- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Gergosz2 #87205 üzenetére
Akkor én megszívtam!
Vettem egy telekomos készüléket használtan, amit az első tulaj áprilisban vett és regisztrált be. Utánakérdezett a samsung-nál, hogy tulajdonosváltáskor mi a helyzet. Azt mondták, hogy törölték az első regisztrációt, most már nyugodtan regisztrálhatom én is. Azt nem mondták volna, hogy már nem létezik a plusz 2 hónap.
-
wdx
őstag
válasz
Gergosz2 #87020 üzenetére
Én 58ft-ért vettem egy szilikon tokot. 1 éves, állja a strapát. Védi a készüléket, és nem csúnya. A kijelzőre mai napig nem vettem fóliát. És semmi karc. Mondjuk nem törölgetem cipzárba, meg ilyenek
Bár a macskák mostanában harapdálják a telefont, de csak a tokon látszik 1-2 napig, azután visszanyeri alakját. Szóval na... -
Gizmo94
veterán
válasz
Gergosz2 #87001 üzenetére
Ehh, de azért ez durva átbaszás. Nem is az állapot, az azonosító matrica. Postán ilyet elküldeni anélkül, hogy előzőleg ezt az eladó jelezné, fényképek, megbeszélés, megegyezés, stb. kifejezetten a gusztustalan kategória. :/ Eléggé mesébe illő lenne, hogy nem tudott róla...
-
-
-
levike92
tag
válasz
Gergosz2 #85943 üzenetére
Köszönöm Gergő a segítséget csak az a baj, hoyg azért ennyire nem tudok angulok, hogy mindent pontosan megértsek így kb-ra meg nem merem beválallni. Ez egyébként ezer %, hogy jó Ldroid-hoz is? Mert ha tuti akkor lefordíttatom barátnőmmel. Visszatérve ha valaki most olvassa a kis irományomat. A kérdésem az volt, hogy Ldroid romnál lehet-e olyan samsungos billentyű feloldásos vízcsobogásos okosságot berhelni?
-
x1port
addikt
válasz
Gergosz2 #85885 üzenetére
Ez màr a 2. készülék.
Szerintem rosszabb mint a sima.
Véleményem szerint az S3 kult telefon.
A többi alverzió csak próbàlkozàs.Amúgy pedig tényleg gyenge indok hogy egy erőforràs igényű jàték màsodpercekkel később indul el egy dupla mennyiségű memoriàjú telefonnal.
De azért eléggé elgondolkodtató.
Na mindegy. Ki-ki eldönti maga hogy mit vesz a pénzéből. -
david15
csendes tag
válasz
Gergosz2 #85861 üzenetére
80k-ért a Media Marktba. Így is olcsóbb mint a szolgáltatóknál.
Gsm boltokban nem bízokAz LTE az egy tízessel lenne drágább, de mindenféleképpen kéket szeretnék, de kéne a 2gb RAM is
Meg LTE-t csak a T-nél láttam, nekem meg Telenoros számom van, nem nagyon szeretném lecserélni. -
Mysterion
tag
válasz
Gergosz2 #85732 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint még garis. Regisztráltam a my samsungra most, 0 hónapot kaptam, de ez nem gond, mert még van rá fél év gari. Ami inkább gáz, hogy írja kell az eredeti garilap. Ezek szerint mindenképpen be kell mennem a T-hez kérni valami igazolást a garihoz.
@wdx: Nem program lesz, mert nem állandóan meleg, csak ha elkezdem használni. Böngészés közben, de ha leoltom a kijelzőt, akkor szépen idővel visszahűl. Másrészt már több hardreseten túlvagyok, és már akkor forrósodik amikor még csak indul a rendszer.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Gergosz2 #83042 üzenetére
A Galaxy S3 is benne van a listában, alul azonban ott van az, amit mi már feszegettünk korábban, azaz hogy valószínűleg nem fogja megkapni a KitKatet. Erre utal a dokumentum ajlán található megjegyzés, ami alapján egy hiba miatt törölve lett a GT-I9300-as modell Android 4.4.2 frissítése. Pozitívum viszont, hogy a GT-I9305-ös számmal piacra került Galaxy S3 LTE megkapja várhatóan még ebben a hónapban a frissítést.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Gergosz2 #78040 üzenetére
Ezt valahol láttam, de erre is azt írják h műanyag
és asszem a samsung oldalon, tehát biztos h az.
De Köszönöm mindenkinek a segítséget.
soha nem lehet tudni.
(#78041) Gizmo94: Köszi. írtam is az eladónak h ha nem bőr ne is postázza, rögtön vissza írt h bőr és van bizonylata is, lehet neked van igazad h hülyeséget irkálnak neki.. és lehet attól a belseje valami más anyagból az nem érdekel.
-
bexinho23
őstag
válasz
Gergosz2 #68541 üzenetére
Köszönöm! És mi a jó érték, mi a rossz érték?
Csak azért akarom amúgy lemérni, mert pár napja elég lassan töltődik fel a telefon.
(#68543) Gergosz2
Köszi, lemértem. Egyeznek az értékek. Viszont a különböző fali aljzatok és hosszabbítók különböző értékeket produkáltak. Ahol tegnap töltöttem, ott csak 700 volt, ahol pedig általában szoktam, ott 1000... akkor ennyit számít úgy néz ki.
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
Gergosz2 #64784 üzenetére
Sziasztok, egy érdekes dologra lettünk figyelmesek egy barátommal:
1. nekem gyári t-s, legfrissebb sw-es s3-as:
- hangerő ON -> fotózok és van fényképezési hang
- néma üzemmód -> fotózok és nincs fényképezési hang2. barátomnak független, nem mókolt, legfrissebb sw-es s3-as:
- hangerő ON -> fotózok és van fényképezési hang
- néma üzemmód -> fotózok és van fényképezési hangÖtlet, hogy a barátomnak miért van néma üzemmódban hang?
a vonaton majdnem hozzámvágta a telóját mikor megtudta, hogy ez nekem működik, neki meg nem.
-
galaxytab
csendes tag
válasz
Gergosz2 #64111 üzenetére
Jó estét mindenkinek!
Sikerült megtudnod valamit havri1 fóliájáról? A győri Samuban speciel nem is hallottak róla. Pontosabban, hosszas keresgélés (gépen) után valamelyik Minihez találtak ilyet, vagy hasonlót. De ára sem volt... Biztos, hogy gyári ez, vagy csak ennyire új? Üdv! -
törölt tag
válasz
Gergosz2 #62168 üzenetére
Az nem ugyan olyan.
Sony úgy tudta ezt, hogy volt egy progi (ami az ICS esetén kiegészítő volt és telepítés után beépült a menübe, de JB alatt már része volt a STAMINA rendszernek) aminek az volt a neve, hogy Hely alapú Wifi.
Ha ezt bekapcsoltad, akkor az addig észlelt és csatlakoztatott WIFI hálózatok közül hozzá lehetett adni számtalan hálózatot amit figyelt. (GSM cella információ alapján) Ha a közelükbe került a készülék, akkor bekapcsolta a wifi-t és ha kikerült a hatókörből akkor automatikusan ki is kapcsolta.
Nagyon pontosan és hibamentesen működött.
Ezt kellene valahogy átírni az S3-ra is.
Maga a progi több helyről le is tölthető, de sajnos a sony rendszeréhez van megírva és nem is minden sony készüléken megy. -
trobi28
addikt
válasz
Gergosz2 #62117 üzenetére
Lassan 10 éve megvan ez a flottás céges kártyám de soha nem írtam alá egy napot sem.
Ez nálam elvi kérdés.Sose lehet tudni mit hoz a holnap.
Nexus 4-el csak egy bajom van,hogy az LG gyártja,de biztos jó készülék(lenne ha nem ő csinálná)
Volt egy LG telóm kb 2 éve,megnyerte a "legrövidebb ideig az én tulajdonomba tartozkodó készülék" címet.Délelött megvettem délután eladtam -
-
dbius
veterán
válasz
Gergosz2 #61735 üzenetére
Root mindegyik módszerhez kell:
Egyszerű, durva módszer:
- fájlkezelővel - pl. root explorer - navigálj el a:
/system/media/audio/ui
mappába.
- Nevezd át a shutter.ogg fájlt pl. shutter.ogg.bak névre vagy bármilyen más névre, vagy csak egyszerűen töröld a fájlt (törlés esetén nem tudod visszaállítani később a zárhangot) Innentől néma lesz a zárhang.Kifinomultabb módszer (gyári független, vagyis XEH product kód esetén) :
- fájlkezelővel navigálj a
/system/csc/
mappába.
- keresd meg az others.xml nevű fájlt.
- készíts róla biztonsági másolatot!
- nyisd meg a fájlkezelővel szerkesztésre:
- a </FeatureSet> sor fölé szúrd be az alábbi két sort:
<!-- Enable/disable the camera shutter sound -->
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>
- mentsd el a fájlt ugyanazon a néven, felülírva a gyári állapotot
- ellenőrizd a fájl jogosultságait: 644 kell legyen, vagyis -rw-r-r--
- ellenőrizd még egyszer, hogy mindent jól csináltál-e, mert ha pl. a jogosultság nem megfelelő, akkor a telefon újraindításakor meg fog állni a samsung logónál.
- indítsd újra a telefont, frissíteni fogja a rendszert újraindításkor
- ha felállt a rendszer, akkor a gyári fényképező szoftverben a beállításokon belül a gps címke alatt meg kellett jelenjen egy zárhang nevű új opció, ezt állítsd ki állásba és innentől némítás nélkül sem lesz zárhang, csak ha visszakapcsolod.Nekem gyárilag ez volt a szerkesztett fájl tartalma:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<SamsungMobileFeauture>
<FeatureSet>
<CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>TRUE</CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>
</FeatureSet>
</SamsungMobileFeauture>Szerkesztés után pedig így néz ki a fájl:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<SamsungMobileFeauture>
<FeatureSet>
<CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>TRUE</CscFeature_Web_EnableAutoSimHomeUrlInProfile>
<!-- Enable/disable the camera shutter sound -->
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>
</FeatureSet>
</SamsungMobileFeauture>Nem tudom, hogy a szolgáltatós telefonoknál más-e a fájl eredeti tartalma, ezért azoknál külön figyelni kell, de azt tudom, hogy egyes külföldi telefonoknál nem ezt a fájlt, hanem a feature.xml fájlt kell szerkeszteni és abba beilleszteni az általam írtakat, hogy némítható legyen a zárhang. XEH, vagyis magyar független készüléknél nincs feature.xml fájl a könyvtárban.
-
apaszka
veterán
válasz
Gergosz2 #61719 üzenetére
Ez a végszó !
Igen!
Davey7
Megmondtad a megoldást,bár ha nem akarod Rootolni akkor elég a visszaállítás első körben szerintem.
""" Gondolkoztam rajta, hogy nyomok egy full gyári visszaallitast, majd root es greenify-al letiltok par dolgot amit ugysem hasznalok. Hatha gyorsitana a dolgokon.""
Persze vannak itt nálam sokkal okosabbak,biztosan lesz ötletük jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest