Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz Disla87 #48860 üzenetére
Nem világos, hogy milyen rendszer is van rajta, stock, custom.
Újként vetted, vagy használtan.Én mindenképpen csinálnék első körben egy Factory reset-et. Ha mér 3/8 napon belül vagy és még mindig megmarad a gond, akkor cseréltesd vagy kérj szervízt.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
balazs0102
senior tag
válasz Disla87 #48860 üzenetére
Én is one x-ről váltottam. A kamerát leszámítva mindenben jobb volt a one x. azért váltottam, mert one-t nem lehetett gyári rommal sehogy rábírni, hogy felvegyen beszélgetést. ugye a one topicban mindig ment a duma hogy a htc nem tud optimalizálni gondoltam na majd az S3 milyen faszántos lesz....mikor elkezdtem használni az s3-mat gyári rommal legszívesebben földhöz csaptam volna...a gyári romhoz képest a onex gyári (a gari miatt csak gyári volt fent) ég és föld volt.
Én kelzsoca CM romját raktam fel, a kb 10 sorral lejjebb említett 2 hibán kívül semmi más nincs, nagyon jó, írtam is neki priviben, hogy szinte iOS gyorsaságú a rendszer. (egyedül a kamera szoft olyan amilyen, arra annyit lehet mondani, hogy ezt kell szeretni )
-
nbukta77
addikt
válasz Disla87 #48866 üzenetére
Nem tudom mi bajotok a gyari rendszerrel eddig en is rootoltam meg romolgadtam, de miota s3-at hasznalok nem erzem szukseget. De ez a szereny velemenyem. Ja es meg soha nem fagyott le vagy indult volna ujra.
Mas. melyik battery saver progit hasznaljatok?
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
lafaty80
addikt
válasz Disla87 #48889 üzenetére
Te leszel az s3 réme
Nálad szerintem minden olyan hiba előjött egy helyen, amik általában 1-1 telefonon és főleg külön "szoktak" jelentkezni
Tényleg csináld meg a factory resetet, és nézzük meg hogy utána mi lesz. Viszont amikor FR után újra beállítod rendszert a google fióknál ne pipáld ki, hogy restore-olja a profile-od alapján az appokat. Lehet hogy valami fent van és az okozza az akksi zabálást, fagyást, restart-ot is.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Habsteve
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest