Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
kengyel #50697 üzenetére
Nem jársz rossz topicba. Az ilyen is-is topic.. Ez a jó.
(#50698) rankesz: Htc one nál az van,hogy ha pl valami van vele és szét kell szedni, szétszedni szét tudják de összerakni már úgy nem,hogy ne legyen nyoma. Tehát nem lehet úgy megszerelni,hogy ne legyen nyoma, sérülések,nyomok fognak rajta keletkezni ha netán ne adj isten vmi baja lenne. Valahol olvastam, nem tudom már hol. Sgs 3 nál a műanyag a "baj" akinek baj. Nokia áll szerintem most a legjobban unibody telóival ezen a témán.
-
bobie
tag
Valaki tudna nekem segíteni. Biztos hogy le van írva valahova csak sürgősen kell visszaállítani a telomat mert holnap jön a szervizes keret kijelző és töltő cserére.
Kellene nekem a gyári t-mobilos rom esetleg vslaki be tudná nekem linkelni? -
saril
senior tag
oké de a hátlap illeszkedési hiba az még fent áll ettől függetlenül
-
Ambavir
aktív tag
válasz
roberto211 #50682 üzenetére
Nem engedi istenért sem. Hónapok óta szórakázik velem. Leány laptopjáról tudok, innét nem.
Csempés Explorerezem. Lehet azért... Mindegy. -
saril
senior tag
válasz
roberto211 #50682 üzenetére
persze érdekel, majd írj hogy mi a helyzet
MÁS felfedeztem még azt is hogy mind a négy oldalán a csúcsoknál be van repedve mint amit itt mások sokan beszéltek is
elég gáz kezdek kiábrándulni
-
roberto211
őstag
Ez köztudott nem annyira perfekt az illeszkedése a hátlapnak a készülékházhoz. Sajna,ez van. Nem rég rendeltem ebay-ről egy alu hátlapot mert ez a műanyag idegesít majd írok,hogy annak milyen az illeszkedése ha érdekel.(és persze ha megjön )
(#50681) Ambavir : Nekem is win8 van de tudok linkelni
-
saril
senior tag
nekem a hangerőszabályzó gomb oldalán nem illeszkedik rendesen a hátlap, ma fedeztem fel itt van
-
biroatis
tag
Sziasztok!
Van egy kis bibim az S3-mal..
1.Nem fordul el a kijelző sem Youtube-nál,sém video vagy képnézésnél,pedig be van kapcsolva a Kijelző elforgatás...
2.Az értesitési sávba kivan nekem téve az NFC, nincs bekapcsolva, és csak a nevet látom az ikont és az allata lévő csikot nem,ha bekapcsolom akkor meg lefagy..
3.Telefonálás közben de csak ha én hivok, lezár a képernyő automatán, ha más hiv nem olyankor gondnélkül letudom tenni, de ha én hivok nem!!
4.Értesítést kapok FB-n egyszer ordit a hangja, következőnél tiszta halk!!!Ezeket azóta csinálja mióta, a legutóbbi frissités megjött rá!!
T-mobile
4.1.2
ha vmi info kell irjatok privátot
-
Ambavir
aktív tag
válasz
roberto211 #50668 üzenetére
Köszönöm.
-
kentucky
őstag
Vine androidra!
-
roberto211
őstag
-
Ambavir
aktív tag
válasz
roberto211 #50666 üzenetére
15 megás T-Home net. Nem szokott ez ilyen lassú lenni.
Torrentnél sem az. Már kínomban azt is leállítottam, kikapcsoltam, hátha az. De nem. -
Ambavir
aktív tag
válasz
roberto211 #50664 üzenetére
Megköszönném. Hátrafele megy inkább, nem lefele....
Fél óra/2 Mb a sebessége.
-
nbukta77
addikt
válasz
davidcsaba93 #50640 üzenetére
Hi. Angol tudasom kicsit gyer. Hogy tetted fel?
-
gstup
csendes tag
Sziasztok,
Hetek óta keresgélek egy számomra megfelelő mikrofonos és hangerőszabályzós fülhallgatót.Sajnos mostanáig nem jártam sikerrel.Számtalan külföldi és magyar fórumot bújtam már át és több potenciális fülest is kiszemeltem,de a végére mindig kiderült hogy csak iphone kompatibilis.Végső elkeseredésemben írtam ide,hátha van olyan s3-as felhasználó,akinek a gyári füles hangzása nem felelt meg és valami igényesebbre cserélte.Várom a tippeket...
Üdv,
G -
Ambavir
aktív tag
válasz
kelzsoca #50655 üzenetére
Mire gondolsz? Mit ne?
Az okozza minden problémámat?Itt olvastam a fórumon, hogy valaki csak sima FR után tette fel.
A névjegyzékre is tudsz válaszolni?
Most indítsak akkor a gyárival? Utána nem kell a wipe? Vagy kell? Ha igen, anno az Ace-n miért okozott bootlopot az Fr az Xperion felrakása után? -
Ambavir
aktív tag
Nos, feltettem Kelzsoca romját.
1. Állandóan leáll a zenelejátszó; random. Vagy csak úgy dönt, hogy menetközben elhallgat a füles. Kikapcs- bekapcs orvosolja, restart nem.
2. Néha FC-zik, néha másodpercekre lefagy.
3. Hol tudom beállítani, hogy a Névjegyzékben csak a telefonszámosok látszódjanak. Gyárin megtaláltam
a lehetőséget, itt nem.
4. Szerettem volna Swype billentyűzetet használni, be is állítottam mindent, mégsem használja azt.Nagyon tetszik a rom, orvosolható problémák? Gyári T-Mobilosra tettem fel FR után. Sima, nem full wipe.
Utána nem volt Fr, mert úgy tudom (már romolhattam újra miatta), CWM-ből feltettek után nem javasolt.
Mit tegyek, ha újra kell raknom? Kezdjem a gyári többfájlossal?
Szükség lesz a gyári után full wipe-ra?Kösz előre is.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Le lehet ellenorizni hogy, mennyi ideje volt eloszor bekapcsolva(mennyit mukodott)?
Szeretnek venni egy barna szinut, ami allitolag egy hetet mukodott, de a hatlapon van eleg sok finom karcolas.
94K-ert vennem 2 ev garival, az arban benne van egy uj hatlap is, szerintetek megeri?
Koszi! -
Krisz0630
senior tag
Látom sok embernél előjön ez a töltési hiba. Én múlthét kedden leadtam a telefont a samunak, de még ma sem értesítettek, hogy mehetnék érte. Már meg is bántam, hogy nem szervizfutárt hívtam ki...
-
Disla87
csendes tag
Sziasztok! Wifi-mentes helyen vagyok, de PC-n van net. Van valami megoldás arra, hogy kábelen keresztül használjam telón a PC internet kapcsolatát? (HTC One X-en erre simán volt lehetőség a menüben, de S3-nál nem látok ilyet..
)
-
-
kengyel
nagyúr
Erre valaki ? Remélem ez kártya hiba, és nem készülék !
-
apaszka
veterán
válasz
davidcsaba93 #50640 üzenetére
-
Pisszty2
csendes tag
Hali! Vettem egy S3at vagy 2 hónapja.. és olyan gondom lenne vele hogy néha nem tudom lehúzni az értesítést, lezárt állapotban sem.. csak az újraindítás segít.. gyári rom van rajta. Mitől lehet ez?
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Frozzy #50638 üzenetére
Htc sensation-ről váltottam az s3-ra lassan 2 hónapja, mindenben sokkal jobb az s3 csak ez a home gomb ne lenne rajta..
Inkább feltettem egy [lmt launcher] nevű programot amivel teljesen kiváltható a home gomb és még sok minden más is. Aki már használt ParanoidAndroid romot biztos tudja hogyan is működik -
Frozzy
őstag
válasz
davidcsaba93 #50637 üzenetére
nem értem minek fizikai gomb..
bár lehet víz alatt a tácsingolós gombok nem működnének
-
Laca1212
őstag
-
mgTerminator
veterán
Aki cmet használ az kipróbálná nekem hogy videónál sztereóban vesz e fel? Mert elvileg úgy kellene, és visszajátszásnál csak a bal oldal szól. Lehet hogy a felső mikrofon nem működik :S
-
apaszka
veterán
válasz
MunezXBK #50628 üzenetére
Nálam a töltő! Amit vettem HTC töltőt azzal semmi gond nincs,pedig a samu gyári kábelével használom! A HTC -hez kapott meg a laptophoz lett párosítva.
Bevittem a melóhelyre a töltőt,és megmutattam a műszerészeknek . / megjegyzem,hogy van olyan ki Nokia szervizből jött ide /
Szóval azt mondta,hogy ez egy igen fura szerzemény! Mikor tölt,és nem melegszik,akkor semmi baja nincs,jön belőle a graft! Ha melegszik onnantól szinte alig tölt valamit!
Ő javasolta,hogy Nokia,vagy valami más gyártó töltőjét vegyek hozzá,de kizárólag gyárit,és ne nevesincs gagyit! Ott már van rizikó ,hogy semmi védelem,vagy mit mondott,hogy nincs benne! Tehát GYÁRIT !
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Van egy 16GB-os micro SD HC kártyám amit még az S2-ben használtam korábban. Beraktam most az S3-ba és folyamatosan ott van az ikonja az állapotsoron, közepén egy felkiáltójellel. Az üzenet a következő:
"Az SD-kártya üres vagy nem támogatott."Rákattintok, kérdezi hogy akarom-e formázni - megtettem, vagy legalábbis leokéztam, de ugyanaz a történet továbbra is.
Ha a tárhely beállításokban keresem, akkor nem is látom az SD kártyát.Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az utóbbi időben már az S2-ben is ezt csinálta, tehát nem hinném hogy csak az új készülék nem szereti.
Van valakinek használható ötlete? Megfeküdt volna a kártya?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Tegnap egy érdekes dolog történt. Van 8 GB kártya a telefonban. Egy eseményen voltam fotóztam +videóztam. A lényeg az hogy egyszer csak elkezdte kiírni a telefon hogy nincs hely a kártyán ,és a telefon belső tárhelyre mentette. Megnéztem de érdekes módon még több mint 4 GB szabad hely volt rajta. Csináltam egy újraindítást, és utána megint a microra mentette. Ilyet még nem tapasztaltam. Mi lehetett ennek az oka ?
-
zoltan6
addikt
válasz
MunezXBK #50623 üzenetére
most nekem is szórakozik már a gyári töltővel is,60%-ra töltötte fel 23%-ról 3 óra alatt,addig legjobban a fiam galaxy ace töltője vált be,pedig olyan vékony a vezetéke,mint a cérna,meg már párszor rá is gurult a székkel,ezért szerintem felesleges szerelőt hívni,mert ez szoftveres gond,4.1.2 óta csinálja,a töltője más telefont feltölt rendesen.
-
Kreky85
csendes tag
válasz
Tankos5672 #50610 üzenetére
Ez itt egy elég meredek
kérésálom. Nem bántásnak szánom, de a helyiek 90%-a negyed óra alatt olyan gyárit csinál a telefonjából, hogy Samsungék se mondják meg, hogy valaha hozzá volt-e nyúlva :-) így Te sem fogod.... -
roberto211
őstag
válasz
Tankos5672 #50610 üzenetére
Szia! Az a hírem,hogy ez még mindig nem egy apróhirdetési topic, arra ott van ahova szépen feladtad a konfigodat.. Ha érdekel valakit az úgy is megkeres de nem ez a megfelelő topic.
(#50615) Kreky85 : Ezt akartam írni de mondom inkább nem
15-20p alatt full gyári állapotba lehet varázsolni.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Az S3-om minimum 6-7 óra alatt tölti fel az akkumulátorát jelenleg 4.2.2-es van rajta, de ezt csinálta 4.2.1-nél is, ha jó tudom kb. 2-3 óra alatt fel kéne töltenie az akkut. Szerintetek szervizfutár vagy Samsung szerívpont, mert úgy is bevizsgálják?
-
Tankos5672
tag
Sziasztok ! Aki esetleg megunta az S3-ját, és kellene neki otthonra egy megbízható PC, az lesse meg a hirdetésem. Mindenre nyitott vagyok
Rootolt, buherált S3 nem érdekel. köszi. Katt
-
RockCNC
őstag
Rss magyar hír linket keresek amit rss widget appokba beszúrható. Egyszóval egy átlátszó hírt szeretnénk kirakni a képernyőre. Tudtok vmit ajánlani?
-
Ambavir
aktív tag
Még valami. Honnét tudom letölteni a Google Play-t? Láttam anno, de nem találom, mert nem tudom, mi volt a neve. Csomagban letölthető volt, nem?
-
monkyx
tag
philz itt van remélem jó igy rombol szedtem ki
-
Ambavir
aktív tag
Segítség kéne.
Feltettem a CM 10.1-t, viszont nem találom, hol kéne beállítanom, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőket lássam.
Névjegyeknél kellett gyáriban, itt sehol nem látom.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest