Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
warezxts #92955 üzenetére
Igaz telekomos, de én 35ért nem tudtam eladni 25 hónapos telefonomat, amin új hátlap van, 8 hónappal ezelőtt volt kijelzőcserés garancián belül, és akkor cseréltem benne akkut is. Igaz ez már nem volt garanciás.
Rootolt, a legstabilabb 4.4.4 fut rajta (most már "snapshot"). Jah és van hozzá egy 16gb class10-es kinsgton kártya. Mindezek mellett pedig kopás és karcmentes a készülék.
Sajnos ezek a telefonok 20-30 között mennek. Az én kiváló állapotú telefonomat pedig inkább megtartom.
-
teo77
őstag
válasz
warezxts #92577 üzenetére
Köszönöm, ez hasznos lehet! Mivel Öcsém telefonjáról van szó, aki fizikailag kicsit messze van tőlem, csak este tudok érdemben kezdeni ezzel valamit. Viszont azt hadd kérdezzem meg tőletek, hogy: tudjátok - e, hogy hogyan tudható meg a már főzött telóról, hogy egészen pontosan milyen verziójú stock rommal volt kiadva? Ezek az adatok ott vannak valahol a szerviz menüben vagy a készülék dobozán, papírjain?
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
warezxts #92074 üzenetére
Igen és nagyon jó.
Nagyon sok kamera appot kipróbáltam és bizton állíthatom,hogy erre a telóra ez a mod messze a legjobb.
Én eddig egy féle képpen tudtam a telefonra varázsolni.Úgy hogy [ebbe] a romba eleve integrálva van.Van egy 5.0-ás verzió is,de több helyről halottam,hogy rövid időn belül belassul az 5.0.A 4.0 pedig nem,de ott kevesebb a szabad memória és mintha az aku is egy picit jobban merülne,mint a gyári 4.3-on
Kár,hogy nem lehet mindenre flashelni.Ahogy én eddig látom a 4.3-ra egyáltalán nem lehet.
Talán van egy kibúvó.Mindjárt letöltöm a rom-ot és elválik. -
eastone1
senior tag
válasz
warezxts #92015 üzenetére
Lehet nem egyforma verziót raktunk föl. Nálam "folyamatosan dobálta a kamera chrome leállást. Samsung linket nem lehetett telepíteni, whatsapp nál hibát jelzett. Névjegyeket nem látta, inportálni kellett, erre duplán betöltött mindent. Na mondom kezdjük elölről töröltem az összeset, erre letörölte a simről is az összeset.
ÁÁÁÁÁÁÁ.
Háttérkép full fapad ha megnyitom a témát vagy a hátteret, tök üres, felajánlja a storet. Oda magamtól is eltudok navigálni.
Van külön ikon itt is a böngészőnek ami szintén a chrome ot nyitja meg csak itt engedélyt kér hozzáféréshez de olyan kriksz kraksz ákombákom 4-5 soros írásnak kér engedélyt. Na mondom anyád. Itt egyébként nincs szinkronizálva a chrome könyvjelző, egy darab sincs.
Erre megkerestem a chrome ikont és azzal már működött.
Egyébként tetszett, kár hogy az első benyomás ilyenre sikeredett. Most szedhetem össze a telószámokat innen onnan.
No meg a kriksz krakszos chrome beléptetés után beférkőzött a kisördög a fejembe.
Nincs feltörhetetlen, de egy nightly nevű csávó oprendszerét feltenni akiről azt sem tudjuk ki fia, borja, hát nem tudom.
egyébként a blisspop-v3.3 i9300 nightly-20150518-1912. verziót tettem fel, illetve a banks-dynamic-gapps-L-5-19-15 öt az ajánlott twrp recovery alól. -
Gabi 8906
senior tag
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
warezxts #85803 üzenetére
Jelenleg rootolt a teló, és főzött szoftver van rajta.
Ariza nem vált be. Igaz 4.3 van a telon, így nem is kellene hogy beváljon.
Régi imeit valahogy helyre lehetne állítani? (Kezdő vagyok ilyen téren.)
Ami a telon van:
Android 4.3
Alapsáv: ARIZA_V0.4
Kernel: 3. 0.31-2454463 dpi@DELL314#1Tue Feb 25 15:25:04 KST 2014
Build szám: JSS15J.9300XXUGNB6
Rom: Revolutionary S5 -
sb
veterán
válasz
warezxts #85151 üzenetére
Köszi, kipróbálom akkor.
Kicsit szkeptikus voltam, mert az MK6 és GND1 sem az igazi ez meg a kettő között jött ki, de végül is mindegyik rom más(hol szar).
Már fontolgattam a 4.1.2-re visszaváltást, de egy próbát még megér.A kérdésre: én úgy tapasztaltam, hogy jobban merül, ha van wifi kapcsolat.
S3-on nem éreztem, hogy jobban szívná a mobil adatkapcsolat az akksit. Sőt, még a 2G vs 3G között sem érzek nagyon különbséget.Galaxy S-en még teljesen más volt. Ott határozottan 2G, Wifi, 3G volt az akksizabálás sorrendje nálam.
-
szunyi777
őstag
válasz
warezxts #84665 üzenetére
" Leap authentikáció" Sajna nem tudom mire jó, de ahogy olvasom valami wifis megfejtés?!
teo77 Folyamatosan javitják a 4.4.3-at (L-droid), minden nap egyre jobb. Már jó a tárcsázó is, eddig sötét téma esetén nem látszódtak a tárcsázó számok.
Kiugró Bugok nincsenek...
pl.: Nem cserél zárképernyő hátteret a témázó, Blur effekt-et kikapcsolás, csak reboot után hajlandó megváltozni, ilyenek.. Mind szépséghiba.. -
VegyesTamás
senior tag
válasz
warezxts #83740 üzenetére
személyes tapasztalat szerint ezt is be kell kalibrálni. Nekem se volt jó, mert el volt fordulva kicsit a helyes iránytól, de aztán bekalibráltam, és jó lett. Fogni pedig szvsz úgy kell, hogy a kijelző síkja párhuzamosan legyen a föld síkjával. Ebben az állapotban leírsz a kezeddel egy 8-ast, mondjuk 2x és elvileg máris be van kalibrálva, legalábbis nekem ez segített.
-
szunyi777
őstag
válasz
warezxts #81919 üzenetére
A ROM Cleaner v4.1 Oldalon, a How To Edit Your Personal User.txt Fül alatt megtalálod a szerkesztési utasitásokat!!
Jól emlékeztem...
A ROMCleaner_user.txt-t kell szerkeszteni Samu romok esetében, és Cm esetében a CM-AOSP_user.txt...
Amit .apk-t meg szeretnél tartani, az elé be kell tenni a # !
Menteni a ROMCleaner_user.txt-t és futtatni...zho-lee Ezt a SOKP-RC-02-20140415_Hun_Update_v2.0 frissitett magyar nyelvi update-t tedd fel, majd Wipe cache és Wipe Dlavik cache...
Nem értem, hogy hogyan, de sajna a TeleService.apk-val volt gond az update-ben...
Újra Compile majd Decompile a TeleService.apk-t, és azzal már nekem sem volt gond!!!
Mivel ez az update script nem csak a Settings.apk és az AppSettings módositásait tartalmazza, hanem a TeleService.apk hiányosságai is javitva lettek...
de az is előfordulhatott, hogy véletlen az előző verzió TeleService.apk file került bele...
Sajna ezt már nem tudom, ezért újra kódoltam mind a 3 file, és lett belőle a 2.0 !
Tegnap óta semmi gondom, mert előtte nek is volt... -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
warezxts #81701 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségeket. Amit írtál progikat nem is kellett feltennem. Mert van benne egy Témák nevő cucc ami olyan min egy Play áruház csak témákkal. Ott találtam egy jóféle iOS témát de egy a bajom. A lezáró képernyőn kínaiul van a szöveg meg a dátum. Ezt hol lehet beállítani?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
warezxts #81694 üzenetére
Ha az a lényeg hogy a saját igényeimre állítsam be a MiUi-t akkor az mennyi fog. És aztán csinálok egy backup-ot CWM-ben. És aztán felrakom a WSM-et. Ez eddig oké. De ha felraktam azon belül mit kell beállítani? Hogy feltehessem a MiTheme-t?
Egyébként Wipe data/Wipe cache-ot csináljak CWM install előtt? Odin-ból raknám rá.
Amíg 4.1.2-ő volt a telefonon a CWM az egy progival is ment a telefonon... Túrósnak kellet megbolygatni ennyire!
-
Wiz Khalifa
veterán
-
-
balazs1022
őstag
-
balazs1022
őstag
válasz
warezxts #81282 üzenetére
A telefon régebbi fajta, 2013 májusi. NeatRom v6.4 Aroma van rajta (telepítéskor a youtube, music player, video player, dropbox lett kiválasztva), plusz Boeffla Series 5.x (JB 4.3.x) kernel. Mint írtam boeafflához tartozó apk- nincs rajta (így semmi nincs elállítva a hardverek kezelésében). Tovább CWM-ből lefutattam egy RomClenaert, ami kb úgy 40db alkalmazást szedett le. Továbbá a systemből ezekete töröltem:
ELMagent.apk
GearManager.apk
GoogleSearchwidget.apk
Photowall.apk
SecExhacnge.apk
SimplaAlarmclock.apk
SimpleFavouritesWidget.apk
SmartCardService.apk
WeatherWall.apkA hangzás miatt módosítottam a "default_gain.conf"-ot. Tudom h van a boefflában is erre lehetőség. De így nekem jobban bejött. Valamint Note2_JB_4.3-as kamera driver van fent. Xposed-el a menü színek lettek módosítva, illetve, hogy a hangerőgombokkal lehet vezérelni a zenelejátszót. (Amiket most utólag leírtam sztem nincsenek is hatással az akkumlátorra.
-
zho-lee
addikt
-
havri1
félisten
válasz
warezxts #81092 üzenetére
A kérdés jó. lehet a rom is vezérel valamit. Nekem nagyrészt csak a deep sleep kikapcsolása oldotta meg. Bár hozzáteszem, így is volt, hogy lassan ébredt, se sokkal kevesebbszer. Az is lehet placebo..
A furcsa az, hogy asszony S3 minije TÖKÉLETES ebben a tekintetben. Amint lenyomom a home gombot, már ébred is, semmi mp tolódás.. -
havri1
félisten
-
szunyi777
őstag
válasz
warezxts #80955 üzenetére
Megy mind a kettővel, de Omni ajánlott!
A Sima CM kernelt, csak a sima CM-hez ajánlja a fejlesztő..
Minden más 4.4.2-es romhoz az Omnirom kell.Griff55 Szép, mi !?
Egyébként nagyon szép, és jó kis teló ám az, használtam majdnem 6 hónapig ...
De ar érték arányban nem a legjobb volt anno... -
-
-
szunyi777
őstag
válasz
warezxts #80464 üzenetére
A Boeffla config v2 ben van egy beállítás az erinteskor ébresztés. Annak lehet adni egy bizonyos időt. Namost ha a képernyő automatikusan kapcsol ki, és nem mi kapcsoljuk ki, akkor a beállított ideig a képernyőt tapicskolva ebrezthetjuk a készüléket. De ha viszont power gombbal zárjuk le, akkor ez a funkció nem üzemel... Remélem érthető volt.. Tehát ha én dupla clickel lezarom a képernyőt, az olyan mintha automatikusan zárt volna le, és egy adott ideig ebresztheto tapicskolassal. Ez azért jó, ha lezarod, és netán eszedbe jut valami akkor csak megeerinted és visszakapcsol. Töltőről meg folyamatosan ebresztheto erintessel.
-
szunyi777
őstag
válasz
warezxts #80462 üzenetére
DoubleTapToSleep-ed tartalmazza az AOSB, és a Gravitybox (KK) alapból, igy nem kell külön az a DoubleTapToSleep modul ha valaki ezeket használja.
Nagyon hasznos! Nem kell hardver gombokat használni.
1 gubanc van a DoubleTapToSleep-el, ha ezt alkalmazom, akkor a beállitott értékig, a képernyő érintésével a készülék felébred.
Zsebre rakás esetére nem igazán érdemes igy altatni. -
csiziktomi
senior tag
válasz
warezxts #79779 üzenetére
Most töltöm le.DE teljesen nem értek ehez a SGS3-hoz.(eddig csak sony-k voltak+P6)Ezt a ROM-ot csak simán felrakom a ROOT-tal felkerült cwm-mel?Vagy kell cserélni kernelt is?Jelenleg ez van fennt:I9300XXUGMK6.
Bocs a láma kérdésért,de nem szeretnék téglát ebből isEddig csk rootolva van a teló.Köszi ha válaszolsz
-
gery14
senior tag
válasz
warezxts #79779 üzenetére
1hónapja van fent kb NA7és teljesen megbolondult 10perc alatt bootol ha egyáltalán betölt. akkor most azt csinálja ha új programot telepítek és kikapcsolom a telot utána letörli az új programokat!! ! Hiába csináltam davlik és wipe cachet is plusz sd-maidal takaritotam egyszóval szar az egész és a ramot is zabálja ! akkuidőben nem rossz én boefflával használom.(néha megröccen egyedül power extrémen nem) Szóval mi a legfrissebb 4.3as-stock rom? linket sem utasítok vissza mert cserélnem a Neat legfrissebb romját
!
Watt25 Tanulságosan csillog az RR-ha nagyon süt a nap
-
szunyi777
őstag
válasz
warezxts #79729 üzenetére
Terhelés alatt a Governor-ok be fogják kapcsolni a magokat!
Ha performance-ra állitod, akkor folyamatosan menni fog a 4. mag, és nem lesz elembarát...
Javaslom a zzmoove-battery, és a -25mv a CPU és GPU állitani...
Valamint beállitani a többmagos energiatakarkosságot.
Látni fogod, hogy ha nem nyulsz a telóhoz akkor 1 mag és 200mhz-en megy majd...
Ha viszont terheled, szépen bekapcsolnak a magok... -
Weeman1
veterán
-
zoltan6
addikt
válasz
warezxts #76936 üzenetére
én is vettem az itt ajánlott agyondicsért nokia AC-10E töltőt,aztán 3 féle telefonnal próbáltam,volt amelyiket nem töltötte,de az én s3-nak behülyült tőle a kijelzője.használt mobilosnál vettem,de új becsomagolt töltő volt.visszavittem,kipróbáltunk többet is ,mindegyikkel ezt csinálta,elképzelhető,hogy nem eredeti nokia volt azért csinálta ezt? leadta az 5 voltot rámértem müszerrel,ezután már a telekom webshopból sem merem megrendelni a nokia töltőt.
-
-
siralywarez
csendes tag
válasz
warezxts #74465 üzenetére
Szia!
Az "elm agent" mehet a levesbe, nekem elejétől fogva fagyasztva van
a "Google location", én nem szoktam lefagyasztani, mert azok a helyszolgáltatáshoz kellenek, több app is használja, persze lehet attól fagyasztható.
A "smartcardservice" úgy tudom a távoli lezáráshoz/adattörléshez szükséges, én azt is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest