- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
kelzsoca #85529 üzenetére
Üdv!
Egy nem teljesen ide vágó kérdés, de látom a privátot nem igazán szereted.
Egy szakértő véleménye érdekelne, te tudom hogy benne vagy a témában, az S3 topikot már lassan 2 éve nyomon követem.
A kérdésem a következő:
Melyik jelenlegi csúcstelefonnak van a legjobb hangchip-je a piacon. A tesztekben és leírásokban nem igazán térnek ki ilyen "apróságokra".
Az S3 nagyon jó zenei hangzással bír (pláne 4.2 előtt, mikor még működtek az eq appok). Most állok lassan telefonvásárlás előtt és hangzás terén nem szívesen adnám alább, elég vájtfülű vagyok.
Galaxy S5? LG G3? Nexus 5? Esetleg egy Xiaomi Mi4?
Válaszodat előre is köszönöm! -
x1port
addikt
válasz
kelzsoca #85556 üzenetére
Köszönöm !
Sikerült összehoznom az Odin dolgot , fel is tettem vele a legfrissebb Telenoros romot , viszont eléggé laggol a függetlenhez képest.
Szerettem volna visszatenni az előzőt , csináltam egy hard resetet recoveryvel , viszont így megint nem látja az odin.
Mi a szent sz@r lehet ez ?
Nincs valami ötleted? -
[P]laci
senior tag
-
szunyi777
őstag
válasz
kelzsoca #84995 üzenetére
Oké, óvatosabb leszek !
Boccs a kijelentésért.."Majd ha kiforrott lesz, akkor biztosan jobb lesz mint a dalvik. " Itt irtam is, és a cikkben is irva vagyon "Az Android 4.4.2-ben még csak opcionális kísérleti verzió van."
Jelenleg számomra használhatatlan, Xposed miatt.
Ha a későbbiekben a legtöbb app támogatja megfelelően az ART-ot, akkor tuti Én is váltok.. Addig a jó öreg Dalvik környezet. -
RedCat
senior tag
válasz
kelzsoca #84921 üzenetére
Szia!
Off topic teljesen, de mivel privátra nem válaszolsz (aláírásod), így felteszem itt:
S3-on használtam az efs manager programodat. A kérdésem (miután lett knox mentes root), hogy ez note3-al is kompatibilis? A knoxot nem ugrasztja mentéskor vagy visszaállításkor?
Köszi
-
szunyi777
őstag
válasz
kelzsoca #84882 üzenetére
Mit javasolnál, hogy a legkönnyebb meg állapitani, hogy melyik DPI a legelőnyösebb egy app-nak?
Én a legelőnyösebb elrendezés szerint álligattam be egyes appokat.
Nincs egy általános, egyszerű szabály?Más:
》》SOKP -KK443-RC-04 Change-Log
Nem szeretnék gonoszkodni, de ez RC-04 lett, és nem Milestone 2 !!
Van különbség!
De a Change-Log az viszont szép -
szunyi777
őstag
válasz
kelzsoca #84880 üzenetére
Köszönöm és olvastam.
Régebben posztoltad...Az alap beállitása a romnak 245. (Ha nem felejtem el, átszoktam tenni 240-re)
Nálam az appok külön-külön vannak beállitva az App Settings-ben melyik, hogyan néz ki jobban... (TB-vel pillanat alatt visszaállitható romcserekor)
Van amelyik 220, van 240, stb...
Egész más egy app elrendezése pl.220 DPI mint 240-300 stb...Én nagyon hasznosnak tartom ezt a lehetőséget.
teo77 Bocs, most az új AOSB-ot nézegetem, de első ránézésre 1 az 1-ben L-Droid.
Keresgesd, ismerkedj a rendszerrel.. -
csimicsumi
csendes tag
válasz
kelzsoca #84786 üzenetére
Végigpásztáztam a javasolt keresést de nem nyertem, a fiú aki a 4.3 -at feltette a külsőSD kártyát is legyalulta. Egyébként úgy működött hogyha a vakura rátettem a mutatóujjam, akkor beindult Grafikonon mutatta a szivritmust el is mentette stb.Sajnálom azt a progit.....Nem adom fel ,tovább keresgélek.
-
sb
veterán
válasz
kelzsoca #84615 üzenetére
Én a már általam jó párszor leírt scroll hibára.
Tényleg érdekelne, hogy a szakértőknek mi a véleményük róla, eddig tőletek nem jött semmilyen reakció rá.Emlékeztetőül:
- Bizonyos böngésző alapú appok (Dolphin, ph app, HVG app), de pl. a gyári Gmail app is úgy scrolloz, hogy az új terület először homályosan látszik, majd kiélesíti. Emellett/ezért az egész scroll iszonyatosan akadozik.
- Chrome pl. nem így scrolloz, nincs blur és nincs akadás sem.
- 4.1.2 romon egyik appban sincs sem akadás, sem blur. Vajsima a scroll és éles a kép végig.S4 topicban olvastam valahol hasonlót, hogy az egyik 4.3 rom ugyanilyen volt ott is. A következő verzió már nem akadozott.
Sotck UGND1 van fent nálam. Rootolva.
-
wdx
őstag
válasz
kelzsoca #84306 üzenetére
Igen, az S2 is több magos, de ott még nem volt 4.3-as android, illetve sehol se volt még s4, s5, és aránylag kevés tömegszar samsung okostelefon. Persze relatív. Minél több felé figyel az ember, annál rosszabbul teljesít. Emiatt a rendszerek frissítésénél lévő egyre több bug.
Inkább csinálna kevesebbet, de jót, mint a komolyabb vetélytársaik (Lumia, iphone, etc) -
wdx
őstag
válasz
kelzsoca #84289 üzenetére
A Snapdragon méltán híres SoC. Nem vitás. Azért tegyük hozzá, hogy S2 alatt is Exynos teljesített, nem kis teljesítménnyel. Ott nem is volt gond ilyesmikkel. Ezek a gondok kizárólag szoftveres gondok, nincs köze a hardvernek. Főleg hogy említésed szerint 4.1.2 alatt nem volt akadozás
-
havri1
félisten
válasz
kelzsoca #84289 üzenetére
+1
Viszont most 10 perce kb kikapcsolt kijelző mellett hallgatok egy mixet Note2-n, és eddig nem volt egy akadás sem. Közbe meg még wifin másolok is rá.
Végighallgatom, meglátjuk.
(Szerintem S3nál van a gubanc. Szinte ua a hw, és itt pl nincs az a tipikus 2mps kijelző ébredés sem) -
scorpio74
tag
válasz
kelzsoca #84207 üzenetére
Bocsi, mi a túró az a taget, az egy program? Úgy tudom, hogy az NFC az érintéses fájlküldés. Nekem még nem volt ilyen, most a Galaxy Expresszel akarom kipróbálni az összes képességét, van egy Samsung Smart TV-nk és össze akarom őket barátkoztatni, a hétvégén. A DLNA-at a Tab is tudja, így az már be van állítva.
-
harry3
őstag
válasz
kelzsoca #84135 üzenetére
Fűzöm az eladót, hogy annyiért adja 50 helyett.
(#84136) Lorenzo9: Mindenképp odafigyelnék a kijelzőre, jártam már úgy, hogy nem voltam alapos, hogy ne nézegessem már hosszú percekig és otthon láttam, hogy pixelhibás, bevilágít...stb. Mindenképp jól megnézném. Kár a 4.4-ért, de sajnos akár hogy nézem a telefonokat, a nagyobb gyártóknál szinte ez az egy van. Lenne még WayteQ, Lenovo, de nem hiszem, hogy jönne rájuk újabb Android verzió, mint amivel kiadták(bár az S3-ra sem fog).
-
laci0530
senior tag
válasz
kelzsoca #83897 üzenetére
Csak emiatt, a hívásrögzítés feltétlenül kellett sajnos. Egyébként nem léptem volna meg, elég kockázatos, de az S III jó tapasztalatokat adott, sosem kellett nagyobb gondokkal küzdenem (pl. beégés), egyszer volt csak egy eltömődés az usb portban. Remélem, ezzel sem lesznek bajok, ha mégis, nggabi talán vállal egy megbízást.
-
laci0530
senior tag
válasz
kelzsoca #83895 üzenetére
Azzal semmi probléma, 1,5/2,71 GB fölé soha nem ment eddig.
A hívásrögzítés kell a munkám miatt, az pedig a Note 3-on KitKat óta csak root után oldható meg (egyébként csak statikus zajt rögzít). A munkahelyemen pedig nem tudom a géphez háttértárként csatlakoztatni máshogy (XP fut rajtuk, korlátozott felhasználói hozzáféréssel). Így legalább a bloatware takarítást is meg tudtam lépni. Így egy álom a gép, legrosszabb kijelzőidőm 6 óra volt eddig (a legjobb - ez root és takarítás után - valamivel több, mint 8 óra). Ilyet az S III-nál el sem tudtam képzelni. Ettől persze az S III is egy nagyon jó telefon, mai napig az egyik legjobban használható, csak idejét láttam a lépésnek. Megmarad egyébként a családban.
-
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
kelzsoca #83720 üzenetére
érdekes mert battery calibration után megjavul ez a dolog, vagyis én idáig úgy érzékeltem. Volt egy teló, rom csere után merült kb percenként 1% -ot 40 %-on megállt ott elvolt kb 1 órát, néha többet is, aztán ledobta magát 13 % -ra ott is megvolt még egy fél órát, aztán merült tovább percenként
kalibrálá sután viszont megjavult ez is, meg a újraindítás utáni +- 10-20% töltöttségi százalék ingadozás. Akkor ez mitől van? No offense, csak akkor nem értem, hogy ez miért segített nekem többször is
vwpolopg:engem is kerestek telón, még amikor a note-t gariztattam
-
laci0530
senior tag
-
-
zho-lee
addikt
válasz
kelzsoca #83517 üzenetére
S3 van, N4 csere lehetséges lenne..
Viszont soraid alapján, azt hiszem nem forszírozom tovább akkor.
Az s3-at sikerült megtanítanom zenélni (boeffla), fotózni (lenovo camera), épp azon gondolkodom, hogy nem digigépet viszek pl nyaralni, hanem az otg kábelt, meg pendrive-ot..szerk: esetleg egy pótakkura benevezek..
-
[P]laci
senior tag
válasz
kelzsoca #83508 üzenetére
köszönöm, hogy szóltál.
figyelemmel kísérem egyébként a topicot, hogy képben legyek, de még egy ideig él az előfizum (szeptemberig), addigra elég sokminden fog történni reményeim szerint.
kíváncsian várom a G3-at is, meg érdekel hogy mi lesz a Sony sorsa addig (apropó láttam ma tévében Z2 reklámot!), ráadásul kíváncsian várom az új nexusokat, az s5 prime sem éppen elhanyagolandó, meg ki tudja mikor jön a nóta 4.
remélem addigra beindul a buli és lesz új jobb kitkat is.
-
scorpio74
tag
válasz
kelzsoca #83432 üzenetére
Ez mind OK, de nem érthet mindenki minden telefonhoz és soha nem lehet tudni mivel akarnak átverni. Ha át akarnak verni, akkor úgy is át fognak és eladják a szart is. Nem a vásárlónak kell tudatosnak lenni, ez hülyeség, a boltosnak kéne becsületesnek lenni és ha már hibás telefont vett meg, helyre hozni és nem hibásan, megjavítva tovább adni. A legtöbb hiba használat közben jön ki, ott azonnal a legtöbb turpisság úgy se derül ki. A bolti gari meg ilyen, szarnak segíteni, ennyi. Én senkit nem hibáztatok, főleg nem a fórumos közösséget, nem tudom honnét jött ez. Szerintem hirdetés alapján használt telefont venni pont annyira lutri, mint ahogyan én bele nyúltam a szarba ezzel a bolttal. A hirdetés sem jobb, ugyanilyen lutri, tehát, használt telefont honnét? A gerinctelen emberek úgy is át fognak verni, mert meg akarnak szabadulni hibás telefonjaiktól. Ahogy olvastam a hirdetések 99%-a átverés, valami van mögötte, ami a hirdetésből nem derül ki, mindenkivel meg nincsen időm találkozni.... Főleg, hogy olyannak is találkoztam, aki 50e-ért akart eladni S4 klónt, de legalább bevallotta, hogy nem eredeti... Szolgáltatótól meg nem akartam venni, mert nem szeretek függeni.
Hiába a tanácsok, látod, tökéletesen működött, amíg újra nem telepítettem rá a gyári 4 fájlos romot, utána írta ki, hogy nem tud regisztrálni a hálózatra... tuti tanácsot úgy se tud adni senki sem, ilyen rejtett hibákat úgy se veszed észre, ha nem telepíted újra a telód, sőt soha nem veszed észre, mert szofveres mókolással meg tudják oldani az imei problémát... Nekem kiemelten fontos a külső, ne legyen repedt a kijelző, ne legyen törés vagy mélyebb karc rajta, mondjuk ez alap, szerintem. Én 65e-ért vette észerintem jó áron, jól jártam vele, mert tökéletes, újszerű állapotban van, 1 db hajszál repedés van az egyik sarkán, a másik 2 teló ütött kopott volt, ha jobban megnézted...
-
válasz
kelzsoca #83414 üzenetére
Főnök úr, megkérdeztem!
A kiterjesztett garancia a második év korlátozott garanciáját hosszabbítja meg. Magyarul kiegészítőkre (hátlap, akksi, füles, adatkábel, töltő) NEM vonatkozik!
szerk: így viszont nekem NEM éri meg a kiterjesztés. Hótbiztos, hogy telefoncserém lesz a nyáron, tippre Note 2-re.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kelzsoca #83414 üzenetére
Én most hívtam fel őket, és ugyanezt mondták, igen kedvesen, hogy igen, lehetséges a kiterjesztett garancia vásárlása 12 hónapon túl is. Mire én szelíden megemlítettem, hogy ha nem lenne a félretájékoztatás a honlapon, már régen megvettem volna. Erre továbbkapcsoltak, majd igen kedvesen közölték, hogy jééé, a honlapon tényleg úgy van ahogy mondom, de ez náluk valami teljesen másképpen van, sőt, minden egészen másként van, mi ezaz izéez a honlapon, most már ők sem tudják, mi van. Közöltem, hogy sejtelmem sincs, nem én adminolom a honlapot, cserébe örülök, már megérte hívnom őket, legalább összezavartam az egészet, most már senki nincs képben semmivel.
Jelenleg ott tartunk, hogy visszahívást ígértek, elkérvén a telefonszámomat, regisztrációmat, telefonjaim adatait, ígéretet téve, hogy tisztázzák az összes kavarodást, és 100%-ig crystal clear információt fogok kapni, mindenre kiterjedően, hogy most akkor lehet vagy sem, mire lesz érvényes és mire nem, hogyan kell megvásárolnom és egyebek.
Amint visszajelzést kapok, itt közzé fogom tenni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kelzsoca #83407 üzenetére
Ebben a formában valóban leginkább megtévesztésnek alkalmas, mert a szabályzatukban egyértelműen benne van, hogy a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül vásárolható a termékhez kiterjesztett garancia. Én is meg akartam venni hozzá, csak utánaolvastam és időben fékeztem.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #83301 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, de azt éreztem, felesleges tépni a szám, pláne off-ban.
Haverom szerint ez darwini szelekció, de engem tényleg néha meglep/megráz, hogy mennyien nem gondolnak utána ezeknek a dolgoknak, mielőtt vásárolnak. Ugyanez igaz a "szoftvergaranciára", meg egyéb szokásos eladási trükkökre, nagyon naiv dolog azt gondolni, hogy veszek egy telefont (és azért még most sem olyan olcsó, hogy mindegy legyen) papírok nélkül, és azt várom, hogy majd minden rendben lesz, sőt, lesznek jogaim az eladóval szemben. Autót is így vesznek vajon? Mi Németo.ból hoztuk, használtan, de egész listát töltöttünk le a netről, hogy miket kell vele adniuk, és addig nem tágítottunk. Miért nem olvasnak az emberek, mielőtt a teljes/fél diákfizum befizetik egy ilyen készülékre? Nem, ne válaszoljatok.
Lehet, sufnyigsm-et kéne nyitnom, akkor nem hóznám fel magam ezen ennyire.
(#83305) ittakary: ááááhhh, amekkora arányban kezdenek előkúszni a gányolt telók, szerintem simán befuthat.
-
Smylei30
tag
válasz
kelzsoca #83136 üzenetére
Sajna 1et kell h értsek ezzel a RAM problémával. Elég csak ha alapul veszem a PC-ik fejlödését... Mindaddig nincs gond még a hardwerek között nincs nagy külömbség. Pl: Hiaba raknak ossze 1 4magos procit 1 kemeny videokartyaval, jo alaplappal stb ha csak 1 gb ramot rakok bele az fulladni fog, ehhez mar kell a 2 de inkabb a 4gb ram.
Na s3-al is ugyérzem ez a helyzet, es gondolom nem hiaba adta ki nemsokka ra az LTE verziot 2gb rammal.Samu is erezte h inkabb a 2GB az ami beleillik ebbe a konfiguracioba...
-
laci0530
senior tag
válasz
kelzsoca #83129 üzenetére
Igen, a Note-on várom is az upgrade-et (addig nem rootolom), az S III-nak pedig tegnap adtam egy gyalut a gigawipe alkalmazásoddal (köszi érte még egyszer, nagyon hasznos), ment fel rá a tiszta 4.3, kapott root-ot meg touch recovery-t (marad gyári kernelen mostmár) és adom tovább új akksival a családban. Sokkal több öröm lesz így benne szerintem, mint egy gyenge verziójú KitKat-tel lenne.
-
titta73
tag
válasz
kelzsoca #83061 üzenetére
Nem ez repedes, megakad benne a kormom es a festes is lejott egy kicsit mellette. De ez mar regen megvan csak eddig nem foglalkoztam vele. Viszont mivel kb fel ev van hatra a garanciabol gondoltam megcsinaltatom ha lehet. Nem hordom farzsebben, nem ultem ra, nem esett le.
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest