Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tituszazeb
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Felhívtam a 1270-et, és az ügyfélszolgálatos kolléganő aktiválta a SIM-kártyát!

Innen is egy nagy pirospont neki!
-
válasz
Tituszazeb
üzenetére
Jah!
Azt hittem, csak a készülék új.
Akkor türelem, türelem, türelem... 
Pár óránként ki-bakapcsolással tudod ellenőrizni, aktív-e már a számod. -
apaszka
veterán
válasz
Tituszazeb
üzenetére
Olvasd el a szerződést. 48 - 72 óra is lehet, mire bekapcsolnak. Valami ilyen rémlik. Én nem vagyok előfizetéses régóta. Hűség időm meg vagy tíz éve nem volt.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Tituszazeb
üzenetére
Akkor a sim-kártyát ma kaptad? mert akkor azt nem regisztrálták, ha cseréltek simet, vagy még nem aktív a kártya. Hívd fel a vodafone-t MOND meg hogy ez türhetettlen

-
válasz
Tituszazeb
üzenetére
Azért nehéz ezek nélkül, mert így nem derül ki, mivel van gond... Más ötletem nagyon nincs...
-
Tituszazeb
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a választ!
Perpillanat nincs a közelemben sajnos másik micro SIM-kártya, és a Vodafone üzlet sincs túl közel.

Egyéb javaslat? -
Zsolaf
addikt
válasz
Tituszazeb
üzenetére
Újonnan vetted?
-
válasz
Tituszazeb
üzenetére
Kártyát próbáld ki másik készülékben, ill. a készüléket nézd meg egy másik kártyával.
Amennyiben nincs erre lehetőséged, nézz el egy Vodafone-üzletbe ott segítenek majd.
-
Tituszazeb
tag
válasz
Zsolaf
üzenetére
Köszi a választ!
Van egy "kis" problémám a telefonnal.
Ma délután üzemeltem be, nem csináltam vele semmi trükközést, gyári minden, és nem tudok telefonálni. Nincs regisztrálva a hálózaton ezt írja ki. A telefon Vodafone-os.Utánanéztem a problémának, igazából megoldást nem találtam rá.
Valaki tudna esetleg segíteni? Kicsit zavaró úgy használni egy telefont, hogy nem hívhatok stb...

Előre is köszönöm!
-
apaszka
veterán
válasz
murrencs11
üzenetére
Szolgáltató apn beállítása kell. Azt keresd meg, vagy kérd le. Indítsd újra a telót. Valamikor küldenek egy üzenetet, hogy hívás kapcsolódást észleltek. Látogasd meg ezt az oldalt,a helyes beállítás miatt...
-
apaszka
veterán
válasz
murrencs11
üzenetére
Telenoros vagy?
Akkor apn beállításnál írd át a net -et online- ra, és a típusát default-ra
-
Zsolaf
addikt
válasz
balazs1022
üzenetére
IGEN! és jó is.
azért mondhatom másnak is.. -
murrencs11
csendes tag
Szasztok. Ma felraktam az ajanlott I9300XXEMG4 egy fajlos rom-ot. EFS restore nelkul visszajott az IMEI telefonalni tudok, de a mobilnet nem megy, Hiaba engedelyezem, nem kapcsolodik. Otlet?

-
Zsolaf
addikt
válasz
Tituszazeb
üzenetére
Vegyél ilyet az ebayről 500 ft és különb mint az amit belinkeltél, nekem ilyen van eddig a legjobb tokom, puha gumi és védi a nyílásokat is.
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen készüléket, rendelni szeretnék rá tokot, ipon-ról!
van ez: OTTERBOX 77-21732_A Samsung Galaxy S3 Reflex Fekete-Áttetsző
illetve ez:
OTTERBOX 77-21745_A Samsung Galaxy S3 Prefix Fekete
Ti melyiket ajánlanátok? Esetleg más márkát is javasolhattok.
Előre is köszönöm!
-
Garsza
veterán
Tud valaki valami magyarázatot arra hogy ha a temasek féle cm 11 nél átváltok. ART futtató környezetre mért vesztem el a root jogaim? Már feltettem ezt a kérdés azt a választ kaptam tegyem fel a supersu 1.69 verzióját de nem segített.
-
apaszka
veterán
ELIXIR2 Mekkora cucc? Most találtam,
-
spadge
tag
Azoktól kérdezem akik Omegát használnak: 4.2.2 alapút használok. Előfordult másnál is, hogy újraindítás után inglis lesz? Magyarul, elfelejt magyarnak lenni.

-
apaszka
veterán
válasz
starboard001
üzenetére
Nyomj egy gyári visszaállítást,és pár hónapig megint jó lesz! Nem kell az a ROMolás . Mindjárt itt van a gyári 4.3 (knoxal
tuti bele rakják,már csak azért is!) .(#69873) amuba
Persze,hogy nincs harag -
spadge
tag
válasz
starboard001
üzenetére
Ha rám hallgatsz, nem fogsz bele. Összessègèben én is csak azért romolok, mert szeretek bűvészkedni. Mindenesetre , ha mégsem hallgatsz rám, akkor első az EFS mentés (pl. Kelzsoca programjával, playen fent van- efs manager.) Utána olvasd el az első hsz.-t legalább 3-szor. Ha valami nem tiszta, kérdezz! Utána állj neki, ha kedves a telefonod élete.

-
_greg_
csendes tag
Akkor ez a csipogás nem verzió függő hanem valami más lesz. Eddig nekem se tűnt fel vagy csak nem ébredtem fel, de az éjjel csak kiharcolta ez a nyavalyás tepsi hogy lehúzzam a töltőről. Most lenémítottam a rendszerhangokat. Elvileg nem csinálta de majd élesbe kiderül. xda-t böngészve nem találtak rá megoldást. Lehet megy vissza a cm, viszont akkor búcsút kell mondani a hosszú üzemidőnek.
Köszönöm a válaszokat!
-
-
_greg_
csendes tag
válasz
apaszka
üzenetére
Persze keresési prioritás: Barátom (google) - prohardver kereső - xda, ha így se megy akkor lehet kérdezni.
Hang és Fényjelzésekhez a legjobb a Light flow De ez a feltöltöttem és csipogok az éjszaka közepén ez egy hülyeség. Aztán merülök és megint töltök és megint csipogok. 
-
beloadjoker
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
hát ne is várjunk tökéletes romot szerintem s3ra mostmár 4.4ből vagy csak pár hónap múlva egyébként én teljesen meg vagyok vele elégedve működik gyors van mobilnetem telefonálni tudok fényképező kamera jó complete linux installer futnak a linuxok mxplayer megy zenét lehet vele hallgatni, böngészés terén messze a legjobb a próbált romjaim közül, szóval igazából nemigen értem azokat akik itt magyarázzák hogy nem jó stb ..
ami hiba van az valszeg azért mert még nem frissítették a különböző programokat hogy normálisan fussanak 4.4alatt egyébként én még nem találkoztam ebben a romban értelmetlen bugokkal lassulásokkal .
persze lehet hogy a játékok nem futnak rajta én csak egyel játszom a reaperrel az tökéletes .. -
apaszka
veterán
válasz
raven12
üzenetére
Én ezt használom! Csak a full verzió jó az ingyenes tudása nagyon gyenge,butítva van!
(#69856) _greg_
Viszont vannak témák mik 2 óránként előjönnek ,és egy szakmai topikban is lehet használni a keresőt.
Ez nem neked szól a csipogásra,mert arra nincs itt valóban találat! Csak úgy általánosságban értettem!
Ez az app talán azt is tudja. De nagyon sok van,és sokakat érdekelhet tényleg! [link]
-
_greg_
csendes tag
válasz
apaszka
üzenetére
Persze a google a barátom, de akkor minek van ez a fórum?
Hanem azért hogy segítsük 1mást. A probléma nem az hogy nem csipog, mert arra van külső app. A probléma éppen az hogy csipog és ezt egy külső alkalmazás nem hiszem hogy letiltja. Nekem mg4 van fent. XDA-n azt írják hogy ha lefordítom a tepsit akkor nem csipog. Legközelebb kipróbálom. 
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Fényképezésre milyen appot használtok, illetve milyen ROM-nak van jó kamerakezelése?
Illusion ROM van a telómon, de a HDR módot elég elcseszettnek találom (készít 4-5 képet és azokból dolgozik, de ha csak nincs lerögzítve, elmos, szellemképes lesz...). Pedig nem ilyennek kéne lennie.
üdv.
-
apaszka
veterán
válasz
babhun
üzenetére
Tessékl ,csak 1 perc keresgélés után találtam nektek!
(#69851) beloadjoker
Tényleg szorítok temaseknek,mert a 4.3.1 ev v61 et sokáig használtam nagy megelégedettséggel. Aztán kipróbáltam kicsit frissebbet,és egyre több hiba lett benne. Így dobtam a projektet.
A 4.4 el az szerintem a baj.hogy még semmi jó alapja nincs. Erre építkezni?
Tegnap olvastam egy másik topikban, hogy még a referencia modelben is a 4.4 bugok listája megegyezik a háború,és béke hosszúságával.
Na de a kereső segített megtalálni!!!
Tessék!
Tehát erre nehéz építkezni. -
beloadjoker
őstag
Kijött a V5 /temasek/ és egy új kernel illetve 2: temasek kernel - r3p2 mali, ebből is van WOLFSON meg BOEFFLA nemsokára dobom is fel bofflaval a v5öt
és a pa_gapps is újabb lett
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap este 1,5 napi próba után visszaálltam az angliai 4.3-ról 4.1.2-re.
Érdekes, hogy nem volt rajta fagyás és ébredési gondok sem. Minden alkalommal gyorsan feléledt, csak az egész rendszer működése olyan darabos volt. (Nova launchert használok, azzal élhető volt, de a gyári az használhatatlan. Akad még a videó lejátszás is.) -
válasz
starboard001
üzenetére
Tenyleg ez a legfrissebb

Csak mindenfele trukkel lehet felrakni mast. Pl 4.3at vagy 4.4et....
-
_greg_
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogy tudnám kikapcsolni az akku feltöltve csipogását? (Gyári rom és root.) Este végig hallgattam vagy 3x hogy feltöltve.

-
válasz
nggabi
üzenetére
Müködik annyira nem vagyok bena, a baj az volt hogy elhittem hogy azzal a cfroottal mukodni fog...
Viszont szeretnek feltenni egy cwm et is hogy tudjak csinalni egy mentest
Arra tudsz valami leirast ami a 9305hiz jo
Product kodot nem tudom hogy nezzem meg??
Az efs/imei mappaban van egy fajl abban a dbt szerepel gondolom akkor az a product kod csak hogy irja ki a telefon? -
Saua
tag
Sziasztok
S3 -on SIM csere nélkül, hogy lehet megnézni hogy kártyafüggetlen vagy nem? Nem rootolt, gyári 4.1.2 android van rajta.
-
starboard001
csendes tag
Van egy S3 as telefonom. Modell száma: GT-I9300. Android verzió 4.1.2
Alapsáv verziója: I9300XXEMC2
Kernelverzió: 3.0.31-1042335
A telefon teljesen jól működik. Néha egy picit belassul. Akartam frissíteni a szoftvert. A KIES is és a FOTA is azt írja hogy a legfrissebb szoftver van fent. Tényleg nincs újabb verzió ennél? Ha van melyiket érdemes felrakni és hogyan. A telefon még garanciális. Előre is köszönöm a segítséget. -
sid87
senior tag
Pár hete néha ilyen képeket készít a teló vakuval... Ez mitől lehet? Elromlott? Vagy szoftveres hiba?

-
nggabi
félisten
ez a null null hiba érdekes jelenség, főleg ha sima s3on van
sztem ha nem jól romolják akkor lesz ilyen, de passz.igen, a németet felrakhatod. rootolni a cf autoroottal lehet, de figyelj rá h 9305-höz való legyen amit letöltesz. német rom, root, product codeot DBT-re állítod, számlálót nullázod, megint a rom, utána wifin frissíted és mehetsz aludni

-
válasz
nggabi
üzenetére
Isten vagy, köszönöm szépen a segítséget

Még azt szeretném kérdezni, hogy azt a romot feltehetem amit az előbb irtam, mert most egy orange rom van rajta ami nagyon nem fekszik nekem...
Eredetileg egy 2013 februári rom volt rajta... vodás..És akkor most mi baja volt??
Hogy tudom rootolni(már csak a számláló nullázása miatt is)?? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Származik valami hátrányom abból, ha a vodánál veszek egy ilyen telót?
vodás 4.1.2-vel adják ki szerintetek? -
-
apaszka
veterán
-
-
apaszka
veterán
válasz
murrencs11
üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_s3_i9300.html
Az első oldalon szépen levan írva minden!
-
snow2014
aktív tag
válasz
murrencs11
üzenetére
de elotte ha van mentesed visszatennem a helyedbe a 4.3ast es akkor tennem csak raa 4.1
odinba betallozod a letoltott fajlt a PDA-ba telefont download modba teszed majd megnezed hogy az odin felismerie a telodat es nyomsz egy startot. mikor befejezi telefon ujra indul es lecsatlakoztatod a szamitogeprol
-
snow2014
aktív tag
.
-
snow2014
aktív tag
válasz
murrencs11
üzenetére
-
apaszka
veterán
válasz
murrencs11
üzenetére
Vissza tudsz térni arra mit én használok.
4.1.2 MG 4 re.
http://i.imgur.com/yZNqnw0.jpgÉn tudok visszább is térni, mert mindenről van mentésem. De ez jó és friss, és tökéletes.
Ezt ROOT olod, és kipucolod. 100%osan mindent visz. -
Magga
aktív tag
válasz
murrencs11
üzenetére
Egyszerűen tegyél fel egy MG4-es vagy újabb modemet és megint lesz IMEI!
-
murrencs11
csendes tag
válasz
lafaty80
üzenetére
Igen, igazad van, masfel eve megvan a telo, es eddig eszembe se jutott belepiszkalni. Tegnap vagy 6-7 orat toltottem magyar es angol forumok, leirasok, cikkek olvasasaval. Ezert is lett efs mentesem. mindent probaltam megcsinalni amit itt s mashol is olvastam, es hidd el nagyon felek, hogy teglasitom a telefonom. Sejtettem, hogy a 4.3-as efs nem lesz jo, mert olvastam rola, de azt is olvastam, hogy ha ujra 4.3at rakok fel azzal visszaallithato. Csak esetleges alternativ megoldasok erdekeltek. Es ezuton is koszonom a turelmeteket es azt a millio hozzaszolast amit irtatok, es amikbol rengeteget lehet tanulni.
-
641147
csendes tag
Készülék: első generációs SIII, rom: 4.2.2 leaked xxufme7, megjelenés óta rezzenés nélkül
Tünetek: két napja egy újraindítás után franciául kapcsolt be. Tegnap ez már zsebből, alvó állapotból ébresztve is így fogadott. Mára ezt még tetézte zsebből elővéve egy boot loop-al, újraindítás után ismét franciául.
Ez mi lehet, semmi kétes eredetű, új appot nem telepítettem.
-
lafaty80
addikt
válasz
murrencs11
üzenetére
sammobile oldala, ahonnan a gyári romokat lehet letölteni, de ez esetben nem tudom hogy ez a konkrét rom 1 vagy 3 file-os.
Az MGx csak a romjaink végén található 3 betű, ami a verzióra utal.
Ami viszont jobban aggaszt, hogy alap dolgokkal kellene tisztában lenni ahhoz romolni, root-olni kezdjen az ember. Félre ne érts én 3 hónap után mertem rootolni a telót és még 1 hónap kellett az első custom romhoz.
(Most már merem állítani, hogy nálam egy elmászott imei nem több mint egy kernel csere egy rom alatt. De ez nálam, mert nekem van efs mentésem, tudom hogy melyik verzióból készült és tudom hogyan kell visszaállítani és ehhez bizony sok-sok olvasás és kérdés volt itt a fórumon és a neten)
-
Hali))
Van egy i9305 telefonom,ami az imeinek null/null ír ki, alapsáv ismeretlen,
Efs mentés nincs, mivel nincs root
Mintha nem lenne, vagy nem jó a rádio rész
Próbáltam két romot a sammobile-ról, de semmi változás
Mit lehetne vele még csinálni??? -
snow2014
aktív tag
válasz
murrencs11
üzenetére
nekem siman a 4.3 rol 1 fajlos rommal visszallt minden. lenyeg hogy mg4 romot hasznalj. kulomben nekem angliai rom van fent es a 4.3 is angliai volt es minden problema nelkul vissza tudtam tenni 4.1re
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt hittem, csak a készülék új.
Akkor türelem, türelem, türelem...

azért mondhatom másnak is..
tuti bele rakják,már csak azért is!) .
Persze,hogy nincs harag
de idegennel mint egy tigris!

Hanem azért hogy segítsük 1mást. A probléma nem az hogy nem csipog, mert arra van külső app. A probléma éppen az hogy csipog és ezt egy külső alkalmazás nem hiszem hogy letiltja. Nekem mg4 van fent. XDA-n azt írják hogy ha lefordítom a tepsit akkor nem csipog. Legközelebb kipróbálom.