Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdxp2
tag
Igen, ha az elején is ezt csinálta volna az akksi hogy ugrál a töltöttség, akkor egyből vettem volna bele...De nekem sajna nem ez a baja nagy valószínűséggel...
Igen, gyári eredeti az akksi úgyhogy azzal nem lehet baj... Nekem amúgy a régi akksival is csinált olyat hogy elment mindenféle probléma nélkül napokig...Neked is? Sajnos már nincs rá garancia úgyhogy nemtom most mit csináljak.....
-
amdxp2
tag
Szia! Köszi a válaszod, kiváncsi vagyok hogy megjavult e, mert közben nálam jelentkezett egy olyan hogy elmentem korizni, az akksi kb 50-60%-on volt, csináltam pár képet és megint újraindult... Csak éppen 1%-ot mutatott újraindulás után...Ezelőtt ezt még nem csinálta...Hazaértem és visszakúszott 20%-ra majd 50-re.....Úgyhogy gyorsan vettem bele egy akksit, GYÁRI Samsung akksi csak nem B600BE ami benne volt hanem B600BC-s. Ezt érkezés után 85%-ra töltöttem csak el kellett mennem itthonról úgyhogy leszedtem, és kb 30 perc után amikor elővettem a zsebemből már ki volt kapcsolva!! Na itt vágott szét az ideg!! Úgyhogy nálam az új akksival sem működik!!
-
amdxp2
tag
válasz
Austin F. #62600 üzenetére
Köszi a tippet, megpróbálom. Érdekes amúgy, mert azt gondoltam először hogy én állítottam el valamit, aztán visszaállítottam alaphelyzetbe, utána ment vagy 3 napot minden gond nélkül, de most reggel megint elbaszódott...:/ Leteszed semmi baja, fel akarod venni hogy csinálsz vele valamit, de már nem reagál semmire...megnyomod a bekapcs gombot egyszer, rezeg 2-t és újraindul....:/ Rohadt köcsög biztos nagyon is tisztában volt vele hogy ez a baja a telónak!
-
amdxp2
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Most vettem egy használt gyári független GT-I9505-t....
Egy nap eltelt minden gond nélkül, de azóta 3X csinálta azt a telefon hogy fel akartam oldani a billentyűzárat, és nem reagált semmire, rezgett 1-2-t és újraindult....Ezt miért csinálhatja? Szar az akksim? Néztem, ez még gyári benne 2014.08.02 dátum van rajta. Következő kérdésem, normális az hogy kb 3,5-4 óra alatt 100%-ról nullára megy az akksi?? Jó, nyomkodtam elég sokat közben, volt játék is kicsi+mobilnet na de ez túlzás nem? Android 5.0.1 van rajta. Elvileg gyári, nem volt piszkálva. Köszi a válaszotokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest