Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KLIOS
aktív tag
Szerintem csak beetettek minket. Csak 4.1.2 fog jönni.
-
-
nbukta77
addikt
Szerintem arra a 4.2- re varunk mi meg par honapot.
-
HUTCHDB
nagyúr
ha nem volt még, akkor AJÁNLOM MINDENKINEK A FIGYELMÉBE!
kipróbáltam, működik! -
DjBlero
őstag
válasz
FrankMonzano #48183 üzenetére
de szervizelés szempontbol, a számlálot nullázd,és a product kod is jo legyen,
-
zenke
aktív tag
válasz
FrankMonzano #48183 üzenetére
Nem!
-
FrankMonzano
őstag
Udv ! Ha a rootolt telot custom romrol/kernelrol visszaallitom teljesen szuz gyari allapotaba van kulonbseg illetve szamit valamit (pl szervizeles szempontbol),hogy 3+1 vagy 1 fileos romot pakolok vissza ra ?
-
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
Bigyo13 #48161 üzenetére
A SamMobile nyomogatja ki twittere az ízelítőket. Az hogy hivatalos lesz-e vagy kiszivárgott, azt nem tudni, de ez nem is igazán fontos, a lényeg, hogy lesz mivel "foglalkozni" a következő hetekben.
Viszont vodásra ne nagyon számíts hétfőn. Valószínűbb, hogy a független készülékre jön először (nem mintha az megállítana bárkit is, hogy felrakja... Engem biztos nem fog). -
samgar
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm most vett magának egy s3-at. Az a problémája, hogy valami végett nem akar az otthoni wifi hálózatra csatlakozni. Munkahelyén semmi probléma. Otthon ha beírja a router jelszavát, akkor utána állandóan az ip cím lekérése felirat látszik és nem akar csatlakozni. A délután ott voltam és nem tudom mit csináltam, talán az összez hálózat elfelejtése után rácsatlakozott. Miután elmentem, kikapcsolta a wifit éjjelre most miután visszakapcsolta, megint nem akar csatlakozni. Tud valaki segíteni? UPC nete van otthon amúgy.
köszönöm
-
Dani82
senior tag
a navigációban nincs ott az iránytű.
Ilyen módón navigál: katasztrófa -
Amos17
tag
Hát, nagyon úgy tűnik, hogy holnap kapunk egy gyári 4.2-es frissítést
[link]
-
Synaptic
senior tag
A szerviz futárt az előfizetéses telefonoknál is igénybe lehet venni ?
-
Dani82
senior tag
Használja valaki a beépített navigációt androidon? Ami a Térképből nyitható. Eddig teljesen király kis 3d navigáció volt, most kapott egy frissítést és ilyen hihetetlen balfasz szögből fentről mutatja a poziciómat, és csomószor nem lehet eldönteni merre kell kanyarodni. Iszonyat baromi szar így, nincs erre vmi megoldás? Semmilyen beállítási opciót nem találtam erre vonatkozólag.
-
zenke
aktív tag
válasz
mgTerminator #48146 üzenetére
Messenger kissé az agyamra is ment. 2x csipog néha egymás után a teló. LoL
-
válasz
mgTerminator #48141 üzenetére
Siyah kernellel már a Messenger sem szívja?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #48140 üzenetére
Egy kernelfolyamat eszi az aksit, amit már beírtam ma, de senki nem reagált rá. A siyah kernellel úgy néz ki hpgy sikerült orvosolni a problémát. Korábban viszont a facebook messenger szívta az aksit
-
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #48137 üzenetére
Siyah-al milyen a cm rom ? Nalam sajat kernellel elegge merult. Kb sztem az a legjobb rom,kiveve a merulest... azt kellene valahogy orvosolni. Erdekes h kivan pucolva pedig,es ennek ellenere mennyire eszi az akksit... vajon miert ?
Szerk : Bocsi a dupla kommentert... most eszmeltem fel ra
-
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #48135 üzenetére
Azzal nincs gond,nalam vagy 30 dolog van tiltva, ezen felul gondoltam,h er e valamit.
-
mondomén
őstag
válasz
mgTerminator #48134 üzenetére
Rajtam is, de meg igy sem az igazi...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #48131 üzenetére
Placebónak nem placebó, de bőven elég ha kilövöd kézzel a megnyitottalkalmazásokat és a droid bezárja ha akarja. Nem kell aggódni a ram miatt
De többet érsz el azzal ha a nem használt alkalmazásokat törlöd, illetve letiltod.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #48118 üzenetére
Az S4 forumot bongeszve valaki irta,hogy a hatterfolyamatok korlatozasaval visszaszoritotta az 1,6gb foglalt ramjat 1,2re. Szoval akkor ez a beallitas ilyen szempontbol placebo...
-
Lacko84
aktív tag
A Samsung account mire jó?
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
A CyanogenMod fejlesztése, hogy halad? Mennyire lehet használni napi használatra? Illetve milyen hibálat tartalmaz még?
Köszönöm a válaszokat!
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #48117 üzenetére
Fölöslrges állítgatni, egy restart után amúgy is visszaáll. Mi a bajod a ramkezeléssel amúgy?
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Ha a hatterfolyamatokat a fejlesztoi beallitasokon belul lekorlatozom pl. 3-ra jobb lesz a ramkezeles,illetve szarmazik valami hasznom belole ?
-
zlatan77
aktív tag
Esetleg valami másik kernel javaslat?
-
pcsabat
őstag
válasz
mgTerminator #48101 üzenetére
igazából lesz a nyáron 1-2 hosszabb utam. Csak ezek miatt kellene, nem gyakori használatra, inkább vésztartalékra. NFC meg nem érdekel.
-
laci0530
senior tag
válasz
zlatan77 #48106 üzenetére
NFC értesítési bug: kipróbáltam, a mostani ROM és kernel mellett nálam nem jelentkezik.
Boot hang (és egyéb jelzőhangok) : ha rootolt a telefonod, root böngészővel ki tudod törölni a felesleges rendszerbeli hangjelzéseket a system/media/audio/ui mappából (korábban pl. a kamera hangok némítására külön alkalmazást használtam, az EnforcedStreamSilencer.apk-t, de innen is eltávolíthatóak).
A fogyasztást megnéztem, nálam az android rendszer és az android operációs rendszer egyaránt 8%-ot evett eddig (most 91%-on áll az akksi, kb. másfél órája vettem le a töltőről, amikor elindultunk a kislányommal a játszótérre, pár perce értünk haza. Ezalatt pár fénykép, egy kis böngészés, meg mail volt., ami fogyasztott.
-
zlatan77
aktív tag
A 4.1.2. XXEMC2 gyári romban felfedeztem két apró bugot.
Az értesítési sávban ha pl beteszem az NFC ikont,akkor reboot után eltűnik.
Illetve hiába némítok le minden hangot a boot hang,akkor is megmarad.
Nálatok mi a helyzet ezekkel?Android rendszer nálatok kb mennyit szokott fogyasztani?
-
Bigyo13
őstag
Valaki megtudja írni, hogy az APPOK telepítésének heyét hol lehet beállítani?
Ha van ilyen lehetőség?
Mert most mindent a belső tárhelyre mentKöszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mgTerminator #48101 üzenetére
de ha spórolni akarsz, akkor lehet szenvedni az utángyártott szarokkal
+az NFC-t el lehet felejteni ebben az esetben.
-
::Trunks::
senior tag
Lehet,hogy álmodtam ,de mintha régebben belefutottam volna egy kijelző érzékenységet állító beállításba.
Jó lenne, mert túl érzékeny...
Ha van ,hol találom?? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest