- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
néha
aktív tag
válasz
Laca1212 #63910 üzenetére
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy 1éve vettem az xxl gsm nél egy galaxy s3at és az xxl 1+2év sw garanciát vállalt a készülékre. Na már most az lenne a kérdésem h van e rá esetleg gyári samsung gari vagy az nincs vagy ezt hogy tudnám ellenőrizni. Regelve van a samsung oldalàn és természetesen gyári független a készülék. Illetve még azt kérdezném, hogy az sw garancia az ugye csak a szoftverre terjed ki?
Off:bocsi nem válasz lett vna.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Laca1212 #63270 üzenetére
Ezt hiába idézgeted, ez még korábbi komment, ezután még bőven történtek fejlemények, sőt, csak ezután történtek igazán. Bár nem kizárt, hogy a további kommentek moderálás alá estek, amiből akkoriban volt bőven.
P.S.: Megvan privátban Ghostman sztorija, de nem linkelhetem, mert azért (is) kibasznak, ha privátot linkelek.Vicc pedig esetleg az, aki először a kezedbeadta a pöttyös bögrédet.
Amúgy peace részemről is..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Laca1212 #63259 üzenetére
Akkor keresd meg azt is amikor megírtuk, hogy kiment ghostmannak a csomag, Itt veséztük ki.. A 40 k neked fájt, mi nem vertük rá magunkat, mert igen elenyésző összeg, tehát ha valakinek méltatlan, az csak te vagy, a többiek nem akadtak fent rajta.
Én már csak a telefonig jutottam el a futárral, tovább szerencsére nem. Ghostman meg mehetett a rendőrségre valahova a faszomba a Balaton mellé. LOL.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Laca1212 #63236 üzenetére
Nyilatkoztunk anno, ha elolvastad volna. Természetesen átbaszás volt, mint tudtuk is, de nem buktunk semmit, mert nem vettük át a fadarabokat. Mi van, nem tetszett valami? Talán fáj, hogy volt rá 40k-nk, vagy az, hogy nem buktuk be? Kívánom, hogy legyen neked is és ne fájjon semmi.
Idézlek: "ez volt a duma" Nem, nem e.z volt "a duma", hanem idétlenkedésből rámentünk a kamusokra.. Bántottunk vele téged, akkor bocs.. LOLTalán először nézz meg egy S4-et.. mert ezek nem azok.., hanem csúnyán S3-ak... Az alsó képen meg klónok vannak...
De ha neked ezek S4-ek, akkor vedd meg, óccsóó..
-
apaszka
veterán
-
Laraxior
titán
-
válasz
Laca1212 #60960 üzenetére
egy számlán, de külön csekk, eltérő befizetési határidő, az előfizetőn múlik, hogy csak az egyiket, vagy a másikat nem fizeti be, esetleg mind a kettővel elmarad.
Misi1980; az a papír - sajnos - csak arra jó, hogy "pereskedj" a pénzedért, akár hosszú hónapokig, netán évekig...
a semminél jobb, de nem garancia a probléma - gyors - rendezésére, ha már letiltották a telefont. -
Bubukain
senior tag
válasz
Laca1212 #59586 üzenetére
Nem olvasom alma fórumot, szerintem ott sem minden fenékig tejfel...
nem bizony, egy pár jellemző meghibásodás:
home gomb hiba
bekapcsoló gomb hiba
hívásokat eldobálja
szürke wifi gomb
rossz hangszóró
térerő problémák
stb....
stb....és ami sok ügyfélnél kiveri a biztosítékot:
a fekete iPhone5 kopása, ami az apple szerint esztétikai hiba és nem tartozik a garanciális javítások közé. -
overclockerr
tag
válasz
Laca1212 #59575 üzenetére
Igazat megvallva, nálam is egy félév után ütöttek ki ezek a hiátusok, annak ellenére szerettem.
Viszont a kis kijelző netezésnél mindig is idegesített, 3,5" ráadásul nagy kézzel
i5-be az nem tetszett ahogy haverét nyomkodtam, méretre a magassága akkora kb, mint az s3-é, de jóval keskenyebb. Biztos meg lehet ugyanúgy szokni, de nem tűnt ideálisnak. -
overclockerr
tag
válasz
Laca1212 #59570 üzenetére
iphone user vagy? fájlkezeléssel a mobilon is vannak hiátusok, ami engem nagyon bosszantott. egy fájlt nem lehet két kattintással le vagy feltölteni, mindig valami kerülővel kell gondolkodni. (mobilon)
akkor ha kijön egy frissítés letöröl mindent, utána a fájlok visszarakása nagyobb méretek esetén sok időt ölel fel. nem mondom, ennek ellenére szerettem, de több örömet lelek a droidban. -
modd3r
őstag
válasz
Laca1212 #59366 üzenetére
4.3.10
Android Device Manager
Magától.Ja, és nem az alkalmazások között találod, hanem a Beállítások-->Biztonság-->Eszközadminisztrátorok alatt.
-
Rem-X
senior tag
-
-
havri1
félisten
válasz
Laca1212 #57864 üzenetére
Mármint teljesen gyári, sosem mókolt?
Akkor érdekes..
Az a baj, hogy nekem nexus - on volt egyszer ilyen, de megrootoltam, és toltam rá egy cwm-et.. Nem tudom mitől van sajnos.Lafaty: hagyd, teljesen felesleges felidegesítened magad, nem ér ennyit. Hátha eladja papírnehezzékként, és tanul a hibájából, és végre lesz egy olyan gazdája annak az LTE-nek, aki megerdemli, és tudja értékelni.
-
korcsillio
addikt
válasz
Laca1212 #56475 üzenetére
Alapban nem jön be az ios,a kamerát jóval gyengébbnek találtam(beltérben fotóztam mindkettővel),kijelző sem fogott meg,anyaga jó de maga a külső nem tetszik...mintha egy kicsinyített téglát fognék
Jobban bele se mélyültem mert nem láttam értelmét.
De ez csak az én véleményem. -
havri1
félisten
válasz
Laca1212 #55811 üzenetére
Max - maximum
Now - jelenlegi
Avg - átlagHa anomália adódik, tehát ha a now nagyobb mint a max, akkor sztem szar a töltő.
Legalábbis nálam csak a gyári ilyen, az összes többi 1000/999/1000 (bár ebben az esetben, ha csak 999-el tölt, akkor nem értem, hogy az avg hogy lehet 1000)
-
-
Synaptic
senior tag
válasz
Laca1212 #52174 üzenetére
Ha hiszed ha nem ma írtam a samsung supportnak , ime a válasz :
Tisztelt Szabó Tamás!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Elnézést kérünk a készülék adta kellemetlenségek miatt!
A leírt jelenség szervizes beavatkozást igényel. Javasoljuk, vegye fel a kapcsolatot szerződött szerviz partnerünkkel, akik segítséget nyújtanak Önnek a hiba kivizsgálásában és javításában.
Az Ön készüléke egy prémium kategóriás termék, ezért örömmel tájékoztuk, hogy igénybe veheti szervizfutár vagy házhozmegyünk szolgáltatásunkat, melynek keretén belül kiemelten kezeljük készülékének javítását és a javítás ideje alatt cserekészüléket biztosítunk. .....
A telefonom úgy megijedt , hogy belemásznak a lelkivilágába , hogy azóta működik a wifi sleep
.
Egyébként a Revolution HD31 van fent.
-
Laca1212
őstag
válasz
Laca1212 #51965 üzenetére
Megoldva...
Az van, hogy nemrég egyik kolléga itt ajánlotta, ha S Voice settings-ben kikapcsoljuk a dupla Home-al való indítását, akkor gyorsabban lép ki Home-ra az alkalmazásokból a telefon. Ki is kapcsoltam, valóban fürgébb lett. DE... ettől meg az a jelenség állt elő, amit kérdeztem.
Szóval visszakapcsolva már megjegyzi, hogy hol aludt el a kijelző. Az összefüggést nem értem, de ez ilyen.Mindenkinek köszi, aki foglalkozott a témával!
Külön köszönet (#52049) mgTerminator usernek! -
Gizmo94
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz
Laca1212 #47869 üzenetére
én semmihez nem használok appot (azok csak bekavarnak) mindent a GYÁRI böngészóböl intézek asztali nézet módban
(#47866) zlatan77
egy 3 fájlossal biztosabb a visszatérés (.pit nélkül is) én ez a pitet használom: GT-I9300_mx_20120329.pit(#47871) szabosasito
pedig annak ott kellene lennie -
dancsuri
veterán
válasz
Laca1212 #47852 üzenetére
nálam a Wanam romba a 1.115.12-es verzió van és mint tegnap mutattam hibátlan a flash, az RTL Most is zökkenőmentes, azt nem tudom hogy a rom miatt vagy flashplayer verziója miatt van-e
esetleg 1 próbát megér flash player 11.1.115.12
-
roberto211
őstag
válasz
Laca1212 #47654 üzenetére
Azt nem állítom,hogy gyári flip coverek vannak 1dollárért. Ezt tudom,hogy csak gyárit szabad venni nekem csak a fóliáról meg a s-line tokról volt tapasztalatom i4s.-re anno, és ezekre nem panaszkodhatok...
(#47658) mgTerminator : Én is így akartam mondani. Rosszul fogalmaztam,sry
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest