Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
-
Magga
aktív tag
válasz
szunyi777 #82812 üzenetére
Én is pont ezzel szemezek, csak feketében! Engem is érdekelne, ha van valakinek tapasztalata.
A vevőn 500 mA szerepel kimenetként, tehát valószínűleg ennyivel tud tölteni. Mivel én éjszaka töltöm a telefont, ez nem is lenne baj, csak a termék megfelelő minőségű legyen! -
Magga
aktív tag
válasz
szunyi777 #82796 üzenetére
Igazad van! Ezt használom: cm-11-20140405-SNAPSHOT-M5-i9300
Nem milestone, hanem snapshot...
(bár azt hittem az M- azt jelenti) -
Magga
aktív tag
Nem tudom, nekem kb. két napja tűnt fel ez. Még nem is volt időm foglalkozni vele, itt olvastam! (lehet hülyeség)
Ez a megoldás pedig pár sorral alatta volt... -
Magga
aktív tag
válasz
donciccio #77862 üzenetére
Azt írom le, én hogyan csináltam, lehet/biztos van más megoldás is:
- webes felület, google naptár
- bal oldalt van saját naptárak és más naptárak menü
- a saját naptáraknál létrehoztam egy új naptárat (legördülő menü, új naptár létrehozása)
- a más naptáraknál a legördülő menüben van olyan, hogy naptár importálása
- a felugró ablakban kijelölöd a korábban létrehozott naptárat (nálam névnapok) és betallózod a korábban linkelt, azóta már a gépedre letöltött fájlt
- vársz egy kicsit és voila!!! -
Magga
aktív tag
válasz
donciccio #77853 üzenetére
Állítólag a Google-nek most ezzel volt valami baja, ezért megszűntették!
Itt egy importálható változat: Névnap.icsA webes google naptárban létrehozol egy új, pl.: névnap naptárat és oda importálod!
-
Magga
aktív tag
válasz
foxymaxy #77842 üzenetére
Nekem is sokat volt S2-n és S3-on is MIUI! S3-on én mindig Boeffla kernelt raktam alá...
Sokkal gyorsabb lett tőle, az akkuidő pedig nem volt rosszabb, mint bármelyik másik ROM-mal (szvsz).
Legutóbb kb. 1 hónapja próbáltam, igaz akkor nem volt tartósan a telefonon, de mivel a szivem csücske, ezért mindig vissza-visszatérek...A jelnlegi már kb. egy hónapja, nagyobb hibák nélkül teszi a dolgát!
-
Magga
aktív tag
Ha valaki szeretne KitKat-et, egy próbát megér! Nekem második napja van fent, így komolyabb értékelésre még nem alklamas, de elég fürge és még nem futottam bugba (ez mondjuk kicsit furcsa!).
I9300 AOSP NeatROM v2.3 -
Magga
aktív tag
válasz
havri1 #74885 üzenetére
Ezt próbáltad?? CWM-ből kel telepíteni!
Először ki kell lépni a dropboxból, majd törölni kell az adatokat és az alkalmazást is. Ezután CWM-ből telepíteni ezt. Újraindítás után a meglévő accountommal beléptem és megkaptam (lehet nem azonnal, de megkaptam) az 50 GB-ot! Ez néhány hónapja S2-n volt! Nem tudom, működik-e azóta is. -
Magga
aktív tag
válasz
Rocky975 #72205 üzenetére
Én ezt használom: Android Weather & Clock Widget
-
Magga
aktív tag
válasz
DonMedve #72099 üzenetére
Ezt próbáld meg: Wanam Xposed
-
Magga
aktív tag
Élménybeszámoló:
Feltettem Apaszka által korábban linkelt custom recovery-ből telepíthető MK6-ot. Gyors tesztelés után megint rá kellett jönnöm, hogy nekem a Samu ROM-ok nem tetszenek, így ment vissza a mentésem.
Nem CWM van a telefonon, hanem TWRP és ez a lényeg. Mivel a backuphoz készít EFS mentést is, csak egy sima restore kellett és nem szállt el az IMEI, minden működik!
Használjátok! -
Magga
aktív tag
válasz
korcsillio #71733 üzenetére
-
-
Magga
aktív tag
válasz
havri1 #70773 üzenetére
Valóban, prémium garancia jár a telefonhoz, ezt a samu vállalta...
Drága cucchoz járjon is valami plusz.
A HILTI-nél két évig ha te teszed tönkre a gépedet, akkor is kapsz egy zsír újat! Benne van az árban, akkor ne használjam ki!????De pl. vettem annó egy 5e Ft-os Orion dvd lejátszót, majd gariban jött a futár, mejd hozta is szerelés után, teljesen ingyen!
Az mondjuk nem volt prémium kategóriás készülék, mégis...
Hülye lettem volna szaladgálni vele. -
Magga
aktív tag
Ez valóban érdkes. Általában pedig egyezik a program és a töltő teljesítménye, direkt próbálgattam.
Én egy SII-höz rendelt dokkolóhoz kapott noname usb töltőt használok, a kábele csak töltésre alkalmas, ezzel még soha nem volt gondom. Ez elméletileg 1500mAh-s, mindig 1000-el tölt! -
Magga
aktív tag
válasz
warezxts #70248 üzenetére
Mivel a mentésed még régi ezért nem tud visszamenni!
Leegyszerűsítve:
- a régi efs tartalma "a"
- az új efs tartalma "b"
Új ROM telepítésénél automatikusan átírja "a"-ról "b"-re. Ha régebbi ROM-ot telepítesz, az nem tudja visszaírni "a"-ra, ekkor kell a mentés amiben "a" van, hogy régebbi ROM telepítése után megfelelő legyen az efs partíció tartalma. -
Magga
aktív tag
válasz
warezxts #70232 üzenetére
A leaked 4.2.2 még a "régi" efs-nek számít, így feltehetsz rá bármit, mindig vissza fogsz tudni állni régebbi verziókra is. Felfele nyugodtan lépkedhetsz, nem lesz probléma az IMEI-el, csak akkor ha egy újabb (MG2-MG4 és újabbak) után szeretnél visszatérni régebbire! De mivel van mentésed ez téged nem érint!
Azért ezzel ments! -
Magga
aktív tag
válasz
murrencs11 #69808 üzenetére
Egyszerűen tegyél fel egy MG4-es vagy újabb modemet és megint lesz IMEI!
-
Magga
aktív tag
válasz
beloadjoker #69399 üzenetére
A memória az más!
A memória 1 GB
A telefon belső tárhelye 16 GB, ebből jönnek le a különböző partíciók... Marad kb. 11 GB, neked ennyi van, úgyhogy nincs semmi baj!!! -
Magga
aktív tag
válasz
beloadjoker #69397 üzenetére
Nincs ott semmi baj...
A 16 GB a telefon teljes memóriája, ebből jön le a rendszer, stb...
Nekem is 11,3 GB a belső tárhely.
A 0 mappa a 4.2.2 sajátossága, ha olyan rendszert használsz, akkor az kell neked, ha 4.1.2 akkor a 0 mappa nem kell! -
Magga
aktív tag
válasz
kelzsoca #69311 üzenetére
Én a múlt héten kíváncsiságból feltettem a 4.3-at, de nagyon hamar visszatértem a megszokottra. (Ismét rájöttem, hogy a samsung gyári nagyon nem tetszik)
De nem is ez a lényeg. Visszaraktam a korábbi romot (4.2.2) amiben MB5 modem volt (ez még a régi), el is ment az imei,ahogy kell!
A programoddal csináltam egy visszaállítást, az újraindítás után jó volt az imei, de még nem volt hálózat, de kis idő múlva az is helyreállt. Szóval nem kell a a modemet is cserélgetni!Itt jegyezném meg, hogy a programoddal csináltam a backupot!!!
Azóta feltettem a TWRP-t, ebben ha backupot csinálok, lehet efs mentést is csinálni, így nagyon gyorsan vissza lehet állni ennek segítségével...
-
Magga
aktív tag
Ha már mindenki szeretne 4.3-at már az Omegának is van!
Omega v51 Jelly Bean 4.3
Ügyesek azok a srácok, lehet, hogy kikupálták a gyermekbetegségeit. Én nem szeretem a gyári samu felületet, úgyhogy én nem fogom kipróbálni, de hátha valakinek tetszik!
Egy próbát biztosan megér... -
Magga
aktív tag
Igazán nincs mit! Nekem tetszik és szerintem jó is, hátha másnak is ezek kellenek!
(#68469) ittakary
Én is használtam néhány hétig, nekem is nagyon tetszett, aztán elegem lett belőle, hogy (bár nem így kellene működnie az androidnak, de) folyton bezáródtak és újraindultak alkalmazások, mert 0 MB szabad memória volt...Kíváncsi leszek, neked milyen tapasztalatod lesz vele!?
-
Magga
aktív tag
Nekem megvan a 8.1, felteszem db-ra és majd adom a linket!
A 9-ről lemaradtam, asszem az volt a 4.2-nek a stabil változata (a 8.1 a milestone 2), szóval ha találsz valami linket, az engem is érdekelne.(#68393) apaszka
Sok romot probáltam S2-ön és ezen is, eddig ez vált be a legjobban. Asszony S2-sén jelenleg is Omega fut.
Szerintem jók ezek a romok...A jelenlegi (8.1) viszonylag régen a telefonon van. Sok a szabad memória (indulás után 400 körül, utána 2-300 MB) és pörgős kis rom ez!
Szerk.:
Omega v8.1
Azóta megnéztem a v9 is már 4.3 úgyhogy nem maradtam le semmiről. -
Magga
aktív tag
válasz
ittakary #68334 üzenetére
Én akármit telepítek (ROM, modem, cwm,...) mindig csinálok egy full backupot, soha nem lehet tudni!
Ha valami nem jó, vagy csak nem tetszik, kb. 5 perc és a jól belakott/bejáratott rendszer muzsikál ismét a telefonon.
Ahogy az XDA-n és itt is mindig írják: "Backup, backup, backup!" -
Magga
aktív tag
válasz
RAID 2 #67387 üzenetére
Én is régóta nézegetem ezeket, de valamilyen univerzálisat kerestem. Bár ennyi pénzért...
Ha valakinek van jó tapasztalata szellőzős tartóval kapcsolatban, az engem is érdekelne, szeretnék venni én is egyet. Jó lenne konkrét ajánlat!(#67397) visionbp
Egy linket dobhatnál, akár privátban is!
Köszi -
Magga
aktív tag
válasz
ittakary #67370 üzenetére
Nem STweaks kell hozzá, hanem ezek közül valamelyik: Boeffla config. Én az alap (nem v2) ingyeneset használom.
A governor-on kívül én csak a mic erősítésén állítottam kicsit, illetve levettem az értesítő LED fényerejét, így nem vakulok meg tőle...
Mihez érdemes nyúlni? Valaki írta itt korábban hogy undervoltolta a procit, de nekem nincs bajom az üzemidővel/melegedéssel úgyhogy ez engem nem érint...Szóval ha van valami szuper beállítási lehetőség, akkor azt megnézem, bár nem tudom, hogy itt is ugyanazok az opciók érhetők-e el, mint STweaksben. Használtam/használom azt is sokat, de fejből még nem megy...
-
Magga
aktív tag
válasz
ittakary #67366 üzenetére
Én még MIUI alatt kezdtem el használni Boeffla kernelt ezzel a beállítással játszottam ott is, és elképesztő sebességnövekedést tapasztaltam. Sajnos a MIUI még így is lassú, de most a cm alapú Omegához is ezt tettem fel, nem is gondolkodtam másik alternatíván.
Maradjunk annyiban, hogy nekem bevált! (azért nem figyeltem ilyen alaposan, hogy mit csinál pontosan, de jó teljesítmény/üzemidő kombót értem el vele) -
Magga
aktív tag
válasz
havri1 #66783 üzenetére
Én ezt sokáig használtam: [ROM][CWM][JB 4.2.2][30/06][XXUFME7][Light v17.0][TugaPower].
Ez rendesen ki van herélve... -
-
Magga
aktív tag
válasz
Bubukain #66255 üzenetére
Felületesen átolvastam a topikot, de nem találtam olyan infót, hogy majd jön!
Lehet, csak elírás, eddig nem követtem figyelemmel a kernelt.
Neked hogy vált be???Én csökkentettem a LED fényerejét, így nem vakít meg...
És a Governor-t átállítottam lulzactiveq-re, ez már korábban is jól muzsikált!Érezhetően gördülékenyebb és gyorsabb lett a rendszer. De ha csak placebo, nekem úgy is jó!
-
Magga
aktív tag
válasz
Bubukain #66181 üzenetére
Nem és nem is kerestem! A hivatalos oldalról töltöttem le a legújabbat...
Boeffla-Kernels -
Magga
aktív tag
válasz
Próféta #65594 üzenetére
Sajnálom, mert szerintem nagyon jó kis app. Egyszerű a kezlehetősége és jól műküdik nekem.
Én általában csak a telefonon nézem a médeiszerveren tárolt videókat, sorozatokat, esetleg a tv-n játszom le telefonnal felvett videókat. Erre messze ez a legjobb, amit találtam eddig... -
Magga
aktív tag
válasz
zlatan77 #64500 üzenetére
Én is kihúzható börtokot használok. Engem is idegesítenek a fóliák, eddig mindig kéz alól vettem telefont (SII, SIII is), mindegyiken volt, az elöző tulaj által felrakott/felrakatott fólia, de nekem az volt az első dolgom, hogy ezeket eltávolítsam. Ha már vigyázok a telefonra, akkor az nálam nem csak a kijelzőt jelenti, erre pedig csak a korábban említett tokok alkalmasak. Szvsz...
-
Magga
aktív tag
válasz
havri1 #64326 üzenetére
A boeffla tweaksben a governort azt hiszem Lulzactiveq-re állítottam, látványos javulást hozott. Elég sok kernelt kipróbáltam, szerintem ezzel volt a legjobb. Nem mondom, hogy ritkán nem laggol, de...
És persze a fejlesztői lehetőségekben minden animációt átállítottam 1-ről 0,5-re! -
Magga
aktív tag
válasz
Tarantula33 #60216 üzenetére
Én kb. egy hónapja használom, nekem jobb, mint előtte volt az Omega v.7.1-el!! Ugyanolyan felhasználással csak kb. 1,5 naponta kell töltenem, korábban ez max. 1 nap volt...
-
Magga
aktív tag
-
Magga
aktív tag
válasz
foxymaxy #59583 üzenetére
Nekem jelenleg a 3.7.12 van fent és nem is frissítettem még. Szerintem cwm-ből mehet fel, legalábbis remélem, meg, hogy full wipe nélkül, ugyanis kb. 2hetente van frissítés és nem szeretnék minidig, mindent újrakezdeni. Ha lesz egy kis időm, frissítek!
Ha esetleg felteszed, majd tájékoztass, milyen!?
-
Magga
aktív tag
válasz
foxymaxy #59400 üzenetére
Nekem MIUI van a telefonon:
- tepítés: hagyományos módon (cwm-ból telepítés, a miuiandroid leírás szerint: Download and flash our current English Only ROM; then flash the chosen language pack on top of it. (DO NOT WIPE); REBOOT; Install Gapps)
- sokszor 150M körül van a szabad memória, nem foglalkozom vele
- akku idő nekem speciel kiváló, sokszor bír 1,5 napot is
- magyar nyelvi támogatással sincs szerintem már semmi baj, nem is emlékszem, hogy lenne benne angol szövegAzzal azért számolni kell, hogy más rendszerek talán gördülékenyebbek, de nekem tetszik benne a sok kis apró dolog, amiket más romban nem találtam meg. (szvsz)
-
Magga
aktív tag
válasz
dancsuri #59305 üzenetére
Ezt próbálta már valaki?
[XXEMF6] [05Aug] BlackBox™ 1.2.1 | Samsung/AOSP Hybrid |
Sajnos nem volt időm vele hosszabban ismerkedni, de van benne valami tweak, amit aromából lehet telepíteni és nem jelentkezik az itt sokak által (jogosan) kritizált nagyon lassú éledés. Ha megnyomtam a power vagy a home gombot, azonnal jeletkezett a lockscreen! Alapból nagyon gyors, bár én telepítésnél nem cseréltettem vele kernelt (Boeffla van most).
Ha lesz időm és tudom nélkülözni kis időre a telefont, futok még egy kört.
Még anno S2-n a Chameleont használtam ez is egy hasolnó hybrid volt (Samsung/AOSP), azzal nagyon meg voltam elégedve!
(#59310) dancsuri
Remélem a visszaállítás is működik rendesen!
(bár remélem, soha nem lesz rá szükségem) -
Magga
aktív tag
Ha már az EFS mentésnél tarunk!
Ezt ismeri/használja valaki???
Élesben még nem kellet használnom, de pikk-pakk csinál egy *.img és egy *. tar.gz állományt a partícióról, és lehet választani, hogy melyikből állítsa vissza (na ezt még nem próbáltam!), valamint van benne egy ellenörző algoritmus is, ami lefut a backup után és összehasonlítja a mentett és a telefonon lévő fájlokat...
-
Magga
aktív tag
válasz
Black&White #59218 üzenetére
+1
!
-
-
Magga
aktív tag
Nekem akkor éledezett folyamatosan, ha a Xiaomi fiókom be volt állítva frissítésre. Lehet, neked nincs is regisztrált fiókod, nekem speciel ez megoldotta a problémát.
Most kb. ugyazok az appok vannak a telefonon (sőt kevesebb), mint az előtte használ Omega-n, de ahhoz képset még így is sokkal több az ébresztés. De mivel ez nem látszik az akkumulátor fogyasztáson, nem foglalkozom vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest