Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A kapcsolgatásnak én sem látom értelmét. Ha valaki nem használja netezésre csak néha napján akkor talán megéri lekapcsolni a 3G-t és amikor kell bekapcsolni (valóban sokkal jobb a fogyasztás 2Gn), de hogy naponta többször kapcsolgassa az ember, ezzel pár százalékot spórolva, annak szerintem sincs sok értelme.
-
Neo85
tag
recoverybe már nem lép be,
<ID:0/004> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> Root_de_la_Vega.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..
<ID:0/004> Initialzation..
<ID:0/004> Get PIT for mapping..
<ID:0/004> Firmware update start..
<ID:0/004> SingleDownload.
<ID:0/004> cache.img.ext4
<ID:0/004> NAND Write Start!!
<ID:0/004> FAIL! (Auth)
<ID:0/004>
<ID:0/004> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)ilyesmit ir ki, ezt most csak netről másoltam
-
-B-
senior tag
Megjött a válasz a Samsung ügyfélszolgálatától a Telekom féle elektronikus garanciajeggyel kapcsolatban:
Tisztelt xy!
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
A garanciális javítás igénybevételéhez eredeti, kitöltött és lepecsételt jótállási jegy szükségeltetik. Amennyiben elektornikus garanciajegyet kapott,szíveskedjék az internetes áruházzal egyeztetni az eredeti jótállási jegy kibocsátása érdekében.Bízunk benne, hogy válaszunk teljes körűnek és hasznosnak bizonyult az Ön számára. Amennyiben további segítségre van szüksége, állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatMost csoszogjak be egy kib***ott Telekom üzletbe és pecsételtessem le a garanciajegyet, mert jelen formájában a Samsung szerviz nem fogadja el. Ez marha jó!
-
[P]laci
senior tag
most kivételesen meg kell hogy cáfoljalak, nekem az a szemfigyelős cucc teljesen frankón működik most is és régen is (pedig szemüveges vagyok!) ráadásul ma a nap nagy részében UH-vizsgálóban félsötétben "teszteltem" a svájci rom alatt és kifejezetten jól működött, nulla problémát produkált (legalábbis nekem
)
-
Seaky
tag
Nos a történet úgy szólt hogy amikor pont szétszedtem a telót, akkor a gyerek ott termet hogy ő majd segít. Mit volt tenni feladat hogy szorongassa az aksit mert mindjárt kelleni fog. Akkor még nem tudtam hogy valami legkváros történetet fogyasztott. Ezen ragadós cuccok nem jönnek le törölgetéssel és az aku visszarakása után jött a felismerés hogy ott a lekvár az aksin és most már a telón is..
Akkor még nem is tudtam a matrica létezéséről (arról is innen értesültem hogy van és hogy mire is való).
Ezért én és gyermekem tudatlanságáért elnézést kérek. -
Yeffy
veterán
...de az ilyet úgyis gépen csinálja az ember...
te lehet. én nem gépen csinálom. van egy kialakult rendszerem, nem fogom változtatgatni. szóval plz ne általánosíts.
Megváltoztak a telefonközpontok is időközben, nem véletlenül találták ezt ki. Egységesítettek.
ugyan nem értek mélyen a telefonközpontokhoz és egyéb járulékos dolgokhoz, de ezesetben gondolom a 06-os számoknak nem kéne működnie. na mindegy.
Nem látom ezt azért olyan nagy problémának.
világméretű gondnak én sem, de attól még idegesítő. főleg, hogy most emiatt szopok. illetve még mindig: ez te vagy, örülj neki.
-
Yeffy
veterán
mert gyorsabb elmenteni, nem kell a + jelet előkotorgatni, stbstb.
konkrétan semmi értelme, kivéve, ha külföldi számot hívsz, vagy roamingolsz. de magyarból magyarba oly tök mindegy.
ezt is csak egy felesleges f.szság volt kitalálni.
nekem még egy csomó szám 06***-al van elmentve. teljesen jó. nem is értettem azt a nyilatkozatot anno minek adták ki, amit PLaci linkelt feljebb. -
[P]laci
senior tag
Ezzel a programmal ments EFS-t!
Természetesen root szükséges hozzá.
(#74580) Jadro: ráadásul mindig is célszerű volt országkóddal együtt beírni, mert így ha külföldön vagy nem kell átírni a számot erre, csak telefonálni ugyanúgy, mint itthon... ráadásul én amióta telefonom van így írtam be a számokat.
-
-B-
senior tag
A garanciajegy megvan, magamnak kellett kinyomtatni, ezért nincs rajta pecsét.
Most azt írták az S3 LTE topikban, hogy már az üzletben vásárolt készülékek mellé sem ad a T garanciajegyet, hanem a my t-mobile-ba belépve kell azt kinyomtatni.
Ebben az esetben viszont érvényesnek kell lennie pecsét nélkül is. Már írtam a samsung ügyfélszolgálatának ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, mit válaszolnak. -
bexinho23
őstag
Értem amit írtál, csak szimplán érdeklődő kérdés a többiek irányába is. Mert ha az olcsó tartó korongja hamar elöregedik, akkor inkább a drágábbat, gyárit választom. De ha ilyen szinten nincs különbség, akkor nem huzatom le magam a Samsunggal, akik a vacak hátlapjukat is 6-10 ezerért adják
-
Vovi1
aktív tag
Szerintem meg éppen egy olyan készülék, ami a telefon funkción túl tud nagyon sok mindent. Itthon az ünnepek alatt nyilván a szgépes netet használom napi 24 órában, olvasni a tabbal szoktam, a játékból kinőttem. A mobilnet nem megy 10 napja, minek. Tehát a dolgos napokon én is rendszeresen használom, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a korábbi fw-khez képest az akkuidő jelentősen javult. Ehhez képest a többi elem - stabilitás, sebesség - nem változott drasztikusan. Jobbnak tűnik mint a korábbi, de nem történt csoda.
-
LouiS22
veterán
Azért az nem úgy fog menni, hogy ráteszed a céges belépőkártyát. Mivel az adatok egy speciális sim elkülönített részén tárolódnak, ahhoz meg te nem férsz hozzá, csak egy hitelesített kibocsátó (ez nálunk az Állami Nyomda). A Voda és a Telekom megcsinálta, hogy a tesztben lévő dolgozóinak rátetette belépőt, de élesben ez aligha fog menni: a te kedvedért biztosan nem fog a céged szoftverfejleszteni, meg ilyesmivel molyolni. Pedig jó lenne. Ami a pontgyűjtőket illeti: itt is az a szűk keresztmetszet, hogy a cégek beállnak-e a nagy közös mögé, vagy mereven ragaszkodnak a saját verziójukhoz. Jó példa a Tesco, ahol a papír alapú kuponnal küzdenek, amit sima postai küldeményként juttatnak el hozzád, aztán csodálkoznak, hogy elkezdték lopkodni őket útközben.
-
apaszka
veterán
[link]
Ha jól olvastam azt írták,hogy javítva vannak a hibák.
Amit észre vettem benne,hogy a kamera menü fordítás csúszása megmaradt. Az ikon a jó a szöveg hibás.Aztán a gyári böngésző használhatatlan sajnos még mindig.
Egyébként nagyon jó ROM. Sok különbséget nem vettem észre kelzsoca féle ,és ez között. Talán,hogy ez jobb aksi idővel bír már. Gondolom valamit javítottak tényleg benne,vagy csak a telóm ezt jobban szereti?
Jajj,had kérdezzem meg,a CRT effektet ,hogy tudom kikapcsolni? Már nem tetszik.
-
gabor72
aktív tag
Nálam már kétszer előjött a hívás közbeni csend bug tegnap óta. Felveszem a hívást, elindul a számláló de nem hallok semmit, süket a teló.
Ez már régebben is megtörtént némelyik nightly-nél, ezért szoktam le arról hogy folyamatosan teszem fel az újabbakat.
Valószínűleg visszaállok az egy hónappal ezelőtti experimental-ra, azzal sose volt semmi gondom.Nálad minden oké?
-
gabor72
aktív tag
Mindjárt felteszem csak pont egy hívást várok.
-
apaszka
veterán
Üdv!
Igen ,ha nyomkodom,az nálam böngészést jelent.
Beszélgetés alig van ezen a telefonon.
Zenét hallgatok,és netezek rajta!Ami tud ,az nekem elég bőven. Ezért is marad kelzsoca ROM-ja,mert ezt tudja .
Pár töltés után szépen beállt!Bigyo13
Ígéretek voltak,vannak,de ne hidd el. Egyébként augusztus volt az utolsó pletyka .
Majd mikor megjön, akkor lesz! -
Magga
aktív tag
Ha már az EFS mentésnél tarunk!
Ezt ismeri/használja valaki???
Élesben még nem kellet használnom, de pikk-pakk csinál egy *.img és egy *. tar.gz állományt a partícióról, és lehet választani, hogy melyikből állítsa vissza (na ezt még nem próbáltam!), valamint van benne egy ellenörző algoritmus is, ami lefut a backup után és összehasonlítja a mentett és a telefonon lévő fájlokat...
-
-
r.zozoka
aktív tag
Regen rengeteget romoltam (spica, sgs, sgs2) amikor hasonlo volt en is imei szamot neztem eloszor, ha rendben volt akkor megprobaltam modem cserevel es volt, hogy mukodott, sot volt hogy jobban( vagyis bejott )!
Sgs3nal nem vok otthon a romokban kernelekben modemekben, de szerintem itt is lenne ertelme... majd vki jartasabb ugyis biralja meg a hszem ha rosszat szoltam!Kelzsoca: nem kuldtem sem emailt sem privatot es igen az elso hszbol levo linket hasznaltam felkerul egy oldalra onnan masik kettore jutottam tovabb! nekem nem arra van szuksegem, hogy a szamba ragd hogy kell csinalni hanem egy megerositesre hogy ez lementi az efst.
Ha valaszoltal volna mar neki is tudtam volna allni es nem kene regenyt irni feleslegessen! Tehat szeretnek egy valaszt , biztos tudjak itt masok is talan vki ir egy annyit hogy ez igy mehet vagy keress masikat
Ne haragudj hogy nagyon feltartalak -
-
Magga
aktív tag
Nekem akkor éledezett folyamatosan, ha a Xiaomi fiókom be volt állítva frissítésre. Lehet, neked nincs is regisztrált fiókod, nekem speciel ez megoldotta a problémát.
Most kb. ugyazok az appok vannak a telefonon (sőt kevesebb), mint az előtte használ Omega-n, de ahhoz képset még így is sokkal több az ébresztés. De mivel ez nem látszik az akkumulátor fogyasztáson, nem foglalkozom vele... -
-
adammkaa
senior tag
Igen észrevettem hogy van a : új verzió (csak stabil kiadás), új verzió (belértve nightlykat), minden verzió (csak stabil kiadás), minden verzió (belértve nightlykat). Én nem szeretném naponta frissíteni, gondolom akkor az új verzió csak stabil kiadást kell nézegetnem.
dobobazsy jól van, az tény hogy szemmel láthatóan jobban merül mint a gyári rom.
-
adammkaa
senior tag
-
-
apaszka
veterán
De a lényeg,hogy rendesen tudod ellenőrizni vele,hogy tölt,vagy nem most a töltő/kábel!
Na ez azért nagy segítség nem?
Pl kocsiban ez az a nagy dolog,mert ha navigációt használsz közben és 300 km et mész a töltésed,meg nulla szinte gyakorlatilag merülsz közben,és 400 km után kikapcsol a telód!
Kipróbálva!
De jó ez az app! Erre is jó! Persze van benne hiba,de ennyiért? De mindjárt írok a csávónak,hogy javítsa! -
dancsuri
veterán
itt nem a szem zavarásrol volt szó hanem a teló felébresztgetéséröl
azért a kettő nem ugyanazpersze ha valakinek böki a szemét ezzel az appal törölheti minden kellékével együtt (root kell)
akinél bármilyen app ébresztgeti a kijelzőt ott valami nem OK, mert ugye nem mindenki panaszolja
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest