- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
Ha külföldi, akkor a helyesírási bakik elnézhetőek. De már az első hozzászólása hangulatkeltő jellegű, pedig ott még senki nem szólt hozzá. Szerintem meg valaki szórakozik egy 2006-ban regisztrált másodreggel. Azért furcsa hogy 7 éve be van regisztrálva, és most süti el első két hozzászólását, miközben már volt egy csomó telefonja. Még soha egy kérdést sem tett fel sehol, annyira értett hozzá, az androidot meg nem tudja kezelni.
-
Annyira béna vagyok ezekben, de megpróbálom akkor, mert van dropboxom amúgy
-
csabám
addikt
Egyébként Csaba a nevem, de a Bélát jobban szeretem
Viszont a törzskönyvezett nevem tényleg Csaba.Akkor jól gondoltam, hogy a fentebb leírt elv van érvényben...nagyjából!
Megmondom őszintén, nem olvastam végig az egész topikot, csak az utolsó pár oldalt és az elején néhányat.
Pénteken megyek vissza Trébe, mert közben kiderült, hogy át kell vándorolnom hozzájuk és nem csináltam adategyeztetést a jelenlegi szolgáltatómmal, hogy minden flottul menjen.
El kellett volna hoznom tegnap és akkor most a lesz*rnám állapot lenne, hogy I9500 vagy I9505. De így van időm gondolkodni...Várni nem akarok és abban sem vagyok biztos, hogy lenne értelme várni az I9500-ra!KAMIKAZE_HUN:
Igazából nem a magok száma érdekel, csak megszokásból lenne jobb az exynos proci. Ha most megveszem, akkor két évig használnom kell, se eladás, se csere-bere
Nekem az otthoni gépem még a SGS2-től is gyengébb -
-
lojza
csendes tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel értesítjük, hogy Ön az első 200 megrendelő között rendelte meg a Samsung Galaxy S4 készülékét, ezért szeretnénk Önt megajándékozni egy kiegészítővel, egy Galaxy S4 tokkal is.
Az ajándékot nem a telefonnal együtt fogjuk szállítani, hanem előreláthatólag a május 13-ai hét folyamán.
Megértését köszönjük,
-
Robertoq
őstag
Az csak tv,hűtő,mosógép mellé jár. Ami vicces, mert a telefon legalább olyan drága, de úgysem a kártya a lényeg, hanem hogy kijönnek és megcsinálják.
#2954 rolcsibácsi
Én eddig 2x vettem észre ilyet, de csak pár mp-ig tartott. Sajnos van pár tétel eddig a hibalistámon és akár most is mehetnék cserélni, de az h függetlent adott a Telenor az elég nagy fegyvertény és nem merem bekockáztatni, egyik hiba sem kritikus, aztán majd kihívom a szervizest ha elérhető -
zseko
veterán
Nálam meg pont a futár szarta le hogy házhoz kellett volna hozni, beadta a postára 7:30 körül (7:45-kor rögzítették be a rendszerbe, néztem az értesítést), oszt' csá...
Csak úgy érdekességképpen, 8:00-17:00 közöttre ígérték a szállítást, _lakcímre_...(#2937) szaboba2 szerintem lehet, az S2-n a mai napig nem javították a kamera szoftvert, kevés fényben használhatatlan videót csinál (~15fps-re leesik a framerate 10mp-ként + pulzál az autofokusz folyamatosan, nem tud beállni) az LGCamera progival kellett készítenem videót ilyenkor, az jól kezelte a kamerát. Zaj meg ugye erősítés és zajszűrés függvénye csak, ha máshogy kezeli le simán eltérhet.
-
-
Sziasztok!
Ez a LAG engem is érdekelne,hogy valóban valós-e illetve mi okozza ezt.
Ha valóban csak sw hiba akkor az majd javitható lesz,
de addig is sztem ez eléggé idegesitő,legalábbis nekem.Néztem pár videót róla,nem egy telefonnál jelentkezik.
Def26, neked már van ilyen teló a tulajdonodban ?
Örülnék ha mihamarabb infó jönne erről,mert akkor nem rendelem meg.
Hanem kivárom a javitott verziót,feltéve hogy lesz olyan. -
buci30
addikt
Nekem ment de elég trutyi lett.
De működik.
Mondtam havernak induljon el és lóbálja a kezét rendes ,hogy legyen mozgás és kicsit gyorsabban menjen.
Én olyan messze álltam ,hogy "A" pontból "B" pontba amikor megy akkor benne legyen teljesen a képbe az egész rész.
A telefont nem kell mozgatni véletlen se ezért kell olyan távol állni. Kb 3m volt.
Csinált nem is tudom mennyi képet (lehet 3 pasz) de a végén összevágta egybe ott olyan mintha 3 képet vágott volna egybe. De a középső elég homályos lett. De gondolom gyakorolni kell akit érdekel. -
buci30
addikt
-
manokaki
addikt
na nem birtam tovább ,átmentem a kollégámhoz , neki is péntek ota van S4 , igaz csak 5 percre mert nem akartam öt zavarni ,de az alapvető dolgokat sikerült rajta megnéznem !
egyáltalán nem lagggol mikor rányomok a telefonálásra illetve a névjegyzékre , szerintem kb 0,5mp telik el , de lehet tuloztam !
Ö már rendesen belakta a telefont , ugy hogy nem szüz készülékről van szó ( volt rá 2 teljes napja )
Igaz ez ugye tmobilos , de minden amit elinditottam rajta , Net ( wifin ) , email, galléria , stb rögtön reagált az érintésre !Mellesleg szerintem gyönyörü ez a telefon , azt nem állitom , hogy jobb mint a HTC One ( hiszen azt már 2-3 napja gyurom ) .. Mondjuk ezt 5 perc alatt nem is lehet kijelelnteni , de laggrol én nem beszélnék !
-
Ronny3
aktív tag
De most ez mért baj?
Furcsa és kész, amúgy letojom.. egyenlőre
Ám találtam 9500-asba 64Gb-.-os változatot 999 S-ért:
9500 - 64Gb -
Ronny3
aktív tag
Akkor a Tied T-s ezek szerint, hát remélem, hogy átsiklottál rajta, mert ha valóban nincs "még" benne, akkor a T-Mobil is eléggé mellé lőtt a leírásával, de később még egy másik szoftver verzióban kiadhatják az FM Rádió támogatást egyedi kérésre..
(B)#1370) Robertoq(/B) : de ez a kód már S3-ban (official) sem működött nem?
Nekem nem működik, nem reagál, ha beírom...
Ja jó, sajnos változott, már nem működik official ROM-okon
-
Jaffa75
őstag
a tegnap linkelt S4 Snapi vs. S4 Octa videóban úgy rémlik, mintha az Octa-s verzión nem lett volna alul Galaxy felirat...
ezen sem látok
RicHard: ezt nem állítanám, de én úgy emlékszem.. aztán lehet hogy ebben az óriási Samu körüli kavarásban összekeverték a hátlapokat...
-
Robertoq
őstag
Gratula!!! És hogy tetszik élőben S3 után? Érdekes, hogy famintázatú a doboz, egy korábbi cikkben nem ilyen volt, na de nem is ez a lényeg.
-
Robertoq
őstag
Holo Backup
Én S3 alaplapcsere előtt és után alkalmaztam, mindent szépen visszaállított, a programokat adataival, sd kártya teljes tartalmát... -
buci30
addikt
Én lista áron vettem az e-mail nekem is megjött nem rég
De sms semmi de gondolom azért mert nem előfizetésre vettem.
De az e-mailba van egy olyan ,hogy:
" Rendelése állapotát nyomon követheti honlapunkon "Nekem ez a legelső e-mailba van.
Oda kattints akkor elugrik az oldalra. Ott is 2.-át ír? -
buci30
addikt
Na jó de az 29 és nem 26
Pont közte van egy hétvége lehet elbulizom a telefon árát is a nagy várakozásbaÚj mobilnál és másik boltba sincsen még akiket tegnap hívtam, pedig az nem szolgáltatói.
Szerintem ebből jövő hét lesz boltokba és szolgáltatoknál is!Az komoly ,hogy még mindig van aki azt hiszi ,hogy 9500 kap pedig vagy milliószor lett leírva ,hogy nem az lesz XD
-
-
ForRedGlory
félisten
Remélem igazad van... Ha igen, akkor jövő héten készül a HTC One versus Samsung Galaxy S 4 cikkem is. 8 nap alatt eldől, melyik marad
Mondjuk HTC-ről sok újat nem fogok tudni produkálni, épp elkészült a 15 oldalas eszmefuttatásom. Remélem ennyi pénzért egy arannyal futtatott tokot kapunk....
(#1069) majestic: nyugi, a külső csomagolást leveheted (és már látszik is a verziója), de igazából simán szét is kaphatod a dobozt, mint Foxi a lábtörlőt... Jogodban áll ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, a futárnak meg muszáj megvárnia. Persze nyilván nem fél napos tesztre gondlok, de nem szólhat semmit sem...
(#1070) Robertoq: Lol, ilyenről sem hallottam még... megérne egy pert
-
ForRedGlory
félisten
Asszonyod mit mondott? Heti két szexért cserébe rábólintott?
Az a baj, hogy ebbe az árba belekerült 20-30.000 Ft Samsung hype... mintha szifont látnék komolyan.(#1058) Silent77: Persze, aki nem volt még T-nél, nem hiszik el látatlanban a dolgot. Teljesen normális dolog ez.
-
GLOCK34
aktív tag
Több vélemény is olvasható itt a fórumban,hogy lehet hardveres vagy szoftveres hiba okozhat laggolást. Írták azt is,hogy valamilyen szinten ez az S3 esetén is létezik-létezhet,én nem tudom. Az biztos,hogy ezen a készüléken egyértelműen érezhető,látható volt szaggatás,késés ami biztos,hogy nem az Android jellemzőre vezethető vissza. A tesztben leírt idő viszont túlzás. Mivel ez még most megjelent készülék gondolom jellemzően szoftveres hibák fordulhatnak elő,amit rövid idő alatt orvosolni tudnak.
A "gondokat" arra értettem,hogy ha ezek a jelenségek minden telefonon észlelhetőek lesznek,akkor sokan csalódni fognak az S4-ben.
Személy szerint azt várom el egy 200+ telefontól,hogy ilyet én NE LÁSSAK rajta!
Azt még elfelejtettem,hogy semmi energiatakarékosság nem volt bekapcsolva.
Remélem nem lesz gond vele,mert az Asus-nak nagyon necces a garanciális ügyintézése,ezért keresek utódot.
A Samu vajon független lesz szolgáltatónál is? Tegnap kiderült a Pf2-ről,hogy az,pedig T-nél vettem. -
ForRedGlory
félisten
Sanszos a dolog, ezen a héten tuti nem, mert a fél Telekom leállt az új számlázórendszer aktiválása miatt... Mérget azért ne vegyél rá, mert 16-21 között van ez a móka, de ha mondjuk valami gebasz van, akkor akár hétfőre is átnyúlhat, márpedig akkor kétlem, hogy kipakolnák az előrendelhetőséget, mert az S4 megjeleése, rendesen leterheli a kapacitást, legyen az emberi, vagy rendszer.
(#650) AMD Power: Biztos finomat főz az asszony.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest