- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
spadge #70313 üzenetére
Sokra mész a papírral, ha letiltják a telefont. Szerinted mit tehetsz utána? Kb. elmehetsz bíróságra. És aztán? Pereskedtek. 3-4 év alatt megjárjátok 1. fok, 2. fok, kúria, újra 1. fok
Aztán ha jó ügyvéded van, és nyersz, akkor megítélik, hogy fizessen kártérítést. 4 év múlva.
-
snow2014
aktív tag
válasz
spadge #70302 üzenetére
szoval nekem ez az eset volt....softveresen nyitottak ki a telefont halozatrol. itt jott a poklok pokla......efs serult. egy romot sem tudtam feltenni a telefonra mert visszazart. elvittem szervizbe ahol komplett efs vissza allitas voltbes akkor tettek fel a 4.3 angol valtozatot. nekem megvannak a telomhoz mostmar a gyari kodok a halozathoz igy barmilyen kartyat teszek bele csak a kodot kell beirni es mar nyitva is van. ahogy emlitettem az en meglatasom szerint ez a softveres kinyitas nem egesseges dolog......
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
spadge #70300 üzenetére
Elvileg vissza
ha felraksz ra egy fuggoo romot sammobilerol
peldaul ha egy telenoros 4.1.2t felraksz ra akkor telenoros lesz
elmeletben. regen igy volt ui.: nekem meg haveromnak is akarhanyszor volt szervizben egyszer sem neztek h fuggetlen e vagy fuggo pedig telenoros papirt adtunk oda es fuggetlen volt a telo
nem nagyon foglalkoznak avval sem h milyen szoftver van rajta
-
-
viktorhu
veterán
válasz
spadge #68639 üzenetére
Én a Gear miatti sietségre tippelek. Itt a karácsony, a Vodafone nyomni akarja a Geart, de ahhoz meg telefonok kellenek, amik támogatják. Ha megnézitek, most nem a szolgáltatófüggetlenekkel kezdték a frissítést, hanem eddig csupa vodásoknak adták ki.
Ahhoz, amit a Samsung megálmodott az S3-hoz, már a megjelenésekor kevés volt az 1 giga ram, szerintem azóta azzal szívnak a frissítésekkor, most is úgy látszik, hogy egyelőre nem sikerült az extra fícsöröket belepréselni, és a hackerkedés miatt még bugos is lett, de most nincs idő vacakolni a Gear és a karácsony (és úgy látszik, a Voda) miatt.
-
válasz
spadge #68609 üzenetére
Rakd fel ezt: XXUFME7 Light by TugaPower v17.0
Minden értelmeben csak pozitívumot tudok elmondani róla, ami sem temasek-nél sem CM-nél nem volt igaz!
Éjfél óta használom, de alig bírtam letenni este, 2ig nyomogattam
Annak ellenére hogy gyári TacsWiz van rajta. Olyan folyamatos, hogy bekakálok!
Minden működik: tintás / fényes feloldás, átlátszó statusbar, wifi nem szaggat, hívás azonnal csöng, minden rendben van
pár kép:
-
Norbi8719
tag
válasz
spadge #46627 üzenetére
Szia!
Én vaterán vettem 5000ért.
Nem tudom , hogy eredeti-e , de nagyon úgy néz ki.
3 hónapja használom.
Szinte minden nap leszedem , tökéletes az állapota , olyan mint amikor vettem.Eleinte nekem is megvolt a szokásos probléma (gombokat nehéz benyomni) de egy hét után az is megszűnt.
Az én S3-mam szürke , tok szürke , bumper zöld , rohadt jól néz ki. -
Dzsimmy
aktív tag
válasz
spadge #46627 üzenetére
Szia!Én teljesen megvagyok elégedve a spiegennel.Ebayről rendeltem kb 2500ft körül.Nem tudom,hogy eredeti-e,de minden esetre 2 hónapja használom és nekem bevált. A keretet nem nagyon szabad leszedegetni,mert elég hajlamos a törésre nálam ugyanis ez megtörtént,de még időben voltam ebayen és kaptam egy újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest