- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Maxentius #34422 üzenetére
Látom nem érted
na szóval gondolom másolni szoktál gépre, azért kell a Mass Storage, ezért említettem az OTG-t mert akkor másolnál egy pendrivera, majd a telóra. Egyébként az sem mindegy hogy mekkora fájlokat mozgatsz, mert akár használhatnád a dropbox-ot is vagy Air Droid-ot.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Maxentius #33626 üzenetére
Ezek vannak a build.propba
pm.sleep_mode=1
ro.ril.disable.power.collapse=0
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.checkjni=0
debug.performance.tuning=1
ro.config.nocheckin=1init.d-be ki van kapcsolva a newfair,gentlefair,normsleeper,android logger+csináltam egy ondemand tweakot amibe kicsit áthangoltam a governort
-
madkiller
őstag
válasz
Maxentius #32380 üzenetére
Olyan, mintha egy videó kari gpu vagy vram leforrasztásában mikroszakadások lennének. Sosem láttam, hogy van ez összerakva gondolom itt telóban a prociba van integrálva 5. magként a gpu.
És nem forrasztva van, hanem ragasztva.
Próbálj meg máshonnan leszedni szoftvert esetleg más böngészővel. -
-
-
borsodika
őstag
válasz
Maxentius #30871 üzenetére
Hát igen. A stock droid S2ig visszamenőleg simán elfutna szépen csak a Samsung nem tud normálisan optimalizálni még Note 3-ra se nem, hogy egy 2 magos telefonra. Külön meg nem áll neki fejleszteni a régi készülékére mert nem éri meg neki megint csak a "ha új droid kell vegyél hozzá új telefont" az elv.
-
-
-
-
Maxentius
addikt
válasz
Maxentius #29969 üzenetére
Még mielőtt valaki elkezdene lelkendezni, ez még csak ugyanaz a hír a koreai S800-as S4 variáns 4.4-es frissítéséről, mint amit a SamMobile kiadott.
-
gpek
tag
válasz
Maxentius #29971 üzenetére
Nem muszáj követni a hercehurcát, őszintén mi az amit pl egy S2 ami közel 3-4 éves nem tudsz megcsinálni és a kitkat-tel meglehet? WP vonalon akkoriban (sőt talán utána kicsivel) a Lumia 800 volt az etalon, na azon bőven tudok olyat mondani amit nem lehetett megcsinálni.
-
galaxys80
veterán
válasz
Maxentius #29434 üzenetére
Ezt cáfolnám.
A homokszem a legdurvább.Nincs az a GG amit össze nem karcolna.
Egy üres zsebben meg mitől karcolódna?Egyébként én tokkal és fóliával használom.(A tok esztétikai okokból is fent van.Sokkal jobban tetszik így a telefon és a borzalmas hátlapot sem kell fogdosnom)
Nincs kedvem egész nap babusgatni,vigyázni rá.
Ez nekem egy használati eszköz és kész. -
válasz
Maxentius #29434 üzenetére
nem feltétlenül, ettől érzékenyebb telefonokat is kifogástalan állapotban adtam el 7 - 13 hónap használat után úgy, hogy mindig zsebben hurcolásztam azokat.
igaz, mindig figyeltem a zsebek tisztaságára, de ér(t) annyit, hogy ne rondítsam el - kinézet és/vagy használat szempontjából - fóliákkal meg tokokkal a telefonjaimat.
az s4 is csak akkor kap mobilos zoknit, ha olyan zsebbe teszem, amin fémből készült zippzár, patent...stb van, de meg is hálálja, bő 7 hónap után sem találni rajta nagyítóval sem karcot! -
szabo.norbi
tag
válasz
Maxentius #28858 üzenetére
Ha tud a gyártó ilyen módszereket akkor van rá esély, hogy kiszivárogjon. Vagy netalántán valamelyik modder talál rá megoldást.
+jelenleg fent van a második teszt verziós 4.4.2. aki ezt használja annak is sokat zabál a ram-ból? Nekem 1.4 Gb nál állt be... úgyhogy le vannak tiltva az appok( shealth, watchon,Svoice stb.) Értem én, hogy teszt verzió de elég sokat eszik. Az utolso 4.3 evett kb. 600-800 Mb-ot max.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest