- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
borsodika #92704 üzenetére
Gyorsan rákerestem képkeresővel a neten, valóban igazad van, nem csak ez az egy azonosító szerepel a program ablakában.
Azonban biztos, hogy nem a csatlakoztatott telefont mutatja, legalábbis nálam soha nem a telefonom típusát mutatta. Ez az azonosító szerintem valószínűleg valamelyik konfig fájlban lehet tárolva.
-
DaveNo1
veterán
válasz
borsodika #92493 üzenetére
Köszi, odinnal visszaraktam 4.3-at és most már van hálozat
Viszont még mindig nem jó a telefon funkció, konkrétan ez a probléma:
- ha telefonálok nincs tárcsahang, és ha felveszik, se odaát nem hallanak, se én nem hallom azt akit hívtam, de azt látom, hogy felvették.
Sok helyen olvastam már ezt a problémát, de konkrét megoldást nem találtam rá. Esetleg te nem tudsz valamit mondani, anélkül, hogy megint nekikezdenék a régi rom felrakásának? (itt a topicban is láttam, hogy másnál is volt hasonló régen, de nem találtam rá választ, hogyan lehet megcsinálni)
-
DaveNo1
veterán
válasz
borsodika #92491 üzenetére
Oké, köszi megpróbálom. Itt találtam valami egyszerű tűnő megoldást Vagy ilyenekkel nem érdemes próbálkozni?
-
-
-
trobi28
addikt
-
Puma K
nagyúr
válasz
borsodika #92196 üzenetére
Mielőtt 4.4.4-es Android lett a telefonon ment a másolás, csak azt az első hozzászólásomba nem írtam és nem feltétlen egyértelmű ahogy "beleszőttem".
Korábban felraktam a Samsung USB driver-t ami után rögtön ment a másolgatás, szóval nincs az Eszközkezelőben mint ismeretlen eszköz.
Van tudom, de sajnos nekem mihamarabb meg kellene oldanom ezt a felmerült problémát.
-
wdx
őstag
-
g0n21
senior tag
válasz
borsodika #91284 üzenetére
Köszönöm a gondolatot,
Erre azt mondták, hogy ez "a mostani időszak nem számít bele, mert ez most csak a szervizigény jogosságának megállapítása, és ez nem minősül szervizelési időszaknak"
Nem tudom, hogy egy soha nem rootolt, teljesen stock készülék esetében, ha a samsung logonál megfagy a boot, akkor mi okból kéne vizsgálni a szervizigény jogosságát, de a minden kötelezettség alól való kibujkálás egy kifejezetten bicskanyitogató ügyfélkezelési mód...vinibali: régóta meséli mennyit szív vele, gondoltam annyit segítek neki, hogy megkérdezlek Titeket.
Utoljára még HTC-s koromban játszottam a BL-lel, azt már nagyjából megismertem, Samsunggal nem babráltam soha. Aztán másfél éve gondoltam egyet, és elhagytam a platformot, azóta nem romolgatok, csak használom a sz.romat és kész -
pinnacle
nagyúr
válasz
borsodika #90367 üzenetére
Köszi! Most jutott eszembe, hogy EHS64ASFWE helyett én is EHS64AVFWE-et kaptam, mert ezen van hangerő szabályozó. Én az S Advance-hez kaptam. Akkor ezek szerint nem is az utángyártás a gond, hanem az, hogy eleve doboz hangja van.
EHS64ASFWE-t lehet valahol kapni, ami eredeti? Sajnos a Telekomnál már megszűnt a szerviz, és nincsen semmi raktárkészletük, mindent visszavittek.x1port melyik TDK fülest ajánlod?
-
Hina
aktív tag
válasz
borsodika #88130 üzenetére
Igazából ami most rajta van, az jó régi rom: I9300XXELLC_I9300PHEELL3_I9300XXELLA_HOME.tar.md5
és vannak kifogásolni való dolgok már vele. Pl: a billentyűzeten az ékezetes betűk (ha hosszan nyomsz egy karaktert) nem láthatók.. üres mezők vannak ott és találomra engeded el a karaktert, majd kiderül, mit írtál(jó ez kezdettől fogva így volt, de ha újrahúzom neki a telóját, akkor ez a hba is javítódjon már ki..) de vannak egyéb nyalánkságok is, amik zavaróbbak, sokszor elveszti a netet a telefon.. van wifi, de net incs.. akkor wifi kikapcsol, be és megy <-- ez az egyszerűbb megoldás, de van hogy a készüléket teljesen ki kell kapcsolni, hogy helyrerázódjon.
Meg akkor időnként maga is úgy gondolja, hogy csak se szó se beszéd újraindul.Tehát igazából akkor az érdekelne, hogy melyik gyári rom az, ami stabil, gyors és ROOTolható. Nem kell nekem rápakolni 4.3-at, ha az tetves lassú, jó nekem a 4.1.2 is, ha van stabilabb, mint amit most használ.
-
Bigyo13
őstag
válasz
borsodika #85035 üzenetére
Ezt eddig is értettem, de nem mindegy, hogy csak normál módban változna módosítottra a supersu app telepítésnél, vagy download módban is ugrana a számláló..
Mert, ha downlod módban nem változik semmi, akkor lenne értelme ennek a fajta Root appnak!ezért kérdeztem, hogy valaki próbálta -e már S3-ra
-
gurl
tag
válasz
borsodika #79635 üzenetére
4.3-nál panaszkodtak az akksi időre. Ennek reményében raktam fel a 4.4.2-őt. 4.3-nál ha telefonáltam valakivel, majd elemeltem a fejemtől a telefont, 1-2 másodperc volt míg feléledt a kijelző és "le tudtam rakni", 4.4-nél ez most megoldódott számomra,és külsőre is jobban tetszik,de valószínűleg vissza fogom tenni,mert már-már borzalmas itt az üzemidő. Nem tudnám valami terheléses alkalmazással bemérni az akksimat?
Ha akksi csere lesz,akkor a 3000 mAh-ra fog esni a választás. Ja...4.1-et is próbáltam visszatenni,de 4.1-es efs mentésem nincs,csak 4.3-as.Nektek milyen beállítások/aktivitás mellett bírja az akksi?
-
Grande Ale
őstag
válasz
borsodika #79285 üzenetére
Világmegváltót? Olyat nem. De sokkal jobb mint a 4.3, gyorsabb, szebb, dehát gondolom annyiszor le lett már írva... Megmondom őszintén, hogy azért vettem meg a telefont a feleségemnek, elég drágán, mert azt írták, hogy lesz rá. Ha ezt tudom, inkább vártam volna kicsit, kapott volna pl. S4-et. Mindegy, jó ez a telefon így is, de ezért van egy kis tüske bennem...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest