- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha X-ed volt akkor elég lesz a síma N10. Ha nem vagy 40 akkor is. (kijelző szempontjából is)
Előszöt én is N10 et akartam venni,de azután ezeket át gondoltam (+ a jobb hardver és akku) Én sem gondoltam volna, de 45 felett el kezdett romlani a közellátásom annyira, hogy kényelmesebb a N10+ és az IXS max is. -
M_AND_Ms
veterán
FHD? 401 pixel egy hüvelyken, az azt jelenti, hogy egy pixel 0,063 mm...te ezt látod? Senki sem....teljesen felesleges ennél nagyobb felbontás egy telefonon.
A színek jók, nincs már az Samsung féle túlszaturált megjelenés..
Akku olyan, amilyen. Nem vagyok akku fétises, nem méregetem, nem hasonlítgatom... Egy napot bőven kibír...marad még benne legalább 30-40%, a használattól függ. Nekem bőven megfelel -
M_AND_Ms
veterán
Ami miatt Note10 lett az S10 ill Note10+-szal szemben
Alig (néhány mm) nagyobb, mint a leváltott Sony Xperia Z5, miközben a kijelző jóval nagyobb
A szögletes forma (sohasem tetszettek a szappantartó formák, pont a Sony gyárt kifejezetten szögletes telókat)
Szinte mindent tud, amit az S10 illetve a Note10+
Ami utólag lett előny....kellemesen csalódtam a felületben. Gyors, frappáns, sehol sem nehézkes (bennem még a régi Samsungok voltak, amiknek nagyon nem tetszett a felületük). Tetszik, hogy a gyári core appok és komponensek (pl fényképező, stb) önállóan frissülnek, nem kell megvárni egy rendszerfrissítést, amik amúgy üdítően gyorsan és sűrűn érkeznek.Ami az elmúlt hónapokban a "hátrány" lett...az ujjlenyomatolvasó nem annyira stabil, mint a Z5 volt. Valószínű ez az ultrahangos technológia miatt van. ...igaz kijelzős optikait még nem próbáltam.
A szélén görbített kijelzőt pedig továbbra is csak dizájnként tudom értékelni, mert amúgy csak annyi a hatása, hogy ott mindig van csillanás, arról nem beszélve, hogy azokkal az appokkal, amiket nem ilyenre terveztek és a hajlított részre is raknak érintendő elemeket, azokkal mindig nehézkes a kijelző szélén történő elemek érintése, kezelése
Illetve van még magának a Droid 10-nek némi hülyesége, az általam eddig használt régebbi verziókhoz képest (pl a BT hangeszköz által történő lejátszó app vezérlés megváltoztatása)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest