Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Ha vodánál lett vásárolva a készülék, de függetlenül akkor milyen romot kell rátenni? Vodás vagy független változatot? Vagy tökmindegy? Gyárit rárakom. Illetve a későbbiek folyamán milyen romot ajánlotok sIII-ra ami stabil,minden működik rajta,gyors,stb.?? (friss s3tulaj vagyok )
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz HUTCHDB #46715 üzenetére
De miért kell ,méregetni iOS-t és androidot? Nekem volt mind a kettő 4s(4s-ről váltottam s3 ra 2napja ahogy írtam), illetve most az s3. Nyilván észrevettem,hogy vannak olyan pillanatok,hogy beakad kicsit,vagy a görgetés,stb de nem olyanról beszélünk,hogy ki kell venni az akksit, úgy lefagy hanem mikro laggok,görgetésnél beakad néha-néha de általában akkor ha sok program megvan nyitva és nem zárom be csak home gomb. iOS-nek is megvan az előnye és androidnak is. Szíve joga,hogy ki mit választ. Ahogy mondtam én is észrevettem nem olyan brutális gördülékeny ,és "pikk-pakk" mint az iOS, de elviselhető. Sőt. Több mint elviselhető. Második napja van meg az sIII és nekem eddig nagyon tetszik. Maga a nagy kijelző,éles,stb,gyors mert azért nem mondhatni,hogy lassú és végre megint "szabad" vagyok. Ami nem tetszik az anyaghasználat de iphonehoz mondjuk nem lehet hasonlítani sok mindent anyagminőségben. Talán majd a htc one-t. Kompromisszumot kell kötni, és egy kiváló telefont kapunk az s3 személyében.
-
roberto211
őstag
Az normális,hogy nekem általában olyan 1nap alatt lemerül a teló? A fényerő fél és háromnegyed között van, ha itthon vagyok általában wifi on,ha úton akkor mobilinternet van bekapcsolva,és ennyi. Netezek rajta, email,stb de nem egész nap.. És így kibír olyan 1 napot. Gyári 4.1.2 rom van rajta.
-
roberto211
őstag
válasz trobi28 #46749 üzenetére
A kijelző időt nem tudom most pontosan(később megnézem,gonodolom valahol megtalálható androidon belül), de mivel még újdonság nekem (3napos) ezért nem kevés. Én szerintem(én meglátásom szerint), kihasználom adottságait, zenét hallgatok,netezek(wifi/mobilnet), "csevegő" appokat használom(viber,whatsapp,skype,chaton),kamerázok,stb tehát mindent amit egy ilyen kaliberű smartphone tud. Fényerő nem maxon van de nem is minimumon , tehát nem spórolok vele. Megszoktam már ezt az 1napos üzemidőt csak gondoltam s3 nál ez nem normális de ezek szerint igen. Azt vettem észre,hogy a mindennapi életemnek a része mert tegyük ,ha rossz buszra szállok fel(ez csak egy példa, még tudnék számos esetet mondani),akkor nem pánikolok és elbambultam vagy nem figyeltem és nem tudom mikor kell leszállni ,akkor csak megnézem a menetrendet és egyből már tudom. Ha gyalog megyek valahova(ilyen is történt) és nem tudom hol van akkor google maps,vagy offline navigáció(mondjuk ezt még nem tettem fel erre).Hiába mondják sokan,hogy áhh hülyeség az okostelefon, mert akkor veszek külön mp3-at,fényképezőt,alap telefont,gps-t és még így is olcsóbban jövök ki szerintem ez a hülyeség.s3-hoz képest ,lehet olcsóbban jön ki, de nem csak s3 van hanem van középkat-os telók 30-40.-ért. Meg minek vegyek 5 különböző dolgot miközben egy "tárgyban" benne van minden. És ezek a funkciók nyilván merítik rendesen a telefont, ismétlem hozzá szoktam 1napos üzemidőkhöz, de azért csinálhatná úgy a gyártó,hogy legalább 2nappot kibírjon. Nagyobb akksi,vagy bármi ami az akksi javára megy és nem vesz el nagyon a teljesítményből.. Mert ezt a energiatakarékos funkciót bekapcsoltam 2mp-re és azonnal kapcsoltam ki ,mert akad tőle.
huhh jól elkanyarodtam a témától
Gizmo94: Gyári van persze, nem akarom romolgatni..
-
roberto211
őstag
válasz trobi28 #46751 üzenetére
Igyekszem. Lehet hülyén hangzik de azt hittem csalódni fogok s3 ba i4s után de pont az ellentétje. Megszerettem nagyon. Olyan természetes,gyors,letisztult,meg maga az egész teló tetszik. És ezek a funkciók ,hogy fülemhez teszem a telót és hívja az illetőt, vagy tetejére koppintok és lista elejére vagy bármi szerintem jó dolgok ezek. Igaz apróságok de mégis jól jön.
-
roberto211
őstag
válasz boletus #46755 üzenetére
Hát igen-igen egyetértek. De aki kritizálja a másik márkát mert neki nem olyan van mint a másiknak, az vagy full hülye a telefonokhoz vagy csak "vagánykodni" akar vele. Tökmindegy ,hogy s3,i5,i4s,xperia z, bb z10,de sajna ez van. De általában a 16-23 év közötti korosztály szokta ezt "művelni" úgymond és általában apple rajongók szoktak lenni,vagy akinek nem ilyen kategóriájú telefonja van,hanem alacsonyabb kat és kisebbségi érzése van,hogy neki nincs ilyen. Félre ne értse senki, nem azzal van a baj,hogy alacsony kat.-os telója van, mert ez pénztárca és fiatalok közt szülő függő . Hanem azt,hogy mikor buszpályaudvaron hallok olyat egy 19-20éves csajtól(sejthetitek milyen külsőre 5,belsőre...inkább hagyjuk),huawei y200al a kezében,hogy "háát nekem ez nagyon bevált, szeretem, az iphone,meg s3 az egy sz*r szerintem" szó szerint így mondja, Na hát már mentem arrébb mert kicsit idegesítőek az ilyen személyiségű emberek. Tisztelet a kivételnek ,mert én is ilyen korosztályba vagyok de komolyabban egyik márkát sem kritizáltam. Mindegyiknek van valami erőssége és kész... Főként apple és samsung rajongók között sose lesz béke ,sajnos. Én mikor még iphoneom volt nem azért vettem iPhonet,hogy rajkodjak hanem mert kiakartam próbálni,megtapasztalni ,hogy milyen és használni. És nem titkolom,nem fikázom,bevallom tetszett. De ez is.. Sőt.
Mondani szokták néha nekem is távolabbi ismerősök "pfhöö, műanyag,milyen gagyi",stb. Mondom lehet iPhonehoz képest meg HTC one hoz képest "gagyi" az anyaga de ez legalább nem törik össze,ha leejtem. ..De mindegy hosszú történetek ezek. Kinek a pap kinek a paplan.
Mondom még egyszer: Kompromisszumot kell "kötni" a telefon erősségei és gyengéivel és egy remek telefont kapunk. Persze van olyan telefon ,hogy akkor lenne az ember boldog,ha a kukába dobná. De nem lehet És az nem ez a kategória mint az s3..
-
roberto211
őstag
Azt nem tudjátok,hogy majd s3ra hivatalosan kifog-e jönni a gyári 4.2.1-4.2.2?
-
roberto211
őstag
válasz mgTerminator #46857 üzenetére
My samum van de régen szerintem még nem volt ilyen, csak szervizfutár. Legalábbis a s-sII idejében..
-
roberto211
őstag
A cm 10.1 ben minden ugyanúgy működik mint a gyáriban? Tehát gondolok itt a mozgásokra,stb..Vagy kivettek belőle valamit? Illetve a nightly és a stable miben különbözik egymástól?
-
roberto211
őstag
válasz Kh@oSz #46937 üzenetére
ÉS miben különbözik úgy effektív a gyári romoktól? Vagy csak ki lett véve egy csomó cucc és ezért "stabilabb" meg "gyorsabb" úgymond? Tudsz olyan stabil romot ajánlani, amiben benne van minden funkció ami a gyáriba is (tehát mozgás,features,...).. A lényeg stabil legyen és gyors. Meg ami már tapasztalt persze.
-
roberto211
őstag
Az normális,hogy feltettem a cm 10.1et és 2perce itt forog a cm logo?
Első indítás.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Szervizfutár az "csak" egy futár. GLS hozza-viszi azt hiszem legalábbis s2 idejében még így volt. Neki az a dolga,hogy elvigye és vissza hozza. Az ég világon neki semmi köze nincs a telemaxhoz. Kb annyi mint neked vagy bárki másnak magyarul semmi. Úgy is mondhatni,hogy egy postás. Akkor nem tudom mit vártál... Helyszíni szerviz az más(de itt sem hiszem) , de te szervizfutárt írtál..
-
-
roberto211
őstag
s3 hoz egyébként valaki használ valamilyen tokot? Mert vettem itt ph-n egy sráctól ,ilyen szilikontokot de megmondom őszintén olyan szoros,hogy levenni meg feltenni kész katasztrófa. És ha használtok akkor milyet? Mert eddig beváltak a szilikontokok csak szerintem ez valami nagyon gagyi fajta lehet(1k volt).. ebayen vannak jók,onnét rendeltem még régebben iphonera is és tökéletes volt de most annyira nincs kedvem 3hetet várni. tok-shop ba meg ugyanaz 2500ft. Valaki?
-
roberto211
őstag
Nekem konkrétan a bal felső sarokban szerintem ez hozta le egy nagyon kicsit (kb egy pötty méretű sem) a festéket a keretről tehát többet nem is teszem bele. Veszek rá egy normálisat. Ki is akadtam mikor megláttam ,hogy lekopott egy nagyon kicsi helyen a festék. De szerencsére nem látni ezért nem vagyok annyira ideges..
Ez a samsung flip cover jó? Védi a telefont, vagy csak inkább dizájnos mint hasznos?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz nbukta77 #46989 üzenetére
Azt megkérdezhetem(ha nem akarod itt leírni akkor pü.-ben),hogy hol vetted? Mert ahol tudom a tok-shop ott 2500ft annyit meg szerintem nem ér miközben a gyári 3ezer. De nekem is volt s-lineom i4s re meg muter s3 mininek is van sline, tök jól passzol nem szűk,stb de ez a x-line. Valami ritka sz*r. Nem szoros neked a tok? Tehát könnyen bele lehet tenni? Gombok jól használhatók? Mert erről már le is vettem olyan szoros.. ÉS a gombokat is izomból kell nyomni,hogy reagáljon a szilikon alatt.
-
-
roberto211
őstag
válasz Intel q8200 #47000 üzenetére
Én személy szerint s3 lte-t választanám, mert már így is nehézkes a zsebben hordás,főleg ha leülök, mindig figyelnem kell,hogy nehogy kiessen mert már majdnem kilátszik a zsebemből,feszül,stb. S3 lte-t választanám 2gb ram van már benne ,elég jól muzsikálhat. Note 2 nek meg ahogy fogdostam, meg nyomogattam szerintem is tényleg "minőségibb" jobban összerakott. Meg s-pen el jól el lehet akár szórakozni is, de valakinek tetszik valakinek nem. Nekem már nagyon nagy lenne, nem is tudom ha majd év vége fele s4 re váltok ha váltok,hogy szokom meg. :Az lenne a jó ha a samu kiadna egy ugyanilyen képernyőméretű telót s4 tudással,features-el stb.. Vagy valami újdonsággal. Mint s3-note2 például. Lenne s4-s3 plus vagy valami ilyesmi. Egyik rokonomnak még a sima note 1 van neki, szereti nagyon meg jól elszórakozik s-pennel de ő azért is vett noteot mert rossz a szeme, meg tetszik neki az óriás képernyő.
#47042) Intel q8200: Akkor nagy a zsebed
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Nem tudom de azt vettem észre(mondjuk lehet ez normális) hogy tettem vissza a hátlapot és a felső sarkok,ha kicsit jobban megnyomom elkezd ropogni kicsit vagy pattogni nem tudom ,hogy nevezik ezt. Nektek van ilyen? Vagy az is lehet,hogy a szoros szilikontok tette vele? (és nem arra gondolok mikor pattintom vissza a hátlapot ,és annak a hangja mikor visszapattan hanem mikor már teljesen rá lett pattintva akkor) ..Nektek is van ahol ropog egy kicsit ha megnyomjátok erősebben? Én is ezt akkor vettem észre mikor tettem vissza a hátlapot. De lehet ez normális mivel műanyag ,nem tudom.
#47045) mgTerminator: Háát, ha nem is számottevően de azért egy kicsit nagyobb lett. Legalábbis én így éreztem valahogy,lehet csak azért mert kicsit szögletesebb vagy passz. És ekkora méretű telefonoknál,elég egy kicsi növekedés,hogy a zsebedbe már nem valami élmény legyen hordani.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz mgTerminator #47052 üzenetére
Akkor fogásra tűnik nekem nagyobbnak kicsit, mert valamivel szögletesebb mint az s3 tehát már nincs annyira lekerekítve mint az s3
-
roberto211
őstag
válasz arsenix #47064 üzenetére
Szerintem nem 2x. Mikor még sgs em volt(első), 3x hozta-vitte a futár mert a gombokat kicserélte a telemax és olyan ügyesen cserélték ki,hogy a töltő csati kis ajtaját nem lehetett kinyitni. vagyis elhúzni.. Én azért nem mertem szervizfutárt/helyszini szervizt igénybe venni mert gondolom hülyének néznek, de ha neked is ez volt és kicserélték meg minden akkor lehet én is kihívom.
-
roberto211
őstag
válasz anti1966 #47164 üzenetére
Én is egyszer így jártam sgs el. Samsung ügyfélszolgálatos csaj azt mondta,hogy szervizfutárt csak neten keresztül lehet igényelni. Tehát nem hiszem,hogy azóta változott. De én töröltettem előző tulajjal és így már oké volt..
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz arsenix #47064 üzenetére
Példádra írtam a samsungnak neten,és ha minden igaz elképzelhető,hogy holnap hívnak egyeztetés cáljából mikor jöjjön ki a helyszíni szerviz. Majd írok mi lesz. Remélem nekem is kicseréli középső keretet,vagy csináljon amit akar csak hárítsa el a problémát,de gondolom csak azzal tudja elhárítani ha kicseréli középső keretet+amit úgy gondol. . . Idegesítő egy 100+ os telefonnál ez. De szerintem csak némelyik s3 ilyen, mert muternak s3 mini van és nem recseg nem ropog, gombok is hibátlanok tehát fasza. Remélem ez is ilyen lesz.. Nekem még csak kicsit kezdte el de elkezdte. Ilyenkor adok hálát az égnek,hogy nem gsm es gari van rá(mondjuk olyat alapból nem veszek), mert gsm boltok rász*rnak az ember fejére tisztelet a kivételnek.
(#47168) anti1966 : Sorozatszám alapján van beregisztrálva a my samsung profilodba tehát nem hiszem,hogy jó ötlet. Azt hiszem imeit is kérik de már nem emlékszem pontosan tehát kivitelezhetetlen szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz anti1966 #47171 üzenetére
Előző tulajt nem tudod megkérni? Ha nem akkor csak úgy működik,hogy a samsung szervizpontok egyikébe leadod. Vagy ha szolgáltatófüggő a szolgáltatóhoz is leadhatod de gyorsabbak szoktak lenni ha közvetlenül leadod mint,hogy szolgáltató->szerviz utána vissza szolgáltató és úgy vissza hozzád.
-
roberto211
őstag
I9300XXEMC2-höz pit file-t nem tudjátok hol találok? Vagy jó a régebbi is az tökmindegy?
-
roberto211
őstag
Én ilyet rendeltem. Bár nem hiszem,hogy besárgul de ha be akkor így jártam.
-
roberto211
őstag
válasz KKevin #47240 üzenetére
Ha 2 gond van vele, akkor mind a kettőt megfogják oldani. Ha tényleg nem volt leejtve (de ezt szerintem megtudják állapítani a szakemberek) akkor több mint valószínű kicserélik, ha a kijelző hibás,foltos akkor azt is kicserélik. Ezért jó a gyári garancia. Rendesek nagyon nekem már többször volt velük dolgom régebben.
-
roberto211
őstag
Valaki tud ajánlani valami offline gps programot,ami jó? Ki mit használ?
-
roberto211
őstag
Az mitől lehet szerintetek,hogy google maps/navigáció nem talál gps jelet.?Szabad ég alatt,bennt,stb sehol. Net,gps mind a kettő bekapcsolva és az ég világon semmi. Ezért akarok vmi navigációt de! ha google navigációval nem talál akkor semmivel se gondolom.. Lehetséges elromlott a gps antenna?
-
roberto211
őstag
Első hsz.-ben ahogy nézem ugye ott vannak a gyári romok. Az unbrick rom magyarra lefordítva mit jelent? Mert értelmesre nem tudtam lefordítani. Rom az tudom mi csak a unbrick-et nem tudom.
-
roberto211
őstag
válasz Neworder #47543 üzenetére
Grat az s3.-hoz. A tükröződésmentes fólia valóban egy kalap sz*r, mert "összefolyós","maszatos" lesz tőle a képernyő. Én sima átlátszó-fényest használok. Elvileg azért nem csinálnak olyan fóliát ami teljesen kimegy a széléig mert nem lehet vagy csak nagyon nehezen lehet lekerekíteni, legalábbis ezt hallottam. Én 1500ft.-os, japán fóliát használok superphone móriczba vettem 1500ft ,hibátlan. Itt se megy ki a szélére de a kijelző a lényeg,és szilikon tok van rajta,tehát ha leesik nem karcolódik mert a szilikon peremére esik. Én nem válogattam a tokokba először ph-n vettem itt egy x-line szilikontokot ami ritka rossz volt olyan feszülös mint állat, aztán le is vettem, egyik fórumtárs ajánlására vettem egy s-line átlátszó szilikontokot a gigatelbe 1800ft és tökéletes. Szép,tetszik. Legalábbis nekem. Nem csúszik, a széle direkt ilyen recés,. Nézz körül neten ha nagyon fontos a "teljes" fólia biztos árulnak de nem lesz vmi olcsó szerintem..
-
roberto211
őstag
válasz FrankMonzano #47623 üzenetére
Én ezért nem "rombolok" Nekem tökéletesen megfelel a gyári rom, cm et kipróbálnám de abból a samu feature-ök kivannak véve,de gondolom a többiből is ki vannak véve ezért meg nem rakom fel. Mikrolaggok néha-néha vannak de szerintem nincs az a androidos telefon(és nincs az a rom) amin egy mikrolagg sincs.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Laca1212 #47654 üzenetére
Azt nem állítom,hogy gyári flip coverek vannak 1dollárért. Ezt tudom,hogy csak gyárit szabad venni nekem csak a fóliáról meg a s-line tokról volt tapasztalatom i4s.-re anno, és ezekre nem panaszkodhatok...
(#47658) mgTerminator : Én is így akartam mondani. Rosszul fogalmaztam,sry
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz arti1121 #47722 üzenetére
Ha gyári garis akkor igen, de ha boltis akkor szerintem felejtsd el. Komolyabb bajnál lesz*rják az ember fejét és mire jogi úton lesz valami az több év. Tehát szerintem csak gyári garisat, bár panaszkodnak elég sokan a vip.-ra mégis 2012 év boltja . Én megmaradtam ott,hogy gsm boltba max fólia,autós töltő,tok(de már ezt sem).. Meg maximum 10ezer forint értékig telefon,ha kell valami alap de amúgy nem..
Hogy hol érdemes? Pl itt(hardverapro) általában normális srácok vannak,korrektek és nem akarnak átverni,vagy expressz,stb. Amire figyelj az a szolgáltató függőség,hogy ha olyat veszel akkor kérdezd meg a múltját ,és ha hantázik vagy valami kamu szöveggel áll elő amit ki lehet szűrni általában akkor hagyd ott. Vagy expressz,gyári független gyári garival,vagy bármi ilyen apró oldalak, én a gsm boltokat messze kerülöm. 10ből 9 egy átverős,lehúzós,fűt fát ígérő,.....[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
jééézus. Ez lenne majd a NOTE III? 4+4 mag,3gb ram,majdnem 6" kijelző? mi lesz ez? Mondjuk ami nem tetszik a design,vagyis tetszik de ua nagyjából mint s3-s4. Kicsi újítás jöhetne.
-
roberto211
őstag
A fém hátlapok (pl ilyesmi ) mennyire árnyékolják le a telót? Romlik tőle a térerő? Ha igen mennyit kb?
-
roberto211
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Formula-1 humoros
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest