- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa237
csendes tag
Kedve uram neked baromira fogalmad sincs egy csomagküldő szolgáltatás napi lefolyásával kapcsolatban. A nevezett futár cég nem csak a szaros t-mobilos csomagokat szállítja. Vannak stratégiailag kiemeltebb partnerei,melyek több milliót hoznak a cassába egy nap alatt mint a T monjuk 1 év alatt.
Részemről a téma lezárva és lehet okoskodni tovább.(ha elvesztené a t-t és mondjuk a posta szállítaná? a postás kb pont telibeszarná hogy te meg akarod nézni a csomagodat vagy sem ha nem vagy otthon akkor értesítés, mehetsz a postára a csomagodért. OTT megengedik hogy fizetés előtt kibontsd?) MONDOM Részemről a téma lezárva és lehet okoskodni tovább. -
frantyi
tag
Szia,
Nem rootolt a jószág.
Azt csináltam hogy:
Megjelent a frissítés
- Heliummal lementettem a játék állásaim.
- Gyári vissza állítás,
- Ners rendszerre 4.4 felrak wifiről, miközben töltőn pihen
- miután elkészült akkor egy gyári visszaállítás
- Apok fel és heliumal vissza a játékmentésekFrantyi
-
epakla
tag
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Nggabi linkelt 4 file-s Kitkat XEH ROM 4.3 MDA-ra telepíthető-e gond nélkül? A telefonom T-s, de az MDA XEH-s. Product code elugrott, de nem nagyon zavar. Úgye jól gondolom, hogy esetleges garis probléma esetén a majdan kiadásra kerülő T-s KITKAT ráhúzásával a PC helyreáll?
Ez a ROM is tartalmazza az SD-kártyával kapcsolatosan jelzett problémát?
Válaszodért, segítségedért előre is köszönet! -
sz.z.csicsi
tag
És tényleg csak nyomva kell tartani....én épp csak megnyomtam.
Olvasgattam visszafelé ,de megkérdezem azért: Gyári független a telóm és voda előfizetős vagyok.Ritka mobilnet használó,de akkor is a 3G felirat nem volt látható még..sőt a 4G se. E miatt ne is fájjon a fejem?
Nem hiányzik csak úgy kérdezem. -
Neonsz
csendes tag
Mivel nekem MGG utáni "ÚJ" bootloaderes rom van fent most, azt gondolom, hogy a KINGO root app segíségével kellen rootolni, a leírás szerint az 1.1.6 utáni verziók, már szintén változtatják a KNOX státuszt, mert Custom Recovery-t is telepítenek. Jelenleg 1.2-es ver. számú van mindenhol, nem találtam older versiont.
A CSC change rajta van már a telefonon. az odin v.3.09 is megvan, csak a root kellene, meg rom.
A rom jelenleg nem letölthető."Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával."Várok, még úgy is az adatokat mentem a készülékről. Az jutott még eszembe, hogy az S1-nél mindig kellett csinálni Battery calibrationt, hogy ne merüljön, S4-nél nincs ilyen baj?
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
Neonsz
csendes tag
Kedves kali!
Amit tudtam megnéztem. Recoveryben a CSC nem XEH hanem ALB.
Download modban 0x0 a knox, Samsung Offical, a leirasban megyezik amit latok plusz van egy sor meg ez:
eMMC BURST MODE: ENABLEEmlitetted, hogy ellenorizzem az esetleges modositasokat a rendszerben. Nem tudom mit kell ellenorizni. Eszembe jutott meg valami, a pasi a boltban azt mondta, fuggetlen marad update utan, rakerdeztem, ha nem akkor a fejehez vagom a telefont
.
Feltetelezzuk, h nem kokany modon van fuggetlenitve. XDAn olvastam rendszermenus unlockot kepekkel illusztrálva, az kokany?
Mit csinaljak? Root utan CSC t tegyem at XEHra es probaljam meg OTA? V. nggabi altal linkelt romot huzzam fel odinnal es hatha jo lesz a CSC?
Köszi!
-
Dare2Live
félisten
az a baj, hogy S4 +ezaz greeniflyolva tud 4 max 5h kijelzőideőt.
G2n úgy, hogy semmit nem csináltam egy appot nem tiltottam tudott 8h kijelzőidőt!!!kb dupla annyi ideig bírja egy G2 mint az S4 az bazi nagy különbség. Mindez úgy, hogy a G2n semmi nem volt fagyasztva S4en igen.
-
Neonsz
csendes tag
-
Neonsz
csendes tag
Koszi a gyors valaszt. A szamlat a fizetesrol kaptam, az osszeg van feltuntetve rajta a telefon adataival plussz a ceg ugye. Fuggetlenitesrol nincs benne szó. Tollal van rairva, h garancia mellekelve.
*#1234# utan:
AP I9505XXUEMJ7
CP I9505XXUEMJ7
CSC I9505OXXEMJ8Lehet vele csinalni valamit vagy vagjam a fejehez?
Szerk: Semmi hibat nem tapasztaltam a telefonnal.
-
kecsetihunor
aktív tag
Épp jutott eszembe, nem szeretnél a közösség érdekébe egy screen recorder alkalmazással egy kis tutorialt készíteni, hogy mit, hogyan állítasz be?
Én tegnap húztam fel a rendszert, jelenleg:
* Wifi - Hálózati értesítés off + csak akkor van bekapcsolva, ha a telefon aktív
* NFC, S Beam, Közeli eszközök off
* Dinamikus képernyőmód, Fényerő auto+2, időkorlát 30 mp, képernyőtónus auto
* LED jelzés off
* Energiatakarékos mód off
* Mozgás: Air gestures off, Mozgás on (intelligens jelzés), Tenyérmozgás: képernyőfelvétel + némítás on
* Intelligens kijelző - csak a képernyőzár
* Hangvezérlés: csak ébresztő
* Hely: Energiatakarékos, Google helybeállítások: tartozkodási hely jelentése: off, Helyelőzmény: off
* Eszközadminisztrátor: az E-mail kliens (requirement)
* Kikapcsolt alkalmazások (ChatOn, Címkék, Dailymotion, Deezer, Earth, Fényképszerkesztő, flipboeard, Google keresés Google play játékok, könyvek, újságos, zene, google +, hangrögzítő, S fordító, s voice, samsung books, learning, sztorialbum, talkback trip advisor, utazás, yahoo finance and news
* Chrome-ba nem vagyok bejelentkezve
* Dropboxon be van kapcsolva a sync - ha wifin vagyok a galéria össze van kapcsolva
* E-mail kliens: 2 exchange szerver - nincs push, csúcsidőben 5 perc, azon kívül 1 órás sync
* Gmail azt hiszem push, habár azt nem tudom hol kell állítani
* Google beállítások: Helyt leírtam, Hirdetések: Az érdeklődésen alapuló hírdetések letiltva, Android eszközkezelő nincs használatban
* Play áruház értesít ha van update, de manuálisan frissítek
* Yahoo mail-be még nem léptem be, de ott sem tudom, hogy push vagy sem (de szerintem igen)* Használt alkalmazások: online banking app, Chrome, Drive, Dropbox, Fb helyett Klyph, Knox-hoz nem nyúltam hozzá, Shazam, Swiftkey, Viber, Yahoo mail
Hasonló beállításokkal eddigi kb a nap végére értem úgy 30-50% körül (függően, hogy mennyit nyomogattam), átlag 1:30 kijelző.
-
Gizmo94
veterán
Ha normálisan van kitakarítva és nem összevissza piszkálva, találomra fagyasztgatva, hanem csak az ami kell, továbbá a google szipákoló szarai hatástalanítva vannak, akkor el is megy lazán két napot, ha nem nyomkodod állandóan, még többet is. Nincs ebben semmi különös, csak a legtöbben itt még le sem töltik a használati útmutatót sem, alapfogalmakkal sincsenek tisztában, összevissza túrják az egész romot és csodát várnak. Azt lehet, csak nem jön.
-
gyurka75
csendes tag
köszönöm..... asszem értem!
de szerintem semmi bajom se lesz ha megvárom a szolgáltatói frissítést - lehet pár nap és jön is
előtte bada-m volt, és azon sokkal egyszerűbben mentek ezek az fw variálások
és most még nem mernék beleugrani az s4 -esem mókányolásába! jól működik így is
-
isu2003
csendes tag
Nekem gyárilag az SWC volt rajta, utána feltettem a magyar XEH-t és átállt SIO-ra ( Szlovén )ezután feltettem a magyar PAN-t és rendesen beállt PAN-ra. Ezután megint megpróbáltam a magyar XEH-t és átállt NEE-re. Most visszaraktam a gyári SWC és rendesen visszaállt SWC-re. Ja és gyárilag független a telefon….
-
gologolo
tag
Jah lesz ennek egy nagy előnye. Mivel én már szinte csak kizárólag voip-on telefonálok, gondolom még kevésbé kell majd eztán aggódnom hogy a mobilhálózat elégtelensége miatt recseg, megszakad a vonal. Ahol van 4G ott lényegében olyan minta WIFI lenne. Bár nem értek hozzá, nem tudom hogy a ping-re befolyással van e hogy 3G vagy 4G
-
nfsu17
veterán
de ha nagyon gyors a cucc, akkor képes az ember elfelejteni (nem mindenki), hogy nem wifin van és belemerül a dologba és már el is tűnt az adatmennyiség...viszont ha lassú, akkor csak azt nézem meg, amit nagyon muszáj.
hülye eszmefuttatás na.
de opera minivel tök mindegy, mert az wifin is lassú, mással meg nem tudom használni a 100MB csomagot, mert minivel azért sokáig bírja, anélkül kevésbé.ugye a kitkat nem 713MB?
mert 4.2.2-ről csak nem azt tölti.
legalábbis ezt a 4.3-at már ezerszer elkezdtem tölteni, és erre a méretre emlékszem -
gologolo
tag
Köszi átállítottam. Érdekes hogy ezt a T-mobile-nál nem mondták, ezért nem írt sose 4G-t. Most H+-t jelez, de belvárosban gondolom 4G-re fog váltani a felirat.
Szerk: Hopp és már át is állt 4G-re. Azért remélem lesz annyi esze hogy nem folytatja a google account-hoz tartozó programjaim backupolását adathálózatról, mert 4G-vel fél perc alatt annyi a havi 200 megámnak.
-
nadi94
csendes tag
Nekem is 4.4 alatt így megugrott a 2android folyamat, holott 4.3ba ugyan ilyen beállítások mellett 75%-ot írt kijelzőre, most meg épphogy 45-50% és nem tudok rájönni, hogy miért. Ugyan azok az alkalmazás vannak feltelepítve, és amiket írtál azok is így vannak beállitva, szóval fogalmam nincs. :/
-
PainKiller13
őstag
Használtan vettem a telefont, elképzelhető, hogy bele lett nyúlva, bár ennek nyoma nincs, ha gondolod lefényképezem az eszköz névjegye menüt.
Akkor nyugodtan rátehetem amit linkeltem? Nem szeretném, hogy utána bármi baja legyen a telefonnak.
Ha sammobile-ról teszem fel úgy ahogy írják (odinnal), akkor is mentsem el az EFS mappát előtte (ehhez ugye rootolnom is kell), vagy felesleges?
-
Bogyooka
tag
Ő vigyázz nagyon a telefonjaira
Az Iphoneján sincs egy millis karc se, ő tipikus nő, háklis na
Azt mondja nagyon bejön neki a nagy kijelző csak fura neki hogy nem tud egy kézzel gépelni rajta, egy kézzel megfogni, magyarán egy kézzel használni.
Azért a havi 46 ezres kiadásnak pluszban nem örülnékMondjuk biztosítás is van a készüléken
Lényegében az a baj nem ismeri az androidot se igazán, még nagyon rég volt egy samsung galaxy ace, de ugye az nagyon nem számít kategóriába jó telefonnak, így mondtam neki azt ne vegye alapul.
Az iphone se öreg decemberi teló, talán árban nem sok különbség lenne eladásnál. 2öt nem használ ki, nincs is két sim kártyája.
Az iphone mellé írja a jobb kezelhetőséget és a fém házat.
A Samsung mellé a kameráját (nagyon szeret fotozni), a plusz extrákat (lassítás, gyorsítás, dráma mód) és hatalmas plusz pont a bővíthetősége (16GB-os iphoneja van, folyton a képeket dropboxolnia kell felfele, hogy legyen elég helye)
Összességében nem túl döntés képes.
Egyébként kinek mi a véleménye az S4ről? Este milyen képeket készít? Lassúlás mennyire jellemzi?Amúgy köszi mindenkinek!
-
p87
senior tag
Értem, köszi!
Kérek mindenképp egy fotót a számláról és a garanciapapírról, ha ez stimmel akkor elmegyek megnézem itt van a közelben, ennyit megérhet.
Ellenőrzök mindent, imei-t stimmel-e, papírokat, meg amit lehet.
Vannak valamilyen spéci kódok amikkel lehet ellenőrizni a telefont?
*#0*# itt is jó amivel a kijelzőt és egyéb hardveres dolgokat tesztelek?
*#06# IMEI kiolvasás is jó?
Megnézem download módban is a knox számlálót, ha van.Ezeken felül érdemes még valamit ellenőrizni, megnézni?
Többieknek!
Milyen éles szeműek vagytok.
Én is láttam, hogy nincs ott a telefon mert az külön képeken van. -
p87
senior tag
Ahh, pedig azt írta megvan a számla és a garanciapapír is kitöltve. Akkor ezekről még kérek képet.
Ha külföldi akkor itt nem él rá a garancia?
Mindenképpen személyesen intézném, lehet probléma ha külföldi a telefon, ugyan úgy letilthatják?De az lehet nem, hogy gsm bolt hozta be külföldről és itt lett vásárlova újonnan és kitöltve a garanciapapír, akkor csak nem lehet belőle gond?
-
cbrfireblade
aktív tag
Értem, akkor ez sem egységes eljárás, vannak kivételek...
Megnéztem a GLS-nél az ÁSZF-t, ahol az van, hogy
"A kézbesítés csak az utánvét kifizetése (ha van), és az átvételi igazolás aláírása után történik meg, a címzett azt megelőzően nem ellenőrizheti a csomag tartalmát."
"A csomag, csomagolás látható sérülése esetén GLS Hungary kiszolgáltatáskor tartalmi vizsgálatra is lehetőséget ad, és annak eredményét a kárrendezés érdekében az átvevővel közösen felvett jegyzőkönyvben rögzíti."
-
cbrfireblade
aktív tag
Értem és kösz a választ!
Csak azért kérdeztem, mert nem volt teljesen tiszta a dolog és terveznék beruházni egyre, de most, hogy bejött a képbe az S5, ami gondolom valamelyest lejjebb fogja nyomni az S4 árát, lehet várnék vele..... csak én úgy gondoltam, hogy kiadtak x db-ot gyártói garral és ha az elfogy a forgalmazóknál, akkor utána már csak "bolti" garral lehet majd kapni, gyártóival már nem fognak többet kiadni.
Nekem pedig gyártóival kellene....
Egyik felem azt mondja, hogy vegyem meg most, másik, hogy várjak áprilisig, amikor elkezdik forgalmazni az S5-t.... de felhúznám magam az első tavaszi zöldhajtásra, ha csak 3-4 ezerrel lenne olcsóbb áprilistól -
cbrfireblade
aktív tag
-
vick33
tag
Hát igen Az Alma is megérne egy misét:-) Amúgy kétségtelen, hogy kicsit borús képet festettem fel. Nem kell rám figyelni. Más dolog így okosnak lenni, meg más úgy ha azt kell kitalálni, hogy hogy ne csökkenjen az 50 milliárd dolláros profit. Bár majd meglátjuk, de szerintem itthon az S2 után kezdett el szaladni a samsung szekere, de az S5-öt sokan, akik eddig samsungosok voltak, sem fogják megvenni.
-
vick33
tag
Az emberek hülyék és úgy is kell velük bánni, szeretik is ha úgy bánnak velük. Ezt csinálják a legnagyobb cégek és be jön nekik. Fogyasztói társadalomban élünk. Egy 180k-s telefon az fogyóeszköz. Súlyos pénzeket fektetnek abba a gyártók, hogy amilyen hamar csak lehet tönkremenjen és amilyen nehéz csak lehet olyan nehéz és drága legyen megjavítani. Ez van.
Kis cég vagyunk és tartós ipari eszközökben használjuk a pár évvel ezelőtti csúcstechnológiát. Ha mi meg tudjuk oldani, hogy szoftveresen ne lehessen tönkretenni a termékeinket és ha valakinek mégis sikerül, akkor is egy laikus felhasználó, 1 usb kábellel rendbe tudja rakni, akkor a Samsungnak és a többi nagy cégnek is meg kellene tudni oldani.
De sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy itt van még a polcon 1000 darab a tiédet nem tudjuk megjavítani vegyél egy újat. -
vick33
tag
De ez csak azért van így mert ők így akarják. 0 munkával meg lehet csinálni, hogy sehogy ne tudd szoftverrel tökretenni a készüléket. Most Tegra 3-mal dolgozunk ipari környezetben és van rajta egy ROM-ba lévő rescue bootloader, ami gyárilag bele van égetve és kitörölhetetlen, ezzel USB-n vissza lehet rakni az egész imaget és még JTAG sem kell. Annak a megoldása, hogy a CPU-t meg ne lehessen megfőzni szintén 0 munka... Nem érdekük, hogy 1 mérnök 1 hetet dolgozzon vele.
-
-
borsodika
őstag
Mindenki azt mondja, hogy ez egy elenyésző tábor de azért itthon is és kint is (lásd xda) vagyunk szép számmal aki ha nem is szétromolja de rootolja a készülékét mert valamilyen oknál fogva szüksége van rá. Ez hasonló mint ahogy gondolom a desktop gépén is mindenki rendszergazda joggal bíró fiókot használ nem pedig vendéget.
-
Viviennen76
csendes tag
Biztos én vagyok a vak, de nekem ilyen nincs ://
A biztonságban ezek vannak: eszköz titkosítása, külső SD-kártya titkosítás,
vezérlés távolról, SIM-csere jelzése(ez szürke), mobil megkeresése,
jelszavak láthatóvá tétele, eszköz adminisztrátorok, ismeretlen források, alk. ellenőrzése, bizt. szint módosítása,
bizt. ir.elv frissítései, biztonsági jelentések küld.,
tárhely típusa, megbízható hitelesítő adatok, telepítés az SD kártyáról, hitelesítő adatok törlése -
cbrfireblade
aktív tag
"borsodika" és "kali" Köszönöm a választ!
A hirdetésben benne van, hogy számla és garanciajegy is megvan :
"Minden gyári tartozék, füles , töltő , doboz ,garanciajegy, számla! megvan."Ha mégis a használt vétele mellett döntök, inkább előre meg szeretnék kérdezni dolgokat, mint utólag szembesüljek vele, hogy bebuktam, miért nem figyeltem erre, meg erre....
Szóval lehet "primitív" kérdések de na...Pl. azt meg lehet-e nézni, hogy valóban gyárilag független-e vagy netalán "otthon piszkálták meg"?
Eredeti-e??? nem valami hamisítvány, mert láttam, hogy már erre is ráálltak.
Írassak-e valami külön papírt róla, amelyben nyilatkozik, hogy a telefont nem előfizetéssel vásárolta, így így nincs hűségnyilatkozat, letiltás veszély...?Illetve minden egyéb tanács jól jön, hogy mire figyeljek oda, mert mindenképpen személyesen venném át, semmi posta stb.
-
galaxys80
veterán
Azok amiket leírtatok régóta be vannak állítva.
Két dolog van még ami ötletként felmerült bennem.
3D Sense Clock időjárás app és a Dropbox fénykép szinkronizációja.
Csak az a furcsa,hogy ezek az appok hónapok óta megvannak.
Miért pont most kezdtek volna el zabálni.
Az android os nálad egyáltalán nincsen ébren az aksi stat szerint?(#30565) Maxentius
Szintén így van beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest