Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Pöttön #61030 üzenetére
Igen az alapján de nem árt mellé a package disabler sem. Azzal még letiltod a fölösleges folyamatokat és frankó lesz. Egyébként a cf autoroot-al lesz Supersu is tehát nem kell külön. De azt tudni kell hogy a Knox gari az elveszik tőle. De engem valahogy nem izgat mert egyik Samsung telómmal sem volt olyan gond hogy kellett volna a gari.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Pöttön #60840 üzenetére
Szia!
Automatikus frissítés? Kettő is létezik:
1: Android rendszer frissítése: Menü -> Beállítások -> Egyebek -> Az eszköz névjegye -> Szoftver frissítése -> PIPA KI (Mark off) // Automatikus frissítés (Frissítések automatikus keresése) -> PIPA KI (Mark off) // Csak Wi-Fi (Csak Wi-Fi kapcsolattal lehet letölteni.)
2: Android alkalmazások frissítése: Play Áruház megnyitása -> Menü (bökj rá a keresőben látható három vonalra) -> Beállítások -> Általános -> Alkalmazások automatikus frissítése -> "Ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat.
Memóriakártya miatt felesleges aggódni, mert a telefonba mindegy milyent teszel. A videózás miatt nem mindegy a sebesség. Egy minőségi 6-7 eFt-os kártya már nem mondható lassúnak. Érdemes gyártóspecifikus terméket vásárolni hozzá. Nekem egy 2 GB-os kártya van bent, xperia mini pro-ból tettem át. Én csak backup-nak használom, apk é pdf fájlok tárolására.
-
zola-
őstag
válasz
Pöttön #60777 üzenetére
Nekem 9505 van, vegig tesztelgettem a gyari romokat. Nekem az SEE regios 4.4.2 del europai black edition rom ver mindent. Mind kameraban mind uzemidoben. Raadasul a samsung vilagahoz szerintem egyaltalan nem passzol a lolli vilagos gagyi szinekkel megaldott szinvilaga, es sokat is fogyaszt....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest