Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
-
awakening87
aktív tag
válasz
Edween #66074 üzenetére
Ezzel mit mutat?
Galaxy Charging Current Free -
migabi24
nagyúr
válasz
Edween #62228 üzenetére
Látom barátom nagyon képbe vagy, de a salyát tudatlanságod miatt a másikat hazugnak titulálni azért kicsit erős, nem sokat kellett volna gugliznod, hogy rátalálj a problémára ami az első szériát érintette (ne én legyek már a hibás, hogy a premier napján a zsebemet húzta) de gyorsan linkelek valamit a kedvedért [link]
-
kirusz1
őstag
-
-
balintka
addikt
válasz
Edween #58791 üzenetére
Amúgy én is ezt gondolom, végülis ez nem főverzió. Ha egy sebesség és akksijavító 5.1.1-el zárul az S4 sw életútja, az könnyebben elfogadható, mint a mostani 5.0.1. Ebből van már egy újabb (BOE3) I9515-re csak a mi régiónkban még nem jött (illetve nekem román kell az emag miatt). Azt még tutira megkapjuk heteken belül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest