- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProElektro
csendes tag
válasz
#73029888 #67112 üzenetére
Sajna most értem vissza.... Nem javult meg ez az átkozott, pedig már a 4.4.2-t is ráraktam.. Hihetetlen, hogy a Samsung ilyen hibával kiüti egy telóját. Megint megpróbálom a legutolsó 5.0.1-et. Nem tudod véletlenül, nem "gyártott" valami jó szaki ehhez valami hybrid ROM-ot, amivel 100% mükszik is a Wifi ? Piszokul dühítő, hogy egy kiemelten jó teló fedélzeti kamerának lesz csak jó.... Előre is köszi a segítséget !
-
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
-
Atrasko
tag
-
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66949 üzenetére
1. Töltsd le ezt: Hash Droid (Google play)
2. Telepítsd, majd indĺtás után válaszd a "Hash a file" fület.
3. Alapból az MD5 számtípussal indul, ezen nem kell változtatni.
4. Válszd ki melyik fájla akarsz ellenörző összeget számoltatni.
5. Calculate.
6. A számolás a fájlmérettől függően több percig is eltarthat.
7. Ha végzett "Copy checksum to clipboard"Na ez a számsor kellene, mert ha nekem is ugyanez a számsor jön ki, akkor a letöltött fájlom azonos a tiéddel.
Azért jók azok a weboldalak (pl. az AndroidFileHost) amik közlik az MD5 összeget is (vagy SHA-1), mert így ellenőrizheted, hogy hibátlan volt-e a letöltésed.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
#73029888 #66839 üzenetére
Magiskal oldottam meg.Gyári romot használok de imperium ll kernellel mert kell a zökkenőmentes sd kártyára írás. Mindent töröltem amit akartam (gyári alkalmazások) míg rootolt volt és utána magiskal unrootoltam a telót és azóta jó az otp alkalmazás. Így nem rootolt a telóm de annyira nem zavar.
-
-
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66826 üzenetére
A leírás szerint nem a gyári kernel van benne:
Imperium kernel 5 with old touch drivers included - Aurora kernel for I9505 users attached to post # 4De a gyári is elérhető hozzá: [link]
A "Stock Kernel for I9505 & modems of ROM base" bejegyzést keresd a megadott linkhez tartozó oldal alsó harmadában. -
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66821 üzenetére
1. Nem tudom miben jobb mint a gyári, mert én a telefont már egy custom rom-mal kaptam.
2. Újdonságokról az 1-és pont fényében nem tudok nyilatkozni, de a részletes leírást megtalálod itt:
[link]3. Stabilitás, mikrofon eddig rendben.
Talán a telefonvevő rész lehet gyengébb, mert a térerőkijelző kevesebbet mutat a szokásosnál. De lehet, hogy alapsávot kellene csak frissítenem.4. Érintőgombok funkciója feltételezem ugyanúgy müködik mint a gyári ROM-nál.
5. A kamera szerintem a gyári, de a letölthető Aroma addons csomaggal cserélhető. Na meg még rengeteg más is.
-
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66816 üzenetére
Érdekelt volna, mert van egy Xiaomi Redmi Note 2 a családban, és azon is a MIUI fut. De amikor ezt olvastam a rom leírásának az elején: "It has 4 chinese apps you can use titanium backup pro to freeze them.", na ekkor ejtettem a próbát. Persze ettől még nem kizárt, hogy jó a rom.
-
ozeviktor92
tag
válasz
#73029888 #66808 üzenetére
Elindul, aztán ugyan ezzel a hibával kilép...
Egyébként Lineage OS 14 pozitív csalódás volt. Használtam is két hetet, azonban valami a grafikus résszel nem oké. Játékok is szaggatnak néha ott, ahol gyári rommal semmi gond, na meg a galéria app borzalom. Nektek is hasonló a tapasztalatotok ezekkel? -
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66782 üzenetére
Igen, a mikrofon is müködik. Stabil, nem akad, nem fagy, bár nincs is mitől. Nem futtattam rajta semmi komoly játékot. Van valami ismert alkalmazás, ami felhasználható lenne tesztre?
A GPS jelet fél percenként elveszti. azután újra megtalálja. Szerintem ez nálam hardver hiba lehet, mert más romoknál is ezt csinálja. Esetleg erre valakinek ötlete?
-
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66701 üzenetére
Köszi, kipróbáltam. Igazad volt. A lineage-14.1-20170406-UNOFFICIAL -ben a programok a jó értéket mutatták. Miután visszaraktam az RR-t, újra a hamis Knox értékek jöttek. Szóval az RR-ben van megbuherálva ez, teljesen fölöslegesen, mert a Download módban úgyis kiderül a turpiság.
[link]
-
Klon
aktív tag
válasz
#73029888 #66714 üzenetére
én csak 9506-rókl tudok nyilatkozni LieageOS 14.1 esetén....
Nálam konkrétan SEMMI, DE TÉNYLEG SEMMI hiba nincs!
kamera hibátlan, gyors mint a villám, stabil, akku idő nagyon jó (cm13-hoz képest) eddig minden progi és játék hibátlanul, akadásmenetesen fut. (a 3D-s játékok is), Root jogom is van!
Egyedül a zseblámpa funkció volt hibás, de már az is ki van javítva...
Mikrofonos problémám sosem volt.Én I9506-ra teljes szívvel, és megelégedéssel ajánlom!
-
awakening87
aktív tag
válasz
#73029888 #66705 üzenetére
Az akadás leginkább a hővédelem meg a DVFS miatt van. Hiába van meg a root, hiába nem gyári a kernel (most éppen Imperium 5.1-es van fent), egyszerűen nem kapsz teljes jogot a CPU és a GPU órajelének a beállítására. Hiába teszed mondjuk performance-re, ami végig 1890 MHz-en járatná mindegyik magot, ahogyan elkezd felmelegedni, visszaveszi 1566, aztán 1242 MHz-re.
A legelső KitKat frissítéssel jött be érezhetően ez a dolog. FNC4 asszem, de mintha már ezt leírtam volna pár hónapja.
az xposed + DVFS Disabler vagy xposed + Wanam Xposed for Samsung Lollipop páros valamelyest enyhítik a lassulást, cserébe jobban melegszik a telefon. gyári odexelt HPK2-es rendszerem van 9505-ön és van ehhez tartozó xposed az xda-n, dkcldark fejleszti, deodexelés nem szükséges. -
netreg
tag
válasz
#73029888 #66703 üzenetére
Köszi srácok,
A játék nem téma, ez amolyan tanulós-féle gyerek, de csetelni muszáj.Akkor asszem belevágok. Fura, hogy Pesten 33-43e HUF a teljes kijelző csere, de eBay UK oldalon 50GBP-ért találok teljes cseredarabot. Az épp` csak félár felett van. Elvileg minőségi. Ráfázhatok?
-
-
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66598 üzenetére
Magyar leírást még nem találtam róla, de itt minden megvan róla angolul.
[magisk]
Ha jól értem, alapvetően ezzel van rootolva a rom. De pl. ez rendeli hozzá a root jogosultságokat a különböző alkalmazásokhoz. A mezei felhasználónak nincs vele dolga, annak fontos, aki a rom -ot összerakja.
Remélem, egy szakértő fórumtárs jobban elmagyarázza majd ezt.
Az RR oldalon most két verzió is fent van, érdekes, hogy
- a korábbihoz ez van írva : last CMroot
- a frissebbhez ez: first Magisk
Tehát mintha a korábbi CM alapú rootolást a Magisk váltaná fel. Az, hogy ez miért jobb, nem tudom. -
bb.bocs
őstag
válasz
#73029888 #66498 üzenetére
értem köszönöm. engem maga a kamera funkciók érdekeltek volna csak leginkább. a kinézet nem érdekel ,mert stabil a gyári rom. Csak a lassítós felvétel, a vízzel trükközős, stb stb ezek érdekeltek volna, a finkciók benne. (bár attól agyhalált tudok kapni hogy a gyári rommal kzelre szinte képtelenség zoomolni... néha messze is mire megtalája a fókuszt megőszülök)
-
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66422 üzenetére
Igazad van. Bocsánat.
Pont az első "Important Note" bekezdést olvastam figyelmetlenül. Ott a wipe.
Bár azért a cikk szerzője berakhatta volna a "Wait until you see the PASS!! message." bekezdés után is, hiszen időrendben ezután kell végrehajtani a wipe-ot, én legalább is ott kerestem van-e még teendő, ha a flashelés sikeresen lefutott.
[link] -
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66398 üzenetére
Azóta nálam is jelentkezett, hogy a kikapcsoló menüböl a recovery-t indítva nem történt semmi, csak kikapcsolt a telefon. Ráadásul ezután nehezen is indult el. Máskor meg normálisan működik az újraindítás recovery módban. Semmi szabályt nem találtam benne. Bosszantó!
A kamerás alkalmazásoknál (pl.: Office Lens) gyakran előfordul hogy lefagy a rendszer, "A kamera nem érhető el." üzenettel. -
Atrasko
tag
válasz
#73029888 #66372 üzenetére
Ha arra gondoltál, hogy újraindítható-e a telefon úgy, hogy a recovery-t indítsa közvetlenül, akkor a válasz igen. Bár ahogyan nézem a hozzászólásaidat, ezen már rég túl vagy.
Ezt a verziót raktad fel? RR-N-v5.8.1-20170131-jfltexx-Official
Megvan-e még az a gondod, hogy a hívott fél nem hall téged?
-
Pietrosz
addikt
válasz
#73029888 #66383 üzenetére
Ez nem működik?
substratum theme engine ★ rootOtt van a linkje az RR rom topikjában
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest