- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én pont most veszem igy az SIII-amat itteni régi tagtól...
Az első lépések is a jó kategóriába tartozók,ha itt lesz a cucc,majd beszámolok róla,mennyire"megbizható" a dolog,az előző telefonom is itteni régi tagtól,igaz baráttól származott,későbbi supporttal sem volt baj,pedig első androidom volt,és elfelejtette wipeolni,mert sietett,igy egy wifi nélküli fagyós telefont kaptam,félig a saját cuccaival is még tele
DE még aznap bele is tanultam az alapokba.. -
törölt tag
Hát nem tudom, kicsit másképp nézzük az egészet, szerintem. Nekem van egy ilyen izém az összes használt telefonnal (0 perces is ide tartozik), amin még nem sikerült túllépnem. A szerviz után is hetekig olyan érzésem volt, mintha "megcsalt" volna azzal, hogy mások fogdosták.
DE. Ettől függetlenül. Ezek az "elszállós" telefonok ugye azért szállnak el, mert eladás előtt a bolt illegálisan mókolta őket. Én személy szerint, ha más garancia úgysincs, szívesebben vennék széttört kijelzőjű legális telefont, amire aztán a kedvenc békánk tesz szép kijelzőt, mint egy olyat, aminek sosem lesz legális az állapota. (Már csak azért is, mert nem szeretnék pl. végfelhasználója lenni egy lopásnak, stb.)
Értem én, hogy a bolt legyen tisztességes, de ennek nagyon kicsi az esélye, valljuk be. Pláne, ha megteheti, hiszen a vásárló, aki bemegy, csak megforgatja a telefont, esetleg megnézi a pixeleket, de kétlem, hogy sokan futtatnának szervizkódokat, ellenőriznék a matricákat (beázás, IMEI), és néznék meg a netes adatbázisban az IMEIt (legalább miheztartás végett). Ezek én szerintem hozzátartoznak ma már az elektronikai cikkekhez, az, hogy valami kívül sérült, vagy szép állapotban van, még nem jelenti azt, hogy korrektül is fog működni. Ne értsetek félre, nem ellenetek szól ez, semmiképp! De tényleg csak magunkra számíthatunk, és mindeképp jó picit utánanézni, mielőtt ennyi pénzt beleöl az ember.
-
-
Gizmo94
veterán
Nem, megvan. Amennyiért el lehetne adni, annyiért nem adom, inkább megmarad, majd jó lesz karácsonyra valakinek a családban. Ha eladnám most kb.90-ért tudnám, miközben kb. zsír új állapotú, nem buknék csak 100 ezret. Hát, inkább nem.
Egyébként én nem veném meg újra, nekem nem érte meg a váltás. Nem adott annyi pluszt.
-
Grande Ale
őstag
-
Donzoo
csendes tag
Használt volt és függetlenített. Ezt tudtam is és nem is zavart semmi gondom nem volt vele.Minden ok volt sokféle romot próbáltam rajta.utobb két hónapig az aosb volt fenn és egyszercsak elszállt az imei.
babhun : független 4 fájlossal
wdx : nv backup progi van ami azthiszem txt fileból tudja visszafele irni az efs t .de ez már kicsit magas nekem
-
Griff55
senior tag
nézd meg a képet amit linkeltem! rajta van a kis samsungos garancia füzetecske (nincs rá írva semmi...) a grúz bolt jótállásos papírja illetve a számla amit ott állítottak ki meg a készülék eredeti doboza. (nem messze van tőlem egy samsung márkaszerviz ma vagy holnap akkor ezzel a sok cumóval elballagok oda. Szerintetek mennyi esélyen van a sikerre?
-
Watt25
veterán
Ezzel pontosan így vagyok én is. Amíg egy alsókategóriás ócskaságom volt, addig oké volt, de nem azért adtam 100eFt-ot, hogy azon keljen küzdenem, hogy működjön a telefon. És szerencsére úgy érzem, ez be is jött. Egyedül a root hiányzik, mert a másik telefonon elért játékeredményeimet át kéne hoznom az S3-ra.
-
Yeffy
veterán
elméletben lehet, hogy nem, de gyakorlatban még mindig az, mert 1+ éve használom a telót, a +36-os formátum meg ugye kicsit régebb óta van, és érdekes, 4.3ig k.rvára tökmindegy volt, hogy +36, 06, vagy kiskutyaf.sza.
másrészt, átpötyögtem egy párnál, mivel nekem nincs 500 névjegyem, és azzal sem jó, ha előtte van az az engedélyező kódsor, ami eddig nagyon nem zavarta.
szóval valamelyik a két végből le...hat. -
lafaty80
addikt
Amikor megvettem az első s3-mat, be volt kapcsolva alapból a zajcsökkentés, és nem működött valami jól.
Bementem a T-s szervizbe és kértem hogy nézzék meg, mert még bőven 8 napon belül voltam. A faszi csak annyit tudott kinyögni 20 perc alatt (volt minden, restart, wipe, hívás-fogadás) hogy:
"Jaaa, hogy ezen be van kapcsolva a 3G? Akkor nem fog menni, mert a 3G csak adatra van, nem beszédre! Kapcsoljam ki és jó lesz!" Itt már sírtam a röhögéstől, de bele mentem a játékba és kikapcsoltam a 3G-t, persze ekkor sem lett jóFejvakarás, telefonálgatás, majd inkább küldjem vissza, biztos sz@r.
Na azóta kerülöm őket, mint szerviz
Anno még zte blade-nél volt a bűvös 256mb-512mb ram dolog, akkor is alkottak.
-
Frozzy
őstag
ne reménykedj ilyenekben... nem fognak már ezen reszelgetni semmit
igen nézzük meg melyik telefon supportja jobb.. de hiába nézem ha kiadják és szar használhatatlan.. érted mit mondok
az nekem 0 support.
ezek után már tényleg nem tudja az ember milyen telefont vegyen.. minden gyártó ezt csinálja.. és ezért pártoltam el már több gyártó mellől is.. ez a legnagyobb hibája az androidnak
talán nexus széria lesz a következő.. abban legalább nem ront el mindent a gyártó. full nyilt stbstb..
-
Lacko84
aktív tag
Egyre jobb. a hölgy megadta a szervíz számát amit fel is hívtam és mondtak egyből egy 42ezer ft-os kijelzőcserét! mondom várjon már garanciás a készülékem először be kellene vizsgálni hogy mi lehet a baj és mitől lett?! azt mondta őt nem érdekli a garancia ha kell kicseréli 42ezerért. vissza hívtam a hölgyet persze másik vette fel és először a futárt ajánlotta hogy elviszi Budaőrsre bevizsgálni utána vissza hozzák és ha garanciába javitható akkor megcsinálják. vagy van ugye a helyszíni javítás amit nem biztos hogy el tud végezni...Hihetetlen hogy egymásra "mutogatnak" hogy a másikat hívjam stb. ha elviszi a futár ott sztem nem fognak vele foglalkozni és vissza küldik akkor ahogy írjátok kérjem a helyszíni javítást mert ahogy olvasom elég sok fórumtársnál be vállt és korrekt módon cserélték a hibás alkatrészt?!
-
-
persze...
igen, több ram van benne, mint például egy s advance típusban, abban csak 768 megabyte, és simán elvégzi az általam írt feladatot, amíg egy s3 az 1 gigabyte ram mellett nem!
nem ma kezdted? van összehasonlítási alapod? mennyit ér ez, a fentiek tekintetében?
itt most nem arról van szó, hogy kinek van 1, és kinek 2 gigabyte ram, hanem arról, hogy a sima s3 alatt valami nem okés a ram kezelése szempontjából, vannak olyan feladatok, ahol kevés az 1 gigabyte, és bizony ha hoznak egy - illtve sok - s3 típust szoftverezésre és említik a hibát, akkor mit mondanál a tulajnak, aki megjegyzi, hogy de előtte például s2 alatt nem volt ilyen probléma?!?!
valaki elfogadja a dolgot, valakit nem is zavar - sőt, észre sem veszi, mert nem találkozik a problémával, mivel más jelleggel használja a telefont -, de olyanok is akadnak, akik emiatt cserélik le, mert fontos - lenne - számukra a dolog, ez van, sajnos...
akinek nincs problémája a telefonnal, és megelégedéssel használja, az pláne ne velem szemben védje, nincs miért, de fogadja el, hogy ez így nem mindenkinek okés.
az építő jellegű hozzászólásokat köszönöm, ilyen jellegű külön kérésre magam is szoktam buherálni a firmware verziót a tulaj kérésére, bár nem vagyok annyira híve a dolognak. -
mondomén
őstag
Nem fogyott el, pont ez a lényeg.
Ami már le lett írva, hogy sokkal több alkalmazást tud memóriából gyorsan indítani, már ez is egy nagy előnye. Nem értem erre hogyan lehet nem előnyként tekinteni.@kelzsoca
Ez miért van? Biztos így kéne működnie?@Piwi
10 posztodból össze lehet rakni 1 mondatot. -
-
dancsuri
veterán
Odinnal rakd fel a legújabb gyárit azt jónapot PL. ezt I9300XXEMC3
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest