- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
zlatan77 #69730 üzenetére
Nekem a Telenyomor ,nagyon bejön mint szolgáltató.
Nincs semmi gondom vele.
Egyedül a fránya LTE tudás hiánya gond a telómon.
Itt jobban elérhető az LTE,mint a 3G. Tök vicces de ez van.
Így az asszony örökli a telómat,én meg veszek valami egész mást,lényeg ,hogy LTE képes legyen,és ennél ne szarabb készülék persze!
Ezt januárban szeretném nyélbe ütni.N5.,,,G2 ,,? Ezek közt filózok. A refencia modelt Németeken keresztül kellene megrendelnem a Googlétól ,mert sokkal olcsóbb mint kis-hazánkban.
-
yetir
tag
válasz
zlatan77 #68451 üzenetére
Sziasztok! Letöltöttem ezt a Helium nevezetű progit, a lényeg, hogy egyáltalán nem sikerült a kapcsolódás, nem jöttünk ki jól, pedig mindent úgy csináltam ahogy kérte az app, de akkor se jött össze kész. Le is töröltem. Csakhogy azóta meg nem tudom csatlakoztatni a telót a gépemhez, ami előtte gond nélkül ment. A mobilon visszaállítottam mindent, ahogy volt, a gépen fent van az illesztőprogram, csatlakoztatás után mégse történik semmi, csak egy-két perc tétlenség után ez a kép fogad.
Ja, laptopon windows7, telón 4.1.2 gyári T van, Kiesem nem is volt, de nem is lesz, ha ez kell egyáltalán... Tök idegesítő, mert eddig szépen felugrott, beléptem és tudtam randalírozni a mappákban. Mindkét eszközt többször indítottam újra. Köszi a segítséget.
-
korcsillio
addikt
-
törölt tag
válasz
zlatan77 #67121 üzenetére
De azt úgy tünik, Te sem érted, hogy hasznàltam. Minthogy évente kb. 1-2x làtom a magyar rokonaim/ismeröseim, rendszeresen hasznàlom a FB-ot, föleg mobilról, és a böngészö nekem eléggé félmegoldàs.
apaszka:
rajta tartom a szemem, ha kicsit fejlödik, àttérek. (Imàdom ezt a fajta dizàjnt!)
-
apaszka
veterán
válasz
zlatan77 #66925 üzenetére
Ez a srác honlapja! Sok érdekes megoldás van! A polcos meg itt van ingyenesen hozzá! A téma / téma csomag alkalmazására mész és miután telepítetted ott lesz !
Jó mert már támogatja a nyelvünket is,mivel megértem rá régebben,és egy hét alatt kész is lett .Én mostan a honlapom hátterét használom a telefonon is! Műszerfalat! Minden gomb és pedál működik,és van szerepe! Alkalmazás csoportot nyit meg. De nagyon sok mindent lehet megcsinálni vele!
Pl otthon kiszórsz az asztalra dolgokat,miknek jelentősége is van mint itt. Fényképezőgép,iratok,telefonkönyv,és megcsinálod,ha az érinted meg,az nyílik meg! Nagyon látványos! Nemrég segítettem egy VOLT NOKIÁS barátomnak,ki S3 at vett nyomásom hatására.Ő neki is nagyon bejön ez a launcher! Nagyon jót csinált ő is! Egyedi dolgokat lehet készíteni!
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #66084 üzenetére
Ezt úgy írtad, mintha itt soha senkinek nem segítene senki... A színvonal ellenére azért te is megfordultál itt igen gyakran.. Ez mondjuk úgy, hogy nem sem túl szép, sem korrekt..
babicsbalu Az LTE egy kisebb szériás telefon, mint a normál S3, de csúcsmodell kategória. A minik mindig a középvonal felső részét képviselik.. Kevésbé támogatottak és azért butábbak, mint a felső polc. Én az S3-ra szavazok a kettő közül. Bár amennyire zúg le, ha vársz egy kicsit, az S4 is meglehet..
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #64636 üzenetére
S3 esetében sem az, ugyan nem fog bemattulni,de az edzett réteget elveszítheti, fénytörés lehet, amit napsütésben már meglátsz, stb.
Ha nem csak mikrokarcos az üveg, hanem mélyebb karc van, én még nem láttam szépen kiszedettet, pedig trükköztünk mindenféle 3M szarral..
Szolgáltatóvitához csak annyit, hogy egyrészt értelmetlen, másrészt én pl. áprilistól vagyok korlátlan RED-es flottában a Vodafone-nál és havi 10.790-ért havonta no limit telefon, sms, 2GB net, a lefedettség (sokat vagyok vidéken) összehasonlíthatatlanul jobb, mint a többinél, valóban. (van T-s és Telenoros kártyám is, tehát összehasonlítási alap is van) -
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #64632 üzenetére
Óvatosan vele, jártam már úgy, hogy csak egy speciális, üvegszerű, edzett védőréteg volt a plexin, azt sikerült lecsiszolni és olyan felülete lett, mint egy nejlonzacskónak = kuka.
Nem ismerem az X8-at, csak akkor állj neki, ha a kijelző borítása bizonyítottan üveg, ellenkező esetben csúnya szívás lehet...
-
válasz
zlatan77 #64629 üzenetére
azért érdemes tudni, hogy a vodának mitől olyan jó a 3g lefedettség, és azt is, hogy az kapott előny nem feltétlenül marad meg, és akkor bizony a sor végére es(het)nek vissza...
az lte a jövő, legalábbis a jobb szolgáltatók számára, van több olyan hely is, ahol például a t-nél rendes 3g sem volt, de már megy a 4g/lte, persze emellett fejlesztik a 3g lefedettséget is, csak előnyt élvez az 4g/lte.
nem véletlenül nyomják már a gyártók és szolgáltatók az olcsóbb kategóriában a 4g/lte képes telefonokat. -
Magga
aktív tag
válasz
zlatan77 #64500 üzenetére
Én is kihúzható börtokot használok. Engem is idegesítenek a fóliák, eddig mindig kéz alól vettem telefont (SII, SIII is), mindegyiken volt, az elöző tulaj által felrakott/felrakatott fólia, de nekem az volt az első dolgom, hogy ezeket eltávolítsam. Ha már vigyázok a telefonra, akkor az nálam nem csak a kijelzőt jelenti, erre pedig csak a korábban említett tokok alkalmasak. Szvsz...
-
trobi28
addikt
-
roberto211
őstag
válasz
zlatan77 #62504 üzenetére
Hát valakinek bejön valakinek nem.
Ez alatt nem tudom mit értesz: "Nem tudom,hogy nexus4 hozza-e az S3 szintjét." ?
Hát a nexusba ips van mindennek megvan előnye hátránya ez is felhasználó válogatja kinek mi jön be.
Nekem formára meg anyagminőségre bejön csak ...tanácstalan vagyok. Na mind1 ez az én bajom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zlatan77 #60005 üzenetére
Mióta fingért-hugyért lehet már LTE-t kapni,azóra rohamosan megnőtt az LTE tulajok száma a fórumon.
Hál istennek.Szerintem ez nem baj.
Egyébként máig nem értem miért nincsen külön topik a két telefonnak. Minden fórumon így van megoldva.
Azért olyan sok LTE tulaj nincsen. Ráadásul nem olyan friss az LTE sem, hogy érdemes lenne már neki külön topikot nyitni. Valószínű hamar egy szellemváros lenne ezzel a 5-10 LTE tulajjal.Jaaah, és kérdések mindenkitől:
1. Az SGS4-en van valami bemutató progim vagy üzemmód? S3-nál nem volt ilyen?
2. Akik fotóznak a telóval azoktól kérdem, hogy távoli képekre milyen beállítást javasolnak? Az automatikus kontrasztnak igazából mi a szerepe? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
zlatan77 #59957 üzenetére
Látom beletapostam az LTE tulajok lelki világába.
Az enyémbe nem igazán. Viszont azt észrevettem, hogy vannak itt páran akik mintha picit irigykednének arra a plusz 1GB RAM-ra. Nem tudom, lehet csak képzelődöm.
LouiS22 Az viszont jöhetne külön frissítéskén is.
Remélem Samu bácsi mihamarabb megáld minket is azokkal a jóságokkal.
-
roberto211
őstag
válasz
zlatan77 #59950 üzenetére
Van benne valami, mondjuk igazából én se várom kiemelkedően a 4.2.2/4.3at mert annyi újítást szerintem nem hoz majd, arra leszek kíváncsi,hogy gyorsabb lesz e a teló mint a 4.1.2-vel és megszűnnek a laggok vagy nem. Többi "extra" nagyon nem izgat. Szerintem ami sok változást hoz majd az a Klp lesz.
Ha nem lesz hivatalos update, custom romok lesznek rá elég sokáig lásd: Galaxy S re kiadták a cm -et 4.2.2 alapon, Tsunami,stb,stb..
(#59954) LouiS22: "Hát igen, cserébe lemond a TouchWizről, Sense-ről, akármilyen UI-ról, meg az ezekhez járó extra szoftveres feature-ökről." Szerintem ha valaki a Touchwizről lemond az nem veszített sok mindent.
Sense az már más tészta.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zlatan77 #59936 üzenetére
Az hogy a képernyő szebb, nem tehetünk róla.....
Azért remélem, hogy mivel újabb készülék, legalább annyi frissítés jár hozzá mint a simához. Elvégre még drágább is. Ráadásul mostanság mindenből az LTE verziót favorizálja a T-Mobile- is. Ha meg még a gyártók is ezt a vonalat akarják tolni jobban, akkor még inkább az érdekük, hogy frissüljön az LTE verzió is.
Remélem jól gondolkozom........Mivel a simához képest elenyésző számban kelt el
Na akkor aztán lehúzhatná a rolót a Samsung. 150K+ telóra nem frissít, mert nem fogyott el belőle 40millió, csak 15millió.
Az LG mit szóljon? 1-2millió példány fogy maximum a készülékeiből. -
-
-
BigBlackDog
veterán
-
racerx
őstag
válasz
zlatan77 #58990 üzenetére
Nekem a HTC- hez adtak kb akkorát (ill. rövidebb talán egy 10 -20 centivel) azzal tutin megy minden. Csak már kicsit viseletes szegény...
Ebayes kábelekkel meg már szívtam sokat, jót még nem sikerült kifognom. Monnyuk a Samsung eléggé szüken méri a kábelhosszt, van egy nem olcsó digigépem, ahhoz kb. 20 centis a kábel
-
-
roberto211
őstag
válasz
zlatan77 #58836 üzenetére
Szerintem a többség nem a +1 óra akksi használatért, hibernál, fagyasztgat ,tiltogat dolgokat.
(#58837) sanyirigo : Hallod te láttál olyan kijelentést,hogy márpedig csináld így? Mert nem hiszem. Ezért írtam ezt: "De ez csak én vagyok. Lehet a többiek nem így látják."..
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest