? I9300XXUGND5 NeatROM v7.6 Aroma (4.3)
Jó kernel/modem (XXUGND1) lehet? másban nem nagyon változott... -
warezxts
senior tag
válasz
VegyesTamás #83741 üzenetére
Kösz a tippet!
-
warezxts
senior tag
Lehet nem S3 probléma, de ugye van ez a digitális iránytű.
Nekem még soha nem volt pontos/normális. De egyik telefonomon sem!
Ha gyalog használnám a navit (pl. Maps, Sygic), nem azt mutatja amerre menni kell.
Azt sem tudom hogy kell tartani a telefont, képernyővel az ég fele mint egy iránytűt, vagy szembe magammal mint egy tükröt? Annyit tudok tenni, hogy olyan nézetbe kapcsolom ahol nem a digitális iránytű működik hanem csak felülnézetben látom a kis pontomat és nézem jó írányba halad-e.
Ez normális szerintetek vagy van mit fejlődnie ennek még?
Egyébként mit használtok naviként ha gyalogosan el kell jutni A-ból B-be? -
warezxts
senior tag
válasz
roniboy #83228 üzenetére
Ha végképp nem tudták megoldani, szólj, nekem is volt/van ilyen problémám.
Megoldható. Patchelni kell a modemet (init.d) meg a kernelt vagy (rom verziótól függ melyik) Ariza patchet kell feltenni.
Nyilván ha tudod cseréld vissza, mert ezt minden romnál el kell játszani.
Maga a mutatvány egyébként nem vészes.
Itt nézz körül, nekem ez mentette meg a telefonomat:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/solved-siii-network-problem-update-sn-t1918601
Ami fontos!!!! EFS mentés legyen!!!!!!! Akár kelzsoca progijával, akár mással, az sem baj ha többel!
Mert ha nem jól csinálsz valamit nullázódik az IMEI, de így visszahozható minden esetben. -
warezxts
senior tag
Na mindegy
Akkor visszavonom a felháborodásomat! -
warezxts
senior tag
Nem nagy összegekről van szó, bár ez a vállalati csomagom illetve az EU miatt 30ft/db.
Több ROMot is próbáltam, eredetit és a portoltat is a miui oldaláról, illetve xda-ról.
Mivel több készülékről van szó ezért ha kéritek be tudom linkelni az összeset bár felesleges.
A Xiaomi oldalán is panaszkodtak erre. Keressetek rá a számra.
Nem az összeg miatt vagyok kiakadva, hanem a parasztság meg sunyiság miatt, mert erről semmi értesítés nem volt. Ezt fű alatt küldte... -
warezxts
senior tag
Beszarás!!!! a MIUI-t úgy tegyétek fel, hogy SMS-t küld egy angliai számra.
Nézem a részletes számlát, és lehidaltam... beírom a számot a keresőbe és látom nem vagyok egyedül.
447786209730 - mekkora parasztság már!!!!!
A poén az hogy másnak is feltettem (családom belül, más telefonokra S2/Defy), és az ő számlájukon is ott van. -
warezxts
senior tag
válasz
havri1 #81886 üzenetére
Ezt a RomCleanert már használtam egyszer kétszer, de a logján lehetetlen kiigazodni hogy lényegében mit is törölt...
Most belaktam a 7.5-ös neatromot, ráengedtem így utólag (mert a rom után rögtön elfelejtettem), de azon gondolkodok visszateszem a backupot, mert fogalmam nincs mihez nyúlt hozzá...
-
warezxts
senior tag
gyors kérdés: az NB1-es végű rom jobb mint az NA5?
-
warezxts
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #81711 üzenetére
Ezeket már nem használtam amiket kérdezel...
Azt tudom hogy a hangoknál valahogy be lehet tallózni, illetve a "marketnél" (vagy mi a neve fogalmam nincs), az utolsó fülnél a menü gombbal lehet exportálni dolgokat. -
warezxts
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #81704 üzenetére
Nem használok zárképernyőt (olyan kinyitható flip tokom van), ezért ezt nem tudom. Az óra témáját úgy tudod változtatni, hogy hosszan nyomod a hátteret, mintha widgetet tennél ki, és az óra widget jobb felső sarkában van egy ceruza. Arra rányomva szintén egy play áruház szerű témakezelő jön elöl, de ott csak az óra skinjeit változtathatod. Gondolom azt teszi ki zárképernyőre is, de ez csak tipp. Most gyorsan megnéztem ha bekapcsolom a zárképernyőt, nekem nincs kínai házikó-létra-kismacskával.
Egyébként csengőhangokat meg mindent ilyen áruházból tudsz letölteni. pl. ébresztési hang -
warezxts
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #81699 üzenetére
5-ig vagyok, vissza-vissza nézek a fórumra, ha tudok segítek addig.
-
warezxts
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #81695 üzenetére
Igen, ahogy leírtad. WSM előtt backup. Azt meg ha felrakod, majd látod, adja magát. Elindítod, rányomsz a programon belül hogy telepítés, majd restart. A modulok meg ott vannak azon belül letölti magának amit kipipálsz, és azt is kapcsolóval kapcsolhatod ki/be. Mindent ír, nyugi. Az MiTheme, az meg egy külön apk, amit ha feltelepítesz, nem fogod látni sehol (nincs ikonja), de a WSM-en belül választható lesz, mint bármelyik modul amit a progin belül töltesz le. Wipeok előtte, persze! cache, dalvik cache, format system, data (preload nem kell, de ha leformázod azt is nem lesz baj). és EFS mentésed is legyen, az mindíg S3-on ha romozol!!! A WSM az már csak extra amúgy is, rengeteg ingyenes téma van rá, van egy Témák ikon, és letölti magának amit kiválasztasz. az iOS7 asszem ráadásul ingyenes téma.
-
warezxts
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #81692 üzenetére
Miután feltetted és beállítottad, és a WSM manager előtt, biztos ami biztos.
Melyiket nem érted, megpróbálom leírni. -
warezxts
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #81688 üzenetére
A MIUI verzió kicsit megtévesztő, mert a 4.4.11 (hamarosan 4.4.18) az a saját verziója. Az alapja egy Cyanogen alapú 4.2.2-es ROM. Simán CWM-ből mehet a rom és a gapps is. Ha mindent beállítottál, akkor mehet fel a WSM manager (backup azért legyen előtte, mert defyn pl. fagy de az én S3-on működik), majd a modulok. ezek már mezei APK-k, mint az xposed frameworknél. nem CWM-es. A magyar nyelv alapból benne van, csak az elején ki kell választani. A root alapból ki van kapcsolva, a biztonság ikonra bökve kapcsolhatod be. Amit még csináltam: az alap weather widget elég fapados és nagy wakelock-ot hagy, frissítési idejét sem lehet állítani. azt a system/apps mappából kitöröltem (2 file, weather, meg weather service), és feltettem a marketről a Weater BZ-t, ami dettó ugyanaz csak sokkal több lehetőséggel (pl.beállításokban van olyan kapcsoló hogy beépül a MIUIba, meg állítható a frissítési intervallum stb. illetve nem a kínai weather akármi szerről szinkronizál, hanem beállítható honnan. pl. accuweather) Ezt még ajánlották mindenhol. Így aksiban is jól szerepel. Mivel mint mondottam CM alapú, ezért a boeffla kernel bemegy alá (2.1es stable). Ott zzmoove - battery, SIO és ZEN mód a tárhelyekre, meg kikapcsoltam a logolást. Remélem tudtam segíteni.
-
warezxts
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #81684 üzenetére
Sima MIUI rom iOS témával. Épp egy hete nyüstölöm, legnagyobb megelégedésemre.
Innen letöltheted.
jelenleg ez most jobb mint a MIUI hivatalos oldalán lévő.
Ott két verzió van a sima MIUI official, tele kínai bloatware-el, meg egy lengyel portolt (magyar nyelv nincs benne). A fenti link többnyelves. Ha felteszed a WSM Manager-t, ami az xposed frameworknek felel meg, akkor a készítő oldalán tedd fel az MITHeme-t is, és ezt a modult aktiválva ingyen tudsz témákat letölteni (iOS7-t is), még akkor is ha MiCredit-es. -
warezxts
senior tag
A 4.4.7-es portolt MIUI elég stabil (nem a 4.4.4es xda-s hanem a miui oldalon lévő).
Sajnos a kismacska-létra-hajó-házikós nyelven kívűl csak lengyel van benne.
Hogy tudom beletenni a magyart? tud valaki linket kimondott ehhez? -
warezxts
senior tag
válasz
balazs1022 #81335 üzenetére
Hálásan köszönöm!
Nincs véletlen neked vagy valakinek NA5-höz Back2Kill vagy Menu2Kill zip-je? Teljes lenne a boldogságom
(na jó, még keresek egy S4 launchert ahol a home screen 5x5-ös, az appoknál meg 5x6-os... próbáltam szerkeszteni is a sima S4 launchert de az xml fileok nem csak szöveget tartalmaznak) -
warezxts
senior tag
válasz
balazs1022 #81286 üzenetére
Közben még ezt a Note2_JB_4.3-as kamera driver-t keresem... van linked véletlenül?
-
warezxts
senior tag
válasz
balazs1022 #81286 üzenetére
Köszönöm!
Nagyjából hasonló a felépítésük, kézi kiganézás stb.
Ami nekem nem volt (nem is tudtam róla) ez a RomCleaner <-- gondolom ez az... -
warezxts
senior tag
válasz
balazs1022 #81262 üzenetére
Most akkor mi is a "konfigod"? ütemező/IO, Rom, Kernel ilyenek....
-
warezxts
senior tag
válasz
tomiii007 #81103 üzenetére
A tenyérhúzgálós csak akkor működik ha be van kapcsolva a mozgásoknál.
Ami mndig működik a HOME (nagy középső gomb) és a POWER (bekapcsoló) gomb együttes lenyomása kb 1-2 mpigMás: portolt S4 launchert keresek, home 4x5 (sor 4 magasság 5), appoknák is 5x5. Van S4 launcherem, csak ez lenne az optimális. Ha valaki tud jó leírást akkor akár megcsinálom magamnak is.
-
warezxts
senior tag
válasz
zho-lee #81096 üzenetére
A gyári modemek vannak a custom romokban is, csak az mivel kb szabadon cserélhető (mint a kernel), ezért pár főzött rom készítő jobbnak látja benne hagyni pl egy régebbi vagy másik beváltabb modemet. Az hogy kinek melyik modem jön be, az országfüggő is. A beszélgetésért, adatkapcsolatért (nem a wifi), térerő, felelős elsősorban. Ami kishazánkban legjobban bejött az újak közül az az MK6. Ha rosszul tudnám persze javítsatok ki.
-
warezxts
senior tag
Azt mondja meg nekem valaki szaki, ha nekem van egy romom, amivel meg vagyok elégedve.
Egyetlen hibája van a lassú ébredés deep sleepből (ismert hiba amit az NA5-ben javítottak).
Azt mondják ez a kernel hibája, amit lecseréltem (boeffla), de akkor is lusta, akkor most van köze a romhoz vagy nincs? vagy akkor nekem egy NA5 vagy NA7 alapú rom kellene? (nem tudom melyik a jobb, NA7 az NA5 javítva talán?). -
warezxts
senior tag
XXUGNB6 vagy XXUGNA5 a jobb szerintetek? (AllianceROM az egyik a másik Omega)
Valamelyiket fel szeretném tenni, de úgyis kiganézom, szóval jobban érdekelne hogy melyik alap a jobb szerintetek? -
warezxts
senior tag
Rájöttem, nem lesz KitKat-em, max majd ha kiadják hivatalosan.
Nem támogatja egyik kernel sem a LEAP kapcsolatot, ami az alap forrásból van lefordítva.
Ha rálépek egy ilyen kapcsolatra, nem választható opció a LEAP, a Leap Wifi Free meg FCzik 4.2 felett...
4.1.2 az utolsó amin még elmegy. Szerencsére a 4.3as samu vagy abból készült romokban alapból benne vannak. Ha van valakinek ötlete szívesen veszem... -
warezxts
senior tag
NeatRom (4.4) vs BeanStalk?
gyorsaság,aksi,stabilitás
Szerintetek? -
warezxts
senior tag
Ennyire menő ez a Beanstalk? Érdemes váltani Neatrom-ról?
-
warezxts
senior tag
válasz
sharkybacsi #80701 üzenetére
Köszönöm!
Az accuweathert fel is tettem, de ez az S5 launchere...hát még a widgeteket sem találtam meg benne... -
warezxts
senior tag
nem tudtok S4 Launcher portot ami 5x6-os? vagy legalább 5x5-ös?
-
warezxts
senior tag
-
warezxts
senior tag
Neatrom v7.4 bár changelogot nem látok
-
warezxts
senior tag
Hogy tudom a főképernyőn az ikon alatti szöveg fontméretét állítani?
Lecseréltem a launchert 5*6-osra, és tetszik csak nagyok az ikon alatti nevek (alul van ahol le is van vágva).
Google csak azt dobja ki hogy lehet nagy általánosságban fontméretet cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest