Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
válasz
gaben1117 #48491 üzenetére
Rakjál fel Aroma installeres romot. (Omega, Ultima, Chaos, stb.)
A feltelepítendők között pipáld be a dropboxot. Már a bootolás után kéri a bejelentkezésedet a dropboxba. Meglesz a + tárhely...sőt, ha felraksz egy másik romot, hozzárak még ugyanannyit...nekem így jött össze 99,875 Giga... -
Imii
tag
válasz
kelzsoca #48416 üzenetére
Azért kérdezem, mert nem fogja lefagyasztani a készüléket, mondjuk egy egyszerre használt Netezés (mondjuk kb 100 Mb-t elvesz a RAM-ból), egy iGO, egy zenelejátszó, egy autós diagnosztika, esetleg egy nagy pdf fájl lapozgatása, meg még valami finomság együttes használata?
-
gaben1117
senior tag
Haliho!
Segítsetek már egy kicsit. Mit kéne csinálnom, hogy megkapjam az 50gb tárhelyet a dropbox-on? Beléptem a telón, gépen is fennt van, meg minden. De csak 2,75 gigám van.
Előre is köszönöm az ötleteket.
-
htw
tag
Én is felraktam kis időre a 4.2.2-t, de sajna a kamera alkalmazás maradt ugyanaz. Majd ha belefaragják az s4 kameraszoftverét vagy a note2 + gömbpanoráma kombót visszarakom. CWM-ből próbáltam felrakni mindketőt, hátha jó lesz, de sajna a rom sem indult el. Ha valaki tud rá megoldást ne tartsa magában.
-
zenke
aktív tag
válasz
mgTerminator #48486 üzenetére
állítsd át
-
w333
félisten
Hang-ra működik a fényképező ? Link
-
-
dancsuri
veterán
nem épp idevaló
azért ez már kijelző a javábol -
Frozzy
őstag
válasz
mgTerminator #48479 üzenetére
ne ríjatok már óránként 1-2%-os merüléssel.. attól, hogy deepsleepbe kerül a telefon valamilyen mhz-en pörög a proci is.. és ugyebár gsm jelet tartania kell. szóval enyi simán kibírható majd akkor szóljatok ha egy óra alatt 15%-ot merült
addig tök normális minden
-
Frozzy
őstag
válasz
_seth_ #48474 üzenetére
rendben van
még a 4.2.2vel is jól jársz én most azt raktam fel
nekem nagyon bejön
csak még sajnos pre-release tehát valami meleg mobilos háttér meg boot screen van meg ilyenek de ez nem lényeg. csak a sima release azért kicsit másabb lesz meg elvileg még 1-2 dolgot javítanak meg launchert is cserélni fognak még elvileg meg az átlátszó statusbar sincs meg amit "elvileg" megkap a s3 is
-
Zsolaf
addikt
válasz
roberto211 #48468 üzenetére
Már annyira, hogy én pl. már le is szedtem. Semmi baja nem volt csak idegesít hogy nem végleges. De jó lesz a végleges.
-
zenke
aktív tag
válasz
roberto211 #48461 üzenetére
Olvass vissza egy 100hsz-t.
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #48461 üzenetére
órák óra erröl írunk, nem olvasol?
-
roberto211
őstag
Valaki próbálta már? Tapasztalatok? Most töltöm le, holnap felrakom majd kíváncsi leszek.
-
_seth_
veterán
Ha egy hollandiából származó S3-at veszek azzal frissítések terén számíthatok valamilyen fennakadásra?
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Ki akartam szedni a képernyőzárt, sikerült is aztán újra működik de az elmentett mintával nem bírom feloldani. Nem mentettem el újabb mintát. Mi van ilyenkor?
-
válasz
Black Phone #48448 üzenetére
csodás
akkor rom szinten nem stimmel a dolog,mivel ez a huszadik romom a telefonon kbSzerk: Ennek vajon van köze ahhoz ,hogy a mai leaked romból alapból hiányzik a hungarian language support ?
-
Zsolaf
addikt
Évek óta +36-al tárolok mindent, ha roamingba kell menni máshogy nem lehet hívni.
-
tolvaj!
őstag
Valaki mondja meg légyszíves, hogy SGS3 on is úgy működik a romolás mint kisebb testvérein? Tehát egy szolgáltatósra fel lehet tolni odinnal a gyári xeh romot pit nélkül is?
-
Black Phone
senior tag
válasz
siralywarez #48447 üzenetére
Én is ezt javasoltam
(#48446) Ghostman78: Nem a tiltásról írtam az maradhat 06-sokat írd át +36 -
siralywarez
csendes tag
Nálam is előjött ez a hiba, a 06-os számokat át kell írnom +36-ra, így már megjavult.
-
válasz
Black Phone #48444 üzenetére
a-a
alapból hívó szám tiltáson vagyok kb 15éve
akinek úgy van mentve a száma hogy *31# és utána a szám,tehát hogy lássa hogy hívom,na ezeknek a nevét nem látom ha hív ,csak a számátés ez a mai romnál jött el
szóval most betettem magam alap hívószám kiiratásra illetve kitörlöm a névjegyzéből a *31# számokat amiből van kb 220db
vagy törlöm a 4.2.2 mai kiadását
idáig Istenítettem a romot,de ez valami ki*zott idegesítő bug -
Black Phone
senior tag
válasz
Ghostman78 #48438 üzenetére
Ez csak tip hátha nem mindenki +36-al van írva és lehet azért.....
-
Anulu79
addikt
Valaki használ 64 Gb-os memóriakártyát? Mennyiért lehet vajon beszerezni egy gyári Samsungot?
-
torok6
aktív tag
És még azt akarom kérdezni hogy nem akad be sehol a telefon?
-
-
DjBlero
őstag
válasz
Ghostman78 #48433 üzenetére
nekem ki irja a nevet is meg a számot is
MunezXBK nekem tetszik olyan retro feelingje van
-
Mai 4.2.2 leaked romnál elő jött egy hiba,azaz egész nap ez volt csak gondoltam hátha....
Ha olyan ember hív akinek el van mentve a névjegyzékbe a neve+száma+képe,akkor annak csak a telefonszámát írja ki a bejövő hívásnál. Semmi többet.
Ergo nem tudom ki hív,ha nem ismerem a számát fejből.
BosszantóNévjegyzékbe semmi variálás nem volt természetesen így használom mióta S3am van...
-
-
DjBlero
őstag
bios boot animáciot át tudná valaki irni 4.2.2 re ?
erre gondoltam
tudom még korai picit hátha valakinek megvan
ittakary fontos is ,kedvenc animáciom,adok a részletekre
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Egy pár napja írtam, hogy töltési problémák vannak a telefonnal (100%-ra töltés után többször felvillan a képernyő). Voltam a samu szervizbe ahol töltőfejet cseréltek nekem. Viszont nagyon lassan tölt a teló, több mint 3 óra alatt 33%-ról 72-re töltött ennyi idő alatt. Az előbb telefonáltam kb. 10 percet és azalatt egy 1%-ot sem töltött a készülék. Azóta is 72%-on áll.
Ez szerintetek szerviz lesz? Holnap beugrok vele az Europarkba.
-
válasz
Ghostman78 #48421 üzenetére
laboratóriumi körülmények között is csomagolva vannak a hasznos adatok, csak akkor kevesebb - vagy nincs - zavaró környezeti tényező, de a kapcsolati sebességed otthon is például 300 megabit/sec, csak abból a harmadát sem méred, mert sok a szükséges körítés, és csak egy hányada a kapcsolati sebességnek a hasznos adat.
itt egy n szabványos router, ami például 750-es; link
amennyiben jól emlékszem, az s3 lite-n 72 megabit/sec kapcsolati sebességet tud, egy csatornát használ, és a hasznod adat - tehát a mérhető sebesség - kicsivel több, mint a kapcsolati sebesség fele, bár ez ellenoldal, környezeti tényezők és beállítás kérdése is, tehát minimális eltéréssel mind a két irányban. -
w333
félisten
Friss videó a 4.2.2 -ről : Link
-
elméleti sebességet a laboratóriumi körülményekre írom,amit hivatalosan az egységesített szabvány papíron tud,azaz tudnia kéne (maximális csomagszám mellett)
kb ez olyan mint a feszültség ami 230V, de a valóságban mindíg eltér attól,a szolgáltatónak hála
a gyakorlatit pedig úgy értem,hogy ennyit tud normál körülmények között (de ezek szerint ez nem így van
)
viszont tudomásom szerint a 80211ac szabvány tudja csak a 500mbit / 1300mbit sávot
nem ?Láttál esetleg S3as telefont 80 megabit fölötti sávszélességen kommunikálni ?
-
siralywarez
csendes tag
Valaki megtalálta már, a 4.2.2.-ben a zárolt képernyőre hogy lehet kitenni a facebook hírfolyamot, én szerettem használni, de itt nincs olyan opció, vagy csak én nem találom.
-
-
didro88
tag
WanamLite XXUFME3 V7.0 Android 4.2.2 Aroma & Clean & Smooth
http://wanamlite.com/2013/05/20/wanamlite-xxufme3-v7-0-android-4-2-2-aroma-clean-smooth/ -
válasz
Ghostman78 #48398 üzenetére
nincs olyan, hogy eméleti és gyakorlati, 2.4 gigahertz esetén 300 megabit/sec a kapcsolati sebesség - amennyiben nem lite-n és adott a 2 csatorna -, 5 gigahertz párosítással, szimultán dual band esetén pedig 600, 750...stb.
azért tér el a kapcsolati és a mért sebesség, mert a wifi forgalomban a hasznos adatok mélyen csomagolva vannak, de a méréskor nem az egész állomány számít bele, hanem csak a hasznos adat.
a 74 megabit/sec nem tudom, hogy honnan jött neked, mert egy 300-as kapcsolat mért sebessége lehet jóval több is, a jellemzően 80 - 90 megabit/sec környékén maximalizádik, szélsőséges esetben kicsivel több, de rossz környezeti tényezők, bizonyos eszközök és nem megfelelő beállítások mellett, akár jóval kevesebb is.
ezekben a mobiltelefonokban csak lite-n wifi modul van - így nem jellemző a mimo sem -, általában 72 megabit/sec maximális kapcsolati sebességgel bírnak, a mérhető átvitel ebből a mélyen csomagolt hasznos adat, ami hozzávetőlegesen a kapcsolati sebesség fele, jobb esetben kicsivel több. -
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest