Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
válasz
kengyel #52997 üzenetére
Abban segítsetek hogy tudok rátölteni zenéket az s3-ra melyik programmal? Ezt nem lehet beállítani úgy hogy rádugod gépre, és a sajátgépnél megjelenik egy s3 mappa és csak át kell húzni a zenét? Mert a Kies nem ismeri fel rádugom és a valami Device nél kiírja hogy nem ismeri fel. Windows xp sp3 van fent pedig,
-
adammkaa
senior tag
válasz
kengyel #52984 üzenetére
Így van, aztán köszi mégegyszer a telefont kengyel, nagyon jó, ennél jobb S3 mat nem is vehettem volna szerintem beleértve állapotát és garanciát is!! Eddig tökéletesen megy
Még egyszer köszönöm remélem jó szolgálatot tesz majd, s5 nél fogok cserélni maximum.Feltettem rá azóta több programot játékot és röccenésmentes mikor átvettem. Ez a 2gb ram nagyon tetszik
-
zlatan77
aktív tag
-
Rem-X
senior tag
válasz
kengyel #52907 üzenetére
Jó hát valahol normális hogy melegszik mégis csak egy processzor van alatta 4 maggal :-)
A nexus is melegedett csak tudod új készülék ilyenkor mindenki keresi a hibákat meg aggódik minden rendben legyen vele :-)
Az például már most óriási jó pont hogy nagyon gyorsan és kényelmesen tudok írni azáltal hogy szélesebb a kütyü :-)
-
Rem-X
senior tag
válasz
kengyel #52779 üzenetére
En vagyok az a srác :-) nem hiszem hogy hamisítvány tökéletes Samsungos original csomagban volt.
Az újraindulás pedig nem normál újraindulás volt csak 3-4 mpre Samsung logó mint bootnal aztán folytatta ahogy volt :-)
Melegedni viszont melegedik...
A bolt ahonnan vettem le lett informálva rengeteg jó vélemény volt róla...
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kengyel #52168 üzenetére
Őszintén szólva nem ismerek olyan mobiltelefont, hogy ne lett volna gond az akksival... Mert idővel az akksi gyengül, a programok többet esznek, energiaigényesebbek = 1 napot sem bír ki ,ha használja az ember.
2 kivételt mégis ismerek: motorola razr maxx és galaxy note 2. Ezek bírják.
Többi galaxyról mi a véleményetek? Ami méretben kicsit kisebb... Én félek tőle, az S3 tudom ,hogy jó, de ezek a lebutítottak 50-70 ezer körül nem tudom, megérnek-e ennyit...
-
borsodika
őstag
válasz
kengyel #51747 üzenetére
Sajnos tényleg ennyi, régebben írtam is róla, hogy amikor az s3-as telefonomhoz hívtam a szervizest a samsung mondta, hogy még az előző helyszíni javítás óta nem telt el a 90 nap. Mondom nekik az egy másik készülék volt (S2) de sajnos az lényegtelen. Bármilyen készülékhez hívod a szervizest csak 90 napos időközönként teheted meg más esetben vagy futár vagy személyes leadás.
-
borsodika
őstag
válasz
kengyel #51304 üzenetére
2x voltak eddig nálam 3x volt igényelve. A 2hetes esetnél nem is jöttek ki mivel a 3 hónap nem telt le az akkori s2-esem szervizelése óta, 1x a rákövetkező héten jöttek az utolsó esetnél kb mint nálad: Szerdai napon leadtam az igényt másnap hívtak, hogy pénteken amúgyis erre jönnek és itthon leszek-e.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kengyel #51147 üzenetére
Hardveres. Vagy alaplapot vagy mikrofont fog cserélni, vagy mind2őt. Tutira kell menjen mert nincs ideje kirohangálni 1 ügyfélhez többször is. Galaxy Nexusban a közelségérzékelő ment ki, 1-2 napig működött, utána nem és ráadásul fagyasztotta a telót. magától újraindult, de amíg nem áramtalanítottam, addig nem javult meg...
-
mgTerminator
veterán
-
Sógi
addikt
válasz
kengyel #50750 üzenetére
A support állítólag egy kisebb nulla, de viszont az ami, rom rajta van, az meg van írva rendesen és nincs szükség frissítésre...
Pont valamelyik nap tettem az S3 LTE-met egy Oprimus G mellé, és láttam csodát, nem keveset, custom rom , nova/apex launcher ide vagy oda(#50751) w333: Ha igazad is van, azt meg fogom látni ill. észre fogom venni, mivel régóta nyomom S3-al, először simával, aztán LTE-vel, meglátjuk, lehet futva menekülök majd vissza, de elképzelhető, hogy azt mondom, nem kell a galaxy többé
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kengyel #50724 üzenetére
& Lajki:
Ilyen szintű kiszolgálással sem találkoztam még sehol, mint amilyet kaptam a vodánál. Srác azt hitte másik kártyám kell micro-ra cserélni, annak díja 7.000ft...ezt megoldotta volna nekem 2k-ért, tekintettel a kiemelt szintemre.
Pluszban kaptam egy másik sim-et, 500mb nettel havonta, 2 éven keresztül.
Ja és a biztosítás úgy működik itt, ahogy valamelyik nap írtam. Vodafone, köszönöm még 1x.
-
roberto211
őstag
válasz
kengyel #50697 üzenetére
Nem jársz rossz topicba. Az ilyen is-is topic.. Ez a jó.
(#50698) rankesz: Htc one nál az van,hogy ha pl valami van vele és szét kell szedni, szétszedni szét tudják de összerakni már úgy nem,hogy ne legyen nyoma. Tehát nem lehet úgy megszerelni,hogy ne legyen nyoma, sérülések,nyomok fognak rajta keletkezni ha netán ne adj isten vmi baja lenne. Valahol olvastam, nem tudom már hol. Sgs 3 nál a műanyag a "baj" akinek baj. Nokia áll szerintem most a legjobban unibody telóival ezen a témán.
-
-
w333
félisten
válasz
kengyel #49593 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy a 2G miatt csinálta, nálam 3G+ automatikusra van beállítva és néha észreveszem hogy átvált 2G-re vagyis "E" -re ekkor egy kicsit szokott akadni, aztán ha nem tud 3G hálózatot találni így hívás közben kikapcsolja az egész adatforgalmat amíg beszélek, így egyből megjavul a beszélgetés minősége, és mikor lerakom a telefont, bekapcsolja az adatforgalmat és van 3G
Érdekes egy kicsit hogy a hívás + 3G néha nem működik egyszerre, de ez mindenképp szolgáltató hibája
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mikrotik routerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Fujifilm X
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest