Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
roberto211 #50995 üzenetére
A "CM" vonal mindig is jó és gyors volt
-
roberto211
őstag
Na. Tehát:
Felraktam legfrissebb cm-et+nova launchert. Valami eszméletlenül brutálisan gyors, szép ,letisztult,nincs a bekapcs.-nál az ideiglenes "röcögés" nincs az,ha megnyomom a home gombot egy appnál akkor várok pár mp.-et és csak utána zárja be ,hanem azonnal,tehát nekem egyenlőre nagyon tetszik . Nem lassul,nem mikrolaggol.
Szerk: Más: Pár hete megrendeltem ebayről egy alu hátlapot. Recsegés teljesen megszűnt, és nem tudom,hogy mi köze hozzá,de még a bekapcs-hangerő gomb is mintha feszesebb lenne. Nagyon szép dizájnt ad neki, és a hátlap szélén sem ez a gagyis műanyag van mint a gyárinál. Tehát nekem nagyon bejön. Ami hátránya van,hogy az s-line tokba nem fér be most ilyen bújtatós-t használok de félek,hogy ha kiveszem kiesik a kezemből,leejtem és kijelző betörik. Erre valami megoldást találok majd.
-
sb
veterán
válasz
davidcsaba93 #50990 üzenetére
-
sb
veterán
Mik a tapasztalatok karcolódás ügyben?
Gorilla Glass-al simán elvoltam az Galaxy S-el, talán egy nagyon vékony karc lett rajta, de a GG2-ről nem olvastam jókat.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Ambavir #50681 üzenetére
Na, addig bactattam, amig asztaliból igen, csempésből azóta sem.
Mármint tudok linkelni. Explorer-ből.
Nem, köszönöm, nem teszek rá másik böngészőt. Szeretem ezt az új 10-est.Miért is nem engedi még mindig a csempésből?
Megkérdem náluk....Pedig én azt használom, Mogorva az asztalit. Így legalább nincsen neki rögtön szem előtt, merre is járok a világban.
-
apaszka
veterán
válasz
Norbi8719 #50969 üzenetére
Én InvisibleShield teljes készülék fóliát használok mióta megvan.
Mielőtt megvettem a telót,már itthon ült a fólia vagy két hetet.
Mondhatom,hogy valóban nem érintette még emberi kéz a telefont,mert azonnal fel lett rakva.
Amelóhelyen a leesés ellen nyári gumiba is bele rakom!
[link]
[link1] Ez egy nagyon puha gumi tok,és jól védi a leeséstől,és nem esik le a gépről sem mert tapad mint állat!
Ja ez miatt csak ott használom,mert zsebre rakni nem lehet ,mert tapad -
Gizmo94
veterán
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
Norbi8719 #50972 üzenetére
Nem lehet hogy a cserélgetés kínozza meg a keretet? Nekem is van egy neo hybridem és elég masszívan rajta van a telón, nem könnyű leszedni.
Egyébként Neo Hybrid-del kapcsolatban tapasztalatok. Egy hete jött meg ebay-ről, sztem ennyiért igencsak bestbuy (bár én még 6 dodoért vettem) főleg annak aki ilyeneket használ. Eddig csak bújtatós tokot használtam, és csak próbaképp rendeltem, de azóta az van rajta. Minőségre szerintem teljesen jó, nem tudom miben lehetne jobb az eredeti és marha jól néz ki.
(sötétkék-fehér)
Szóval érdemes berendelni egyet próbaképp, 16 nap alatt jött meg nekem. -
Norbi8719
tag
válasz
Gizmo94 #50980 üzenetére
Nem vagyok én olyan...:-)
Hd widgets fehér lapozós órájával mivan?lajki7:azért sztem ennyire nem lennének jófejek , hogy egy külső sérülés miatt kicserélik...de ez nyílvám érthető.
Nekem max 10 p után kikapcsol a kijelzőm...lehetséges?
korcsillio:
Nem akartam ezzel rossz érzést kelteni , azokban akiknek sajnálatosan beég a kijelzőjük , csak zavar , hogy sérült a készülékem , úgy , hogy több mint 15k megy el a védelemre , holott sokkal jobb lenne tok nélkül de féltem. -
biroatis
tag
Valaki tud segiteni, hogy hogyan kell lementeni úgy az adatot a telóról egy-az-egyben hogy vissaztudjam rakni rá factory reset után... és mennyi idő vesz igénybe???
-
Gizmo94
veterán
válasz
Norbi8719 #50972 üzenetére
Ha annyira vágysz a beégésre, miért nem égeted be? Pár nap és megvan.
Full fényerőre a kijelzőt állandóan, a kijelző kikapcsolását megszüntetni, Beautiful widgets vagy Fancy widgets fehér hátteres órás widgetje kirak homescreenre, és hétvégén már figyelheted az eredményt.
-
Norbi8719
tag
válasz
nbukta77 #50971 üzenetére
Sgp Neo Hybrid meg Case Mate Tough Protection felválltva , de úgy látszik sokat nem ér...
Mindig benne tartom , néha kiveszem letakarítani , azt most látom , hogy le van pattanva a festék a keretről..úgy , hogy sose ejtettem le.Na a hátlap meg botrány...totál karc mindenhol , úgy , hogy még sose raktam le.
Ezért is örültem volna fél év után a beégésnek.
-
Norbi8719
tag
válasz
korcsillio #50964 üzenetére
Tudom , hogy senki se örül neki , de én most tudnék , mert állandóan tokban tartva , is elég érdekes lehetetlen karcos a keretem...:-(
-
Caaabi
senior tag
Szép napot nektek, valaki tud ajánlani valami jól működő Word to PDF programot? Próbáltam párat playről de nem nagyon tették a dolgukat
-
Norbi8719
tag
Csúcs , hogy mindenkinek beég a kijelzője csak az enyém nem...
Pedig bírnám...:-) -
w333
félisten
válasz
roberto211 #50954 üzenetére
91MB lett a "Gapps"
anno Defy-vel olyan 40MB- volt
-
w333
félisten
válasz
roberto211 #50951 üzenetére
Szerintem akkor kezd ezzel : Link a legfrissebb, majd kíváncsian várom a véleményed
(#50952) kengyel
OTA és hajnali 4:20 -kor már telepítettem
Jah és telepítés előtt volt olyan opció hogy "Összes Telepítése" ekkor bejött valami időzítő, majd nyomtam egy vissza és "Telepít" ekkor már kiírta " A Telefon kikapcsol" majd elkezdte a telepítést -
w333
félisten
válasz
roberto211 #50949 üzenetére
Csak óvatosan, és nagy figyelemmel
Álmosan volt már olyan is hogy a Defy-re véletlen Bravo romot raktam fel -
w333
félisten
válasz
roberto211 #50946 üzenetére
Használhatod ezt a launchert is csak meg kell szokni
A legjobb megoldás hogy mappázod az alkalmazásaid pl. így :Link -
w333
félisten
válasz
roberto211 #50942 üzenetére
Miui-ban nincs "Appdrawer" vagyis (Alkalmazás Menü) mindent a kezdőképernyőre kell kipakolni, van aki ezt szereti és a programjait mappákba pakolgatja
Ajánlom hogy használd a "Nova launcher"-t így lesz Menü -
roberto211
őstag
Feltettem a MIUI v5-öt. Egyenlőre nagyon tetszik,villámgyors,letisztult,stb. Egy valamit viszont még nem tudok.
Ugye a gyári romnál úgy van,hogy alul van egy olyan "gomb",hogy alkalmazás. Itt meg ugye Telefon-Személyek-Böngésző-Üzenetek van. Nem tudjátok,hogy lehet kitenni oda vagy kicserélni az egyik "gombot",hogy legyen olyan mint a gyárinál az alkalmazások és bejön a menü? Mert ez az egy zavar, Egyébként egyenlőre nagyon tetszik és gyorsabb mint a gyári szerintem. -
juhasz406
tag
válasz
davidcsaba93 #50936 üzenetére
Tényleg egyszerű volt már szétnyomkodtam mindent! Köszönöm!
-
juhasz406
tag
Üdv!
Valaki tudja hogy a főképernyőn azt az oldalsávot hogy lehet eltávolítani? Nem tudom csak mozgatni az oldalakon. -
Ice!?
őstag
válasz
mgTerminator #50927 üzenetére
Nem, nincs rá szükségem. Okés, holnap nekiesek ez (remélem ilyet ér linkelni
) alapján. Egy ilyen magamfajta kezdőnek is menni fog elsőre?
Gizmo94: Erre is gondoltam, de jobban szeretem a végleges megoldásokat.
-
w333
félisten
Ma reggel jött frissítés S3 LTE-re, van róla valami hír hogy mi változott ?
Esetleg valaki tudna linkelni egy "changelog" -ot -
Ice!?
őstag
válasz
mgTerminator #50923 üzenetére
És a frissítési kényszerét lehet kezelni?
-
sb
veterán
válasz
Gizmo94 #50180 üzenetére
Sziasztok!
Még egy kérdés: Most látom, hogy az LTE verzióban 2GB RAM van, a simában 1GB.
Megéri emiatt az LTE verzió?
Maga az LTE hálózat amúgy nem igazán érdekelne, de Galaxy S-en állandóan a kevés ram volt legnagyobb probléma. A legnagyobb lagok is csak akkor jöttek elő, ha nem ürítette rendesen. Persze az S más, hiszen ott alig 400MB volt a max használható, itt pedig 1GB mellett is használható legalább 800MB. -
okoska74
senior tag
Bocs!
Akkor olyan már előfordult velem is, hogy az OTG kábel valamiért nem érintkezik jól a telefonban.
Másik pedig az, hogy elsőre csak a saját fájlmenedzseréből (Saját fájlok) lehetett csak látni, viszont ha ott megjelent egyszer a vinyó, pendrive, stb., akkor legközelebb már más fájlmenedzserből is látható lett. -
csabika69
tag
2 cm széles csík függőlegesen az egész kijelzőn beégés lenne? Világos háttérnél mindig látszik, szabad szemmel is simán nem kell sötétben nézni, mint pl. a ragasztó foltnál! Ez garanciálba javitják szerintetek?
-
Synaptic
senior tag
Melyik főzött romot ajánlanátok jó szívvel ? CM buildek nem igen érdekelnek az akku használat miatt.
-
Syl
nagyúr
válasz
mgTerminator #50515 üzenetére
táblán torrentezek
Melyik programot használod?
-
dobobazsy
őstag
válasz
roberto211 #50904 üzenetére
köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- bambano: Bambanő háza tája
- 3DMark05 eredmények
- Milyen Blu-ray írót?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Battlefield 2042
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest