- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
válasz
$atirka #13658 üzenetére
Olyan 3 hete használom, de kb ugyan annyit lehet kihozni belőle az én felhasználási szokásaimmal. Mindig úgy csinálom, hogy reggel felébredek töltőre teszem mire indulok munkába 100% és délután olyan 18-körül mire haza érek 40% -on áll kb ilyen 4-óra sot-ok lehetnek de még azt meg sem néztem igazán! Adaptív a frissítés, WQHD+ mobilnet, wifi, bt, nfc, gps minden is be van kapcsolva. Szóval nekem egy napot megy el pont mint az N10+.
-
Greg-77
aktív tag
22U lett az utód! Tömören és röviden összefoglalva szerintem nem éri meg, mert közel sem jobb annyival amennyivel drágább. Bár ha azt vesszük, hogy az N10+ 380 volt az U22 én 489-ért vettem akkor már nem is olyan biztos a kijelentésem a kijelző és a kamera fejlődött, minden más is persze.. De simán még ellehet lenni néhány évig az N10+ al! Amúgy ugyan az a formavilág nem is tudtam volna elképzelni mást az N10 után mint ezt. Ezek a lekerekített sarkok egy ilyen után olyan furán néznek ki. Nekem nem tetszenek a másik meg a pen. Nem azt mondom h rommá használom de ott a lehetőség és a sok funkció hozzá.
-
Greg-77
aktív tag
További jó használatot mindenkinek, ma eladtam a telefonom. Az egyik ha nem a legjobb Samsung telefon! Köszönöm a sok segítséget!
-
Greg-77
aktív tag
TMH re is kijött a 12-es Android.
-
Greg-77
aktív tag
Ma voltam megnézni a 22U-t hát semmiféle birtoklási vágy nem fogott el. Ha jól számolom 3 generácíóval frissebb, de ez nem észrevehető, persze, hogy jobb, de számomra nem annyival. Nekem egy darabig még marad a N10+. Lehet az újdonságot keresem és átnézek ios-ra. De attól kicsit tartok 3GS volt a legutolsó iPhone-om.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
biker12345 #12768 üzenetére
Szia! Én mióta a gyári tönkrement csak ezt használom: [link] Nagyon jó cucc, kell egy kis ügyeskedés, de a folyadék miatt elég jól fellehet tenni és ha pontosan sikerül tokkal is teljesen jó. Nekem kb egy fél évet simán fent van aztán a széle kezd feljönni sajnos. Egy csomag kb egy évig kitart. Ceruzát is lehet használni, bár én nem használom nagyon sokat.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
maldini822 #11404 üzenetére
Most, hogy a gyári már megadta magát ezt vettem: Spigen Neo Flex HD eddig bevált 2-db van benne 5.000-ért, folyadékkal remekül fellehet helyezni az ujjlenyomat olvasó is jól működik. A tartósságról még nem tudok nyilatkozni csak egy hónapja használom, de gyanakszom az oldaléleknél problémás lehet. Üveget nem ajánlottak mert mindegyik eláll vagy a tok felnyomja, folyadékos üvegfólia pedig itt nem volt ahol vásároltam arról hallottam, hogy még jó lehet.
-
Greg-77
aktív tag
Omg!
Nagyon vigyázok rá! Nem szeretnék kijelzőt cserélni. Azonban eszembe jutott még is egy dolog amit nem annyira kedvelek a telefonban az az ujjlenyomat olvasó sebessége (pedig minimum 2x vannak felvéve véve az ujjaim) meg 10/8 feloldása. Ma találtam egy videót és amit mutat megcsináltam, tényleg sokkal jobb lett az egész. Aki szeretné meggyorsítani az próbálja ki, nekem bevált: [katt]
-
Greg-77
aktív tag
Nagyjából 1.5 hónap használat után nagyon elégedett vagyok a készülékkel minden szinten, eddig nem produkált hibát, akadás, stb.. Minden igényem maximálisan kiszolgál. Az az egy aggályom van, ha a gyári fólia megadja magát akkor mit lehet majd helyette. Bár itt a fórumon láttam alternatívákat, majd kiderül. Most egy jó időre megtaláltam a készülékem. Nekem úgy tűnik évről-évre az aktuális flagship-ek leginkább az árazással tűnik ki az elődmodelltől másban nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest