- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smylei30
tag
Valaki tudja h a cm 10.2 alap fajlkezelojevel h tudom az sd kartya tartalmat megjeleniteni?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
nagyúr
válasz mgTerminator #68483 üzenetére
De miért ne?
Nekem STweaks-es alulfeszelés nagyon kellene :/
-
Piwi
veterán
válasz korcsillio #68457 üzenetére
helyes én is eddig függőket találtam jó árban,így lett az S3-am is anno
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
doe2
tag
Sziasztok!
Hivatalosan megjelent már 4.3 független telefonokra? -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Elszállt a telóhoz kapott Samsung adatkábelem.
Milyet érdemes venni, mire kell figyelni?
Mindenképp gyári Samsungot, vagy utángyártottat nézzek?
Speedshopon néztem, ugyanilyen kábel nincs készleten.
Üdv,
GBoy -
Shummo
senior tag
Köszi az eddigieket. Már Omega V50.1 van fent. Olyan kérdésem merült fel, hogy USB mass storaget hogy lehet mind2 sd-re megcsinalni?
-
legenda
válasz korcsillio #68488 üzenetére
nem, de tökéletes megoldás nincs, és a készülék lefoglalását követően nem fog ártani...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz korcsillio #68484 üzenetére
ügyvéd/jogász ismerősöd is van?
-
havri1
félisten
-
korcsillio
addikt
válasz mgTerminator #68482 üzenetére
Nem De van egy ismerösöm aki megoldja az effajta dolgokat ha szükséges
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Miért nem félsz a letiltástól? Tiéd az egyik szolgáltató a 3 közül?
-
manlions
tag
válasz csiziktomi #68480 üzenetére
Pm ment
-
legenda
válasz csiziktomi #68472 üzenetére
szia,
inkább az lte, a 2 gigabyte ram miatt, a jövőre valóü tekintettel.
hivatalosan csak a telekom forgalmazza magyarországon, így ha esetleg használtan veszed, akkor számolni kell azzal, hogy előfizetéses konstrukcióban már akkor is letilthatják, ha az előfizető nem fizeti a kapcsolódó számlát, még csak az sem kell, hogy részletre legyen vásárolva.
a domino kunstrukció minden szempontból okés.
adott típusra nincs még olyan firmware verzió, amiben korlátozott értékű lenne a bootloader, illetve a knox számlálók sem adottak.
a *#0*# kóddal beléphetsz a szervizes menübe, ahol szinte minden lényegi hardver ellenőrizhető; kijelző - színek, esetleges pixelhiba...stb -, vibra, hangszórók, kamerák, érintés érzékelése...stb.
amennyiben használtan veszed, úgy ellenőrizd, hogy az akkumulátor alatti matricán és a *#06# kódra kiírt imei azonos legyen.
szolgáltatós jótállási jegy legyen, főként a prémium gari miatt, a számla megléte pláne dob a dolgon.[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen S3 vagy egy lte verzió vásárlásán.Eddig csak sonym volta T -vel egyenlőre véget ért a barátság velük.Mire kell odafigyelni a vásárlásnál? Ennél is létezik olyan ,hogy zárt bootloader stb?
-
-
nagyúr
XXUFME7 Light by TugaPower v17.0
Mivel tegnap megtanultam tőletek hogy van restore lehetőség, így kicsit bátrabban vágtam neki a kísérletezésnek, és ma felraktam ezt a kicsit kiherélt 4.2.2-t
Egyelőre iszonyatosan tetszik. GUI ugye a szokásos Samu TW, de annyira folyamatos érzésre a CM Temasek után (ugye mondtam hogy kicsir röcögős volt a legfrisebb build-eken)
Nagyon tetszik Este írok bővebben róla.
De addig egy kérdés is:
Kernelt mit merjek rakni alá? STweaks kellene nekem mindenképpen :S
[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
Cm10.2 szeretnem feltenni a telomra. Az erdekelne h az offical cm 10.2 rakjam v inkabb az unoficial temasek romjat? valami ervek esetleg h melyik a jobb?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
ronin79
addikt
Üdw, CM10.2 használókhoz egy gyors kérdés - vissza gomb megnyomásánál van gombhang?
-
apaszka
veterán
válasz beloadjoker #68455 üzenetére
http://tech2.hu/cyanogenmod-11-android-4-4-kitkat-alapokon-0726715
Hamar lesz.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Cpu terén, pegasusq mellé melyik ütemezö a legaksi kimélöbb? Mivel az Omega rom van fenn 4.2.2 nemsok valasztasom van cfq,noop, deadline. Ezek közül melyiket érdemes használni?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
tferi47
csendes tag
Elvileg van MG2-es de csak 2.23Mb. Root exploreres kimásolás.
Galaxy S-S2-S3-S4...................5S i6
-
tferi47
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szeretném megkérdezni, hogy 4,3-ról ha vissza megyek 4.1.2 -re elmegy az imei?
MG4-re tettem fel.Galaxy S-S2-S3-S4...................5S i6
-
Shummo
senior tag
Megjött az I9300-am alapsávja: i93000XXEMH1.
Menteném az EFS-t de úgy tudom, az csak rootal lehet. Emellett CWM is kellene.(egyenlőre a gyári fos van)
MI a menete? Vki segítsen a sorrenddel kapcsolatban, hogy véletlen se csináljak bajt.Gondoltam : ROOT (odinnal tar.ból, ha könyebb nincs)
2. efs mentés
3. CWMEsetleg az alapsávhoz illő cuccokkal vki ki tudna segiteni? Még nem nagyon találgatom meg a forrását.
köszönöm
(Amenyiben van módszer arra, hogy cwm Nélkül is csináljak egy teljes mentést, az is érdekelne. mire nandroidot tudok csinalni, mar rootolt lesz )
[ Szerkesztve ]
-
zlatan77
aktív tag
Pedig van benne bőven kockázat.
-
beloadjoker
őstag
Hali !
4.4 főzelék vmi alfa állapotú sincs még ? szívesen kipróbálnám akrmilyen jelenleg legfrissebb 4.3-as cm-et használom, minden nap frissítek
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
mgTerminator
veterán
válasz korcsillio #68453 üzenetére
Én is ezt használom, nagyon fasza! Annyi a hátránya hogy gépre kell dugni hogy megkapja az engedélyt... Nektek lehet menteni a wifit? S2őn és S3on én tudtam de az S4en valamiért nincs ott a listában
-
zoltan6
őstag
nekem is jó teljesen gyárin,itt inkább egyes embereknél egyfajta hobbi,életvitel az állandó romolgatás,próbálgatás
-
zlatan77
aktív tag
válasz korcsillio #68450 üzenetére
De van.
[link] -
bobie
tag
válasz mgTerminator #68448 üzenetére
Tudom, én is full gyárin használom az S3-at.
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
zoltan6
őstag
minek veszitek meg,ha eladjátok?elmegy rajta minden,jó telefon ez még bőven.
-
zlatan77
aktív tag
válasz korcsillio #68441 üzenetére
Apród.
-
korcsillio
addikt
válasz zlatan77 #68433 üzenetére
Hol adtad el?
75alatt tuti nem adom el,akkor inkább eladom feleségem L5 II-ét ezt meg meghagyom neki,olyan mint az új.
Mondjuk azt is hozzá kell tennem hogy vevöként én is az olcsót keresem,de ésszel(pl. fillérekért vettem egy makulátlan,garis note 2-t ).[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz RAID 2 #68437 üzenetére
Reális vagy nem reális, de logikus hogyha minél olcsóbban adod, annál nagyobb az esély hogy elviszik... Az emberek 90% beleszarik hogy milyen garancia, oda van írva hogy van gari, olcsó, jöhet! Főnököm is GSMben veszi az új lumia 920at féláron, és mondtam hogy annak a garija szart sem ér, ő meg mondta hogy dehogynem, oda van írva hogy 2 év, ha nem javítják feljelentem őket.... mondom oké...
Sok ember hülyébb a telefonjál, így csak azt nézik hogy szarér hugyér meg tudják venni -
borsodika
őstag
-
RAID 2
aktív tag
válasz borsodika #68436 üzenetére
Inkább 65 a reális szerintem.
65 környékén mennek itt is, aki drágábban hírdeti, azokat nem is veszik meg.
Múlt héten egy napon keresztűl böngésztem ezeket, amik drágán (75-75+) voltak, azokat régen adták föl, tehát nem mentek el jó ideje.Nem is nagyon kellett keresgélnem, rögtön találtam.
[ Szerkesztve ]
-
RAID 2
aktív tag
válasz korcsillio #68408 üzenetére
Ne csodálkozz, drágán adjátok nagyon.
-
zlatan77
aktív tag
válasz korcsillio #68408 üzenetére
Már korábban is írtam, hogy annyit fikáztátok ezt a nyomorult telefont (sokszor ok nélkül), hogy itt az aprón már szinte eladhatatlan lett.
Képzeld el,hogy vásárlás előtt benéz ide az illető és más sem lát,mint szar,akad,szemét Samsung.....Hirdesd meg máshol is.Én 1 hét alatt eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
Pigmeus_1
tag
válasz gyuri81 #68403 üzenetére
Szia.
Asszonynak vettünk egy P6-ot még azon a héten amikor a T-nél megjelent.
Nem rossz, de azért az S3 jobb nála. Teljesítményben is gyengébb és nagyon melegedik, ha egy kicsit is elkezdi használni az ember. Azt meg végképp nem mondanám, hogy "atom gyors".
A kijelzője nekem kicsit fakó, de nekem pont a túlszaturált színek miatt tetszik az amoled...A fehér tényleg szép rajta, de nem éri utol a sony xperia P-t, mert ott vakított a fehér.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Felraktam a Wanam MJ9-et, viszont ez a hülye a /storage/emulated/0-t használja belső SD-ként a régi /data/media helyett. Hogy tudnék egyszerűen mindent átrakni a régi helyről az újra, vagy megoldani, hogy a telefon rendesen lássa?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, Thrustmaster TCA X-et
-
mroland78
csendes tag
Megoldódott!!! Imei is van és a sárga felirat is eltűnt!!!
KÖSZÖNÖM lafaty80 a tippet!!!!!!!!!! Hálám örökké üldözni fog!!! (de utol sosem ér)
-
warezxts
senior tag
4.2.2-es Omega Romhoz melyik a "legjobb" kernel szerintetek?
-
vakondvok
tag
Én is vissza raktam 4.1.2-t a 4.3 után. Nekem merült szépen és bosszantott a képernyőzár lag is.
Amúgy elment az IMEI is de root-oltam, és root explorerben vissza másoltam a mentést
Mókás, hogy amúgy rendszeres olvasója vagyok a fórumnak és alig szólok hozzá -
warezxts
senior tag
válasz mroland78 #68413 üzenetére
Ez és ezek alapján oldottam meg. Az első linkben itt a két probléma hogy mitől lehet és mit csinálj. A kézzel kimentett efs-t nemtudom, én Kelzsoca efs progiját használtam, de nekem sem minden esetben hozta vissza. Mostmár (első linken van leírás a v1 - v2-ről) tudom hogy miért. Végre van serial numberem (nem a 00000) bár azt nemtudom hogy csináltam, és működő romom (Omega 4.2.2) ahol nem azt írja végre hogy nincs regisztrálva a hálózaton (Ariza patch)....
-
mroland78
csendes tag
válasz mgTerminator #68415 üzenetére
Mivel MG2-től van váltás és én MG4-el vettem a telefont így csak új mentésem van. Azaz MG4-es. Megvettem, root, és egyből EFS mentés...
-
borsodika
őstag
-
warezxts
senior tag
megőrjít ez a nincs regisztrálva a hálózaton probléma.... mostmár van serialom és imei-m is....áááágggrrrrhhh
-
veterán
válasz apaszka #68396 üzenetére
nem rossz ötlet...
off:
most atomra bejön nekem a Huawei P6 ! atom gyors , gyönyörű a kijelzője és nagyon szép!! ( persze ez elég szubjektív)
kegyetlen jó lett az IPS kijelzője! picit égő mellette egy S3!! A fehér az tényleg fehér, a fekete az fekete ( még s3 -nál is feketébb ) tehát semmi nem szól már az amoled mellett
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kentucky
őstag
-
warezxts
senior tag
EFS Managerrel miért nem tudom visszahozni az IMEI-t? ROM függő lenne? (Másik android verziójú romnál ez változna?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Letiltás - hogy is van ez?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.