- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
dobobazsy #68183 üzenetére
Azért kíváncsi leszek, ha az emberek tömegesen viszik a szervizekbe vissza a telefont, hogy elcseszték a frissítéssel.
Vagy vissza rakják az előző állapota vagy csesszék meg Knoxostól.
Ez még nem lefutott dolog, és ha mondjuk a konkurencia meglovagolja?
Megint olcsóban lehet eladni . Áh, tényleg hülyék ezek. -
Frozzy
őstag
válasz
dobobazsy #68039 üzenetére
na az biztos
új technológia. a samsung megalkotta az új rendszerébe a "real deep sleep" kódnévre hallgató technológiáját. a telefon be van kapcsolva külső behatásokra agresszívan nem reagál azt keltve, hogy ki van kapcsolva ennek köszönhetően az akkumulátor sem merül picit sem!
-
válasz
dobobazsy #67100 üzenetére
amennyiben felteszi valaki a gyártó által korlátozott bootloader értékű firmware verziót, úgy onnal már nem lehet visszatérni korábbi verzióra, még re-partition kipipálásos módszerrel sem.
Sholom; efs mentés legyen külön, megfelelő firmware verzió felhúz, amiben adott az elvárt product code (xeh?), root, customer sales code changer alatt megfelelő product code beállít - teljes nullázással jár -, triangle away alatt számláló nulláz.
eztán mindaddig marad a megfelelő product code, amíg olyan firmware kerül felhúzásra, ami támogatja azt. -
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
dobobazsy #65559 üzenetére
hangszóró torzításról nemtudok, de nézelődj tovább ezen a forumon belül link 1 link 2
torzításról nemtudok, S2-n volt csak fent CM eddig, S3-asom még szűz
beállításokba nincs valahol olyasmi hogy +dB ? szerintem van, hogy hol azt ne kérdezd, azt kellene lehúzni
ha még sincs meg, akkor egy dorimanx kernellel orvosolható, ott tuti van. -
Sanyi.il
aktív tag
válasz
dobobazsy #65557 üzenetére
megelőztél, örülök h segíthettem
ha mégis előjön megint, itt egy másik megoldás:
beállítások - alkalmazás kezelő? nemtudom hogy van amgyarul, én angolul használom, azon belül összes, és itt keresd meg a kamera appot, ezen belül force stop, aztán clear data. gallériával ugyan ezt. ez szerintem orvosolni fogja
-
Jadro
veterán
válasz
dobobazsy #65304 üzenetére
Wiki szerint igen, így van ahogy mondod.
"NFC nagyon alacsony sebességű adatátvitelt tesz lehetővé, de a kapcsolat extrém gyorsan jön létre két NFC kompatibilis eszköz között, ezért az NFC kiválóan alkalmas WiFi és Bluetooth eszközök gyors összekapcsolására, párosítására, kiváltva a lassú, nehézkes azonosítási folyamatot. Ebben az esetben az NFC kapcsolat csak a kapcsolat létrehozásában tölt be szerepet, a későbbiekben a kommunikáció, adatcsere már a gyorsabb adatátvitelt biztosító kapcsolaton (WiFi, Bluetooth) történik."
-
apaszka
veterán
-
válasz
dobobazsy #57232 üzenetére
amennyiben a szervizes menüben is hibát ír, úgy necces a dolog...
melyik firmware verziót húztad fel?
előtte még biztosan megfelelően működött?
gyári firmware alatt nem hallottam még ilyen problémáról, módosított verzió alatt olvasni több fórumon is, illetve a kamera szervizes kóddal történő frissítése csinált ilyet anno, de azt is s2 alatt láttam utoljára, ha nem megfelelő firmware alatt nyomta rá valaki. -
válasz
dobobazsy #57178 üzenetére
csak akkor kipipálható a re-partition, ha *.pit és több állományból álló firmware adott, ellenkező esetben csak ráfrissítés történik.
amennyiben csak pda állományos firmware adott, úgy előtte teljes nullázás (recovery alatt minden wipe, vagy menü alól a gyári adatok visszaállítása), majd firmware frissítése, és utána is javasolt ismét a teljes nullázás. ez nem lesz azonos a re-partition kipipálásos módozattal, de azért jobb, mint a csak ráfrissítés. -
borsodika
őstag
válasz
dobobazsy #57178 üzenetére
Wipeot kellett volna, hogy nyomj a rom feltétele előtt vagy olyan romot feltenni amihez tartozik pit file. (illetve sima s3 esetében az utolsó 4.2-es leak ugyan 1file-os de gyalult mindent)
kelzsoca: Ahogy te is írtad: akku ki boot előtt és ennyi. Aki jártasabb a romolásban úgyis tudja de tény, hogy nem írtam le szájbarágósan.
-
válasz
dobobazsy #57025 üzenetére
amennyiben több állományból áll egy firmware verziót, és van hozzá *.pit állomány is, úgy kipipálásra kerülhet a re-partition funkció, és abban a módozatban teljesen tiszta alapra települ fel a rendszer, leformázva a tárat, tehát nem csak ráfrissítésre kerül, mint a csak pda állományos firmware.
-
szunyi777
őstag
válasz
dobobazsy #56800 üzenetére
-Köszi
-Azt mindjárt gondoltam...
Keresgetek, de nem igazán találok LTE specifikus topicot, oldalt...
A témaösszefoglaló is S3 Van?!
Neharagudjatok, de ezt a majd 57000 bejegyzést nem szeretném átolvasni. ..
Nincs esetleg 1 összefoglaló link romokról? Ha lehet LTE.., de sima is jó lenne! -
-
adammkaa
senior tag
válasz
dobobazsy #56772 üzenetére
Először nézz körbe, s3 lte re 1 asop kernel van, abba benne van a boeffla sound és stweaks is, ami jól jöhet még nálad, nekem is fent van, az elején nagyon merült a telefon de 3 nap után szépen beállt, már szinte nem is veszek észre különbséget a gyári romhoz képest.
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
dobobazsy #56279 üzenetére
Én is ezt tapasztalom, hogy készenlétben van különbség, viszont használat alatt kb ugyanaz.
Jelenleg 72%-on van az akksi és 45 perc kijelzőidő. Reggel vettem le és azóta 3G bekapcsolva majd 4 fele értem haza és azóta a wifi. Szerintem bőven vállalható. Produkáltam már vele közel 3 órás kijelzőidőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest