Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
fecaga21 #61167 üzenetére
Ezt neked kell mérlegelni, ha megfelel neked ez a tudás, ezért az árért akkor megéri.
Egyébként alapvetően ár-érték arányában elég jó most ez a telefon.
Én is most váltottam Z1 C-ről S4 I9506-ra.
De én sima S4-et nem vennék már, annak már azért egy fokkal öregebb a hardvere, de egy I9506-al el lehet még simán lenni. (szerintem)(#61169) raziel01: Nem tudom, én S5-öt nem vennék, fontolóra vettem azt is, újjonnan, előfizura, mivel a Telenornál már kimenő széria, így elég jó nyomott áron hozzá lehetett volna jutni.
De nekem a Snapi 801, az a + 0,1 col, illetve a vízállóság nem ért + 40k-t, akkor már inkább Honor 6, de a Snapi 800-as S4 annál is jobb vétel szerintem, főleg ha használtan vesz az ember egy garis, jó állapotút. (Ezért is választottam ezt) -
Pöttön
őstag
Valaki leírná röviden tömören az 5.0.1-ről 4.3-ra való visszaállás menetét?
Valamire oda kell figyelnem a 4.3 esetében, pl PDA számra,vagy tök mindegy melyiket teszem fel?
Jelenleg most gyári 5.0.1 I9506xxudof2 van fent, erre feltudom rakni pl ezt?
A menete ugyan az?
Letöltöm, odinba betallózom, telefont rá dug loader modba, és start?Vagy tudnátok valami TouchWiz mentes jó 4.3-as főzött romot ajánlani?
-
Pöttön
őstag
válasz
#01993216 #61044 üzenetére
Én amire most jöttem rá az az hogy a facebook irdatlanul meríti a telefont.
A Package Disablerrel lelőttem mindent, bele értve a facebookot is, és kb 2 óra készenlét alatt esett az akksi kb 2%-ot, utánna bekapcsoltam az fb-t, megnéztem kettő 5 perces videót + fél óra készenlét alat le esett az akksi 57%-ra... -
Pöttön
őstag
válasz
#01993216 #61032 üzenetére
Ezzel egyet értek alapvetően, Z1 Compact-on is katasztrofális volt a Lolli, de itt szerintem azért egy pár fokkal jobb a helyzet (szerintem), aztán majd kiderül, lehet én is visszatérek majd JB-re vagy KK-ra.
Szerk:
Ezek közül melyik lehet az amelyik 4.3 és van benne magyar nyelv, illetve nincs összeszemetelve a Tmobil álltal? -
Pöttön
őstag
válasz
#01993216 #61026 üzenetére
A fejlemény majd érdekelne!
Én most megpróbálom kipucolni a lolli-t, hátha csak egy pár háttérbe ragadt program meríti.
Ha ez után se lesz jó az akku időm, akkor veszek egy új akksit, és ha azzal se lesz megfelelő, akkor teszek én is egy próbát a 4.2.2-vel.(#61024) Dj.Mike:
Köszi, akkor ha ezt leszedem, utánna ugyan úgy Odinnal feltúrom?Szerk: Közben találtam már leírást!
(#61023) gyuri2008: Az a gond, hogy a recovery nem telepíti fel a SuperSu-t, a Root checkerrel le ellenőriztem a telefont, és nincs rootolva, gondolom ez miatt nem sikerül neki.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szeretném rootolni a telefonomat, hogy megszabadulhassak a sok fölösleges gyári programoktól.
A telefonon gyári 5.0.1 van I9506XXUDOF2
Visszább olvastam a fórumon és ez a leírás alapján álltam neki.
A pc-re feltettem az odin-t, meg a samsung drivert (1.5.27.0).
A telefonra elméletileg sikerült feldobni a twrp recovery-t.
Ezt dobta ki az Odin:
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> RQT_CLOSE !!
<ID:0/005> RES OK !!
<ID:0/005> Completed..
<ID:0/005> Added!!
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
<ID:0/005> Removed!!
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Removed!!Beléptem a recovery-be, és telepíteném sd-ről a SuperSu-t, de hibaüzenettel újra indúl.
Mit csináltam rosszul?A segítséget előre is köszi!
-
Pöttön
őstag
válasz
#01993216 #61019 üzenetére
Én is ugyan ebben a cipőben vagyok.
Ha rendesen használom a telefont akkor azt se tartanám kizártnak hogy egy nap alatt akár háromszor is lemerüljön. Eszméletlen gyorsan merül az én telefonom is.
Pl most korán reggel kb 35% tltöttségről kb 10 perc alatt 20 alá esett...
Az Akku infónál viszont nekem 71%-ra kb 10 órát jósol ez azért vicces mert 5 percel ezelött 73%-on volt és 11 óra... -
Pöttön
őstag
Egy gyors kérdés.
Ha a telefonon használok pluszba egy launchert akkor az mögött a háttérben ugyan úgy fut a touchwiz-is, és az is zabálja a ramot? -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az normális hogy 1 nap alatt 100%-ról kb 50%-ra esett az akku töltöttsége, úgy hogy hozzá se nyultam? (össz visz kétszer telefonáltam, wifi-is ki volt kapcsolva, viszont nálam állandóan be van kapcsolva a mobil net)
I9506-os gyári 5.0.1-el, állandóan be van kapcsolva az energia takarékos mód (CPU-teljesítmény, és a képernyőkimenet)
Vagy lehet hogy gyenge már az akkuja? (Az se kizárt, mert használtan vettem, a fene se tudja hogy használták előtte) -
Pöttön
őstag
Az alkalmazás váltót (amit az alsó gomb hosszan nyomvatartásával hoz be) azt le lehet cserélni valami olyan megoldásra ami egyből mutatja a teli, és a szabad ram mennyiségét, esetleg processzor terheltségi szintet?
A Honor 6-nál láttam hasonló megoldást, és tetszett... -
Pöttön
őstag
válasz
Humbucker #60847 üzenetére
Èn most vettem egy 06-ost használtan, és egyáltalán nem bántam meg. Z1 Compact-ról vàltottam, szóval a kijelzőmèreten kìvül màs változás, előre lèpès nem volt nekem. De mondjuk nem is kell, ez a szint (Snapi 800) nekem bőven elèg. Egyedül a ram ami szűkös tud lenni nèha egy kicsit, mert gyári 5.0.1-et hasznàlok kitkat loaderrel + egy szèp èlő hàttèrrel, ezek meg szeretik zabàlni a ramot... (Ennek ellenére azért àtlagban így is marad 500mb szabad ram) Sima S4-et azért én se vennék.. Az a hardver azèrt màr egy kicsit korosabb... Meg LTE sincs benne. Viszont sok mostani telefonhoz kèpest van egy pàr jótékony tulajdonsàga az S4-nek szerintem. Pl.: Ez tudtommal az eddigi legkisebb 5"-os telefon, ennek még vàllalható a mérete, egykézzel necces ugyan, de el lehet vele lenni. (bàr ez szubjektív, többek közt ezèrt vàlasztottam ezt a telót), bővíthető a memóriàja (manapsàg sajnos màr ez is nagy szó), és cserélhető az akku. Végül pedig az àra, én 53-ért vettem az enyémet függetlenül 3hó Gabival, ennyiért szerintem az egyik legjobb vétel a piacon.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az S4 (i9506) beveszi a microsd xc kártyát? -
Pöttön
őstag
válasz
Angel2014 #60790 üzenetére
Mit miért?
Miért nem jött be a Lolli?
A Z1 C-ből ki indulva, azzal lassabb volt a teló, és rosszabb képeket csinált, és nem jött be ez a hupikék színvilága se.A Kit-kat-et meg azért hagynám fent, mert szerintem az az eddigi legjobb android, (az eddigi androidos telefonjaimból ezt tudom leszűrni) persze ha az ember együtt tud élni a hibáival. (Én igen
)
[link]: Nekem nem fontos hogy Root-olva legyen, meg nem kell Bootloader se ezek nélkül is tökéletesen meg vagyok, csak a Touchwiz-et akarom róla eltüntetni majd, azt meg egy Launcherrel simán meg lehet oldani.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
I9506-os S4-en melyik androidot érdemes használni, melyik fut rajta a leggyorsabban, melyik zabál kevesebb ramot, illetve melyikkel csinál jobb képeket?
Láttam antutu benchmark képeket ahol az S5-nél is gyorsabb a teló, ez tényleg lehetséges?Tudom sokan úgy vanak vele hogy a legfrissebb rendszer a legjobb, én Z1 Compactnál megtapasztaltam hogy ez nem mindig igaz (annál a 4.4.4 volt a legjobb), ezért kérdem.
-
Pöttön
őstag
Mi a legfrissebb rendszer amit kiadott a Samsung gyárilag az I9506-ra?
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ennek a telefonnak az LTE változata milyen LTE frekvenciákat támogat?
B7 (2600MHz) és B20 (800MHz)-et támogatja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest