- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próféta
tag
válasz
biroatis #65894 üzenetére
Tudtommal, amire te gondolsz, azt csak kábeles összekötéssel tudja bármilyen TV-vel. Az okosabbak javítsanak ki nyugodtan ha tévedek. (Gondolom ezt akkor is megtennék, ha nem mondom
)
A Samsung Link a galériából, zenelejátszóból, videolejátszóból tudja kirakni a cuccot tv-re, másból nem.
Vannak egyéb alkalmazások iMediashare (nekem nem jó, másnál tökéletes), Twonky Beam stb. amikkel a megosztással internetes cuccokat (pl.youtube) is át tudsz lőni tv-re. Én épp tegnap néztem meg így a Dexter befejező részét az online sorozatokon (vagy valami hasonlón). Mivel az eredetinek sz@r volt a minősége így elég messziről kellett néznem a tv-t. De ha jó minőségű a forrás, akkor akár full hd-ban is nézheted így, már ha a neted és a hálózatod bírja.
-
Grecky
senior tag
válasz
biroatis #62379 üzenetére
Hát igen, nálam is ez helyzet, sztem kezdettől fogva csinálta, állítólag a JB hibája, és ICS-vel nem csinálja, mondjuk ezt nem volt módom kipróbálni, mert 4.1.2-vel kaptam a tellát.
Varszegig: Van valami lényeges újítás a 9300XXEMG4-ben?
Dzsimmy: Akkor igaz, visszavonta a Google S3-ra az új maps-et.
-
Grecky
senior tag
válasz
biroatis #62363 üzenetére
Nálad is akad a zenelejátszás? Nem SD kártya hiba, mert nálam is ilyen,és a belső memóriáról is ezt csinálja, ami sztem egyértelműen SW bug. Azt vettem észre, hogy mobilnet használata mellett csinálja, ha wifin van nem akad, ill. ha a mobilnet ki van kapcsolva.
Több lejátszóval: gyári, winamp, google music. -
trobi28
addikt
válasz
biroatis #62228 üzenetére
Sok minden befolyásolhatja:
-ha kártyáról megy akkor vacakol a kártya
-valami nagyon pörgeti a rendszert mellette
-oda van a rendszered,ráférne egy resetMost ennyi jut eszembe.
Esetleg azt még érdemes lenne kipróbálni hogy más lejátszóval is csinálja-e?Laraxior: Lehet benne igazság de akkor nekem miért nem akad és gondolom még sok embernek?
Ki is vágnám a kukába ha akadna és nem tudnék kezdeni vele valamit mert nem lehetne
Nekem talán egyszer akadt meg de akkor egy csomó minden futott a háttérben,néztem is rá csúnyán,azóta nem merte megcsinálni -
bencze
senior tag
válasz
biroatis #38121 üzenetére
Nekem éjjel azért van repülő módban hogy ne fogyasszon feleslegesen. De még mielőtt felkelek mindent visszakapcsol, így mire felkeltem már szinkronizált a 3 mailbox, időjárás, twitter, hírek stb.
Ki is kapcsolhatnám de így kényelmesebb, nem kell bíbelődnöm vele. A Juicedefender ütemezője végzi ezeket, munkaidőben minden on, azon kívül / hét végén pl csak óránként szinkronizál (ráérek). -
rjg
őstag
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
biroatis #36758 üzenetére
Igen, 4G netem van T-től.
De nem tudom hogy, most elgondolkoztam.
Nem akarok rá költeni. Azért mert az LTE ez meg nem.Régen is ez volt a rafináltság az egészben.
Ki jött, pl: 3510 és kijött rá 1 hónappal a 3510i..
Oké, ott is az volt az egyik színes a másik nem.
(Akkor sajnos hülye voltam, mert meg vettem az "i"-t.)Nem torrentezek a telefonnal hogy, akkora sávszélesség kelljen, és mivel a mobil maga nem tud olyan mértékben többet mint amennyiért meg érné lecserélni, így egyenlőre nem cserélem szerintem.
Esetleg ha zuhan az ára.Ha valaki tudna olyat mondani ami "nagy"- nak mondható különbség, akkor írja már meg, meg köszönném.
-
Gizmo94
veterán
válasz
biroatis #36346 üzenetére
Nem jó... Szedd le az egészet, a drivert és a kiest is, mert ezek már tutira összeakadtak, takaríts valamivel (ccleaner, stb..) és rakd újra csak a Samsung drivert. Ha nem elég az, hogy ne fényképezőgépnek lássa a gép a telefont és tudj rá és róla másolni, hanem külső meghajtóként akarod látni te is, akkor kell hozzá a Total Commander alkalmazás és annak pluginjei. Anélkül ugyan tudsz rá és róla másolni képet-zenét, de külső meghajtóként nem fogod látni.
-
dancsuri
veterán
-
-
olta
aktív tag
válasz
biroatis #36323 üzenetére
Nem szoktam surven hozzaszolni a forumhoz, de az, hogy a roviditett szavaidon kivul ebben a hozzaszolasodban 18 db nyelvtani hiba van, az nalam kiveri a biztositekot. Szinte ertelmezhetetlen eme hozzaszolasod. Ha magyar nyelvbol kellene nyelvvizsgaznod, meg az alapfokuhoz is tobb honapot kellene tanlulnod, hogy sikeruljon. Es ez nem vicc, ez komoly. Komolyan mondom, vicc, hogy a 21. szazadban az a fontosabb, hogy ki milyen muszaki kutyuvel rohangal, de arra mindenki magasrol tesz, hogy a sajat anyanyelven keptelen helyesen irni. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz 20 ev mulva...
-
Gizmo94
veterán
válasz
biroatis #36323 üzenetére
Nelvtanóra is egy szó, (mert nem az óra készül nyelvtanból) tehát még van mit fejlődni... Másrészről ha a telefonodat basztatni nem vagy lusta, akkor pár betűt leírni sem kell annak lenned. Ha ez sem ok, akkor annyival tiszteld meg a többieket,hogy emberi nyelven írsz. Ez a topik azért (még) nem a két agysejtes faszbúk vagy twitter chat..
Igazán nincs mit, szívesen. Normális driverekkel és beállítva látnia kell a pc-nek rendesen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
biroatis #36312 üzenetére
Ellipszilonos j, azaz ly való oda, amiben nem voltál biztos.
Kiest meg jobb, ha hagyod, a normális Samsung drivereket rakd fel, utána gond nélkül másolgathatsz a telefon és a pc között. Kies elvileg felrakja, kb. ennyire jó, másra sem nagyon. Ja, az usb hibakeresést és az ismeretlen forrásokat meg engedélyezni kellene.
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest