- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Az elmúlt 3 hónapban kicsit lemaradtam itt a dolgokkal. Anno visszaállítottam a telefont gyárira és most is úgy van. Most olvasom, hogy jött MG4 XEH régióra. Namármost az miért van, hogy nekem azt írja már telepítve vannak a legújabb frissítések? MC2 van fent.
Mielőtt megkérdeznétek igen, minden számláló nulla és a régiókódom is XEH, valamint a telefon állapota normál.
Partíció cachet töröltem, semmi változás. Odin most nem játszik mert nincs a közelemben csak egy ipad. Ötlet?
-
válasz
davidcsaba93 #47138 üzenetére
Úgy a legolcsóbb sajnos. Használtan sincs eladó
-
Na megérkezett az ELM 327-es V1.5 Super mini OBDII adapter kínából. A Torque PRO nevű Play-es alkalmazással tökéletesen kommunikál az autókkal. Csak ajánlani tudom, ha valaki érdeklődik a téma iránt. Sok jó dolgot ki lehet deríteni az autóról és real time monitorozható szinte minden
-
válasz
Jaffa75 #44747 üzenetére
Ezt találtam itt hirtelen. Kipróbálom, aztán majd lesz valami. Nincs semmi toggle-ra állítva, csak egy állás. (Wifi ki, GPS be, hangokat átállítja, fényerő max, navi indít). Majd írok mi lett, ha valakit érdekel
Amúgy most bevásároltam tagekkel, van kulcstartós is szóval ennek ez lenne a lényege
Köszönöm a választ mindenesetre!
-
Egyszer kérdeztem, csak aztán elsüllyedt: Van aki használ NFC tageket? Mi van akkor, ha beleragasztom az autós tartóba a matricát? Nem probléma, hogy folyamatosan ott van a vevő közelében?
-
válasz
Ghostman78 #44326 üzenetére
Nem a rétegeknél van. Bökj a saját pozíciódra, vagy a keresett pontra és ott lesz az utcakép.
-
Gondolom mivel én írtam, tekinthető az én véleményemnek. Nem írtam oda, hogy mindenki ezt állítja. Erőltettem én rá valamit is, hogy mit vegyen? Na ugye.. Felesleges ezen pörögnöd, nem a Z topicjában vagyunk. Bár nem lepődök meg ezen, mert az összes topicban ez megy.
Nem csak a fehér nem 100%-os, de a fényerő is lehetne nagyobb. Korántsem hibátlan telefon az S3, de még mindig ezt venném a 3 közül. Már amennyiben ma kellene vennem.
-
Természetesen jogos, hogy véded a saját készüléked, de attól még az a kijelző messze nem a felső kategóriába való. Kicsi betekintési szögek, fekete = szürke. Élesnek éles a kép semmi kétség. Az, hogy te a Z-t választottad azt jelenti, hogy együtt tudsz vele élni. Én nem tudnám azt nézni egész nap. A külseje valamint a vízállósága viszont nekem is tetszik.
Tisztában vagyok vele miben mennyi memória van, de azért az áruk sem ugyan annyi. Kért véleményt, én leírtam az enyém. Nem kell ezen pörögni.
Szerk.: Öcsém Z-t használ tisztában vagyok a képességeivel. Nem írtam volna le, ha nem láttam volna még.
-
Ha szeretnél kapni frissítéseket normálisan akkor S3. A hardver is még mindig nagyon jó, és ott a 2 év prémium garancia.
Sony Xperia Z felejtős, meg a ZL is.. Botrányosan rossz a kijelző.
Optimus G-ben fejlett a hardver, de LG... frissítéseket elfelejtheted. Megint csak nem vennék..
-
válasz
89Csabi89 #44188 üzenetére
Én ezelőtt xtremeguard fóliát használtam. Ugyan az mint az IS. Fényévekkel jobb ez a Crystal azt kell mondjam. Az egy dolog, hogy nem ront semmit a kijelző minőségén, de majdnem olyan tapintásra mint az üveg. És a többi ilyen fóliával ellentétben az egész üveg részt lefedi. Csak ajánlani tudom.
-
Ha az NFC matricát az autós tartóba ragasztom közvetlen bele, akkor az nem para? Mármint, hogy folyamatosan érintkezik vele.
-
válasz
Varszegig #43680 üzenetére
AutoRootnál nem ugrik a számláló. Csak szólok még mielőtt bármi félreértés lenne
ismét. 4 különböző gyári állapotú készüléket rootoltam vele, ráadásul az enyémet már vagy 20*. Egyszer sem ugott. Ameddig nincs custom recovery addig NEM ugrik a számláló.szerk.: BL függő, XXELLA-tól felfelé próbáltam csak.
-
válasz
Gizmo94 #43639 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy amennyiben auto roottal van rootolva a gyári rom és utána nincs feltéve semmiféle módosított kernel akkor jön rendesen az OTA, mivel nem lesz módosított a készülék. Mobile Odinnal meg minden megoldható ami cwm-el is. Nekem legalábbis simán frissítette OTA-n a XXELLA-ra az MC2-t tegnap. Az már más kérdés, hogy így is nyomtam egy factory resetet a jkay meg a fagyasztott appok miatt szóval ott vagyok ahol a part szakad
#43642: Ezt hogy érted?
#43645: Értem.
-
válasz
cassius.clay #43635 üzenetére
Hát igazán nincs mit! Most már minden frissítés jönni fog. Gyári állapot.
Örülök, hogy működött mert amit utoljára írtam azt konkrétan te próbáltad ki elsőnek nekem csak a fejemen futott végig.szerk.: Totál komolyan mondom. De így van ez jól
-
válasz
dancsuri #43629 üzenetére
"benootolás" ma egyszerűen sziporkázol
(
Nútolás: Egyenes vonalú vagy derékszögű illesztékféle. Az egyik léc élébe középen vájatot (nútot) vágnak, s ebbe illeszkedik e másik lap kinyúló eresztéke.) Még jó, hogy nem nútolta az akkut.Amúgy itt a fő gond az, hogy egyszerre 65 felől kapta az infot és ahogy itt futólag olvastam már mindent csinált.
#43630:
-
válasz
dancsuri #43618 üzenetére
Tudom, hogy jó a leírás, mivel én írtam és próbáltam is nem egyszer de ez kezdőknek mint látod elég hardcore.
#43624 Nekem működött vagy 15 alkalommal, meg még szerintem sokaknak itt a fórumon. Legalábbis írtak jó sokan privátot akik esetleg elakadtak és végül sikerrel zárult mindegyik visszaállítás.
#43625 Gizmo94: Hátha így egyszerűbb.
-
válasz
Richard #43617 üzenetére
Gyári visszaállítás V2.0
1. Custom romon vagy, a számlálód 1-5646351 között valahol.
1.1 Gyári legújabb neked megfelelő (XEH/PAN/VDH/TMH) firmware letöltése a Sammobile-ról
1.2 A telefonon csinálsz egy full wipeot!
1.3 Telefont DOWNLOAD módba rakod. ODIN-ba a letöltött firmware betallóz a megfelelő helyre (PDA) majd flash. Telefon újraindul, bebootol, kikapcsolod.
1.4 Auto Root letölt XDA-ról, ODINBA PDA-hoz betallóz majd flash. (A CF-ROOT ugrasztja a számlálót, így azzal sokkal nehezebb ez a folyamat, KERÜLD! Azért van helyette az Auto Root mert az nem flashel custom recoveryt emiatt a számláló nem ugrik!!!!! )
1.5 Triangle Away letölt majd számláló nulláz
1.6 Újraindulás után Factory Reset. Ekkor a számláló 0-n lesz és az állapot is NORMÁL.
1.7 CSC selector letölt, kiválasztod ami neked kell és install. (Ha már az van ami kell akkor ezt kihagyod..)
1.8 ODIN-nal flasheled újra az 1.1 pontban letöltött gyári firmwaret.
1.9 bebootol majd Factory Reset.KÉSZ!
2. A számlálód eleve nullán van csak CSC mászott el
1.4-es ponttól.
Szerk.: Amit először írtam és Gizmo94 is linkelt azt inkább hanyagoljátok már.. Ez sokkal egyszerűbb, nem kell akkut kapkodni, régi ICS-t flashelgetni ami néha el sem indul az új BL miatt...
Tehát EZT NE!
-
válasz
cassius.clay #43615 üzenetére
Uram atyám mi megy itt.... Várj egy 10 percet írok tutorialt mert már agyhugykövet kapok itt ettől a sok hülyeségtől. NE, ismétlem NE csinálj semmit addig
-
1. Ha tartalmazott CSC filet akkor átírta. Márpedig 4 fileosban az egyik az a CSC.
2. Nem állítja vissza, mert 1 fileos. Akármivel állítod is át a product codeot az factory resetet vonz maga után, tehát nem úszod meg.... A rootos megoldás amit leírtam kb 5 percet vesz igénybe. Annál egyszerűbb nincs.Marha jó, hogy mindenki össze-vissza pakolászik mindent (rom, kernel, mod) anélkül, hogy alapvető fogalma lenne arról mégis mit csinál.
#43511: Fogalmam nincs miről beszélsz, de nem láttam még 4 fileos TMH romot. Ha van akkor az a legegyszerűbb nyilvánvalóan.
-
válasz
GeneraL_XTX #43497 üzenetére
Most lett leírva pár hsz-el lentebb. Miért keresi mindenki a bonyolultabb megoldást?
-
válasz
cassius.clay #43494 üzenetére
XEH, majd az install vagy telepít gomb vagy mi. MINDENT TÖRÖL!
Normális a Play Zene, MC2-vel jött.
-
válasz
cassius.clay #43489 üzenetére
CF Auto Root. Letöltöd, Odinban PDA-ba betallóz mintha romot tennél fel és start.
Működni fog nyugi. Akiknek nem megy azok bénáznak valamit.
XEH a magyar.
#434900: Tudom, de itt elvileg tiltott.
-
válasz
cassius.clay #43479 üzenetére
Na várjál.... MC2-re nem is fog találni az az első, a második meg, hogy akkor rootold AutoROOT-tal, majd csc selector a Play Storeból, ott XEH installál. Ez csinál egy full wipeot, tehát mindent töröl. Utána újra ráhúzod az MC2-es romot mint most és eltűnik a root.
Számlálód nem ugrik, minden marad gyárin.
-
válasz
cassius.clay #43392 üzenetére
Ott a link a hozzászólásomban. Szedd le és tedd fel. Ez 100%, hogy az. Amennyiben ez sem írná felül a CSC-t, (gyanús, mert 1 fileos) abban az esetben egy Play Storeból származó CSC selectorral vissza kell állítani. De vigyázz, mert az MINDENT törölni fog a telefonról (Facotry Reset).
Lehet, hogy magyart tettél fel, de mivel ezek csak 1 fileosak ezért a CSC-t nem bántják.
Amit linkeltem 1 fájlos, jó hozzá az ODIN amit használtál. NEHOGY repartitiont pipálj.. PDA-ba tallóz és start.
-
válasz
cassius.clay #43389 üzenetére
Azt, hogy nem véletlen nem jön az OTA. Ez nem a magyar régiókód. Szedd le a magyar MC2-t sammobile-ról és tedd fel ODIN-nal. Az majd helyre teszi a dolgokat.
-
válasz
cassius.clay #43386 üzenetére
Telefon kikapcsolt állapotban hangerő fel + home gomb + bekapcs. Ki fogja írni alul sárgával.
#43385: A szoftverfrissítő szolgáltatás hozzáférésének biztosítása a felhasználók kéréseinek sorrendjében történik. Próbálja meg később.
-
válasz
cassius.clay #43383 üzenetére
Product code az XEH?
Recoveryben tudod megnézni legegyszerűbben, vagy a Samsung Galaxy CSC changer programmal PLAY-ből.
-
válasz
modd3r #43376 üzenetére
De jó, hogy nem olvasol vissza pár hsz-t. Rootolt telót is lehet OTA-n frissíeni. A kulcs a gyári kernel és a nullás számláló.
szerk.: Az OTA rootkeper arra jó, hogy OTA előtt rányomsz a mentésre, így utána vissza tudod állítani a ROOT-ot. Nem kell újra ODIN-al autorootolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest