- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz
Ambavir #89248 üzenetére
Ne is mondd. Nekünk kb 10 éve volt. Vettem új Tv-t, meg Playstation-t. 2 hetes a cucc - bumm. Persze a biztosító rendben fizetett,de azóta villámvédős elosztók. Vannak közvetlen a konnektorba dugható egy csatlakozósok is. De pl a villanyóránál a biztosíték is megcsinálható úgy, hogy túlfeszültségnél ledobja az egész házat a hálózatról. Igaz az kicsit drágább játék.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Ambavir #89245 üzenetére
A bal alsó saroknál látható a "törés", amit meg is erősít a borításon kívül egy körömnyi benyomódás. Szemmel szinte nem is látható. Viszont a külső borítás kicsit megnyomva, nem áll ellen. Másik leányom Samu notija nem ilyen semmilyen anyagból van. Sokkal stabilabb, Ennyit a könnyű, modern laptopokról.
Sajna lejárt a limitem....
-
wdx
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
Ambavir #88652 üzenetére
"Clean... után ment vissza a mentés, aztán wipeok, aztán CM gapps nélkül."
A Clean... után nem kellett volna mentést visszatenni, hanme csak tolni fel a romot, meg a GAPPS csomagot...
Javaslom, hogy gyári rendszer alatt szinkronizáld fel a google fiókba a névjegyeid, és utána már nincs szükség vcard-ra.. Bármilyen romon, telón vissza tudod állitani pillanatok alatt. -
wdx
őstag
válasz
Ambavir #88589 üzenetére
Én speciel csak a gyárit ajánlom, abból is az xxugnd1-et. Több okból is. Gyorsabbak, szebbek a főzött romok, de iszonyat instabilak. Nálam már volt képernyő villogás, kamera-felvétel hiba, telefonálás gond, stb... gyárival semmi gond, és minden flottul működik. Persze facebook/messenger nélkül. Nem akad, gyors, hibátlan. Chrome, vagy UC browser-el megnyitott facebook magyar, és teszi a dolgát akadásmentesen! Bár az UC mostanában szereti enni az akksit akkor is, ha nem használom, kilépek belőle, de remélem hamarosan javítják ezt is.
-
-
eengir
tag
válasz
Ambavir #79784 üzenetére
"Rajta van a Kaspersky, azzal lezártam a telót a gépről. Reméltem, hogyha meglátja, nem kéri a kódot, hogy nyissam ki a zárat."
Ez k.jó ötlet! Lehet nem is kérheti, vagy visszautasithatod személyes adatok védelmére hivatkozva. Ha ez igy van, akkor ez lehet kiskapu a custom ROMot hasznaloknak. Pl ahogy Te, kijelzocserere hivatkozva ugyan miért hagynad, hogy belenezzen a telefonodba. Magyarázza meg miért kéne.
Hivatalos infot erről lehet erdemes lenne keresni.
-
eengir
tag
válasz
Ambavir #79747 üzenetére
Hogyan bizonyítja be, hogy Te raktad újra a hivatalos ROMot, vagy mindig is úgy volt. Viszont ha nem hivatalos van rajta - akár egy másik régió kodos -, akkor az egyértelmű és ugrik a gari.
Nincs olyan, hogy gyanús, ha a gyári sw van rajta. Én szerviz előtt semmiképp sem hagynám fent a svajcit.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Ambavir #79538 üzenetére
Ha "elfolyt" a kijelző(nem tudom milyen S3-ad van, a ledek nem folynak el), akkor muszáj lennie látható fizikai sérülésnek, maximum nem szabad szemmel. Ismerősöm S2-je is leesett, a külső üvegen semmi nem látszott, de mögötte a kijelző két helyen is végig volt repedve.
-
-
laci0530
senior tag
válasz
Ambavir #78860 üzenetére
A letöltött játék hangjait lehet hallani, vagy más, furcsa "effektet"?
Amikor az enyém ezt csinálta, akkor is fura hangok jöttek belőle, utólag jöttem rá, hogy az usb port hibája miatt véletlenszerűen, önműködően váltogatott szabadkezes módba a telefon, és annak a kísérőjelzése volt hallható.
(#78863) bexinho23: nincsmit, ha máshogyan nem megy, így talán ki lehet zárni a fokozatosság elve alapján a hibaforrást, bár az ember sokszor megunja, aztán jöhet egyből a tiszta lap.
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
Ambavir #53549 üzenetére
Korrektek, biztosan kicserélnek mindent. Kis kacér kacsintás.....
De komolyra fordítva a szót, biztosan orvosolják a hibákat, csak említsd meg.
Más;
A fiamnak az új töltője is meghalt, holott neki túlfeszültség védelmi aljzat van, minden hol. Egy vagyon volt, és korrekt szakembertől, és üzletből való.
Így szerintem a töltő volt a hibás. Most megint adjam le a telefonnak együtt? -
apaszka
veterán
válasz
Ambavir #53022 üzenetére
S3 -ról van szó?
Akkor a te aksid rakd bele addig. Vagy egy dokkolóban töltsd fel.
De osztom azt a véleményt, hogy nem a vissza állítás miatt halt meg a telefon.
Szerk.Bocs , eszembe jutott, hogy az asszony telefonja csinált ilyent régebben. Úgy sikerült elindítani a töltést, hogy miközben töltöttem, akksit kivettem, /töltő maradt / és pér perc múlva vissza az akksit! Pár próbálkozás után elkapta. Még az LG aksi kalibrálásnál olvastam erről, hogy így javasolták, hogy full töltést tudj csinálni.
Egy próbát talán megér? -
roberto211
őstag
válasz
Ambavir #51239 üzenetére
Fórumokban tilosak ezek a témák,tehát itt ne nagyon keress választ mert nem fognak erre válaszolni aminek az indoka az,hogy ha segít akkor repülhet innét meg maga az egész ph-ról,meg nem nagyon szokás ezekről beszélni. Ha valaki akar segíteni akkor megkeres privátban, de itt tuti nem fog(vagy igen). Egyébként nekem is elsőre a cosmopolitan magazin jutott eszembe mint mgTerminatornak.
(#51246) Gizmo94 : Gondolom akkor innét vették a magazin nevét is
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ambavir #51239 üzenetére
Nem szeretem művelődésre pazarolni a szelektív memóriám miatt. Amire nincs szükségem, azt auto törli....
Én nem olvasok semmilyen újságot, híreket, TVt se nézek, mert csak a sok szar van benne... Egyébként ezzel szerintem nincs semmi baj ha egy nő szeret "férfias" dolgokat csinálni. Legalább együtt tud tevékenykedni a palijával.
Amúgy szívesen megnéznélek képencsak kíváncsi vok hogy néz ki egy olyan nő aki romolgat, egyszerűen nemtom elképzelni
félre ne érts, nem akarok semmit
Világpolgárosítani meg esetleg a GalaxSim unlockal lehet, de rotty kell neki meg 1 ojró.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ambavir #51197 üzenetére
Lehetséges hogy a fájlrendszer sérült, azt mezei formázással nem tudod javítani, törölni kellene a partíciót (ehhez külső alkalmazás kell: Partition Wizard és társai) majd létrehozni 1-et, és így formázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest