- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Just_Reboot #90448 üzenetére
Nem nekem kell a segítség. Csak olvastam, böngészgettem hajnalban a kávémmal és idemásoltam. Mint írtam érdekességképp.
Meg még mi is járhatunk így... -
Ambavir
aktív tag
Sziasztok.
Csak úgy érdekességképp. Ötlet? Imént olvastam máshol. Idézem." Találkozott valaki ilyen problémával?
Szilveszter után töröltem az üzeneteket. Egy viszont úgy tűnik nagyon szimpatikus lett a telefonomnak (LG optimus L7 II) mivel nem hajlandó megválni tőle. Az üzenetek között direktben nem látszik, mivel 31-én töröltem a többivel együtt. Viszont jelzésként feljön, villog, hogy jött egy üzenetem. Nem nyitható meg. A legördülő menüből törlöm, majd abban a másodpercben vissza is dobja. Kivettem a sim kártyát a készülékből, akkor is ugyan ezt csinálja. Rendszer visszaállításon túl vagyok, semmi eredmény. Egyszer valahogy sikerült megszabadulnom tőle, de amint lemerült a mobilom és újra indítottam visszajött. Nem lenne zavaró, ha csak úgy a háttérben lógatná a lábát, de azóta nem tudom normálisan fogadni a hívásokat (abban az időszakban amikor valahogy sikerült kilőnöm, akkor gond nélkül ment). Kedves ismerősöm szerintem azóta is csuklik."
-
Ambavir
aktív tag
válasz
bexinho23 #89367 üzenetére
Mikor tavasszal leesett /fiókám kiverte a kezemből/, elfolyt a kijelző, kívülről nem sérült, fokozatosan feketült a kép, amíg láttam valamit bekapcsoltam a netet gyorsan és a Kasperskyvel gépről lezártam. Mert ugye gyárit csinálni, nullázni esélyem sem volt így.
Jött a gyerek, mondom lemerült oszt reggelre nem volt kép. Kipróbálta probakijelzöjével, jó. Szerencsére nem várta meg, amíg bebootol. Újat ráteszi, bekapcsolja, lezárt képernyő. Szót sem szóltam, csak imádkoztam és igyekeztem naivan mosolyogni. Mint aki ártatlan. Rám néz, eh aszondja, és tolta a papírokat aláírni.
Kozmopolita, mókolt rom, tutti garivesztés.
Velem volt a mindenható, meg a Kaspersky. -
Ambavir
aktív tag
Nem értem. Pedig én szoktam lenni, akinek előjönnek olyan problémák is, amiről más nem is hallott.
Hogyan teszed vissza az appjaid? Mint írtam, enyém sem szerette a TB--vel visszaállítottakat. Rootexplorerrel kimásoltam őket SD-re, majd egyenként telepitgettem öket. Azt is írtam, nem egy elegáns megoldás, de így nem FC-zik egy sem.
Vagy még akkor szokta, ha gyorsan akarom használni, hajtom, olyankor nem bírja a tempót, oszt inkább com android system stop. -
Ambavir
aktív tag
válasz
Ambavir #89245 üzenetére
A bal alsó saroknál látható a "törés", amit meg is erősít a borításon kívül egy körömnyi benyomódás. Szemmel szinte nem is látható. Viszont a külső borítás kicsit megnyomva, nem áll ellen. Másik leányom Samu notija nem ilyen semmilyen anyagból van. Sokkal stabilabb, Ennyit a könnyű, modern laptopokról.
Sajna lejárt a limitem....
-
Ambavir
aktív tag
Nálam is bezárt néha a system android. Hogy mitől, passz. A Nightlyval. Én arra gyanakodtam, hogy a stock alatt TB-vel mentett, majd CM alá viszaállított dolgaim teszik.
Most újrahúzás után a data-ból kimentett appokat egyenként telepítgettem vissza, eddig sikerrel.
Nem épp egy elegáns megoldás, ám beválni látszik. Csak nehogy elkiabáljam. -
Ambavir
aktív tag
Sziasztok!
Ma hajnalban életre keltek a szellemek nálunk. Leesett a redőnyházat védő fa borítás. Rá a leányom íróasztalára. Ott is a becsukott féléves Asus notebookra. Imént vettük észre, hogy szétcseszte a kijelzőt. Van egy kis körömnyi külsérelmi nyom, viszont pont azzal "szemben" van a feketeség-pókhálósodás.
Ergo garis javítás nincs.Ezzel is ngabbi-hoz forduljak, vagy más ötlet?
-
Ambavir
aktív tag
Szép reggelt mindenkinek!
Nyüstölöm több, mint hete a Nightlyt. Tényleg jobb. Valóban vannak fc-k, de inkább a TB-s mentésből visszatett appoknál csak. Megoldható probléma.
Viszont merül. Amikor csak van, nem vészes, mondjuk álló de. 5%. Mobilnet, wifi nélkül Greenefy-vel fagyasztva. Használva irdatlan: 20% óránként. De volt már 30-40% is. Gyanakszom az aksira. Még az eredeti, első van benne. -
Ambavir
aktív tag
válasz
szunyi777 #88656 üzenetére
Strauss. CWM alól és TB-vele mentek évek óta.
Tudom, hogy így kellett volna. Akartam is, csak a névjegyeim miatt nem álltam neki mégegyszer azóta.
Nem szeretek és nem is szoktam semmit szinkronizálni. Kivétel a Gmail, mivel ott munkadolgok is jönnek.
Tk csak érdekességképp leírtam, hogy jártam. Ennyi. De azért köszönöm a segítséget. Segitettél is.
Telefonon vagyok, mobilmódban, mellőzöm a hálasmileyt. Képzeljed ide.Hagytam én már Imeit is el annó. Ehhez képest a rom. EFS mentés nélkül. Mivel azt is elhagytam.
Azért csak meglett. Mármint az Imei.Amúgy csak piszkálja a csőröm ez a card dolog....
-
Ambavir
aktív tag
válasz
szunyi777 #88637 üzenetére
Most akkor mit is csináltam a Philz-zel? Mert romom az nem volt. Samsung G. S III. Eddig jött be. Azzal, amit írtál.
Ha Mega, Giga wipe, akkor, ahogy látom, nem kell először a stock, mehet a másik CWM-ből.
Bocs, csak gondolkodom....
Te se m tudod, miért nem ismerte fel a mentett névjegyeim vcardját CM?
Én a gapps hiányra gyanakodom. -
Ambavir
aktív tag
Találtam már, csak biztos szeretnék lenni a dolgokban.
Előbbi kérdésemre a válasz: azért nem ismerte fel a vcardomat, mert nem volt gapps? Mármint a 10-es CM.
Vagy valamit nem jól csináltam.
Philz-zel volt a nagytakarítás. Bár ijedtemben visszaállítottam a stockos mentésemet.
Azután wipeok, majd a CM. Lehet inkább azonnal flashalni kellett volna utóbbit... -
Ambavir
aktív tag
Ricardo. Volt az is anno.
Ace-szel kezdtem. Mikor kijött. Azon is CM futott nemsoká. Most egyik keányom nyúzza cseretelefonként. Eltörte övét.
Mindeddig a stabilitása miatt maradtam a stocknál. Svájci 4.3 kozmopolitaként.Yeffi DJ. Melyiket, honnan letöltve próbálhatom ki?
Tegnap éjjel a nagy telepítés előtti romtakarításban még romom sem maradt. Jóvanna. Alapos voltam. De volt mentésem.
Kipróbáltam a 10-es CM-t. Igaz gapps nélkül. Tán ezért sem ismerte fel a vcardomat.... -
Ambavir
aktív tag
válasz
Viktor0610 #80260 üzenetére
Hát letöltöttem angolt, franciát, németet. Offline nyelvek kezelése-ben. Mégsem, csak a beírásos rendszer működik offline, pedig a beszélős, hangfelismerős is kellene. Amit mondanak, megértse.
-
Ambavir
aktív tag
Off téma, de a saját telefonjuknál nem kaptam még érdemi segítséget. Időhiány miatt benneteket is zaklatlak. Van valamelyikőtöknek Nokia Lumia tapasztalata?
Olyan fordítót keresek, ami ki is mondja, amit lefordított és offline is működik. Big Translator csak oniline.
Ez pedig azt írja, 8-as verziótól támogatja a felismerő-felolvasó funkciót, viszont telepítve már nem támogatja.
Hétfő estig kéne ezt a problémát megoldanom, mert embör megy vissza dolgozni. -
Ambavir
aktív tag
Mi okozhat wifi instabilitást a telefonon? Szinte lehetetlen Skype-olni, mert hol kép nincs, hol megszakad.
Speedtesttel imént mértem: le 14, fel 5,5 a ping 60 .
Ez menniyre rossz eredmény? Folyamatosan látom, hogy elveszik a hálózat már jó hete.
Wifi máshol, más eszközökön rendben van. Laptopon ping 10, le 30, fel 5,19 -
Ambavir
aktív tag
válasz
laci0530 #79783 üzenetére
Adná az ég!
Mosolyogtam? Oly ideges voltam... Ráadásul épp előtte szívattak meg a bíróságon.
Rátette a próbakijelzőjét, azzal ment, úgyhogy rögvest csinálta is.
Egyébként tényleg lutri volt.Nem csináltam vissza a telefont gyárira. Rajta van a Kaspersky, azzal lezártam a telót a gépről. Reméltem, hogyha meglátja, nem kéri a kódot, hogy nyissam ki a zárat. Nem kérte. Huh.
Kávét, teát sem kért mondjuk....
Szerintem amúgy is menekült: kis Edwardkámnak pont ekkor támadt kedve motorozni idebent. Én meg pont nem szóltam rá.Sheep Hááát, elég drága ajándék! Köszönöm nekik.
-
Ambavir
aktív tag
Jelentem ismét szerencsém volt.
Kicserélték gariban a kijelzőt.
-
Ambavir
aktív tag
Szervízes szemmel gondolkodva.... Én egy átlagfelhasználó technikailag kevésbé hozzáértő nő vagyok.
Melyik feltűnőbb? Ha most újratelepítem gyárira visszaállítva : hogyan is tettem vissza a gyári beállításokat fekete kijelzővel? Ha nem is értek a telefonhoz, és lemerülés utáni bekapcsoláskor lett fekete. Imigyen adtam elő nekik.
Honnan ismerem a recoveryt ? Stb...
Vagy így hagyom a Svájci 4.3-mal rootolva?Ötlet? Ma beszéltem a szervízessel épp arról, hogyan s mint történt a dolog.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
kelzsoca #79552 üzenetére
Müködik. Fizikai gombok be vannak állítva híváskezelésre-imént beszéltem is rajta, SMS-t is kaptam. Reggel még láttam belőle valamit.
Skypon hívott a párom, alul még érzékelte, felvettem, beszéltünk reggel.
Hívás közben hangosítottam a bejövő hangon.
Mielőtt elfeketült, érzékelt, használható volt a kijelző.
Mire másra gondoltál?
Remélem helyreállító módok is müködni fognak.Mégegyszer: felülről hányat kell lefele léptetnem a rec.-ben a wipe data-hoz? Gyári rec van rajta.
-
Ambavir
aktív tag
-
Ambavir
aktív tag
válasz
eengir #79540 üzenetére
Tudom, hogy nem vonatkozik.
Mint írtam semmi nyom. Külsőre mintha új lenne. Nam kapott olyan nagyot, csak szerencsétlenül. Mostanra fekete a kép némi szép kékes felhanggal.Még vissza kell állítanom gyári állapotra. Jelenleg a svájci van rajta.
Gondolom, kell rá másik rom. TA is szükségeltetik. Melyiket használjam?
Baccus, még Recoveryben sem látok semmit. Hogy fogom én ezt nullázni TA-val?????? -
Ambavir
aktív tag
Tegnap kiesett-kiverték a kezemből a telefont. Kicsi fiam Skype közben. Semmiféle külsérelmi nyom nincsen rajta. Fia karc, leütődés.
Este elfolyt /vagy hogy fejezzem ki magam/ a kijelző, ma reggelre szinte totál fekete. Megérne egy garis rákérdezést? -
Ambavir
aktív tag
A fiam valmelyik playről letöltött alkalmazással játszott. Kilépett, letette a telefont aztán érdekes hangokat hallok felőle.
Ki kellett vennem az aksit, mert nem engedte felébreszteni a telót. Azóta, ha visszateszem az aksit, rögvest újraindul s jönnek a földöntúli hangok. Aztán félig betöltve a Holo, lefagy.
Most újra aksi nélkül van.
Asszem gyalu. Pár napja laktam be.
Mondjuk bőszen keresem a letölthető linket a svájci 4.3-hoz a merülés miatt. Akkor asszem itt lesz az alkalom rá. Meg a muszáj.Ismét. 10 perc után.Lego City a játék.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Geri89 #78363 üzenetére
Én tegnap tettem fel a 4.3-t. Aztán nem sikerült a rootolás, ezért -balga fejjel
- Odinnal vissza telepítettem rá a régebbi verziót. El is szállt az Imei. Már lebeszéltem mindent a javításához, erre ma próbálkoztam egyet a Kies-sel.
Visszakaptam. Már telefonáltam is vele.Most a rootolásnak nem merek nekiállni újra. Kékbéka javvalata a CF Root. Melyik verzió? Melyik Odin javallott hozzá? Számít itt-meg más esetben,ha bármit piszkálgatnék benne, hogy Kiess-el kapta a 4.3-t?
Nem akarom őt már privátban zargatni.Igen, volt EFS mentésem. Meg egy halódó winchesterem is. Amin rajta volt a fél technikai életem.
Használtátok, használjátok Kelzsoca EFS mentő alkalmazását? Bevált?
Jaj, Kelzsoca
, nem bántalak.Kaptál tegnap úgyis.....
Csak kérdem. Mondjuk tegnap is ezt kellett volna tennem. -
Ambavir
aktív tag
Sziasztok rég nem látottak.
Ma eljutottam a 4.3-ig. Viszont nem rootol a CF root. Kiírja /Downloadban/, hogy valami hiba van a rendszerben. Ami amúgy amúgy műkszik, csak ez nem.
TB indításakor ez fogad, nem rootolt. Eszköz állapota "egyedi".
Fogadjunk, valami banális apróságon csúszom el megint.... -
Ambavir
aktív tag
válasz
balazs1022 #77543 üzenetére
Nem tudom, ezt javallotta a későbbiekben valaki neked? Volume.zip
-
Ambavir
aktív tag
válasz
apaszka #67536 üzenetére
Nem vittem. Jöttek.
Kénytelen leszek hívni őket.flOwerstar Nálam testet öltött sajnos. Van itt egy Motorola Penge teló, előtte az volt ott rádugva. Aminek lehet valamije zárlatos. Mert közvetlenül utána ment rá enyém. Aztán....
Le is tettem a Moto rendbehozataláról. A zuramnak akartam megcsinálni. -
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #67488 üzenetére
Ettől féltem.
USB-ztem a géppel, ami egyszercsak rém bödös lett. Az USB aljzatnál.
Forró drót, melegebb telefon az aljánál. Bár nem látszott semmi,-azóta sincs külső se belső nyom-, működött volna tovább, ha ki nem kapom azonnal az aksit.
Az küldte el valszeg a telefont.
USB /gépé/ azóta feketén-megégve a kukában. -
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #67493 üzenetére
Már olvasom....
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #67488 üzenetére
Nos, kicsit bővebben? Alaplapcsere, oké.
NAND? Bár épp próbálom megtudni.... -
Ambavir
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam erre. Kérdés. Van nekem ez a kozmopolita SIII-am. Gyári rendszer, root, Holo launcher.
Jó hónapja már harmadszor kell rec-ből visszaállítanom, mert behal. Csak kéken világít a led, oszt ennyi. Aksi ki-be után bootlop. Hol reggelre, hol épp most rövid böngészés után töltőre rakva kb 10 perc múlva.
Tettem már újra pit-tel is.
Amúgy nem laggol, semmi gondom vele. -
Ambavir
aktív tag
válasz
FrankMonzano #58582 üzenetére
He?
-
Ambavir
aktív tag
válasz
eastone1 #58323 üzenetére
Az botorság részemről, hogy ezt használom hangerő növelésére?Volume zip
-
Ambavir
aktív tag
Kedvencünk, fólia és tok....
A házhozjövős szervíztől kaptam a fóliát a telefonra. Gondoltam, veszek rá egy gumibugyit. Olyan S-Line, ha így hívják. Valami nevenincs.
Viszont felnyomja a fóliát, pedig pontotosan, szépen van feltéve.
Mindegyik felnyomja, vagy csak ez a nevenincs? -
Ambavir
aktív tag
válasz
Gabesz1019 #57856 üzenetére
SP!T
Miután a jövetelük napjára sem leltem meg a garijegyet (sic!), kértem másik időpontot. Amikorra már sürgős lett volna. Végül nagy egyezkedések után, felmerült a szombat. Mondták nem szoktak, de ha nem lesz más lehetőség, jönnek akkor is.
Sztem beszéld meg velük. Dűlőre juttok. Inkább, mint a kora estében. -
Ambavir
aktív tag
-
Ambavir
aktív tag
No, holnap jön a szervizes. Jött volna szegény múlt csütörtökön is, de nem találtam a garijegyet.
Több kör lefutása után, a Samsung válasz emailjából értesültem róla, hogy e hó elsejétől a T-mobile, T-Home és a Vodafon által értékesített készülékek /bármely Samsung, nemcsak telefon/ garanciajegyét ezen szolgáltatók pótolják.
Nem a Samsung.Töltő vagy aljzat /telefonban/, meghalt headset, repedt keret. Megemlítettem a melegedést, értsítési sáv problémát.
Holnap délután beszámolok.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #54266 üzenetére
Cosmo ?
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Gizmo94 #54228 üzenetére
Nem erre gondolok. Ezt én is ajánlottam. Ez volt a kérdés:
Tudja valaki hogy lehet telefonnal felvett videót elforgatni??
Sajnos fektetve játssza le amit felvettemA fényképek közé mentett a telefon, s bármit csinál vele, mindig 90 fokban el van fordulva a videó.
Már laptopon eddigre megoldottuk, csak gondoltam. Azóta láttam néhány videószerkesztőt androidra is. -
Ambavir
aktív tag
Tudtok progit, amelyikkel felvett videót el lehet forgatni a telón?
Kinek mi vált be? -
Ambavir
aktív tag
Nem Telenoros vagy véletlenül?
E napom én is így voltam. Aztán az egész család. Aztán mobilnet is elment.
Jó fél óra múlva inden rendben volt.
Mondjuk én láttam a kijelzőt, minden rendben működött, csak hang nem volt.
Se ide, se oda, se kicsengés hang.
Senkinek a családból. -
Ambavir
aktív tag
Kérlek benneteket! Annyira nem szeretnék sokat vissazolvasni. Másik topikban újra bizonyítani, hogy nem vagyok hülye, csak nem értek hozzá...
Jó pár hete olvastam valakinél a router optimalizását. Jól emlékszem? Csak egy nevet kérek szépen.
Közben keresőzöm is serényen, de megkönnyítenétek a dolgom. -
Ambavir
aktív tag
Hogy is mondta anno mgTerminator? Női lapokat olvasva ne hozzam ide a stílt.
Hát srácok, ütitek a szintet!
Minek nekem Cosmo eztán. Jó lesztek Ti is....
Bár eddig sem igen olvasgattam őket...Nem megharagudni, akinek nem inge. Köszi.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
dancsuri #53546 üzenetére
Mikor kell kezdenem aggódni a melegedés miatt? Zene+Opera mobil jó 20 perc múlva melegszik.
Erősebb igénybevételnél határozottan meleg. Van, hogy inkább lekapcs picit.Gyári van rajta, mert átrepedt a keretem, kikapcsol fülessel a zene, beakad az értesítési sáv /restarttal aktiválható újra/. Most akkor ríjak a melegedés miatt is nekik? Mert amúgy mindent összeszedtem, amit csak lehet....
Várom a szervízest. -
Ambavir
aktív tag
Közelgő frissítésünk képekben. Ma reggeli blogbejegyzés. Mobilarena
-
-
Ambavir
aktív tag
válasz
kelzsoca #53507 üzenetére
Mesélj erről légyszíves egy kicsit. Azt már tudom, mit takar a flac. Épp imént néztem utána.
Melyik tömörítőt és lejátszód ajánlod? Gondolom, már többet kipróbáltál.
Olvastam a Winamp-ot, bár azt PC-n nem szerettem.Most újra le kell töltenem azt a kb 250 zenét???
Meg még
ok is....
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53075 üzenetére
Passz.
Töltőn hagytam reggelig. Előszörre még csak Odin sem látta, semelyik. Nemhogy Download-ot előhozni! Ugyan!
Aztán kicsit később megtalálta. Nemtom miért, hogyan. Vagy 5.-ik csatlakozót kipróbálva /sajátjával semmiképp/. Ahány Samu csak van errefele.
Ahogy besárgult a port, abban pillanatban Startoltam. Még mielőtt újra elhagyná magát.
Azóta műkszik. Elébb nyomogattam, rendben van. Úgy nagyjából. Nem egy F1, de bírható.
Hálisten, mert szegény gyereknek csak augusztusban jut új telóra, addíg tán nem hal be újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest