Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi8719
tag
Sziasztok.
Parfümmel való tisztítás alkalmazható hátlapon meg kereten is ha ragacsos?
Nem marja le? -
DeX|
tag
Sziasztok!
Sikerült összetörnöm gorrila glast s3mamban, valaki segitsen hol érdemes cserélni illetve menyiért?
Köszönöm elöre is.
-
w333
félisten
Valaki tud linkelni olyan nagy oldalt ahol sok 720x1280 hátterek vannak ?
-
-
apaszka
veterán
válasz
lafaty80 #50385 üzenetére
Nem él,pedig benne voltam sz időben! Na mindegy a csávónak írtam,küldje el privátba !
Nem a pár sör ára bosszant,hanem ,hogy mindent megvettem ez miatt ,de nem jó!
Tört alapra azt írta ki,hogy látom nem ok az alap !
Na megvettem azt is,utána,meg nem létezik hozzá már az ikonpakk! -
dns86
tag
Nem tudom volt -e, de érdekes:
http://homar.blog.hu/2013/05/31/csak_szamlatartozas_miatt_korlatozhatnak_ezentul -
dobobazsy
őstag
ha csinálok egy cwm backupot a gyári rootolt 4.1.2-ről és feltelepítem a CM10.1-et, akkor utána ha véletlen nyomni akarok egy restoret akkor visszakapom hiánytalanul a gyárit? olvastam, hogy lesz 4.2.2 frissítés, és aztis kipróbálnám majd..(persze ha frissül a T-s szoft.)
-
apaszka
veterán
Üdv mindenkinek!
Van arra lehetőség,hogy a Google Play áruházból letöltesz fizetős cuccot,de hiányos a kifizetett dolog,így vissza kérd a lóvét?
Magyarul!
Az SsLauncher hez letöltöttem az újságos témát,de azt írja ki,hogy kell hozzá egy ikonpakk is!
Na szóval oda is terel a letöltéséhez,mait már töröltek! Így használhatatlan,és felesleges lékidobás volt!Ezt szerettem volna!
-
csabika69
tag
Képernyő tesztnél a "sub key" ciklàmen színnél de csak siman kéknél is egy 2cm szélességű sávban a teljes kijezőn függőlegesen sokkal sötétebb szinte feketés, ez beégés?
-
gabitoo88
tag
Valaki nem tudja mikor jön ki a hivatalos 4.2.2 ?
-
Ambavir
aktív tag
Még mindig a gyári T-Mobilos van fenn. Viszont a Fejlesztői beállításokban nem találom a memóriában tartást.
Jelenleg Reginával fut, annak beállításai közt sem.
Merre is van akkor? A névjegyzékre gondolok. -
Gabesz1019
senior tag
A Samsung EDD-D200 típusú dokkoló szinkronizálja is az adatokat a PC-vel, úgy mintha csak simán USB kábellel közném össze, vagy csak tölti a telefont?
Másik: Ilyet használ valaki? KiDiGi LCC-SI93
Ezzel lehet szinkronizálni? Leírás azt írja, hogy "Data HotSync and battery charging on your desk"
Viszont a videóban amikor rádugja csak töltést ír ki. -
zlatan77
aktív tag
válasz
mgTerminator #50365 üzenetére
Hát most már mindegy.
Ezt a pár napot kihúzom,így is.
Tesztelem,hogy,milyen lenne egy mókolatlan gyári rom. -
zlatan77
aktív tag
Hát a héten már nem érkezik a szerviz futár.
Péntekre rendeltem,de se híre se hamva.
Remélem jövő héten megérkezik,mert így rootolatlanul,ezer háttérben futó appal nehezen bírom. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dobobazsy #50360 üzenetére
romok feltételekor esetlegesen ELŐFORDULHAT, hogy az IMEI szám megváltozik.
az EFS mappa azokat az adatokat tartalmazza, ami ennek eredeti állapotba történő visszaállításához kell.
ez elvileg neked soha nem lesz szükséged, csak akkor, ha a telepítés valami miatt nem úgy történt, ahogyan annak kellett volna.
magyarul ezt a mappa tartalmat nem kell használnod, csak ments le több helyre, ha ne adj' isten baj történt, legyen mihez nyúlni. -
nbukta77
addikt
Uj operaval, hogy vagytok megelegedve?
-
dobobazsy
őstag
válasz
DjBlero #50349 üzenetére
sikerült rootni + lementettem az efs mappát. ezután olvastam az első hsz-t, de az nem tiszta, hogy mikor van erre szükség?
pl. ha felrakok egy főzött romot akkor utána ezt vissza kell tenni a helyére?
elnézést a buta kérdésekért, csak szeretném megérteni a telefont.
köszönöm! -
DjBlero
őstag
[Dj.Blero - Retro EuroDance 1 mix]
aki még fent van nyomja a bugit
van 2.része is a mixnek,nálam lehet kérni pü be akit érdekli
-
w333
félisten
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #50339 üzenetére
véleményeket várok.. meg 2 napja van meg a teló és teljesen más világ az xperia s-hez képest
-
kisninja
őstag
Én xs csomagos vagyok 200mb jár majd 32 re korlátoznak aztán rá 3 napra újra gyors jelenleg 700mb nál járok
2 hónapja ilyen.
-
csabika69
tag
TuneLink auto appot hasznalja vki?
-
dobobazsy
őstag
a hétvégén rootolni szeretném a telefonom. ez a módszer működik?
t-mobilos JB van rajta.
köszönöm ha válaszol valaki -
válasz
korcsillio #50320 üzenetére
Így is megveszik az emberek...mint pl te is :-)
-
student
őstag
630$ ruszkiknál hát simán el tudom képzelni hogy itthon is 120k-n fog nyitni hát s3ról tuti nem éri meg váltani
-
mgTerminator
veterán
válasz
korcsillio #50320 üzenetére
Nem csak a méretből akar faragni hanem a súlyból is....
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Holnap tervezek venni egy Galaxy s3-at, le tudnátok gyorsan írni a hátrányait. illetve hogy mire kell figyelni? Kijelzőtől félek, van valami módszer amivel lehet rá vigyázni ne égjen be? S3-nak úgy látom csak a pentil matrix kijelző a hátránya.
Először úgy volt hogy veszek s2-őt, arról lemaradtam hogy befejeződött a 79eft-os akció, utána s3 minit felé nézelődtem, majd egy ismerősöm ajánlotta fel hogy eladja a a fél éves s3-ját nekem, csak várjak kicsit mert addig néz másik telót, abból se lett semmi mert szervizbe került tegnap, elejtette. Így már nem kell.
Ajánlották itt az okostelefon fórumba a Nexus 4-et és az Optimus G-t de nem nyerték el a tetszésemet, jobban bízok a samsungban, szoftverileg és hardverileg. -
Gizmo94
veterán
válasz
kelzsoca #50317 üzenetére
Széleskörű vitákat vált ki, hogy az S4 kerete , ami valóban szintén ilyen amilyennek írod, fémből, vagy fémhatású műanyagból készült-e. Az alapján, hogy nemrégiben nálam volt pár napig egy fekete Snapdragonos modell, 100%-ra ki merem jelenteni, hogy a keretének semmi köze a fémhez, hanem műanyag. Valami fémfólia, bevonva műanyaggal. Leginkább az óccsó autótunying díszlécekhez hasonlító eljárással készülhet.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nbukta77 #50312 üzenetére
Mindegyik színű reped, amint kelzsoca is leírta, az első generációsakra jellemző. Annyit tennék még hozzá, hogy a korai fehérek keretéről az ezüst előfordult, hogy levált... Gyakori kérdés még a sarkok is, amire a válasz: a mind a négy sarkon látható vonalak nem repedések, hanem öntésnyomok. Elég gáz, de mind ilyen.
-
b4sxe
aktív tag
Néha csak úgy random kikapcsol a telóm és újraindul, ez mitől van ?
-
dancsuri
veterán
válasz
rétipipitér #50304 üzenetére
Ezzel tudsz válltogatni köztük
-
rétipipitér
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek. Érdeklődés szinten teszem fel kérdésemet. Szóval gyári Tmobilos S3 tulaj vagyok. Nm nagyon értek magához a készülékhez. Szeretnék valami újabb külcsínű "Laucher"-t. Találtam is 2 fajtát ami tetszene is. SPB SHELL 3D, és a NEXT 3D-t.. Lényegét tekintve az lenne a kérdésem, hogy ha teleítem mondjuk mind a kettőt, akkor HOL tudok ezek közt váltani. Ha mondjuk SPB fent van és "fut", akkor egy HOME gomb nyomás után vissza kilép a gyári HOME felületre!! Szóval itt elakadtam... Bocsi az okoskodásomért.... Előre is köszönet, ha valaki segítene... s
-
foxymaxy
senior tag
naszóval :-/
+volt az első csörtém a samu ügyfélszolgálattal
kiderült hogy helyszíni javítást nem kérhetek, mert "külső behatás érte a készüléket"
vagy kijön a szerelő, de akkor kiszámlázzák a kiszállást és a javítást +35k a kijelző
kamuzni fölösleges lett volna, mert egy bazi nagy beütődés van a kijelző közepén onnan fut szét a repedés
a legy agyatlanabb amatőr is kiszúrná hogy ez lepottyant
most per pill ott tartunk hogy vagy futár viszi-hozza, vagy beviszem 1 szervízbe , majd még kitalálom mi legyen -
Ambavir
aktív tag
Ha CWM-ben particionálok SD-t, miért írja, hogy "nincs ilyen fájl vagy könyvtár" , mikor CWM-ből Mount USB Storage-ban csatlakoztatnám a PC-hez?
Így nem merek továbbléni a flashaléshez. PC-n látja és enged rá másolni."unable to open ums lunfile "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest