Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
Ha valakit erdekelné! Van mar GTA SAN ANDREAS
ingyenesen toltheto playbol mst
-
válasz
mgTerminator #50468 üzenetére
Picit off a dolog...
Telefonon soha nem torrenteztem még! Nem döglik bele a memóriakártya? Telefon melegszik tőle?
Esetleg egy kis személyes tapasztalatot leírnátok nekem?
Köszi
-
Syl
nagyúr
válasz
HUTCHDB #50467 üzenetére
A 3.5.31 tűnik a legújabbnak. Azt nem próbáltad?
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #50490 üzenetére
-
dobobazsy
őstag
válasz
dobobazsy #50485 üzenetére
mindegy, belekezdek a ROM-olásba. felteszem a tegnapi CM10.1 nightly-t
gondolom nem kell akkor az efs mappát visszahelyezni a telepítés után
mégse kezdek bele. CWM azt írja Can't mount backup path. nem enged backup-ot készíteni.
így nem igazán kezdek bele.
mi lehet ennek az oka? kellene memóriakártya a telefonba? mert az nincs jelenleg benne(#50489) trobi28: ne haragudj, nem láttam
-
saril
senior tag
töltés hiba nálam is jelentkezett ha este nincs lemerülve teljesen és rádugom a töltőt nemtölti csak bekapcsol a képernyő mikor bedugom a kábelt és ennyi majd egy idő múlva vagy elkezdi vagy nem, erre csak kéne kitalálni egy megoldást
-
kelzsoca
félisten
válasz
mgTerminator #50468 üzenetére
Egy képből készül álló, és fekvő nézet is, és megmutatja, hogy akkor, hogyan fog kinézni az adott kép, ezért mutatja a kijelölést ebben a formában.
-
bbalika81
aktív tag
Írtam a samsungnak ezzel a belassulással kapcsolatban.
Nálam is a tárcsázó, home gomb,üzenet, menü, galéria és egy két app indulásakor nagyon lassú, erre azt írták ez szervizes dolog, vigyem be vagy hivjam házhoz őket.
Szerintetek van értelme szervízbemenni vele??? Vagy úgysem fognak tudni vele semmit csinálni, mert gondolom ez soft hiba...A home gombnál javult a dolog, hogy kikapcsoltam az s-voice indulását, a tárcsázóra, ex-dialert használok, egy fokkal jobb, de a többire nincs ötletem...
de amúgy meg nagyon nem szép, hogy egy ilyen kategóriájú készüléknél ilyen dolgokkal kell foglalkozni....
Hátha a 4.2.2-ben javulnak ezek... -
dobobazsy
őstag
valaki próbálgatta már a CM10.1 verziókat? úgylátom minden nap feltoltak egyet. a legutolsó lehet a legjobb? az tegnapi.
ki akarom próbálni.
illetve még a telepítés menete sem tiszta nekem. ha követem az XDA-n található leírást nem téglázom le a telót?
azt írja flasheljem a CM10.1-et, a GApps-ot, és csak utána kell wipe data/factory reset. telepítés előtt nemkell valami wipe?köszönöm előre is!
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Csak egy pár vélemény érdekelne engem. Ti ha használtok hozzá védőtokot, akkor milyet? Nekem most átlátszó szilikon+fólia kombóm van. Van valami jó minőségű tok, amitől nem lesz sokkal vastagabb?
-
mgTerminator
veterán
Akkor ha jól selytem, te sem találtál rá megoldást.... Én most nekifeküdtem ennek a cmnek, ki akarom deríteni hogy mi az ami miatt a kworker eszi az aksit, mert ahogy elnézem ha csak üresben felteszem a cmet, gapps nélkül akkor csak pár másodpercet megy az android os, sőt, az android tuner meg sem jeleníti a batt statnál...
-
Jadro
veterán
válasz
mgTerminator #50465 üzenetére
Nálam ugyanez a hiba. Utálom, mert nem lehet normálisan hátteret kirakni... JB óta van csak, előtte nem volt ilyen gond.
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.Most tervezek egy s3 vagy s3 lte vásárlást.A napi használatban érezhető különbség van a két teló használatában?(gondolok itt az lte 2gb ramjára)Köszi
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #50465 üzenetére
Nah, így vág a cmes galéria:
Kipróbálnád nekem hogy a quicpic nálad is ugyan így vág e?
-
ßrainiac
addikt
válasz
migabi24 #50411 üzenetére
Thx. Igen gyari garis (telemax ize..), de vodas es ha jol ertettem 1 ev ott a gari. Legalabbis erre annyi van :S
Kijelzovel akkor cserelik a gorillat is? Parazni nem kell hogy akkor majd szarul rakjak ossze es megint vihetem vissza nekik?
Edit: lattam h masnak is van gondja toltessel. Azt allapitjak meg ilyenkor hogy az akksi szar? Nekem pl. volt hogy orak alatt sem toltotte fel, de amiota egy sony kabelt dugtam ra a toltofejre azota soha nem csinalja.
-
mgTerminator
veterán
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #50462 üzenetére
Ez igen érdekes, mert nálam a gyári galéria teljes méretben kirakja
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #50461 üzenetére
Gondolom ti nem látjátok a képet, és mivel ez a szar nem volt képes kimásolni normálisan még1x, ezért ittvan:
áh de felbaszott most ez a rohadék.... hirtelen elfelejtette hogy kell a KIJELÖLT szöveget a vágólapra másolni
-
mgTerminator
veterán
Aromás eltávolító, tehát grafikus felületű. Rendszer alkalmazásokat lehet vele törölni, amik a listában vannak azokat én adtam hozzá, tehát nem mindegyik romhoz jó, de a lényeg: mivel én cmet használok, és gyakran frissítem, így szükségem volt valamire ami egy szempillantás alatt takarít, recoveryből, tehát hogy ne induljon el és szemetelje tele a rendszert és néha konfigolható legyen. A beállításokat megjegyzi, és egy csomó dolgot alapból kiválaszottam benne, tehát majdem a minimumra letakarítja a rendszert. Van benne magyar nyelv is. Szedd le és próbáld ki. Ha valaki itt kéri akkor megcsinálom hogy a stock romot is tudja takaítani.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Amos17 #50457 üzenetére
Tipikus esete a rémhírkeltésnek, amikor összevissza olvastok mindent. Namost, hogy a sidhtech mit gondol, vagy mit nem, az édeskeveset számít, márpedig azt írja, hogy ők azt gondolják, hogy nem fogja megkapni az S3 és a note2 a KLP-t. De ha már olvasol, olvass figyelmesebben, mert a végére beírja, hogy ők ugyan ezt gondolják, de ők is tévedhetnek. Magyarul szart se tudnak, csak találgatnak.
A második posztjukból meg idéznék:
"SamMobile also talked about updates through Twitter and they said that the Samsung Galaxy Note 2 along with the Samsung Galaxy S3 will also get the Key Lime Pie Android 5 update when it arrives."
Na, itt meg már megkapja SamMobile-os források szerint. Tehát összevissza hablatyolnak. Ennyi.
-
dbius
veterán
válasz
mgTerminator #50450 üzenetére
Aláírásodban lévő app remover mit csinál pontosan? A nevéből annyit kikövetkeztettem, hogy valamilyen eltávolító szoft, ill. hogy recoveryből rakható fel update.zip-ként, de mást nem.
-
DjBlero
őstag
válasz
::Trunks:: #50452 üzenetére
de tud olyat,a wifi speciális beállitásokba megtalálod
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Az xperia S-emen volt egy olyan beallitas hogy ejszaka lekapcsolta a wifit egy megadott idopontra meg ilyesmit. Ez nem tud olyat? Vagy calami alkalmazas nincs erre?
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #50450 üzenetére
Ha 720X1280-ban van a kép akkor teljes képernyő és semmit nem vág le belőle
Pl. itt egy kép ezt rakd ki : Link
Ne keverd a méreteket !!! mert nagyon nem mindegy hogy "720X1280" vagy 1280X720" a kettő között nagy különbség van -
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #50444 üzenetére
Csak bajt csinál leginkább, normális működésre képtelen...
dobobazsy: Rátolhatsz bármilyen romot bátran Odinnal, ami csak tetszik. A jelenlegi romod egyébként a build száma ott alul.
-
futor
aktív tag
WanamLite XXEMD3 V6.7
[link] -
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #50436 üzenetére
Tornádó esetén további 50 perc késés, armageddon esetén technikai okok miatt elmarad.
dobobazsy Szerinted?
Ezt senki nem tudja, még talán a Samsungnál sem...
roberto211 Ok: Az androidos fb alkalmazás egy rakás szar. Pusztán ennyi. Ez a legkisebb hibája az egész rendszerre kiterjedő laggyártás és az akksi lerántása mellett, hogy szaggat.
-
roberto211
őstag
Azt nem tudjátok mitől lehet,hogy fb on megy a chat gépen. De a telón a wifi be van kapcsolva. Érkezik az üzenet gépre megérkezik, telóra meg kb rá 2-3 percre,de van amikor egyből . Wifi jel kíváló(itt ülök 2méterre tőle) tehát ez nem lehet gond,hogy szakadozik. Valami ötlet?
-
dobobazsy
őstag
lte-re mikor lesz gyári 4.2.2?
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #50423 üzenetére
Igen
Mielőtt letöltöd a háttérképet van olyan lehetőség hogy "Screen Resolution" azt állítsd át 720x1280 -ra és csak aztán töltsd le -
válasz
blt.62 #50424 üzenetére
s3 pont nincs kéznél, de nyúltam egy samsungot, amin jelly bean fut, ha fillérre nem is stimmel minden, majd pontosítanak az s3 tulajok; megnyitod a névjegyeket, a menüben megnézed, hogy a megjelenítendő névjegyeknél melyik került beállításra, igény szerint kijelölöd a megfelelő opciót, akár az összes névjegy megjelenítését.
utána névjegyzék -> menü -> fiókok -> saját gmail fiókod -> névjegy szinkronizálása.
amit még érdemes megnézni; a névjegyek mellett csoportok -> saját google fiók -> itt ellenőrizd a beállított szekciókat. -
Frozzy
őstag
válasz
davidcsaba93 #50425 üzenetére
hiba
nekem most így gyári rendszeren nagyon hiányzik
és valami más jó framework nincs ami olyasmi mint a jkay ?
-
mgTerminator
veterán
-
Frozzy
őstag
a legfrissebb 4.2.2-re van jkay framework ??
-
blt.62
őstag
Segítsetek! Mitől van az, hogy beírok egy nevet a névjegyzékbe, elmentem, de utána nem rakja mégsem a névjegyzékbe. Viszont ha a neveknél a keresőbe beírom akkor megtalálja. De a névjegyzékbe nincs. Kiakaszt.
-
ßrainiac
addikt
Fekete kijelzonel (pl. amikor epp betolt valami, csak lassan, vagy galeriaban megyitsz fullon egy fekete kepet) talalkozott mas is random modon "elhelyezett" pacakat? Nekem 5 darab van rajta, kb olyanok mint egy csillagjegy
de mindig ugyanott vannak.
Nagyon nehez eszrevenni, lefekvesnel sotetben inditottam a Vectort, ami egy kicsit varat magara az elejen, utana jon csak a splash screen, es ekkor figyeltem fel ra.
Tehat fekete kijelzonel hattervilagitassal es sotetben lathato. Nemsokara lejar a gari, gondoltam meger egy cseret a dolog. Velemenyek, tapasztalatok?
Thx.
-
HUTCHDB
nagyúr
MIUI CM combo!
ezt kiprobálom.... -
feketepeti
aktív tag
válasz
mgTerminator #50281 üzenetére
Azt írja Syah kernellel használja, akkor hogyan lenne a CM kernelben a hiba???
Inkább a specifikus driverek okozhatnak gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest