Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv az Uraknak!
Tud valaki ajánlani olyan CM13-at i9505-re, amiben minden normálisan működik, nincs tele készítői szeméttel és nem merülök le 2 óra alatt?
Már túl sok verzió van, nincs kedvem, sem időm kipróbálgatni mindet.
-
törölt tag
válasz
awakening87 #61467 üzenetére
Pont az új verzió miatt gondoltam én is, hogy fel kellene dobni, de majd csak decemberben érek rá. Most kemény tanulás van!
-
törölt tag
Próbálta valaki az Albe95 S6 port rom-ot?
-
törölt tag
Valaki felvilágosíthatna, hogy miért nem tudok visszarakni régebbi ROM-ot? Mondjuk 5.0.1-ről 4.2.2-re. KNOX nem érdekel különösebben, már úgysincs garancia, meg szerintem már át is van ugrasztva.
-
törölt tag
5.0.1-es XEH lollit használok most. Root-oltam, kipucoltam, csak a wifi megy, gps, bluetooth, ilyesmik ki vannak kapcsolva. Energiatakarékos mód be van kapcsolva, fényerő auto-n. SIM nincs a telóban, nem tudom az mennyire befolyásoló tényező.
Így most az akksi 75%:kb 16 óra maradt
Kijelző: bekapcsolt idő 55p 4mpErre mondana valaki véleményt, aki lollit haszál?
Még valami. Sleepben hagytam nemrég másfél órára. 87%-ról felment 88%-ra. Ilyet se láttam még.
-
törölt tag
Melyik OS-t érdemes feltenni? JB vs KK LP? Akkuidő lenne a fontos.
-
törölt tag
Üdv!
Tagnap hozzám került egy i9505-ös modell kéz alól. Feldobtam rá az 5.0.1-et Odin-nal, csináltam wipe cache-t és factory reset-et is revovery-ből. Tettem fel egy akkuinfó app-ot, ami a kondícióra azt írja, hogy jó. Na ennek ellenére, ha belépek a telefon beállításaiban az akkuinfóra, akkor 86%-os töltöttség mellett azt írja ki ide nekem, hogy körülbelül 2 óra maradt. A fényerőt automatikusra állítottam, wifi, gps ki van kapcsolva. Ha nem bántom a telót, csak úgy van az asztalon, akkor készenlétben merült 1%-ot másfél óra alatt. Ha viszont nyomkodom, akkor elég szorgalmasan merül. Ez így normális? Ha nem akkor szoftverprobléma van, vagy vegyek új akkut?
Hungary XEH rom-ot tettem fel, 5.0.1 utolsó kiadást.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest