- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kh@oSz #66554 üzenetére
A 10.1.3 stable nekem is megvan, de azt hittem neked van olyan h sima 10.1
Lehet megy egyszer letoltom, es ujrahuzom az egeszet, hatha vmi gebasz volt a telepitesnel
RC2 vegulis majdnem a vegleges stable kiadas, de megis kevesbe szivesen raknam fel, de ki tudja, lehet pont ebben van a megoldas.
Koszonom!
Masik: ma idaig 2 ora 10 perc kijelzo / 60% akku (sok wifis nettel + 1 ora zenehallgatas)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kh@oSz #51750 üzenetére
A módosítatlan szoftver ugye tudod mit jelent?
CM extrák nélkül, tehát egy full-full gyári stock Android rendszer, minden Samsung sallangot mellőzve, igen, a kamera is olyan lenne mint CM-ben, tehát még mindig szükséged van arra a stockra?
Mert ha igen, és lesz időm, akkor talán nekiállok egy AOSP romnak, a Samsung forrásokat felhasználva, és akkor lesz egy ilyen szoftver.
Szép lesz-gyors lesz-alap lesz, de ki fogja használni?
Megéri beleölni több 10 órát pár user miatt? -
apaszka
veterán
válasz
Kh@oSz #50275 üzenetére
[link]
Kis érdekesség.Nálam,
nem a merülés, hanem a töltés a lényeg.
A gyári töltővel töltöttem először.
Most itt a melóban a htc töltővel nyomon bele az energiát.
Lehet látni a különbséget szépen ugye?
Mivel itt felejtettem a munkahelyen a tartalék töltőmet ,kénytelen voltam otthon,a gyárit használni.
Szinte alig tölti.Hamarosan hívjuk a szervizest a házhoz, és egy kávé mellett ezt is kicseréltetem vele!
Megírom neki, hogy 2 töltőt hozzon! -
Jadro
veterán
válasz
Kh@oSz #49993 üzenetére
Az a legszebb, hogy az enyémen sem megy, igaz nálam valami gebasz van az eleje óta, mert nálam az automata updater sem jó. Letölti a fájlt, de a frissítésnél már rossz neki az elérési útvonal és kézzel kell megcsinálnom az installt. Munkatáram S3-asán meg megy, úgyhogy most éppen legyakom az egészet és újrarakom az alapoktól, mert zavar.
trobi28: Ez szerintem nem bug, hanem feature. Ha akarod loopol a hang, ha akarod nem. Linkeltem pár napja egy XDA-s linket, ahol le van írva, hogy lehet loopolós csengőhangot gyártani.
-
roberto211
őstag
válasz
Kh@oSz #48068 üzenetére
Sajnos igen. Nekem is hasonló mint ami neked van csak nekem nem a töltőcsatinál hanem felül a sarokban,meg a hátlap közepénél egy kicsit ha telefonálok akkor érzem. De mindegy, belefér még.
#48070) w333: Gyári.
Gyári dolgokra esküszöm romokban is meg stb de nem ítélem el a customokat sem. Cm et majd egyszer kipróbálom.
-
koxminator
senior tag
válasz
Kh@oSz #48059 üzenetére
Én ilyet használok a kezdetek óta, nem csúszik ki a kézből, és az oldalakat is védi (merev).
-
roberto211
őstag
válasz
Kh@oSz #46937 üzenetére
ÉS miben különbözik úgy effektív a gyári romoktól? Vagy csak ki lett véve egy csomó cucc és ezért "stabilabb" meg "gyorsabb" úgymond?
Tudsz olyan stabil romot ajánlani, amiben benne van minden funkció ami a gyáriba is (tehát mozgás,features,...).. A lényeg stabil legyen és gyors.
Meg ami már tapasztalt persze.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Kh@oSz #46820 üzenetére
Nem tudom kinek érzed magad, hogy ítélkezel a másik felett. Te okoskodsz, hogy olvassam el az első hsz-t közben meg sem kérdezted, hogy elolvastam-e. Ez fáj, hogy hülyeséget beszéltél? Mi közöd van hozzá, hogy mennyit kérdezek egymás után? Egyáltalán nem írtam egymás után, hogy megoldottam, nem kell túlozni. Ez egy fórum, kérdezni szabad, ha valamit nem ért az ember. Inkább kérdezek 5 ször, minthogy ész nélkül neki ugorjak és tönkre tegyek egy drága eszközt. Ha nem tetszik ki lehet hagyni, nem kell olvasni. A vitát befejeztem veled. Továbbiakban nem reagálok a hozzászólásaidra.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Kh@oSz #46810 üzenetére
Nem akarok kötözködni én sem, de megkérdezted, hogy elolvastam-e az első hsz-t? Mondtam én egy szóval is, hogy nem olvastam el?
Ha valamit meg kérdezek, akkor valószínüleg nem volt tiszta az első hsz-ben,erre is gondolhatnál, nem csak arra, hogy nem olvastam el.
Egyébként jelen esetben nem értem minek jössz az első hsz-el? A hozzászólásod az utolsó kérdésemre teljesen haszontalan. Semmire sem válaszoltál, amit kérdeztem...Ha lehet inkább építő jelleggel írj a kérdéseimre legközelebb, köszi. -
apaszka
veterán
válasz
Kh@oSz #46008 üzenetére
Köszi,már a gyárit vissza raktam! Volt mentésem természetesen!
Az igazság,hogy már régóta nem használtam a CM-et,és az alapú ROM-ot!
Még az LG GT540 es időszakomban ,pedig az volt sláger nálam!
Aztán egy időben Omegát használtam, de már egy ideje gyárit ,és kipucolva +JKay+Nova !
Ez szerintem egy marha jó párosítás! Semmi sallang,csak ami kell! Az igaz,hogy vagy 90 appom van,de még a facebook / Google maps sincs fenn,mert egy
Van más is rá ami nem ébresztget ,és amúgy meg böngészőből is használható!
Sokak ellentétével nálam soha nem volt,hogy elfogyott a RAM BÁR NEM TUDOM ,NÁLUK HOGYAN FOGYHAT EL?
Ez szépen működő egyveleg ! Legalább is nekem!
Tegnap a KELZSOCA ROM-ját kipróbáltam,és estétől ma délig fenn is volt! Szépen elkészített cucc,de tőlem távol állt ! Valamiért nem jött be! Ennyi,és ez semmit sem von le abból a jó munkából / ROM-ból !
Ízlések és pofonok!
Igazság,hogy ha a 4.2.2 ilyen lesz,akkor lehet,hogy maradok ennél,és csak pár appot szeretnék ebbe látni! Az egészet nem ! -
kelzsoca
félisten
válasz
Kh@oSz #45569 üzenetére
Melyik romot használod, amit én készítettem?
Közben megcsináltam.
-
dancsuri
veterán
-
feketepeti
aktív tag
válasz
Kh@oSz #45360 üzenetére
CM ügyileg hogy áll most a csapat.
Én amikor utoljára használtam, a BT kezelés volt szar, meg rohadtul merült és melegedett, ha használtam.
Ettől eltekintve nekem nagyon bejött a CM10.1 és reménykedem benne, hogy ez megoldódik, mert akkor túrom is vissza. Atomstabil és gyors volt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kh@oSz #45347 üzenetére
Mai napot nem ígérem, de hamarosan.
(#45349) Mozzarella
Aham, köszi, mert nyilván ha valami ismert, és elismert modder nyilatkozza le, akkor feleslegesen nem futok vele köröket, azt viszont láttam, hogy nem egyedi esetről van szó, Nexusnál is belefutottak ebbe a problémába.
-
feketepeti
aktív tag
válasz
Kh@oSz #43918 üzenetére
A MIUI nálam komoly használatra nem jött be.
Amikor megkapta a komoly email forgalmat (IMAP SSL) a nyakába, meg a sok beszédet, jött a rengeteg FC, melegedés, fél napos üzemidő.
Csicsa az biztos, bár inkább főleg merőben más, de jónak semmiképp nem nevezném.
A CM 10.1 ezerszer stabilabb volt, csak az is fél napot bírt.
A gyári rendszer elmegy estig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest