- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #64121 üzenetére
Tudom, hogy hibbantak tudnak lenni nagyon..
Varszegig LOOL
-
törölt tag
válasz
roberto211 #64116 üzenetére
Igazan elgondolkodtato es a tomeges migracio...
-
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #64116 üzenetére
Ezt már akkor támadhatja a killer Csivi, protected.
-
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #64082 üzenetére
Csivavakaparáás RULEZ!
-
törölt tag
válasz
roberto211 #64082 üzenetére
Semmi bajom vele.
Egyszerüen csak fetrengek a röhögéstöl a csivava vs. S3 víziójàn, de ez az én bajom, orvos sem tud rà megoldàst.
Am. pont erre gondoltam, hogy nem egyszerü, és àltalàban ha valami kis külsérelmi nyom van, akkor búcsút lehet mondani bàrmiféle garinak.
(#64083) Dapro123: Ebben làtok pàr, itt a fórumon tiltott témàt, de no comment.
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #62614 üzenetére
Mostanában nem nagyon van iidőm olvasni a fórumot, most is csak beböfögtem
Laci: köszi, bár egyik sem az volt amit keresek
abban a cikkben úgy nézett ki mint egy töltött galamb xD
-
zlatan77
aktív tag
válasz
roberto211 #62501 üzenetére
Mondjuk nekem lehet,hogy hiányérzetem lenne az S3-hoz képest.
Nekem fontos a kamera és a zene.Nem tudom,hogy nexus4 hozza-e az S3 szintjét.
Az amoled is hiányozna és a 16 gb sem biztos,hogy elég lenne. -
arsenix
tag
válasz
roberto211 #62115 üzenetére
Azert gondoljatok a 4S cseret..
Csajomnak az van, akarmikor a kezembe veszem a benyomasom:- Rohadt nehez tegla
- Ehhez kepest tul kicsi a kijelzoje raadasul kiabranditoan szarul nez ki az amoled utan
- szamomra a keszulekhazat kenyelmetlen fogni, a fem keret es az elek fogasa szar, vagja a kezemet
- Rohadt unalmas hogy nem lehet testrszabni az ios-t
- Premium gyartonak mondja magat az apple megis szaros 1 ev garit adnak a telora , ami ezutan altalaban el is romlik -
trobi28
addikt
válasz
roberto211 #62112 üzenetére
Lehet hogy legariztatom és eladom.Az unokaöcsém hónapok óta nyaggat hogy megvenné de nem tudom mit vegyek helyette
Fura de eme hibák ellenére szeretem.Mindegyik S szériát szerettem,egyikben sem csalódtam (S2 volt vagy 8 db. ).Voltak közben kitérők,Motorola,Sony,Iphone,WM stb de mindig vissza térek az aktuális S-hez.
4S-t vennék csak még drága,mástól meg tartok már ,mert annyi vacak volt a kezembe hogy már nem bízok egyikbe sem.
Iphone-t vettél már? -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #61813 üzenetére
Sajnálom hogy távozol, viszont örülök hogy ha így akartad.
Nekem sokat segítettél, örökké hálás leszek neked.
Legyen örömöd a 4s-ben.
Üdv -
laci0530
senior tag
válasz
roberto211 #61813 üzenetére
Nekem is van egy Alcatel OT 1030 az S III mellett.
A kábele a töltés mizériát megoldotta, használható pendrive-ként és van benne fm rádió.
-
turbobusa
senior tag
válasz
roberto211 #61762 üzenetére
Anno mindig az "s" szériákra váltottam, 3gs, 4s volt birtokomban, jó kis készülékek.
5-ön gondolkodtam, de gyakorlatilag egy 4s 80-85%-ban, így nem váltottam rá.
5s-nél biztos memóriát s processzort buzerálnak, 6 meg jövőre egy teljesen új dolog lesz.
iOS 7 addigra is szépen a betegségeit elhagyja, bár most az 5s-el már végleges kell, hogy legyen.
Olcsóbb iPhone-t szerintem nem kellene erőltetni, bár gondolom így is venni fogják majd, mint a cukrot.
Hardver terén ezer százalék gyengébb lesz, mint az 5, ráadásul ahogy írtad műanyag.
Tény 3gs-nél nem volt nálam baj a műanyaggal, de akkor ugye 70k volt egy szifon.
S3-al nem tudom mi lesz, lehet családban marad, de lehet megy, csak hát zuhant az ára elég rendesen.
Nem tudom, mi a jó abba, Pisti elhozza T-től az lte-s verziót 76k-ért és egy hét múlva adja el 60-65k-ért...szerk.: Sebesség terén azt mondják a 4s tulajok, elég jól szalad a 7-es beta egy-két bugot leszámítva, de a 4-en már katasztrófa. Csomó grafikaelemet el is távolítottak, ne legyen még lassabb.
-
turbobusa
senior tag
válasz
roberto211 #61760 üzenetére
6-nál lehet váltok én is
-
FrankMonzano
őstag
válasz
roberto211 #61758 üzenetére
Mi a valtas oka amugy ? Eleged lett az s3-bol ?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
roberto211 #61756 üzenetére
Volt mar almad amugy ? Azert szamolj majd be a tapasztalatokrol,hosszabb hasznalat utan,akar az alma,akar a htc-vel kapcsolatban.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
roberto211 #61731 üzenetére
Mire valtasz ?
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #61711 üzenetére
Nálunk helyben van egy hivatalos Samsung márkaszarviz, ahol csak telefonokkal foglalkoznak.
Ha viszont nem ők jöttek volna, akkor ezt elbasz.....rintottam.
-
törölt tag
válasz
roberto211 #61681 üzenetére
Viszont nincs benne ha jól emlékszek FM rádió. Tudom, tudom az almás nokiában sincs...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
roberto211 #61626 üzenetére
azért majd írd meg, mit kell tudnom. köszi!!!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
roberto211 #61533 üzenetére
ettől féltem... :-))) de van itt olyan user, aki nem flasheli szét és úgy használja, ahogy megvette? :-))
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #61501 üzenetére
Hát majd meglátjuk hogy sikerül e megszoknom...
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #61475 üzenetére
Nagyobb kijelző, 1.5x akkora aksi, lehet hozzá venni smart dockot amivel tvre, monitorra köthető.
A mérettel kapcsolatban meg csak annyit hogy sokat tapogattam meg zsebre is vágtam, de ennek ellenére félek tőle... -
Varszegig
veterán
válasz
roberto211 #61491 üzenetére
Engem nem érdekel, milyen paraméterei vannak. Sokkal érdekesebb lesz, hogy milyen garancia, szervizháttér van mögötte, mennyire hibásodik meg stb. Ezekről gyakorlatilag nincs még adat.
-
lafaty80
addikt
válasz
Ami nekem szimpi: s pen / s note + kamera appja (slow motion miatt)
-
FrankMonzano
őstag
válasz
roberto211 #61480 üzenetére
Igen ezzel teljesen egyet tudok erteni. Szamomra amugy a legoptimalisabb meretu keszulek az s2 volt. Az s3 mar nagyon a hatareset. Van ismerosnek note1 teloja,szamomra az mar a leleltani hatart tullepi.
-
turbobusa
senior tag
válasz
Majd megtudod mi a különbség, ha pofán váglak egy S3-al és egy Note 2-vel
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Annyival,hogy nem tudod zsebre vagni az s3 lte-vel ellentetben,kell hozza egy hatizsak,vagy egy nagyobb hasitasi
. Ha kellokepp felforr rotyogtatni is tudsz rajta valami frissensultet. Amikor vettem az essharmat a srac note2re cserelte,mondta csak farzsebben tudja hordani
.
-
dancsuri
veterán
válasz
jobb rajt egérmozizni
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Ráfér a pizza.
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #61472 üzenetére
Ugytudom a 2. ev csak a szovtverre van
-
pucz
senior tag
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
A szifon egyik előnye, a gördülékeny rendszer, meg elméletileg stabil is. Más nem szól mellette. Nincs akkora nyíltsága, mint az Androidnak. Ki ismertem az androidot, tudom, hogy úgy önmagában egy instabil rendszer, sok vele a gond. De szörnyen imádom a nyíltságát, és ennyi.
Akik tapasztalt droid userek, tudhatnák, hogy mire vállalkoznak.
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
Nem, engem is zavar, és sok mást is, csak van aki leszarja, vagy nem látja, és van aki szóvá teszi. Ennyi
Nincs 2 egyforma ember..
De ennyi pénzért, én úgy gondolom, hogy valóban elvárhatná az ember, hogy igenis ennél gördülékenyebb rendszert csináljanak.De az, hogy 2-2.5 mp mire felvillan a kijelző deep sleepből, nem a 4 mag hibája. N4, N7, szintén 4 mag, és mégsem produkálja
De én itt ezt többet nem fogom bocolgatni, mert ahelyett, hogy megoldást keresnénk rá közösen, tapasztalatokat osztanánk meg, csak egymás osztása megy.
Megoldja mindenki magának, és kész. -
pucz
senior tag
válasz
roberto211 #61435 üzenetére
Csak offolgatok, mert szúrja a szemem a sok sírás-rívás. A lúzert senki nem mondta, én mondtam képletesen.
Úgy néz ki szerencsém van, mert az Alcatelnál, és ennél is teljesen atombiztos a gyári rom.Mellesleg kössz, a helybe igazítást. De kihagyom az LTE topikot is.
Ha mélyvíz, akkor megyek a régi fórumba. Vannak ott akkora agyak, hogy tudnak ők is segíteni. Egyébként meg google, XDA.
-
Jadro
veterán
válasz
roberto211 #61428 üzenetére
Van néha-néha egy másodperces beakadás nyilván. De akinek ez teszi tönkre az életét, az meg is érdemli. Kezeljétek már helyén a dolgokat, mert tényleg siralmas ami itt megy.
-
kovicska
aktív tag
válasz
-
Varszegig
veterán
válasz
Akkor nem hiszed el. Hidd el, nem fogok ettől rosszul aludni.
Nem veszem észre? Nos szerintem az a lag, amit nem vesz észre a user, az nem lag, az maximum a klotyóklánból leszármazott lag-klotyó klán veszi észre. Mert bocsi, de lag az, ami rontja a felhasználói élményem. Ha rontja, akkor észreveszem. Ha nem rontja, akkor meg nem lag. És mivel sokat használom a telefont, hidd el, kiabálnék, ha valami rontaná a felhasználói élményt. Már az is kiakasztana, ha az élő háttér miatt belassulna, mert ahhoz ragaszkodom. De nem.
A 10.1-es tabnál (P7500) bizony pl. tomegével vannak ilyenek. Vettem mellé egy Note 10.1-et (ugyanaz a proci van benne, mint az S3-ban, 2 GB Ram, semmi extra), és élő háttérrel, meg minden szarral megtoltam, de meg se kottyan neki, röccenés nélkül húzza az igát. -
pucz
senior tag
válasz
Képzeld, Én is egy akkor lúzer vagyok, hogy kifogtam egy olyat, amivel nincs gond. Igen, kicsit nehezen ébred. De 4 mag, jó ha van deep sleep.
Tudtátok mire vállalkoztok, ne rinyáljatok.Tele van kényelmi funkciókkal, amik esznek is. Ne sírjatok, használjátok a telefont. Ha nem lenne ennyi szabadidőtök, hogy a hibákat vadásszátok, nektek sem tűnne fel, ha valami 0.3 sec-el később nyílik meg.
Ha meg nem tetszik, akkor tessék elmenni a boltba, és venni egy LG-t.
-
roberto211
őstag
válasz
roberto211 #61413 üzenetére
Fhuu ma már sok volt a fórumozás most nézem 3x-os szóismétlés.
-
Burgburger
tag
válasz
roberto211 #61366 üzenetére
A Novának van egy ingyenes és egy Prime (fizetős) verziója. Melyiket?
-
Burgburger
tag
válasz
roberto211 #61366 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #61332 üzenetére
MII2 mindent visz
Jó lenne ha itthon lehetne kapni
-
iSonic
addikt
válasz
roberto211 #61332 üzenetére
főleg most a xiaomi mi3, ami brutális lesz.. szeptemberbe érkezik..
-
turbobusa
senior tag
válasz
roberto211 #61329 üzenetére
Van itthon tökmag, mindjárt leveszem az akkufedelet
-
Krisz79
őstag
válasz
roberto211 #61317 üzenetére
találtam 5-t.
De elvitték.
A 4S-t árulom.
Különben igen,arra gondoltam.... -
Krisz79
őstag
válasz
roberto211 #61290 üzenetére
Én azt hiszem eltolom a kerékpárom,vissza ahonnét jöttem.
Nem tudtam megoldani azt a bizonyos problémát... -
turbobusa
senior tag
válasz
roberto211 #61290 üzenetére
Nekem lehet több mentés van a kelleténél, de jobb félni
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #61288 üzenetére
MG4 előtt csinálj efs mentést, mert átírja, később nem tudsz sem leakre, sem régebbi romra visszatérni azzal az efs-el.
-
lafaty80
addikt
válasz
roberto211 #61286 üzenetére
Amikor nálam volt a szervizes, beszélgettünk és kérdeztem, hogy nem szoktak-e panaszkodni az s3-as ügyfelek, hogy lassú, döcögős a rendszer egy "csúcs" telefonhoz képest? a Válasz annyi volt, hogy 1-2 havonta kell csinálni egy gyári visszaállítást
Mondom neki, hogy azért gondolom a többség nem azért vesz egy jó drága telefont, hogy 1-2 havonta újra kelljen "alapozni", azért az sok macera. Válasz: ez van..
-
apaszka
veterán
válasz
roberto211 #61283 üzenetére
Hát én kivenném az sd-t első körben, aztán újra húznám az egészet.
-
vati182
aktív tag
válasz
roberto211 #61231 üzenetére
Igen
de utána írtam még hozzá kiegészítést is.(#61233) nggabi
Nekem gyári rendszer van fent ahhoz minek kellene root én nem szeretnék garanciát veszíteni csak a rendes normálisan futó programot szeretném vissza
Nem pedig egy szakadozó rendszert.
-
demyen
tag
válasz
roberto211 #61193 üzenetére
na, közben ezt találtam az aksi alatt.
valamiért az utólsó 5 számjegy hibajavitóval el van tüntetve !!!!!!!
[link]itt valami nem stimmel.
Közben felhivtam, hogy mik a gondjaim, és ma már nem ér rá, azt mndta holnap orvosolja a gondokat.
Nos, számomra, csak egy lehetőség van ez után, vissza a telefon, vissza a pénz. -
Gergosz2
veterán
válasz
roberto211 #61184 üzenetére
Én úgy tudom igen.
Szóval ami nem T függő az nagy valószínűséggel sufni gsmből van. -
demyen
tag
válasz
roberto211 #61179 üzenetére
telenor vagyok. Győr És 7kor vettem meg, azóta csak a leglassabb mobilnet megy rajta.
de délelött még a sima s3 volt, ment mint szél végig.függetlenként adta el egy srác az S3 LTE-t samsung garipapirral, meg minden, de kicsit félek, nem tudom, mert van rajta egy csomó telenoros ikon.
hogyan tudom megnézni, hogy minden stimmel a telóval?
-
Danny750
őstag
válasz
roberto211 #61171 üzenetére
Ne aggódjatok már , jönni fog még frissítés...
Sztem max 2hónap -
apaszka
veterán
válasz
roberto211 #61163 üzenetére
Ezt ilyen egyszerűen nem szabad kijelenteni!
Ismerd el,hogy a samunak van lógása az S3 tulajok felé!
A töltési gondok,és a beígért vackok?Ha elfelejti az ígéretét,szerinted ki vesz majd megont samut?
Elfogja veszíteni a vásárlóit!
Csak 18 év felett a népet.
Aztán frissítés/javítás meg sehol! -
fagyalllo
őstag
válasz
roberto211 #61108 üzenetére
Ez nem csak neked szól és senkit nem akarok megbántani, de ez a sokszor hangoztatott szakmai topik kifejezés enyhén túlzó.
Ez nem szakma, csupán lelkes felhasználók csoportja, akik leginkább azzal foglalkoznak, hogy a mások által készített programokat a lépésről lépésre leírások alapján feltelepítik a készülékükre.
Autós példával élve: szigorúan kínai, garanciavesztéssel járó tuningcsipet, tolatóradart, gyorsítócsíkot, fékezőernyőket (spoiler), sötétítő fóliát otthon felbarkácsolók (és a műveletet gyakran elrontók) milyen szakmát képviselnek?
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60819 üzenetére
Szia !
Csak nem tudtam nyugodni, ma rotoltam, majd letöltöttem a megfelelő programot, és vissza állítottam a produkt kódot Magyar függetlenre.
Ezután sikeresen nulláztam a számlálót, majd föl tettem a megfelelő romot.
Most a telefonon Magyar független van, és a kód is rendben.
Helyreállt a lelki békém.Írtad hogy te mindent mentettél, mert nagyon meg vagy elégedve a mostani rendszerrel, hogyan lehet ? És ha vissza akarod rakni hogyan kell ?
-
balintkalman
csendes tag
válasz
roberto211 #60900 üzenetére
köszi
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #60934 üzenetére
A fogyasztásra is hatással lehet a modem.
-
dbius
veterán
válasz
roberto211 #60929 üzenetére
Akik több modemet is próbáltak pl. ugyanazzal a rommal, azt mondják, hogy némelyik modemmel jobb a térerő, de akár a hangminőség is. Személyes tapasztalatom nincs a témában.
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #60929 üzenetére
nagyjábol az mint romotcserélni, mindíg van mit javítani rajt
mindenféle hálózati kapcsolatért a modem a felelős -
válasz
roberto211 #60891 üzenetére
s4-et illetve a Htc One-t talán még megértem, de hogy iphone 5-re....tuti nem vennék ennél kisebb kijelzőt, pláne nem 4 colost! kb 5 éve volt akkora telefonom
htc supportja szintén nem valami jó, itthon nincs is szerviz, illetve roncsolás nélkül nem is javithato a One !
-
kentucky
őstag
válasz
roberto211 #60836 üzenetére
Hát 4 éves android pályafutásom óta, most van ez először :S
-
kentucky
őstag
válasz
roberto211 #60834 üzenetére
Ha úgy hagyom akkor kikapcsol a kijelző, narancssárgán villog a led, és gombnyomásra újra előjön az akkujel,a háromszöggel, még ha ki is van húzva :S
-
kentucky
őstag
válasz
roberto211 #60832 üzenetére
(5-10 perce) Feldugom töltőre, piros kis felkiáltójel a felső bal sarokban, töltő-kör-jelzés az akku közepén, eddig stimmel, de utána csak zöld akku+ sárga felkiáltójel az akku mellett jobbra :s nagyon ideges vagyok mert kell a telefon nagyon holnapra :S
-
korcsillio
addikt
válasz
roberto211 #60811 üzenetére
Tokot először fekete gumit vettem,most fehér szilikont(ez nagyon bejön most).Fóliát 3 hónapja használom,kicsit karcos,de ha vészesebb lesz majd veszek másikat
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60823 üzenetére
Arra gondoltam, ha rotolom a telefont, az ugye a kernelt módosítja, legalábbis én gondolom így.
Ha viszont törlöm a rotot, akkor kell valami másik kernelt föltennem ? Pl a gyárit ? És akkor nincs benne semmi mókolás. -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60819 üzenetére
Köszi hogy vigyázol rám, nekem fontos a te szavad.
Már ha ismét próbálkozom, akkor a rot-ot fogom, és Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC progit.
Most egyébként nagyon jó a telefonom, a független Magyar rom van rajta, csak más a kód.
Ezzel szerintem nincs semmi baj, csak az én lelki világomat bántja hogy nem stimmel, másban nem számít.
Ha lesz hozzá frissebb rom, egyszerűen felteszem odinnal és ennyi.
Szerintem te is így gondolod.A rotot meg már egyszer használtam, simán ment az általad küldött, a számlálót is vissza tudtam állítani
Ha leveszem a rot-ot, kell egy másik kernelt vissza raknom ,Hogy gyári legyen ?
-
Krisz79
őstag
válasz
roberto211 #60769 üzenetére
Ok Srácok,körülnézek...
Recon666
sajbyA fóliát általában fel is teszik....?
Jobb felemen a 4s.
Bal felemen töltődik az S3.
Remélem meg lehet szokni az S3-at.
Magasra rakta a mércét az alma...
(vevőjelölt meg várja.) -
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #60739 üzenetére
nekem sincs 4.2.2- alatt
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #60672 üzenetére
Kiherélve, rootolva, nekem eddig nagyon pöpec. Mondjuk kikapcsoltam a deep sleepet, így sokkal gyorsabban ébred, semmi lag..
-
törölt tag
válasz
roberto211 #60651 üzenetére
Most komolyan: számomra egyszerűen elképzelhetetlen, hogy veszek egy telefont, ami egy éve kint van, aztán bemegyek a topikba, akol van hatvanegyezer hsz., és megkérdezem, milyen tokot ajánlanak... Számomra egyértelmű, hogy a hatvanegyezer hsz.-ban lesz pár ebben a témában. De ehhez biztos diploma kell...
Ja, amúgy befejeztem, de tény, hogy jólesett.
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60654 üzenetére
Nagyon köszönök minden segítséget.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
roberto211 #60646 üzenetére
Sajnos nem.
-
ViSAS
senior tag
válasz
roberto211 #60598 üzenetére
Hát remélhetőleg már holnap lesz új fejlemény az ügyben és felhívnak hogy mehetek. Lecsekkolok mindent rajta: frissíthető-e KIES-el, Androidból nem-e dob vissza régió hibás üzenettel, recoveryben XEH-t ír-e, downloadban Samsung Officialt ír-e, és hogy az IMEI stimmel, vagy sem a tárcsázóból nézve is. Ha valamelyik bukta akkor az lesz hogy kérek egy új origi telót, megfogadom a tanácsod..már kezd sok lenni belőlük. Viszont ha nem akarnak adni - elküldenek a busba - akkor fenyegetésnek minősülne az, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok? A végén még én járok mégrosszabbul..
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60461 üzenetére
Holnap megint elmegyek meló után, ha nem lesz készen, elkérem hogy meg szeretnék valamit próbálni, és a te által leírtak alapján megpróbálom.
Ha nem sikerül vissza viszem nekik. -
apaszka
veterán
válasz
roberto211 #60469 üzenetére
Joestone munkáját régebbről is ismertem, és mondták, húúú marha jó... , azt is felraktam, de tényleg hihetetlen. Pl mire mennyit egy app-ot mondjuk a facebook-ot, addigra egy kori sört megtudnék inni. De ez komoly. Kb 30 másodperc mire valami feláll. Én feladtam vele. Asszony meg februártól használja. Én már falhoz vágtam volna.
A P6 is gondolom egy hasonló lesz. Tesztben is megakadt a fiúknak.
-
apaszka
veterán
válasz
roberto211 #60461 üzenetére
Asszony G300 a cefet vacak telefon. Bevittem szervizbe már két hete, de semmi eredmény. Ma küldtek neki sms-t, hogy sajnos még nincs kész, legyen türelemmel.
Én még ilyen sz@rt nem láttam. Olyan lassú volt, hogy hihetetlen. Az előző telója GT540 egy villám volt ehhez képest. Fél évet küszködött vele, mire rábírtam, hogy szervizbe kell vinni.
100% hardveres gond. Több ROM -okat kipróbáltunk, de ugyan az.
Ja, hozzá teszem, mikor megvettem neki,3 perc alatt meghalt az első. Vittem vissza egyből. Aztán a boltba is csak lestek milyen vacak volt az. Éríntő panel tükörképes volt. Jobb oldalon nyomtad, balon ütötte .Szóval, nem csodálkozom, hogy nem megy nekik.
Ha kész lesz, eladom, és kap egy S3 minit.
Nem érdekel, hogy tetszett neki a dizájn.
Bocs az offért! -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60267 üzenetére
Üdv
Voltam ma a szrvizbe, érdeklődtem a telefon iránt, azt mondták még nincs készen mert egyenlőre nem tudták szoftverelni, de nem adják föl.
Valami nagyon elszállhatott. -
LouiS22
veterán
válasz
roberto211 #60396 üzenetére
Mint mondtam, nem nekem kell. Az a kör megvolt, ügyintéző Gizike fleolvasta az ismerősnek az EU forgalmazást.
Mellesleg valaki költözik haza, így jönne a telefon is.
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #60393 üzenetére
gyáribol csak a wájpok mennek
lementi a mostanit ahogy van, baj esetén visszarakja és megcsinálja 0 kilométeresre
-
bajszatlan
tag
válasz
roberto211 #60387 üzenetére
Fagyasztani, jegelni a titanium backup-al lehet úgy olvastam (talán ebben a topikban), értem ez alatt hogy nem kell elvileg eltávolítani a programokat mert ha befagyasztom nem indul el, de lehet félreolvastam valamit.
A rendszer mentésre visszatérve, most akkor meg kell szüntetnem a rootot, le kell futtatnom a telefon belső recovetyjét,majd backup? (a recoverynél a telefonkönyvem is elszáll gondolom)
-
kiss8671
tag
válasz
roberto211 #60375 üzenetére
mondjuk a régivel se volt különösebb meg akkor sem volt gond mivel garanciába javították háztól házig ezért is szeretem a samsungot
-
chriss81
tag
válasz
roberto211 #60320 üzenetére
meglátjuk
mindenesetre köszi az infokat.szép estét!!
-
chriss81
tag
válasz
roberto211 #60317 üzenetére
erre voltam kiváncsi
,hogy megtudom e szokni az IOS után.
jelenleg 4S-t használok,csak már kicsit unom.Elötte sima 4-em volt.
kb 2 éve Iphone. -
havri1
félisten
válasz
roberto211 #60275 üzenetére
De, ha régebbire frissítesz, pl leaked is régebbi, elmászik az imei. Eme2 stb csak efs visszaállítással használható.
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60271 üzenetére
Valószínű most a szervízben a telenoros JB-ét teszik föl, szerinted ha odinnal simán ráteszem az 1 filés gyári függetlent föl fog menni ?
-
kovicska
aktív tag
válasz
Nem akarok annál maradni, csak abban tudom átállítani a produkt kódot gyári függetlenre, aztán föl tenném a JB függetlent, így hamarabb jutok hozzá a frissítéshez, illetve a gyári független frissebb jelenleg is mint a telenoros, nemrégen adtak ki frissítést a függetlenhez.
Ezért szeretném. -
bexinho23
őstag
válasz
Melyek azok a gyári programok, amiket kitöröltél?
-
turbobusa
senior tag
válasz
ios után engem is elfogott párszor az érzés vége van a telefonnak, nem ébreszt már reggel
végül most fasza lett, valami apróbb dolgot biztos matatok még rajta. -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60253 üzenetére
Esetleg tudsz működő romot, és mindent hozzá amivel biztosan vissza tudom állítani a 4.0.4-es verzióra ?
Ha igen linkeld már be. -
turbobusa
senior tag
válasz
Én is, megvettem, mondtam nem nyúlok semmihez, mert gyárilag tökéletes. Később jött a Nova launcher, megfogadtam, nem cserélek romot meg rootolni se fogom, mert nincs értelme és az idő teltével már olvastam a tutorial-okat.
foxymaxy: Rögtön, ahogy végzett recovery-ben telepítettem a magyar pakkot, bár ott ki írta aborted, valamit megtagadott. Beállításokban láttam ott a nyelv, megnéztem, de ahogy írtam baszakodik.
Zenelejátszóval semmi baj nincsen. -
kovicska
aktív tag
válasz
Sajnos én is olyan vagyok, hogy meg kell oldani, nem adhatom fel, ez hajt, és mindig is hajtott, már most itt motoszkál a fejemben hogy meg kell oldani ! -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60248 üzenetére
Hali !
Szerinted ha vissza kapom, belefogjak ismét ?
Üdv -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60246 üzenetére
Hali !
Pont azt a simát nem próbáltam, a többit igen, most egy kicsit sajnálom hogy azzal már nem próbálkoztam.
De majd lesz rá lehetőség.
De majd csak akkor ha előtte egyeztetünk, és fent leszel a neten, hogyha valami baj van, tudj segíteni. -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60241 üzenetére
A szervizzel nem lesz gond.
De ha majd vissza kapom, lehet hogy ismét belefogok, de ha előjön ez a gond, akkor hogyan tudom helyrehozni ?
Neked hogyan sikerült ?
Üdv -
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #60224 üzenetére
ja vagy úgy, azt nem mondtad
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #60220 üzenetére
szerontem igen, és szerinte? légyszi linkeld neki az a tuti
-
Danny750
őstag
válasz
roberto211 #60194 üzenetére
Hát először gondoltam egyet hogy most ki kellene próbálnom egy S3at és nagyon megtetszett, ezért mivel most járt le az előfizum a t-nél így 60k-ért bevàllaltam még egyet csak lte-s verzióban , amit eddig nem bántam meg..
Hát így lett kettőAm nem voltam nagy samu rajongó sőt..de nagyon megtetszett az S3
(most úgy néz ki, hogy az s3at megveszik így marad az lte, ami rettentően megtetszett) -
bandi0000
nagyúr
válasz
roberto211 #60067 üzenetére
Köszönöm ezt nem értem meg egyrészt jogos amit irsz de telefonrol vagOk és utálok rajta irni olvasni keresni és ahogy leirtad ezt ennyi erővel válaszolhattál is volna
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest