- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
SipiBcs #55362 üzenetére
Sziasztok Urak ! Bocsi hogy beugrottam, de ne hagyd magad ,mert nekem is elkezdtek magyarázkodni , mi van felrakva stb... és a végén bizony alaplap csere lett. Hiába tettem bele másik sim kártyát. És még a T. részéről is kértem a vonalam vizsgálatát. Ott kiderült nincs benne hiba. Sok sikert a javításhoz, majd írd meg mire jutottál.
-
kengyel
nagyúr
válasz
korcsillio #52983 üzenetére
Nekem már amikor kijött tetszett
És hogy jobban megnyomogattam, még jobban tetszik
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Átvitt értelemben én is búcsúzom, sikerült előteremtenem az S4 árát
Minden segítséget amit itt kaptam, mindenkinek köszönök
-
kengyel
nagyúr
Nem vettél rossz gépet ez biztos
A melegedés nálam szokatlan, mert én ilyet az elejétől nem tapasztaltam. Várj még vele,ha nem változik van lehetőséged szervizeltetni . ( bár ne kerüljön rá sor )
(#52905) nbukta77
Most az enyémet kérdezte meg priviben, de alapból T.s a telefon, a másik hogy alaplap cserés volt
Meg írta hogy szerezzek neki ha tudok egy T.s kártyát is
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Egy kérdés ! Az lehet micro sd hiba ha készítek több képet egymás után, 15-20 darabot, és kiírja hogy megtelt a kártya és elkezdi a telefon memóriába menteni.? Azonban még van a kártyán 4 GB szabad hely
-
kengyel
nagyúr
válasz
kalapacsolok #52169 üzenetére
Most akkor részemről megcáfollak
Én egy átlagos felhasználó vagyok mindenféle variálás nélkül, csupán a gyári T.s rendszerrel használom. Néha kicsit netezek, e-mailt olvasok, időjárást frissítek, és sokat telefonálok mindezt GSM hálózatban teszem. Általában átlagos aksiidőm 2 nap minimum mindenféle energiatakarékos mód nélkül. Persze aktívabb felhasználás mellett ,ez tényleg egy nap ,rosszabb esetben még annyi sem.
De mivel te itt tetted fel a kérdésed az S3 topicba, ezért én erről tudok nyilatkozni
Még esetleg ide beírhatod a kérdésed, többen és több készülékről tudnak neked infót adni.
-
kengyel
nagyúr
válasz
kalapacsolok #52165 üzenetére
Ha nem nagy lendülettel használja ,akkor a gyári is jól bírja
Főleg GSM hálózattal.
-
kengyel
nagyúr
Nekem ma visszaállították a weboldalon hogy ismét igényelhetem a szerviz szolgáltatást
Kicsit várni kellett hogy adminisztrálják. De nem szeretném igénybe venni
(#52026) Oberthur
Én is teljesen meg voltam elégedve a szolgáltatással !
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz
MunezXBK #51748 üzenetére
Nálam szerencsére a megkeresés, és maga a szervizelés is hamar és korrekten megtörtént. De olvasom itt van aki heteket vár arra hogy visszahívják
De mondta a srác is ,hogy elég sok Megyét ,városokat innen Pestről fednek le,járnak ki. Így viszont van bőven címük amiket teljesíteniük kell.
-
kengyel
nagyúr
Nekem a szervizelés óta, a My Samsung oldal szerint most jelenleg nem tudnék házhoz szervizt hívni.
Ezt írja ki : Ehhez a készülékhez helyszíni javítást igényelt Státusz: Megerősített igény
Ezt nem fogják visszaállítani ,hogy ha gond van akkor lehet őket hívni ? Mert az oldalukon most jelenleg nem tudnám intézni
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dzsimmy #51631 üzenetére
Esetleg a Samsung oldalán írásban, vagy telefonon lehetne ezt bolygatni . Na most több kevesebb sikerrel. Mert elképzelhető hogy ők ezt nem tartják be, különben fel kellett volna tüntetni a garancia papíron. Mert az hivatalos papír. Most ettől nem fogok hátast dobni, csak érdekelt a fődarab garancia hosszabbodása
És köszi a tényleges bizonyítási alapot
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Későn jutott eszembe megkérdezni a szervizes srácot, aki kint volt hogy most az alaplap cserével maradt a garancia ugyanaz ? Vagy csere esetén magára a lapra hosszabbodott a garancia ? És nem tudom már ki kérdezte ,de ezt a TMX csinálta a Budaörsi útról és ez áll a garanciapapír bélyegzőn is
-
kengyel
nagyúr
A tegnapi főpanel csere után ,annyit vettem észre hogy ugyan arról a merülési %-ról hamarabb feltöltött az aksim
Eddig volt olyan 2.45 perc, most 2.10 alatt feltöltött.
De a telefon hibátlanul muzsikál, eddig
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #51418 üzenetére
Igazad lett hogy hardveres gond lesz ,az is lett
Nem volt szakállas ,egy fiatal 25 év körüli srác volt, de látszott hogy szakmailag kente vágta a dolgokat.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Teljesen időben jött a szervizes, előtte felhívott telefonon . Elmondtam röviden mi a gondom a készülékkel, kért egy garanciapapírt , számlát nem kért és kicserélte kompletten az egész alaplapot. Nagyon kevés LTE darabnál fordul elő az ilyen ,az ő elmondása szerint, de én kifogtam
Véleményem róluk ,nagyon korrekt volt a srác ,mindent elmondott válaszolt a kérdéseimre. Nem egész 30-perc alatt mindennel kész volt. Odinnal telepítette rá a 4.1.2 ,IMEI szám visszaállítás és kész
Részemről ajánlom mindenkinek a szolgáltatás igénybevételét.
-
kengyel
nagyúr
válasz
nbukta77 #51363 üzenetére
Én jelenleg ezt használom hibátlan
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #51301 üzenetére
Pontosan jól mondod ,mert egy 70 es számról hívott a hölgy
(#51303) borsodika
Akkor most mondhatom azt ,hogy ebben szerencsés vagyok
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #51298 üzenetére
Mindenképpen megírom mert érdekes jelenség. Szerencsére más még nem tapasztalta az LTE.nél ezt a hibát. Ezért is bolygat hogy mikrofon, alaplap vagy szoftver
Találgatás van bőven, de holnap remélem pontot teszünk a hibajelenség végére
(#51299) MunezXBK
Azért az egy hét már kicsit sok hogy nem jelentkeznek
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nincs 5-perce hogy felhívtak a Samsungtól ,hogy a holnapi nap jó lenne e számomra . Mondtam hogy igen, így olyan 11.-óra körül jönnek javítani a készüléket. Ez elég gyorsnak mondható, hisz tegnap reggel adtam le az igényemet
Aztán holnap beszámolok róla mi volt a probléma az ügyben.
-
kengyel
nagyúr
Megmondom őszintén hogy nem próbáltam. Volt aki azt írta hogy valószínűbb a hardver gond,mint a szoftver. Nem tudom az oldaluk szerint hétfőt jelöltem meg, majd elválik mi okozta a gondot.
Most hívott az asszony, és azt mondja hogy 15-perccel előtte hívott és foglalt voltam. Holott nem is beszéltem senkivel
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #51146 üzenetére
Itt valami szoftveresen lehet, mert ma reggel is hívtam a nejemet ,és ő hallott ,én meg semmit. Nem parázok csináljon vele valamit mert így egy beszélgetést nem lehet normálisan lebonyolítani.
-
kengyel
nagyúr
Ti mit javasoltok a kettő közül ? T. szerviz ,vagy Samsung garanciafutár ? Sajnos valahova vinnem kell ,mert tegnap este megint előjött a hívással való probléma
Ennek utána kell járnom, mert hol hallanak hol nem.
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #50839 üzenetére
A frissítés után csináltam egy gyári visszaállítást, és akivel eddig előfordult a hiba most egyenlőre nincs. Ma többször hívtam azt a személyt ,és hallott tisztán. A T. részéről kivizsgálták az ügyet, ott hálózati hibát nem találtak. Annyit kaptam sms. be hogy vigyem szervizbe a készüléket. Most egyenlőre várok, ma még ez a jelenség nem jött elő több hívást is indítottam
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #50833 üzenetére
Én annyiból vártam valami javítást, hogy nálam voltak ilyen telefon hívásnál a másik fél nem hallott. Most idáig még nem jött elő. Majd meglátjuk
Tesztelem
-
kengyel
nagyúr
Ma reggel T.s LTE 65 MB frissítést kapott. Változás egyenlőre pár T.s program
Semmi extrát nem vettem észre !
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest