Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashcsiga
csendes tag
A googles romot raktam fel.ebben mukodik a hoj2-es modem stb-vel minden.adatnet,wifi,gps.viszont most az infra nem.nem is villog a kek led ha nyomkodom...orvosolhato???
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61246 üzenetére
nahát.ezt valahol megint átugrottam
köszönöm.próbálkozom...
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61243 üzenetére
a hoj2-re van esetleg linked? xda-n nem találom.....keresgélek közben..
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61240 üzenetére
Bootloader és modem legfrisebb? Melyikre gondolsz?
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
bwin.party #61224 üzenetére
Full reset sem segít...Második nap feladtam.Nem szeretem ha nem flotul működik valami...ezen kívül a gps megint nem megy
....romcsere...
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
brownus #61137 üzenetére
Tegnap este felvartam.Hát mit mondjak....Este 8 és kereken 70%-on az akksi.Kb 45 percnyi telefonálás,adatnet egész nap bekapcsolva a wifivel együtt.1-2 napi rutinjáték...az akksiidő kiváló.Viszont minden 1es telefonáláskor amikor leveszem a fülemről,bekapcsol a kijelző valami com.android.phone leállt....igazából minden müködik döccenés mentesen így nem jöttem rá a hiba okára...csak ki kell ok-ozni..kicsit zavaró.
-
flashcsiga
csendes tag
9505re keresek egy romot amin müködik minden
ki mit használ. ja custom érdekelne mert az izgalmasabb
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61083 üzenetére
Köszönöm a segítséget,de tényleg. Menet közben olvasgattam a netet és ezt találtam.
Végig próbáztam és működik.Igaz az epo fájl letöltés utáni restartnál már volt is gps igy a 3.opciót már nem léptem meg,de hibátlanul működikÍgy most idő hiányában ennyi,de ezt az imperiumot lecserélem majd
Ezzel kapcsolatban:az fs2f fájlrendszerre formázás...van rom ami igényli.Kötelezően vagy az csak ajánlott?
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61074 üzenetére
Igen.a bootl. es a baseband is hoj2.a pda csc pedig uhoh2 ill.ahoh2...a gps meg mindig meg sem nyikkan
van egy gyors linkje valakinek egy gyari odinos romra? Azzal viszateszem az egeszet eredetire.makd utana customolok.
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61070 üzenetére
felraktam.reboot nélkül 2X...igo,waze,gps status egyik sem talál müholdat,glonass:0
folyamatosan megy a gps helymeghatározás
van valami custom rom amiben bootloader kernel minden cserélődik és müködik benne minden?inkább lecserélem az egészet.
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61070 üzenetére
custom igen.minden más hibátlan..már.amikor elősször felraktam darabos volt a hang telefonálás közben,ezért cserélgettem a modemet..a gps az első customra váltás után sosem müködött.felmászott a modem és kernel.mindjárt teszt...
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61067 üzenetére
a kernelem 3.4.109 imperium v2.8 ennyit tudok kiolvasni...
leszedem a bootloadert és a modemet is gyorsba és rávarázsolom...köszönöm hirtelenbe...
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61063 üzenetére
igen..gyorsan szembesültem..egyenlőre félretettem.
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61062 üzenetére
az ntp szerver hu.pool.ntp.org
mobilnetnél nincs supl..a bootloader xxuhoe3
pda verzsön:xxuhoh2
baseband:xxufnb8a gps status kuka...semmit nem talál..
-
flashcsiga
csendes tag
válasz
awakening87 #61055 üzenetére
FNB8..igen,de mert csak amit gyárilag hozott az imperium ha jól emlékszem már attól nem müködött a gps...igy én csereberélgettem...a fasterGPS-ben melyik az időszerver?
-
flashcsiga
csendes tag
Sziasztok.Vettem egy 9505-t.Knox már ugrott,bár az annyira nem érdekel.5.0.1-es Imperium L.L. 10.1 van rajta,I9505xxufnb8-al. TWRP 2.8.6.0 recovval.Tökéletesen meg vagyok vele elégedve,egyetlen dolog nem müködik.A gps..a romban van faster gps,de hiába állitgatom a hunpool mittudomént nem müködik.próbáltam romokat,de 10-ből 5 nem megy fel a maradék 5-ben sem müködik a gps
Tud valaki egy kis segitseget nyújtani hogy mi a vihr van a gps-el?
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest