Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ambavir #51197 üzenetére
Lehetséges hogy a fájlrendszer sérült, azt mezei formázással nem tudod javítani, törölni kellene a partíciót (ehhez külső alkalmazás kell: Partition Wizard és társai) majd létrehozni 1-et, és így formázni.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Gizmo94 #51194 üzenetére
Rootolás, custom rom feltétele okozhat olyat, hogy hirtelen nem látja az addíg látott, működő SD-t?
Van ennek valami köze az SD fájlrendszeréhez?
Rosszul tudom ismét?Nem SIII-mam, másik s másé.
Nem látod a Facebookos oldalát, mert ismerősök láthatják csak. Valahonnan távolról nekem is az.
Ugyanannak az eladós-régiós csoportnak vagyunk tagjai.
Hááát, a forma nem épp úgy néz ki, mint akiben megbíznék...
Havonta nem jár le 3-4 hűségkártyád, nem?
Igen, nem feltétlenül van baj. Itt azonban igen. Sztem.
De mindegy is. Csak épp arra reagáltam, hogy használtat kitől igen, kitől nem. -
használja valaki a Google keresést?
múltkor gondoltam engedélyezem neki a helymeghatározást, de 1 nap után vissza is vettem mert rohadtul zabálta az akkumulátorom!
de akkor helymeghatározás nélkül mire jó????
-
ninjago
tag
válasz
roberto211 #50995 üzenetére
Nem gyengébb a wifi az alu miatt?
-
RockCNC
őstag
A videofelvételnél nálatok is előre és hátra mozog egy kicsit a kép?
Ha visszanézem a P-cn, vagy a Tv-n akkor látszik igazán, és tök idegesítő.
Olyan mintha videózásnál is keresi az automata fókuszt,sőt biztos ,hogy videózás közben is autofókuszál. -
Ambavir
aktív tag
Naív vagyok. Világosítson már fel valaki legyenszíves.
Hogyan tud valaki egyszerre három, gyári vagy bolti garis, már nem tom, s IV-et árulni, ami 0 perces?
Pl egyik 0-ás. Másik két hetes, S II beszámítással.
155 ezerért? Bűntényt szagolok....
Ha akarnám, kozmo is lehet. Nekem mondja. -
törölt tag
Üdv! Napfényben jól olvasható a készülék kijelzője?
S3 és Xperia Z között vacilálok... -
apaszka
veterán
válasz
korcsillio #51168 üzenetére
Sygic-ből is van sok! Küldöm privibe Sygic 13.1.1
-
kengyel
nagyúr
Megmondom őszintén hogy nem próbáltam. Volt aki azt írta hogy valószínűbb a hardver gond,mint a szoftver. Nem tudom az oldaluk szerint hétfőt jelöltem meg, majd elválik mi okozta a gondot.
Most hívott az asszony, és azt mondja hogy 15-perccel előtte hívott és foglalt voltam. Holott nem is beszéltem senkivel
-
student
őstag
válasz
korcsillio #51163 üzenetére
ez érdekes. gyári rom van fenn?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
korcsillio #51161 üzenetére
Nem. Menü + kikapccsal is.
-
korcsillio
addikt
Képernyőt fényképezni csak a tenyeres módszerrel lehet?
-
sanyikk
tag
válasz
korcsillio #51158 üzenetére
Közreadhatod, hogy ki a csábító!
Az micsoda?
One?
-
Gizmo94
veterán
válasz
lafaty80 #51156 üzenetére
De még mennyire üt.. Legjobb cucc
Sokkal jobb, mint az S3 gyári kamera appja. Linkeltem is pár napja ide a topicba,mert kérték. Akit érdekel keresse vissza és szedje le.
Off: Megjött a frissen rendelt telefonom, sajna topicidegen példány. Full kész vagyok tőle.. A legszebb telefon, amit valaha a kezembe fogtam. Kicsit félretettem az S3-at..
De kussolok, mert kimoderálnak..
Apaszka: Te ennél jobb témát nem is találhattál volna, ez pont neked van kitalálva!
korcsillio Taiwan van a dobozon..
-
apaszka
veterán
-
torok6
aktív tag
Mikor jelenik meg a hivatalos android 4.2.2?
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
kengyel #51147 üzenetére
Hardveres. Vagy alaplapot vagy mikrofont fog cserélni, vagy mind2őt. Tutira kell menjen mert nincs ideje kirohangálni 1 ügyfélhez többször is. Galaxy Nexusban a közelségérzékelő ment ki, 1-2 napig működött, utána nem és ráadásul fagyasztotta a telót. magától újraindult, de amíg nem áramtalanítottam, addig nem javult meg...
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #51146 üzenetére
Itt valami szoftveresen lehet, mert ma reggel is hívtam a nejemet ,és ő hallott ,én meg semmit. Nem parázok csináljon vele valamit mert így egy beszélgetést nem lehet normálisan lebonyolítani.
-
mgTerminator
veterán
-
kengyel
nagyúr
Ti mit javasoltok a kettő közül ? T. szerviz ,vagy Samsung garanciafutár ? Sajnos valahova vinnem kell ,mert tegnap este megint előjött a hívással való probléma
Ennek utána kell járnom, mert hol hallanak hol nem.
-
lajki7
senior tag
Van valaki aki Bpi es rendelne nekem ket db tokot ebayrol,osszesen 12-14dollalert?
atutalom neki a penzt vagy oda adom szemelyesen
nm vagyok felregisztralva es nm is tudom h mukodik ez az egesz
-
davidcsaba93
aktív tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
davidcsaba93 #51132 üzenetére
Még ez a foltos hiéna..
Nem piti.. Ez akkorra hibás kijelzőpanel,mint atom.. Ívesen szemétbevágandó kategória.. Eléggé durván garanciális hiba, igen. De csak egy gyenge kérdés: nem vetted észre amikor kicserélték, hogy szarabb, mint volt?
w333 Az Alien family ma súlyosan keményít...
-
w333
félisten
válasz
davidcsaba93 #51127 üzenetére
Figyel már, te véletlen nem "RigoJancsi"
ismerőse vagy ?
-
Varszegig
veterán
-
davidcsaba93
aktív tag
Nagyon off de kíváncsi vagyok hogy ti mit mondtok erre
-
Az S3 'sima' és 'LTE' verzió között mik a különbségek?
-
w333
félisten
-
Ahhoz képest, hogy milyen jól elvagyok jelenleg is a még meglévő Samsung Omnia 7-emmel, szerintem elég lesz az S3, hiszen ez is minden paraméterében jobb / előrelépést jelent..
(Android rendszerre váltanék valójában telefont, plusz fontos szempont a kijelző, a jó fényképező és az akkuidőtartam) -
lasvegas
tag
válasz
roberto211 #51116 üzenetére
Ok köszi a hasznos tanácsot!!
-
roberto211
őstag
válasz
lasvegas #51104 üzenetére
Lehet venni függő telót de járj utána,kérdezd ki,ph tagságát nézd,értékeléseket,stb,stb. S3-am itt vettem ph-n szintén,vodába lett vásárolva, de igaz független,kikérdeztem az embert,és megmutatta a szerződést is,adás vételit is(mi is írtunk) ,hogy cég vette .. Ha azt írja az illető és semmi bizonyíték nem támasztja alá,hogy "fater/muteré az előfizetés 1x éve" akkor nem kell vele foglalkozni. De ki lehet fogni jókat . Gsm bolti "garanciás" sz*rt szerintem felejtsd el. Nézz Gyári/szolgáltatói garisat, tartozékaival,....
-
lajki7
senior tag
Nekem vót Notesz2 is,hát jó volt...egy honapig birtam elviselni a nagy méretet
egy vacsorán,buliban nem tudtam leülni vele normálisan
szóval váltottam egy S3 LTE-re amit nem bánok már 3-4 hónapja mert imádom
Ugyan azt adja mint a note2 csak kicsit szebb a képe
lasvegas: Max letiltják
-
lasvegas
tag
Nem nekem asszonynak lenne kapott egy xperi ut mert neki nem kell nagy kijelző 4 hónapig bírta
mondtam neki méret a lényeg
LTE meg a 2 gb ram miatt kell biztos ami biztos note2 nél nagyon bejött az első teló amin nincs RAM gondom volt már szinte mindenem de ezt megmarad egy ideig.
-
roberto211
őstag
Az szerintetek miért van,hogy kapcsolom be a wifit s3-an, és a routerre nem akar csatlakozni. Van a "fő" tehát maga a modem ami wifis/router és van még egy router (tp-link) az elsőn . A "modemre" csatlakozik(de ez nem jó mert alig van jel) a rendes routerre(tp-link) pedig nem ,azt írja ki,hogy "kikapcsolva" a telefon. Eddig működött minden,jó volt. Most valahogy megbolondult. Ötlet?
-
Something_
őstag
Üdv!
Vettem egy samsung bt-s mono headsetet a telefonhoz. Az lenne a kérdésem, hogy az megoldható valahogy automatikusan, hogyha bekapcsolom a telón a bt-t és érzékeli azt, hogy be van kapcsolva a bt füles, akkor automatikusan hozzá csatlakozzon?
-
Gizmo94
veterán
válasz
lasvegas #51104 üzenetére
Írtam, hogy vehetsz nyugodtan előfizetésre vettet is, csak nézd meg az eladót.. Hány éve van a szolgáltatónál, milyen habitusú, stb... Sok telefont vettem, mindig csak szolgáltatósat, a garancia miatt. Adtam is el, és soha nem volt bajom sem nekem, sem aki tőlem vásárolt. Csak átgondoltan kell venni, de vehetsz. Ilyen alapon senki nem tudna használt, szolgáltatós telefont eladni..
-
lasvegas
tag
válasz
_seth_ #51100 üzenetére
Na ez szép mondjuk olyat nem is vennék amin van még részlet,csak akkor venném meg ha bizonyíthatóan ki van fizetve teljesen a készülék,de akkor még ezek szerint ott van még az a bibi,hogy nemfizeti utána az előfizetést mivel akkor is tiltják fasza most milyet vegyek 0 áfás sufniboltos garisat nem egyszerű a helyzet
-
balazs0102
senior tag
főzött 4.2.2 rom után visszarakhatom a 4.1.2 gyári romot?
ez alapján a leírás alapján teljesen le tudom tüntetni a nyomokat és újra garis lesz a telefon?
-
lajki7
senior tag
válasz
RigoJancsi #51015 üzenetére
Telefon uzletet mikor nyitsz???? Mennek hozzatok vasarolni,de csak is bolti garira! Amit persze te szerelsz majd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest