- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
HUTCHDB #74473 üzenetére
A legfelső mappa a legfrissebb drivert tartalmazza!
(#74476) HUTCHDB:
-
snow2014
aktív tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
HUTCHDB #65501 üzenetére
szerintem is a legjobb program erre a célra
Továbbá ajánlom figyelmetekbe: Chronus - Home and Lock widget
The standard version is functionally equivalent to the CyanogenMod cLock widget in CM10.2 with added support for older versions of Android.
-
trigorin
aktív tag
válasz
HUTCHDB #65093 üzenetére
A Revolution-t úgy tettem fel, ahogy itt le van írva: http://www.androible.com/install-android-revolution-hd-rom-galaxy-s3-i9300-jelly-bean-custom-rom/.
Előtte persze root és CWM.Aztán a javítást, ahogy itt: http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=37&t=1009
Onnan is a XEH i9300 XXEMC2-XFEMC1 romot. -
[P]laci
senior tag
válasz
HUTCHDB #52331 üzenetére
Bár láttam, hogy közben lejött és felraktad, de itt van a többi próbálkozónak Dev-Host-on:
smartisanos_0_1_0_pre_alpha_i9300.zip
Akkor ez a "hálózati off" dolog lehet az alpha verzió egyik lépfenéje...
Engem csak az zavar, hogy semmi changelog-ot, vagy hasonlót nem látok az oldalon... meg mondjuk vmi emberi nyelv sem ártana -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #52331 üzenetére
No feltettem.
Nem rossz!
Angol nyelv van benne.
Nagyon hasonlit a miui-ra, de azert mas, sajat kernel van a rendszer alatt es elegge smooth a rendszer.
Erdemes kiprobalni, hogy ilyen is van, megneztem.
Kezdem tesztelgetni.JA, HALOZAT AZ NINCS, TELEFONALNI NEM LEHET!
Imei megvan.... -
[P]laci
senior tag
válasz
HUTCHDB #52320 üzenetére
Ennél pontosabb és érthetőbb leírást még nem leltem hozzá.
Majd holnap utánanézek!
(azaz ma, csak később
)
-
dobobazsy
őstag
válasz
HUTCHDB #50546 üzenetére
jelenleg számítógépre van dugva a teló, és ott néztem a TWRP mappa tartalmát, ami tartalmaz egy stock mappát (ilyen néven mentettem el a gyári rendszert), ez 1 gb
viszont ha a recoveryben nézem már CM10.1 nevű az egyetlen mentés, ami elérhető. valami kavarodás történhetettvisszaállítottam és csak a CM jött "vissza"
asszem elfelejthetem a stock romom backup-ját -
dobobazsy
őstag
válasz
HUTCHDB #50539 üzenetére
értem én, de egyetlen egy backup van a TWRP mappában és az stock néven szerepel, míg a recoveryben CM10.1 néven.
lényeg a lényeg, ha 1 GB-os a mentés, akkor az CM elvileg nem lehet, nincs igazam? az max 500 MB körül van. bár a gyárinak meg majd a duplájának kéne legyenoké, közben visszaállítottam az egyetlen mentésem, és ugyan az a CM fogadott
-
Syl
nagyúr
válasz
HUTCHDB #50467 üzenetére
A 3.5.31 tűnik a legújabbnak. Azt nem próbáltad?
-
Gizmo94
veterán
válasz
HUTCHDB #49868 üzenetére
Utolsó Off:
Egy hete három napig volt nálam egy S4, a snapdragonos.. A kijelző embertelen, mindent üt, igazi eye candy.
Leseggeltem. De ennyi volt.. Tetszett is a külseje meg nem is,a spigenben jó volt fogni. Kalimpáltam neki, tette a dolgát, de hülyének éreztem magam közben. A kamerájától nem feküdtem ki, az S3-é nekem szinte jobb. (na ezért megölnek) Igaz, hogy nem romoltam, mert nem az enyém volt, de csúnyán lagolt, itt-ott akadt, bár amikor éppen nem, akkor gyors volt, de az S3 is az. Én nem benchmarkon mérem le a telefont. Tetszett,de nem dobtam hátast tőle. Jelenleg egy ütött-vert összetákolt S3-am van, amit nem is fogok eladni, mert nem akarok senkit átverni, de hogy mondjam.. Egészen nyugodtan tudok várni addig, amíg az S4 ára 150k. körülire nem megy, pedig egy arany és egy platinakártyával várok rá készenlétben... Szép telefon, jó telefon, de semmi olyat nem éreztem, mint amikor az S2-t először kézbevettem az S után, vagy az S3-at az S2 után, hogy úbazmeg! Kell!! Már holnap! Nem, ma!Tehát, lehet, hogy én hülyültem meg, vagy butultam le az okostelefonokhoz, de lazán tudok rá várni. Meg fogom venni, mert csak újabb, többet tud, de forradalmi újításnak vagy mérföldkőnek azért nem nevezném.. Egyelőre békésen elvagyok a kissé roncsi állapotú S3-mal..
On
_seth_ Teljesen nyugodtan felrakhatod, ha azt a romot szeretnéd és nem LTE-d van, hanem sima S3-ad.
-
Gizmo94
veterán
válasz
HUTCHDB #49866 üzenetére
Ezt osztom.. Az orbitális bukta az S4-en fog kiadódni.. Nem pukkant nagyot, annyira forradalmian szép sem lett, még kisebb a különbség.. Nem véletlen, hogy még mindig nem vettem meg, várok.. Holott S óta mindig az első napokban beszereztem a kezdő példányokat.. Itt most az S4-nél nem, mert az ára nem vicces, hanem egyenesen nevetséges.. Pedig nem vagyok fillérf.... de akkor is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
HUTCHDB #49861 üzenetére
Álom lesz az az egy év múlva 65 ezer.. Közelebb lesz az az 50 hez..
mondomén Az S2 a maga idejében ütősebb volt, sokkal nagyobbat durrant az S-hez képest, mint az S3 az S2-höz képest.. Így az árát is jobban tartja, valamint a kivitele, külseje sem annyira megosztó, mint az S3-é. Az S2 a mai napig sem tekinthető elavultnak, nem mellékesen szép, elegáns telefon..
-
w333
félisten
válasz
HUTCHDB #49830 üzenetére
Hasonló gondjaim voltak anno Defy-vel, próbáld megkeresni a system-en belül olyat hogy "telocation.db" és töröld
Kínai szolgátatoknak kell ez a "telocation.db" valami helyzetmeghatározás vagy micsoda, de nekem és sokaknak folyamatosan ébresztgette a telefont így a törlésével minden helyrejött
Ha mégsem találsz ilyet akkor passz ... -
w333
félisten
válasz
HUTCHDB #49348 üzenetére
De mivel a "Gorilla Glass" üveg és az LCD panel össze van ragasztava, ha csak az üveget cserélik akkor foltos és pici sérülések is lesznek belül az LCD-n
(#49350) kengyel
Nem olyan sok az hogy az LCD is ki van cserélve
Valaki az Xperia Z-nek akarta cseréltetni, mert megfeszült a zsebében és berepedt az egész, 115 ezerért akarták javítani
Így vett inkább egy új Xperia Z-t -
mycso
veterán
válasz
HUTCHDB #49290 üzenetére
Mondjuk én az s4 kamerájával úgy vagyok, hogy szinte nehéz rossz képet lőni vele.
Bár még ugyan azon témákat nem fotóztam végig, mint az s3-al, de nekem az s4 képei jobbnak tűnnek.Nemrég pár hónapig volt nálam egy s2 az s3 után (régebben is volt s2-m és oda voltam a kamerájától), az viszont kifejezetten rosszabb képeket lő az s3-nál.
-
balazs1022
őstag
válasz
HUTCHDB #48817 üzenetére
Hát amiket próbáltam még ez volt a legjobb. De ez sem tökéletes (mint ahogy a többi sem, mert ha elvan indítva akkor nem enged alkalmazásokat telepíteni), viszont az jó benne h ellehet tüntetni az ikonját, meg, hogy boot-oláskor magátol elinduljon
Nekem régen a Boeffla kernelt javasolták. Ezt használom. Kizárólag a zenei rész miatt volt rá szükségem. Tényleg sokkal jobban szól, meg nagyon hangosra fellehet venni.
-
-
trobi28
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest