Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48398 üzenetére
Bocsi, az elejét nem néztem.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48391 üzenetére
A sima n szabvány tudtommal 150Mbps elméleti maximum átvitelre képes, ahhoz képest a 74Mb nem rossz...
-
KLIOS
aktív tag
Ha 4.2.2-ről vissza akarok térni 4.1.2-re csak simán felrakok Odinnal egy 4.1.2 firmware-t azt kész?
Mert most feltoltam a gyári t-s 4.1.2-öt és bootlop lett. -
Próbálta valaki az S3 - Cisco EPC3925 párosítást wifi kapcsolattal ,hogy mennyit tud maxon a telefon sávszélesség terén ? Cisco "elvileg" 300 megát tud wifin,tehát nem ez lesz a szűk keresztmetszete a dolgoknak.
Mondjuk 120 megabites sáv mellett...
Szerk: Közbe rájöttem,mivel az S3 wifije "n" szabvány így elméletileg 600 gyakorlatilag 74mbit
majd meglátjuk
-
Frozzy
őstag
valaki le tudná írni, hogy mik az előnyök a 4.2.2-ben ? esetleg mi a hátrányok ?
feleslegesen nem akarnám felrakni
-
válasz
kengyel #48378 üzenetére
azt már fogom tudni, ha az új s3 firmware beküldve a szolgáltatótól kiadásra, de az még nem jelent semmit, gyakran előfordul, hogy sokáig ülnek rajta...
az ota lehet, hogy tegnap jelzett, az általában később érkezik, mint a firmware kiadása, a sammobile már egy hete kitette a t-s firmware verziót.
jobb későn, mint soha, pláne annak tükrében, hogy a független még sehol, de már azon sem csodálkoznék, ha ezen régióban az elmaradna... -
kengyel
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
igy, hogy elult egy kicsit a 4.2.2 laz, kerdeznem, hogy mas revolution hd felhasznalonal is jelentkezik az a hiba, hogy oldal megszuntetesekor(kukaba dobaskor) fc-t dob?
a plusz oldal semmilyen modon nem szuntetheto meg..... -
Igen,valóban kifutott szériának lehet nevezni marketing szempontból egy közel 2.5 éves telefont,de ha az a mai napig "veri" a 4-5 hónapos bizonyos modelleket (nevezzük bohóc modelleknek) elég rendesen ,akkor nem értem miért van itthon rá unsupport szolgáltatói szinten. Ugyanakkor Ace2-re már 1 hónapja kint van a 4.1.2 rom, 2.3.6 gyáriról. S2 pedig még 4.0.4es elvileg. (legalább is tutti nem 4.1.2es)
Szóval ez elég bosszantó dolog,bár lehet azért is van így nálam mert S2ről mentem át S3ra,és tudom jól,hogy ilyen Ace2 és galaxy S-eket keresztbe lenyeli hardveresen és mindenhogy a 2.5 éves unsupported modell.Szóval az S3 4.2.2 hivatalos itthoni supportjára kíváncsi leszek én is. Elvégre 1.5 éves telefon lesz az is lassan...
-
válasz
Ghostman78 #48369 üzenetére
kifutott széria az s2.
ott az s advance, nem csúcskategória, de még forgalmazzák, kint is van már mind a két t-s jelly bean, a független viszont még sehol!
a t-mobile amúgy is belehúzott mostanság, csak lestem, hogy az xperia z új firmware is korábban jött t-mobile verzióban, mint a hazai - ezen régiós - független!
azt csak halkan írom le, hogy nem is mindig a szolgáltatón múlik, sokszor már régen beadták a tesztelt szolgáltatós új firmware verziót a gyártóhoz, de ott még ülnek rajta... -
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48369 üzenetére
Lassan az S3 is félek el lesz ilyen téren felejtve. Van már újabb alternatíva ,amire lehet építeni. Anno pedig az S2 is csúcsgépnek számított ,és még mai napig is megállja a helyét . De remélem ezt a 4.2 a szolgáltató részéről " könnyedén " megkapjuk !
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ghostman78 #48367 üzenetére
Nézd majd meglátjuk. Én nem tartom valószínűnek hogy a hivatalos megjelenés után ,a T. sokáig rajta fog ülni. Még ráadásul ,benne is van a kínálatukba, és még benne is fog maradni egy darabig
-
válasz
kengyel #48366 üzenetére
Tekintettel arra,hogy S2re a hivatalos 4.1.2 rom, a mai napig nem jött ki egyik magyar szolgáltatónál sem,pedig az már 2012 óta "hivatalos",nem tartom én sem lehetetlennek,hogy S3ra itthon hivatalosan a 4.2.2 rom érkezéséig legalább őszig-télig kéne várnunk. Ráadásul S2re is jön official 4.2.2
A mai hír az volt 4.2.2-nél,hogy júniusba jön a hivatalos 4.2.2 S3ra.....
-
w333
félisten
Nem is olyan rossz: Link csak azok a fránya fizikai gombok
(#48361) amuba
Ha karácsonyig megkapjuk az már jó
-
Zsolaf
addikt
Nekem 30 perc elég volt ebből a 4.2.2-ből, megy vissza a T-s rom, legalább ma délután nem unatkoztam
jó lesz ez különben ha végleges lesz, fél év és a T-s is kijön majd
-
kelzsoca
félisten
Csináltam ismét egy kis patchet a 4.2.2-höz.
Visszaállítja az eredeti Samsung bekapcsolási, és kikapcsolási animációt.
CWM recoveryvel telepíthető.
-
koxminator
senior tag
ebben az xda-hozzászólásban valaki összefoglalta a legfőbb dolgokat, tudnivalókat, változásokat
Én asszem várok valami véglegeset Omegától, tegnapelőtt állítgattam be mindent...ugyan van teljes nandroid mentésem, de most nem bazerálom
bár az is igaz, dual boot-ban ki lehetne próbálni, akkor nincs vesztenivaló
mit szóltok az új avataromhoz?
-
billentyűzet kiosztás sem lett "S4es" 4.2.2 leaked alatt
maradt a default 2012-02-27 verzió -
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
Ghostman78 #48355 üzenetére
Thx!
-
válasz
MuzikJunkie #48354 üzenetére
format sdcard_0 recorveryben
-
-
kacsuszka
aktív tag
a fejlesztői beállításokat hol találom?4.2.2
-
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/05/20/oriasi_siker_a_galaxy_s4/
" öt nap alatt jutott el a 4 milliós eladási mérföldkőhöz"
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
Zsolaf #48346 üzenetére
névjegyeid szinkronizáld össze a gmaillal akkor mindig megmaradnak. de megmaradtak ezek is.
hívás közbeni képernyő is picit változott. maga a rendszer nagyon tetszik, tényleg olyan mint a win7 a win vista után
De tuti javítják majd még a teljesig addig meg ezt lehet használni mert ezt használni élmény -
Zsolaf
addikt
Valaki aki olyan bevállalós volt és feltette a 4.2.2-t, írjon legyen szíves egy rövid összefoglalót, de nem elfogultan, hogy más aki nem minden légysz.rra ugrik érdemes e feltennie, KÖSZÖNÖM
nem szívesen telepítgetnék most mindent újra ha nem éri meg.
-
atv.hu/online adása és utv.hu kamerái a mai 4.2.2essel sem működik nálam
természetesen ezen már nem is csodálkozom -
monkyx
tag
válasz
mgTerminator #48337 üzenetére
[link]Itt a kép a kernelről
-
futor
aktív tag
..ment vissza a -VK [link]
-
dancsuri
veterán
válasz
mgTerminator #48337 üzenetére
a 4.1.2-höz képest biztos
-
DjBlero
őstag
válasz
siralywarez #48333 üzenetére
ki lehet tenni az alkalmazásokat a záro képernyöre
-
mgTerminator
veterán
Nm tudjátok véletlenül hogy a kernel változott benne? Esetleg egy screent tudna dobni valaki?
-
dancsuri
veterán
válasz
::Trunks:: #48335 üzenetére
bizony ki, néhány hónap mulva
-
::Trunks::
senior tag
Srácok látom dobálóztok itt a 4.2.2 vel.
Az én telefonom szűz, minden gyári.
A fele amit olvasok kínai nekem
Szóval röviden tömören : Ki jön hivatalosan is rá ,hogy pl. a rámegyek a telefonon belül ,hogy szoftverfrissítés, és már szedi , és rakja fel? -
siralywarez
csendes tag
4.2.2-ben nem lehet a zárolt képernyőre kitenni semmit, nálam inaktívak a menük a zárolt képernyőn belül, nem tudok "simítási opció" közül semmit választani. Másnál sem lehet alkalmazásokat kitenni, meg hiányolom a hírfolyamot is alulról, az is eltűnt?
-
kelzsoca
félisten
válasz
dancsuri #48327 üzenetére
Ez nem baxogatja a rendszert feleslegesen, csak a recovery (recovery partícióra) és a su bináris (system/xbin/) kerül a helyére, igaz ez két lépéses, szemben azzal amit említettél.
Látom a PIN bekérő ablaknál is el vannak csúszva a dolgok, első ránézésre pár perc alatt javítható ez is, hamarosan ránézek.
-
kelzsoca
félisten
4.2.2_root+cwm_recovery_pack.zip
Összedobtam egy kis csomagot a friss 4.2.2-re.
A csomagban két fájl található:
cwm_recovery.tar=>ODIN-al kell feltenni (ClockworkMod recovery)
4.2.2_root_update.zip=>SD kártyára kell felmásolni, majd a cwm felrakása után, cwm-ből telepíthető.SuperSU alkalmazással su bináris frissít, és kész is.
-
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #48322 üzenetére
az én felfogásomban a végleges elött mind Beta (ettöl függetlenul nagy megelégedéssel használom)
(#48320) Imii
ezt nem szokás nézniha valami gondja van a rendszernek ezzel kapcsolatban majd szól, én még ilyen jellegü üzenettel nem találkoztam
-
válasz
dancsuri #48319 üzenetére
Múltkor sem akartalak "kijavítani" ,mikor pont a rom verzióról beszélgettél egy kollégával (talán 1-2 napja) mikor béta verziót mondtál valamire....de a mai 4.2.2 rom szerintem nem próba.
Tény hogy nem RC, és nem is finale ,de akkor sem béta
Véleményem szerint inkább RC2, ha júniusra igérik a véglegest. (illetve tekintettel a jelenlegi állapotára)Nem ?
-
Imii
tag
Megnézné ezt nekem valaki a telefonján mondjuk a feladatkezelőben?:
Teljes és szabad ROM és RAM??
Köszönettel! -
w333
félisten
válasz
Ghostman78 #48317 üzenetére
Funkciókban már semmi nem fog változni úgysem
-
-
w333
félisten
Néztem a videót a 4.2.2-ről és nekem nem tetszik
Hol van az S4 időjárás? áttetsző status bar ? és hol vannak az új Touchwiz-ból az új ikonok ? stb.
-
didro88
tag
4.2.2.Deodexed, root, stock csc: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2031072
-
dancsuri
veterán
-
primera1
aktív tag
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
MuzikJunkie #48306 üzenetére
az sa4 fotó alkalmzást másképp nem lehet telepíteni a telefonra?
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ajh, nincs drama photo meg a többi S4 feature.
Meg ez a Hot Mobile stuff is.
Mindegy, már hagyom a hivatalosig. Számláló is ugrott egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest