- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dancsuri
veterán
válasz
Richard #46514 üzenetére
kit érdekel, mert persze az előzményeket nem ismered.
én egy kérdésre válaszoltam, hogy amit az egyik 4.1.2-őt futtató teló tud (hacsak nem hardver függö a dolog) azt a többi 4.1.2-őt futtató többi is tudja.
ERRE jött a válasz, hogy az S4 is tudjahogyne tudná mikor az S4 en fejlettebb rendszer fut (4.2.2) erre kérdeztem vissza
-
-
-
-
válasz
Richard #44317 üzenetére
csak azt felejtetted korábban odaírni, hogy szerinted!?!?
nem védem, de ha egyszer sok embernek megfelel, akkor adassék már meg mindenkinek, hogy maga döntse el, ne jelentse ki senki kategórikusan, hogy botrányos!
az s3 esetében a fehér megjelenítése nem a legjobb, de akinek jó, az elfogadja úgy.SBMke; mindegyiknek van előnye és hátránya, a z és a g minőségibb anyagú és összeszerelésű, mint az s3, de utóbbi mellett is szólnak előnyök is, bár ide főként a samsung szervizét említeném, ami házhoz megy, bár mint utólag megtudtuk, az lte esetén ez nem adatik meg, mivel azt hivatalosan csak t-mobile forgalmazza, a samsung nem.
nehéz lesz dönteni, de nézd meg és próbáld ki mind a három telefont, ne elmondások és tesztek alapján dönts! -
válasz
Richard #44314 üzenetére
botrányosan?
legalább tedd hozzá, hogy szerinted, mert sokan másként látják, nézze meg a kérdező, és dönte el ő!
akik úgy nyilatkoznak, hogy élőben még nem is látták - mert sajnos sok ilyen van; link
a 434-es firmeware alatt javítva a fehéregyensúly, 4.2 alatt pedig lesz kalibrációs lehetőség a színek tekintetében!
valakiknek meg a szappantartó nem jön be, a sérülékeny hátlappal, de attól másoknak még megfelelő lehet.
az lg is lépett már előre a frissítések tekintetében, én sem igazán szeretem a gyártót, de ettől még nem általánosítok, nem húzom le csak úgy. az jobban zavar, hogy nem bővíthető memóriakártyával, illetve ha egy telefonnál kicsúcsosodik a kamera hátul, és azon fekszik fel a telefon.
azt sem szabad elfelejteni, hogy a sima s3 csak 1 gigabyte ram, a többi telefon viszont 2 gigabyte ram verziós, és nem kell hozzá sok idő, érződni fog, emiatt nem is említendő egy lapon csak az s3 lte a többi telefonnal. -
89Csabi89
tag
válasz
Richard #44180 üzenetére
Milyen ez a curved crystal?
Úgy tudom v. tudtam, hogy a legjobb kijelzővédő fólia az Invisible Shield, de nekem annak olyan ragacsos a tapintása, a készülék saját kijelzőjét sokkal jobb tapizni, persze meg lehet szokni, csak ha együtt van a kettő jelen akkor nekem kellemesebb fólia nélkül. Tapintás szempontjából a Brando Ultra Clear közelebb áll a kijelező által ismert érzéshez.
Ezért is kérdezem, hogy milyen a fent említett védőfólia a másik kettőhoz viszonyítva. -
thork
csendes tag
válasz
Richard #43729 üzenetére
Megértem ha teljesen hülyének nézel most , én is annak érzem magam , de nem értem
Szóval amit vettem kb 500 FT-ért , bedugom a telefonomba , eddig értem
Utánna hova kell dugni a telotöltőt ?
A kis 500 FT-s kütyünek a dugaszába mit kell bedugnom ? egy Micro HDMI-t a másik normál HDMI végét meg egyből a tv-be és már jó is lesz ?
Vagy pedig vennem kell még ezt a kis doboz szerű izét , amibe be kell dugnom a telötöltőm , a doboz "kanócos"végét be kell dugnom az 500 FT-osba , és a dobozba még bele kell dugnom a normál HDMI kábelt?
Vagy hogy ? -
törölt tag
válasz
Richard #43698 üzenetére
Erről akkor én is kérdeznék, mert nálam
mostmégnincs nagy baki, kicsik vannak csak. Eddig mindig minden OTA-n ment, és mivel itt jól meggyőzteknem is volt gyalulás. De a gépeket is szeretem évente legalább újrarakni otthon, pucolás meg folyton van, szóval szívesen csinálnék itt is. (Na nem minden este, mint egyesek
)
Akkor ez a Carbon elmenti az appok beállításait? Az nagyon állat lenne! És aztán gyári visszaállítás menüből? Van mélyebb, amihez nem kell root? Értelemszerűen ezek csak a JB-t pucolják, az ICS-t nem fogják visszatenni. Arra nincs is szükségem, ugye?
Nagyon köszi, egy elég régi kérdést válaszolna meg.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard #43682 üzenetére
Annál nem, én a normál cf-rootról írtam. Viszont itt olyat írtak ketten is, ami nálam nem úgy működik, a sör áráért vehető TA esetében.. Úgy ugrik vissza a counter reboot után, ahogy kell. Valamint arra írtam még, hogy reboot sem kell custom kernel alatt. Nem hát, mert addig nem ugrik a counter és a TA 0-s állapotot mutat.
Nyomni kell reboot után egy dl módot és megnézni ott..
-
Varszegig
veterán
-
cbalazs01
csendes tag
válasz
Richard #43656 üzenetére
Melyik az a odin verzió ami jó a telefonomhoz ?? És a kies által telepitett rom milyen rom. Kártyafüggelen, t-mobilos, stb. A kies ilyen esetben ha ő telepitette fel a romot frissíteni fogja e. Mivel valahol olvastam, hogy lessz 4.2 rom de a Samsung még 5.0 ig is el szeretne menni a Samsung Galaxy S3 LTE romfrissitéssel. Erre vagyok kiváncsi, hogy én is megkapom e az adott romokat a telcsimre.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Richard #43621 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
A counter 0-án áll, a szoftver verzió XXEMC2 a régiókód pedig XEH. Gondolom akkor mostmár teljesen patent és jönnek majd a frissítések?
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!RicHarD Én is örülök, komolyan
Frankón én voltam az első, vagy csak poén?
Reggel 5 óta zsibbad az agyam, úgyhogy meg kell kérdezzem
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Richard #43621 üzenetére
Ok. Még egy próba...Amúgy csak jó nyomon járok..az új-régi bootloaderen én is gondolkodtam, hogy nem enged visszalépni a gép, ahogy mondjuk Razr-nál sem...ha egyszer JB-t tettél fel, nincs többé ICS...lehet itt annyira nem drasztikus, de szerintem ezért nem megy...
Szerintem nem nekem volt hardcore, mindent a leírás szerint csináltam és mégsem működött
-
válasz
Richard #43617 üzenetére
Gyári visszaállítás V2.0
1. Custom romon vagy, a számlálód 1-5646351 között valahol.
1.1 Gyári legújabb neked megfelelő (XEH/PAN/VDH/TMH) firmware letöltése a Sammobile-ról
1.2 A telefonon csinálsz egy full wipeot!
1.3 Telefont DOWNLOAD módba rakod. ODIN-ba a letöltött firmware betallóz a megfelelő helyre (PDA) majd flash. Telefon újraindul, bebootol, kikapcsolod.
1.4 Auto Root letölt XDA-ról, ODINBA PDA-hoz betallóz majd flash. (A CF-ROOT ugrasztja a számlálót, így azzal sokkal nehezebb ez a folyamat, KERÜLD! Azért van helyette az Auto Root mert az nem flashel custom recoveryt emiatt a számláló nem ugrik!!!!! )
1.5 Triangle Away letölt majd számláló nulláz
1.6 Újraindulás után Factory Reset. Ekkor a számláló 0-n lesz és az állapot is NORMÁL.
1.7 CSC selector letölt, kiválasztod ami neked kell és install. (Ha már az van ami kell akkor ezt kihagyod..)
1.8 ODIN-nal flasheled újra az 1.1 pontban letöltött gyári firmwaret.
1.9 bebootol majd Factory Reset.KÉSZ!
2. A számlálód eleve nullán van csak CSC mászott el
1.4-es ponttól.
Szerk.: Amit először írtam és Gizmo94 is linkelt azt inkább hanyagoljátok már.. Ez sokkal egyszerűbb, nem kell akkut kapkodni, régi ICS-t flashelgetni ami néha el sem indul az új BL miatt...
Tehát EZT NE!
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Richard #43495 üzenetére
Köszi szépen, sikerült minden, ahogy kellett. (legalábbis remélem
)
Szóval, most a telefon régiókódja XEH, megnéztem download mode-ban. Ez eddig okés.
A szoftvert visszaraktam, root nélkül szűzre, tehát a jelenlegi gyári rom rajta:Alapsáv verziója: I9300XXEMC2
Ez akkor most jónak kell, hogy legyen, ugye? Mármint a régiókód és a rom is?
Csak azért mert ezek után megpróbáltam frissítést keresni OTA és azt írta ki, hogy legfrissebb szoftvert használom. Ez így helytálló, vagy elméletileg kellene valami apró frissítést hoznia OTA 4.1.2-re?Más: megnéztem a costum rom counterem felugrott egyre, miután felraktam az autoroot-os romot, majd vissza a gyárit, holott elméletileg azt mondtad, nem ugrik a számláló. Nem oszt, nem szoroz, mert gsm garis, de azért szeretném nullázni, ha lehet egyszerűen. Erre esetleg megoldás?
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Richard #43482 üzenetére
-Az autoroot-ot hogy csinálom meg? ( rákerestem, nem találom egyelőre)
-CSC selector használata egyelőre logikusnak tűnik Google Play képek alapján ( Mi van akkor, ha nem működik, mint ahogy páran írják is a program alatt megjegyzésben? )
-Mire állítsam? XEU? Ez a magyar régió? -
cassius.clay
senior tag
válasz
Richard #43390 üzenetére
Ok, látom a linket, köszi. Kérdés: magamtól honnan fogom tudni legközelebb, hogy melyik a kifejezetten magyar régiós, gyárifüggetlen rom? Csak mert tegnap is ilyet szerettem volna felrakni, de ezek szerint benéztem. Mi alapján állapítható meg, hogy melyik a gyári rom, hogy a közel jövőben magamtól is tudjam.
Másik kérdés: Amit linkeltél rom, az egy vagy három fájlos megoldás? Pit-es? Jó hozzá az az Odin verzió amivel a jelenlegi romot telepítettem a telefonra? Repartitiont kell pipálni, vagy csak betallózom a fájlokat odinba és start? -
apaszka
veterán
válasz
Richard #42992 üzenetére
Figyelj,nem szeretnék vitába szállni,és nem is fogok!
Ha neked nem jó ,akkor nem jó ! A + 2 hónapot is megkapta! Volt szervizelve,és megerősítették! ......Én részemről ennyi lezártam!
Ha neked a prémium akár 5 évet ad,akkor tényleg jobb a tied!
De ne feledd,én 122 ért függetlenül,és bontatlanul vettem! Nézd a dátumot is??Nem írtam alá mindenféle hülye szolgáltatónak hűséget,mikor ott szívatnak cserébe ahol tudnak! Nem Roaming-olok,hanem beledobom a Német kártyát és kedvezően hívok Magyart is!
Üdv !
További szép napot!Szerk
ff
-
apaszka
veterán
válasz
Richard #42987 üzenetére
Tessék az igazság! Utolsó oldalon !
De jó ez!Csak vártam vele,hátha megkérdőjelezik a 2 év /26 hónap garit!
Alaplap csere volt már ! -
Yeffy
veterán
válasz
Richard #42540 üzenetére
mondjuk ez is igaz.
de akkor meg ne jöjjön ide ugatnimeg nyígni, h átbaszták.
ha én egy sz_ros 5-10k-s műszaki cuccnál is tudok kajtatni, olvasni utána akár napokig, mit/hol/hogyan érdemes, akkor neki miért derogál?
ha neki 5k-t megér az, h lopott/tiltott nagy eséllyel, akkor meg mit hőbörög?
ha lett volna pénzem, függetlenül vettem volna mondjuk MMből, vagy olyan helyről, ahol ugye ofisöl Samu forgalmazás van, csak az anyagi helyzetem nem tette ezt lehetővé. ezt is részletezve tudtam csak megvenni, ez mondjuk korrekt a T-től. a csomagár annyira nem, na de mindegy.mondjuk nem is csodálkozom, kereskedésben melózok, hihetetlen, mennyien bírnak garasoskodni pár forintokon. amit új termékeknél még taláőn megértenék, bár ott is furcsállom, mert ha egyszer van egy megbízható shop, ahol alig drágább, megéri egy kétes helyről venni mittudomén -2%-al olcsóbban, ahol aztán tojnak a fejére? használt dolgoknál ugyanez.
no de nekem kb tök8, én ugye úgy vagyok ezzel, hogy utánajárok a dolgoknak, főleg ilyen drága eszköznél. legyen az mobil, tv, pc, akármi.
számomra nem is az a furcsa, h valaki nem olvasgat utána (nem mindenki műszaki érdeklődésű, nem érti, nincs ideje, stbstb), hanem hogy ha használtan vesz valamit, és tudja, h ez nem egy alsókategos cucc, de mégis belemegy az ilyen spúrkodásokba.akkor lelke rajta...
-
FrankMonzano
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
-
mondomén
őstag
válasz
Richard #42137 üzenetére
Lockscreen, statusbar meg notif.bar amit jól át lehet vele szabni. Ettől eltekintve minden ugyan úgy samsungos. A beállítások, az appok ugyan azokat a béna színeket kapják... Nekem a stock android kinézet nagyon tetszik, ezért használok most Ultima romot. Ebben is vannak még hibák (kinézet terén persze), de már nagyon közel van a stock droidhoz.
Egyébként Ultima romot most tudom ajánlani. V11 van fent mióta megjelent és nagyon jól működik (boeffla kernellel). Egyelőre gyors és stabil, plusz az üzemidő sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest