Hirdetés
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
válasz
lajki7 #52448 üzenetére
Én meg csak ezt az egy megoldást viselem el a telefonom védelme érdekében.
Képernyő karc ellett tökéletes.Tulajdonképpen van egy pót hátlapom.
Dobálni nem kell.
Nekem mondjuk az a véleményem,hogy a telefon van értem és nem fordítva.
Fóliát és különböző tokokat semmi pénzért nem tennék fel. -
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #51895 üzenetére
Annyival pontosítanám, hogy fagyallo is csak kompletten hajlandó cserélni kijelzőt, amúgy nem vállalja el a melegítgetős fajta üvegcserét. Meg is értem. Mit kérsz érte? Annyit nem tudsz kérni, hogy megérje az, hogy kettőt kicserélsz sikeresen, a harmadikat eltöröd, aztán veheted szépen meg zsebből. Másrészt, ha úgy törik, a szilánkokat vakarászni fél napig nagyító alatt is jó móka.. (Ezt nem mutatják youtube-on) Ezt jobb a szervizre bízni, vagy ha valaki spórolni akar, youtube nyomán ebayes rendelés után otthon nagy levegőt veszel és nekiállsz.
-
korcsillio
addikt
válasz
lajki7 #50860 üzenetére
Nincs rajta virusirto.A nortont az apk-k kimentésére használtam...Már majdnem ott tartok hogy kidobom,de azért az drága mulatság lenne
Kevés a ram sajnos...Ha el tudnám adni normális árban,szó nélkül megválnék tőle(az egy másik dolog hogy 1-2évre terveztem vele nem 1hónapra..)!
-
Sógi
addikt
válasz
lajki7 #50821 üzenetére
Nekem nagyon tetszik az a teló, sw-je hibátlan, külseje gyönyörű, nem kell rá frissítés, ha minden szépen működik, de majd meglátom pár hét használat után
Nexus4 annyira nem jön be, most és régebben is a téglalap forma jött be igazán, meg ott már gáz a 8/16gb bővíthetőség nélkül...
Abba is belefáradok, hogy mindig jönnek a frissítések, legyen hibátlan működés és kész! Elvileg G ilyen...
S4-re is lesz vagy 800 sw, mire használható lesz....Kérdem én, miért nem úgy jön ki a teló a gyárból, hogy minden f*szán működik vagy max legyen 1-2 frissítés?(#50827) FrankMonzano: Leírtad a lényeget! Mondjuk egy darabig élveztem, hogy lehet matekolni a droiddal sokat, de most inkább élnék és nem a telefont nyomkodnám egész nap, hanem mást
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz
lajki7 #49213 üzenetére
Én is szoktam olvasgatni, elég vegyes tapasztalatok keringenek a topicba
Azért innen is szoktak beírni a srácok ( akik tudnak is valóban ) akkor ott is segítenek. Valljuk be itt vannak az igazi ászok . Neveket nem írok mert szerintem mindenki tudja.
(#49214) kutyaxx
Nincs mit, de tényleg olvasgass mert itt sok mindent megtudhatsz és tanulhatsz belőle !
-
kengyel
nagyúr
válasz
lajki7 #49211 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy megkapjuk
Az időpont kérdéses, de nálam annyira nem sürgős el vagyok a mostani gyárival is. Akkor ha sokat utazol ,lehet lőni a képeket. Én azt fogom tenni
(#49210) kutyaxx Olvasd el trobi28 fórumtárs rövid jellemzését a 4.2-ről
-
kengyel
nagyúr
válasz
lajki7 #49207 üzenetére
Nagyon szerintem nem maradunk alatta
Én biztos nem dobnék rá annyit, inkább ahogy írtuk most többen is ,megvárjuk az S5 mit hoz. Remélem az már felülmúlja majd az S4 munkálatait . Nekem T.s van ,de remélem mi is megkapjuk rendeltetésszerűen a frissítést. A kamera meg nálam csúcs szuper ! Tetszenek az S3 al készített képek !
-
válasz
lajki7 #48619 üzenetére
egy napja szenvedek vele ,ki akadtam és lezabált a google + is 500mb azt ki kapcsoltam ...eddig s2-m volt és az nem csinált ilyen állatságokat!
ezt se értem kikapcsolok valamit és működik!!!! nem lehet ki kapcsolni ez mi már? 140 ezer ft os telefonnál vicc? igen az!
csúcs telefon jee
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #33475 üzenetére
Nahh, látom, népszerűséged töretlen neked is, megvan a rajongótáborod.
Szerintem cseréld csak el, ha meguntad a pingpongozást. Úgyis bizniszelsz állandóan, az S3 meg jobban eladható lesz.RAID2 Jééé,, és van náluk a barna, ami szerintem messze a legszebb, 2 év hivatalos Samsung garral, akciósan 135 900 Ft -ért.. Ez szerintem nem rossz ár új telefonért most.
-
-
Intel q8200
senior tag
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #24940 üzenetére
Jól eladtad akkor nagyon.
Én is ma adtam el az enyémet.. Sajna nekem csak olcsóbban sikerült. Igaz az enyém nem független, hanem T-s volt..
sevenseas Nem eszik azt annyira forrón, nem lesz az annyira könnyen brick, csak megzuhant. JIG-et próbáltál már? Szerintem meghozza a download módot...
-
hito
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz
lajki7 #24292 üzenetére
Ma beszéltem a Telemaxos fingóval. Természetesen akivel egyeztettem, ill aki fixált hétfőn mindent, ő most szabin van (miért is ne lenne), ez a mostani nem tud semmiről. Egy helyszíni javítás van igényelve, de se időpont, se semmi más nincsen odaírva (tehát nem futár
)
Úgy fejeztük be a telefonálást reggel fél 9kor, hogy intézkedik és visszahív.... na azóta is.Mondtam neki, hogy hétfőn javították az egyik hely srác telefonját, nekem meg annyira nem volt képes a szervizes, hogy kicsit jobban megnézze a telefonom, kibökte a szemem egy másik headsettel és kész.
Ugatom a lotyónak, hogy próbáltam a headsetet más készülékben ott hibátlan, tehát annak nincsen baja, de mégis azt cserélte az idióta. Mi a válasz? Én nem tudom... Egy óvodás megmondja hogy nem a fülhallgató szaródott elMég rácsörgök ma, hogy mire jutott, mert ezek elhúzzák ünnepekig az ügyem, akkor meg idén már kutya sem fog foglalkozni velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest